Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Судячи з постів вище, підрядники живуть своїм життям і представникам білайна нічого не повідомляють. 

Опубліковано
Це адмін serega, який "не має" ніякого відношення до компанії Датагруп

Друже, ти цілком і повністю правий! Сергій на ДГ вже довгий час не працює.

Візьми з полички пиріжок і вгомонись :)

Опубліковано

Сергій на ДГ вже довгий час не працює.

Це дуже добре. А кругова порука на цьому форумі - погано. Правила мають бути одні для всіх. Я про видалення незручних постів.

Опубліковано

Не питання.

Буде вам вільне спілкування.

Тема у флеймі - спілкуйтесь smile.gif

Це вже друга тема за сьогодні, яка потрапила у флейм.

Якщо у користувачів з'явиться бажання обговорити свого провайдера, без тупого флейму, ласкаво прошу у розділ Інтернет і мережі, оператори зв'язку/ Internet & networks, ISP

Опубліковано

Сергій на ДГ вже довгий час не працює.

Це дуже добре. А кругова порука на цьому форумі - погано. Правила мають бути одні для всіх. Я про видалення незручних постів.

Дошка гнила. Вже не раз наголошувалось, що форум - це приватний ресурс, нiхто нiкому нiчого не винен, не подобаеться - пiнок пiд зад. I така позицiя буде доти, поки ресурс забезпечуе сам себе (рекламними баннерами i подачками меценатiв). Вiдношення змiниться лише за вiдсутностi вiдвiдувачiв.

А щодо адмiнських пiздолизiв - так вони е на кожному ресурсi, так було завжди, так завжди буде.

Хочеш позмагатися з системою? :)

Опубліковано

Вiдношення змiниться лише за вiдсутностi вiдвiдувачiв.

Проголосив гучну заїжджену промову, підтримав 'ображеного' користувача, обізвав ресурс і далі продовжуєш на ньому сидіти.

Якщо відношення зміниться за відсутності відвідувачів так може варто перестати його відвідувать, а?

Хто там кому шо лиже? Як у Boss не вистачає смикалки і він починає в технічному розділі писать шо зазвичай один з модерів форуму висловлюється по іншому.

Да кому це треба? Бери й пиши в приват модеру чи тему десь окрему зроби.

I така позицiя буде доти, поки ресурс забезпечуе сам себе (рекламними баннерами i подачками меценатiв). Вiдношення змiниться лише за вiдсутностi вiдвiдувачiв.

А хто його повинен фінансувать щоб все було добре? Міськрада?

Опубліковано

Tum@n ти жжош :sm110:

тема на 26 сторінок, на яких багато написано корисного по даному провайдеру в флейм, а не простіше потерти пару повідомлень? ні, тоді будь послідовним і перенеси цю і цю, так як розмов не по темі там було ще більше.

Опубліковано

Мда тема про Білайн де багато чого даного провайдера стосується, різні новини про його, обговорювання і перенести у флейм? - БРЄД...

А дійсно не легше було потерти пару постів?...

Опубліковано

Багато чого написано? Це що наприклад?

Через день запитують чи буде та чи інша вулиця підключена в результаті конкретної відповіді нема.

Самі ж представники на запитання чому нема інтернету 2 дні кажуть - самі без послуги сидимо.

Ніхто не забороняє створити нормальну тему, в якій би першим постом було окреслено основні питання, які можуть цікавити користувача.

Такий собі FAQ.

Опубліковано

який провайдер така і тема, все по чесному

а взагалі-то, я за****вся здирати рекламні брошури зі свого під'їзду, чому ДГ не одного не повісило - зате від Білайна вже 3 було..

Опубліковано

який провайдер така і тема, все по чесному

а взагалі-то, я за****вся здирати рекламні брошури зі свого під'їзду, чому ДГ не одного не повісило - зате від Білайна вже 3 було..

очі протри, дг клеїть не менше.

П.С. Скажу більше: на дпз білайна немає і оголошень також. Зате дг - регулярно. Це ж не характеризує дг як гавно-оператора?

П.С.2. Задавши питання в цій темі, отримав змістовну відповідь в приват. Так що пан модер не нада ля-ля.

П.С.3. Ніколи не розумів людей, які зривають чужі оголошення. Певне, діагноз.

Опубліковано

народ у кого билайн - проверьте плиз есть ли доступ к сайтам itc.ua , ko.com.ua ? гдето неделю , две назад сайтики стали недоступны .. с укртелекома доступ есть ...

хочу узнать ето только у меня такоэ или стоит позвонить в ТП ..

