Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

от і мене цікавить, чи це справді буде 5мб, а то на роботі підключив ОГО безпровіднирй а там 20кб в секунду

не хочеться знову поміняти "шило на мило"

хто підключився відпишіться будь-ласка

• Адміністратори
Опубліковано

Ще ніхто не вкурсі які тарифи будуть у домушників на ДГ? :)

Найшли панецею, Білайн. Проведіть аналогію, телеофнія кал. Думаю і інет буде з таким же підходом. Усе на підрядниках, ніякого місцевого сапорта. А якщо буде то копійошні безтолкові аля специ :)

Телеком з ультрю всіх вставив, а на сам перед вставив себе. :) Тепер тільки дібіл купить демпінгового оператора який постійно в жихливих попандосах.

В Білайна стратегія ясна, нахватати жаонентів. Висновки? :)

З.І.

Операторський рівень (остання миля) в Україні ніразу не готовий віддати каі швидкостя і на шару.

Тому деградація ринку очевидна. Нажаль ще усі за свою жадібність і тупість у ціх речах пошкодуємо.

Особливо пошкодують інвестори яким прийдеться космічні сумми вкладувати в магістральні лямбди, без усіляких натяків на повернення інвестицій :)

Опубліковано

kmd, все це так, хоча поживемо-побачимо, як то кажуть. Ну а ДГ - панацея, по вашому? До того ж неясно чого чекають із введеням тарифів для домушників і чи будуть вони взагалі. Вже б з розмахами ДГ могли б давно їх ввести наскільки дозволяють канали/обладнання або модернізувати. Або не цікавить Луцьк, хз. Очевидно, що з тарифами/рекламою Білайна кількість їх клієнтів буде зростати до певного часу, а отже, можливо, будуть зменшуватися клієнти ДГ (дсл/домушники)

p.s. не ознайомлений з тарифами домашніх мереж станом на сьогодні, не знайшов ніде :blink:

p.s.s. знайшов.. обмеження по траффіку як зовн. так і внутр. "это не серьезно" :huh:

• Адміністратори
Опубліковано

Подаруй хомяка конкуренту. :)

Спаси свою мережу :)

І до Луцького представництва ДГ (домашні мережі) докотились безбашені деградуючі тарифи.

Досвід Укртелекома нічому не навчив. :(

• Адміністратори
Опубліковано

Поки я там тільки

Соборності - парні номери

Кравчука - парні номери

Гордіюк - непарні номери

Опубліковано

Отримати консультації та замовити послугу можна за телефонами: 20-10-88, 099 223 86 27 або в ICQ 191212177 в будь-який час.

Опубліковано

Я за іншими телефонами дзвонив (оголошення на під'їзді - відрізняються від викладених раніше). Видно багато хто договори з Білайном заключив і підключають. Знайомий казав з Запоріжжя, що за квартиру 50 грн давали раніше, не знаю як зараз. Може і собі піти ^_^

ДА ладн чувак всьо будет гут я остаюсь с ДГ.

:ok:

я з ого також поки не відключаюсь, беру на пробу. Хоча і перші місяці не показник... от коли понапідключають.. :(

Опубліковано

1. Телефонією білайна користуюсь уже більше року - жодних нарікань на зв"язок.

2. УТ таки троха загнався - да. Не розрахувавши своїх можливостей викинули на ринок новий тариф і як наслідок - забили лінії "по самоє нємагу". Но. Тепер вони побачили шо попит на послугу є, а отже, скоріш за все, почнуть шось робити і для розгрузки ліній, інікше абоненти тупо спригнуть до когось іншого (до того ж білайна чи ДГ). Так шо просто лоханулись і тепер ісправляюццо.

3. Абонентів білайн нахаває. В них внутрішні ресурси, на кшталт Барлога.нет і т.п. - фрішні, пасєму канали в сам інет будуть суттєво розгружатись тим шо народ фільміки і музичку буде тянути з локалки. (В ДГ шо інет шо локалка - платні, пасєму народ не особо то і розгружає канали)

P.S. Щодо телефонів, то ті шо викладе вище - сапорт, а не офісні) Тоість і надалі трабли будуть вирушуватись за ними ж. Незабаром вони ж будуть і в рекламах послуги...

Опубліковано
(В ДГ шо інет шо локалка - платні, пасєму народ не особо то і розгружає канали)

тут треба уточнювати, що луцький ДГ (eкс-мережа Фотаком). В інших містах там безлімітні тарифи як по локалці , так і по інету)

Опубліковано

бугага, вони по ходу рахувати не вміють. Вдвічі швидше і тут на тобі: 3 Мбіт/с 5 Мбіт/с

Опубліковано

я не про це писав зовсім. мені не мало навіть 256 кб/с. я про проблеми з математикою

Опубліковано

Есть 3 компа, подключены сейчас через Wi-Fi между собой и модемом d-link 2600u. Если я перейду на Билайн (без авторизации по мак, сказали что так тоже можно), то по какой схеме мне подключить 3 компа через Wi-Fi к интернету?

З.Ы. роутер в роли компа не подходит.

Опубліковано
то по какой схеме мне подключить 3 компа через Wi-Fi к интернету?

Wi-Fi точка з функцією роутера і всьо супер

Опубліковано

хто знає, а IP в Білайна буде однакове для всіх користувачів, як в ДГ ?? Тобто качати з Депозітів та Рапідів не можна буде?.. <_<

Опубліковано
IP в Білайна буде однакове для всіх користувачів, як в ДГ

mrZED, не бачу тут великої проблеми у зв'язку з існуванням proxy-серверів :)

Опубліковано

ай-пі в білайна буде білий і динамічний. Крім того буде локальний ай-пішник і можливість організовувати роздачі через стронг дісі.

Опубліковано
ай-пі в білайна буде білий і динамічний.

і який в них пул айпішок? ну якщо динаміка, то ще краще ^_^

Опубліковано

ай-пі в білайна буде білий і динамічний

або я чогось не доганяю, або це нісенітниця... Якщо ведуть оптоволокно - буде з'єднання по кабелю між всіма комп'ютерами луцька, що підключаться до даної мережі, тобто аналогічна ситуація з ДГ, тобто всі компи будинку в один, скількись там портовий, свіч, він має один вихід, якій з іншими будинками іде до наступного (що тепер буде містити райончік) і тд або ж до сервера, тобто навіть якщо ір сервера буде динамічним, то всі ці люди будуть мати одне і теж, хоч і динамічне ір.

Тоді щодо фрази :

не бачу тут великої проблеми у зв'язку з існуванням proxy-серверів

можливо теж відсталий, але такий метод забезпечує швидкість діалапу, відповідно який резон підключати 100 мегабітну сітку, якщо качати старим дідівським методом???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...