Перейти до змісту

Vista

atoller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Імхо на сучасний двохядерний проц Віста саме те, що нада. Спочатку, як завів двох ядерний комп, поставив Вісту простояла 3-4 місяця і я її нечайно вбив. Поставив ХРюшу ;) - вона порівняно з Вістою тупить. Невидержавши через місяць знов перейшов на Вісту сижу вже блисько 6 місяців і нарікань немає. Комп тільки пару раз зависав і один раз вилетів в синє вікно при установці старого Алкаша. А хрюшу до вісти мінімум раз в пів року доводилося переставляти.

P.S.

Фліп 3д рулить.

• Відповідей 252
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
і один раз вилетів в синє вікно при установці старого Алкаша.

Вже багато разів було сказано, що Alcohol несумісний з Vista, хоча вже мабудь є нові версії які нормально працюють ;)

Опубліковано

Alcohol 1.9.6.5429 - нормально робить під Вістой , юзаю цю версію з листопада десь...

а саму Вісту юзаю більше року

Опубліковано

Прошлые пару дней ставил на нноут Висту и ХР. Честно сидел в обеих системах, настраивая их и устанавлливая софт.

Да, ХР хороша, но Виста интереснее и удобнее в работе.

На компе тоже стоит две системы. За последние 3 месяца я целых два раза (!) запускал ХР, да и то - только потому, что нужно было восстановить файлы с винчестера, а на Висту не хотелось программы ставить, потому что они уже на ХР были.

Фліп 3д рулить.
- не согласен ;) Я пользуюсь старым добрым Alt-Tab-ом, он быстрее в работе получается. А эти 3Д-окна - так, просто украшательство или же средство агитации для ХР-шников :)
Опубліковано
Скажіть будь ласка, де можна скачати SP1 Full RUS для Vista?

Можливо хтось може залити на фтп? Дуже потрібно...

32 біт чи для 64-бітної вінди ?

Опубліковано
Скажіть будь ласка, де можна скачати SP1 Full RUS для Vista?

Можливо хтось може залити на фтп? Дуже потрібно...

повторюю, офіційний Vista SP1 є поки лише для 5 мов - English (US), French, German, Japanese, or Spanish (Traditional). почекайте травня, не використовуйте бети чи невідомо чиї збірки хотфіксів...

Опубліковано

Насколько всё-таки кривая реализация...на работе стоит PCBSD 1.5 с Compiz Fusion'ом, машинка у мну всего-то Athlon 2.6 (реальная частота 1.6 МГц), 512 оперативки, идешный винт и карточка GeForce 2 MX 440 и compiz работает без тормозов, вот гляньте например ролик демонстрационный

Опубліковано

В мене Vista Home. Удалив ярлик корзина і не знаю як тепер його відновити і де шукати. Підкажіть хто знає. Мелочь,але без неї якось кепсько.

Чищу все з допомогою CCleaner,але якщо треба буде щось відновити,то торба тоді.

Опубліковано

попробуй в експолері взяти робочий стіл там має бути кошик. Допустим в мене так на робочому столі її немає заро там є.post-1524-1208458858.jpg - тіпо так

Опубліковано
В мене Vista Home. Удалив ярлик корзина і не знаю як тепер його відновити і де шукати. Підкажіть хто знає. Мелочь,але без неї якось кепсько.

Права кнопка на робочому столі -- Персоналізація -- Зліва буде "Змінити піктограми на робочому столі"

post-346-1208459842.jpg

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Vista отстой ХР лутший :)

Ну якщо у тебе селерон якийсь 633, то для тебе ХР і може краща, от я на свій (inell core quad 2,4) ставив ХР, то в мене такі плуги закидала машина, вам не передати! Потім встановив Vista Ultimate 64x - ляля! Я не завжди встигаю замічати як нові вікна вилітають, і проги грузяться!!!

Опубліковано
Vista отстой ХР лутший :)

Ну якщо у тебе селерон якийсь 633, то для тебе ХР і може краща, от я на свій (inell core quad 2,4) ставив ХР, то в мене такі плуги закидала машина, вам не передати! Потім встановив Vista Ultimate 64x - ляля! Я не завжди встигаю замічати як нові вікна вилітають, і проги грузяться!!!

А це тобі проц на замовлення робили? :)

Опубліковано
Vista отстой ХР лутший :0002:

А це тобі проц на замовлення робили? :)

http://www.intel.com/cd/products/services/...quad/333917.htm

Опубліковано

а тепер подивись що ти написав в назві свого процесора...орфографія в таких питаннях важлива... :)

З.І. в мене теж такий проц і вже давненько.. але швидкості я небачу ні на ХР ні на ВістО, лише на Лінуксі і на ФРІ...

З.І.З.І. http://www.intel.com/design/processor/datashts/318726.htm це моє чудо яке впринципі я ще ніразу не зміг під віндами хоть на 50% загрузити... немає чим... звідси випливає що на робочу станцію дома він нах не нужен.. галімі панти..

Опубліковано
це моє чудо яке впринципі я ще ніразу не зміг під віндами хоть на 50% загрузити... немає чим... звідси випливає що на робочу станцію дома він нах не нужен.. галімі панти..

А пробував кодувати відео? ;)

Опубліковано
це моє чудо яке впринципі я ще ніразу не зміг під віндами хоть на 50% загрузити... немає чим... звідси випливає що на робочу станцію дома він нах не нужен.. галімі панти..

Щось мені не віриться... Я от вчора рекорд встановив - всі 4 ядра загружені були на 100%!!!

Програм багато не запускав... В основному всі для інету (поштова прога, хрумер, торрент, мозілла, експлорер, опера...)

Перевірив комп сьогодні - 300 троянів і всякої нечисті...

Опубліковано

Ну в кого більше 1 ядра в проці і вони з 2007, 2008-го і при цьому 2 гіга опери, то рекомендується Віста, ХР для всього іншого.

Я ХР користувався 4роки, але після апгрейда - ХР стала тупою коровою, причому добитися плавності в ХР так і не вдалося :lopata:

Віста єдина альтернатива.

Опубліковано

А пробував кодувати відео? :lopata:

65% загрузив ))) більш не виходить... хіба що витягнути 2 Гб ОЗУ шоб більше нагрузки на проца дати... (зараз стоїть 4Гб)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

питання щодо ліцензування.

Відомий факт дискримінації української мови. Ноути поставляються в Україну з російською вістою. Українські дистрибутиви можна або замовляти окремо, або обновляти альтімейт версію.

Так от, на ноуті російськомовна бізнес редакція. Апдейтом вінду не українізувати по вищеназваним причинам. Так чи буде все в порядку з ліцензією, якщо установити вінду з свого диска невідомого походження, використовуючи серійник з дна ноутбука? Цікавить не так питання ліцензії функціонування ОС, як її офіційності. На наклейці пише, що вінда Russian.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Шановні Вістоводи! поясніть будь-ласка ситуацію: є ноут asus з встановленою віста хоум (йшла в комлекті з ноутом), при спробі поставити nero, TuneUp Utilities, чи щось інше видає повідомлення. скріни додаються...

post-621-1215028531.jpg

post-621-1215028540.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...