• Адміністратори
Опубліковано

така собі піраміда, провайдер платить гроші за кожного приведеного

Опубліковано

народ у кого билайн - проверьте плиз есть ли доступ к сайтам itc.ua , ko.com.ua ? гдето неделю , две назад сайтики стали недоступны .. с укртелекома доступ есть ...

все працює. сайт грузиться, пінг чуддовий:

itc.ua post-7661-1279965350,11_thumb.jpg

ko.com.uapost-7661-1279965365_thumb.jpg

Опубліковано

Відключили репутацію і люди почали писати хто, що хоче.

На правах флейму :rolleyes:

якщо зробиш tracert то побачиш, що не відповідає десь в середині маршруту до сайту.

Вихід, в опері прописати проксі і так повинне працювати.

Опубліковано

якщо зробиш tracert то побачиш, що не відповідає десь в середині маршруту до сайту.

Вихід, в опері прописати проксі і так повинне працювати.

Робив трасіровку. Все відповідає.post-7661-1279966661,83_thumb.jpg

Туман, не гони!!! Верни тему в розділ. Кстаті, в темі про ДГ є пару постів де наший-ваший адміністратор з користувачем виясняють відносини. Чого і цю тему у флейм не викінув??? Ага. Ну да, тут ж "ніхто" відношення до ДГ немає.

На випадок того, що Туман буде далі таким злим і не верне тему: http://board.lutsk.ua/index.php/topic/63306/

Опубліковано
очі протри, дг клеїть не менше.

П.С. Скажу більше: на дпз білайна немає і оголошень також. Зате дг - регулярно. Це ж не характеризує дг як гавно-оператора?

П.С.2. Задавши питання в цій темі, отримав змістовну відповідь в приват. Так що пан модер не нада ля-ля.

П.С.3. Ніколи не розумів людей, які зривають чужі оголошення. Певне, діагноз.

диагноз да, но объявления здесь непричем, просто 2 звонка по стационарному телефону, 2 прихода домой, 1 брашурка повешенная мне на дверную ручку и минимум 3 объвления на доске объявлений + в лифту - ИМХО, зае*али своей назойливостью... лично я с первого раза девушке объяснил что мне это не интересно, зачем еще перезванивать и дважды домой приходить и на ручку вешать что-то.

объявления я не обдираю, разве что однажды меня достал один провайдер...

Опубліковано

диагноз да, но объявления здесь непричем, просто 2 звонка по стационарному телефону, 2 прихода домой, 1 брашурка повешенная мне на дверную ручку и минимум 3 объвления на доске объявлений + в лифту - ИМХО, зае*али своей назойливостью... лично я с первого раза девушке объяснил что мне это не интересно, зачем еще перезванивать и дважды домой приходить и на ручку вешать что-то.

объявления я не обдираю, разве что однажды меня достал один провайдер...

а ти в суд на них подай!!! :lol:

Опубліковано
Як у Boss не вистачає смикалки і він починає в технічному розділі писать шо зазвичай один з модерів форуму висловлюється по іншому.

Так беру приклад з одного з модерів форуму.

Візьми з полички пиріжок і вгомонись

і до чого ота маячня? чи тоба начхать? чи насрать? главне шоб сплавить і плювать на наслідки?

очередной дятел, который сыпет угрозами?

Ой маячня...

тебе самго не заі**ало у всьому бачити змови і заговори? Бо попахує паранойєю...

или, я, млять, должен звонить, записывать маркировку и потом искать ее в инете??? Ну шо за йоптваюмать?

китайська кака, яку клепає дядя Ляо

назвать гівно канхветай

Хватит молоть ерунду.

Ну нах такое счастье. дабы не обсирать зазря

Шо ти мелеш??? Людино - просписи. то він, цука така

І т.д...

Опубліковано
була інфа що зі збільшенням користувачів знижується якість інтернету =(

хто знає правда це чи так, слухи?

Для тих провайдерів хто обіцяє 100Мб/с в кожну хату так ;) -- як показує практика/історія ці величини обернено пропорційні.
Опубліковано

була інфа що зі збільшенням користувачів знижується якість інтернету =(

хто знає правда це чи так, слухи? :blush:

звичайно що правда: сайти стають зачитаними до дірок, статті не цікавими, картинки втрачають колір, скачані ігрухи не радують, фільми не з щасливим кінцем і т.д.

Ще можу припустити, що з збільшенням користувачів збільшується кількість невдоволених, хоча їхнє процентне співвідношення залишається сталим.

Опубліковано

По Конякіна 12-б на підїздах наклеєні оголошення про підключення до Beeline. Чи означає це, що можна подавати заявку, чи це просто декларація про наміри? 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...