Перейти до змісту

Android OS і все, що з нею пов'язано

Рекомендовані повідомлення

• 3 місяця потому...
  • Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Підкажіть програмку для duos'а яка б включала/відключала другу сімкарту в заданий час. Наприклад: в 8 ранку включає мережу і в 18 відключає.

Опубліковано

Підкажіть програмку для duos'а яка б включала/відключала другу сімкарту в заданий час. Наприклад: в 8 ранку включає мережу і в 18 відключає.

Навряд така прожка є.

Опубліковано

ти кажеш шо планшет можна відновити після любої помилки при прошивці?

Ні, якщо цеглина, то тільки сц.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Андроід юзери відгукніться, у мене таке питання, чи можливо зкинути налаштування до заводського стану без втрати збереження ігор? Nexus 7 (2013).

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Українцям увікнули можливість покупки музики у Play Маркет

досить дешеві треки та альбоми

+місяць халявного прослуховування у Google Play Музика

Screenshot_2014_07_16_10_50_12.png

Опубліковано

Українцям увікнули можливість покупки музики у Play Маркет

досить дешеві треки та альбоми

+місяць халявного прослуховування у Google Play Музика

Screenshot_2014_07_16_10_50_12.png

Слухаю роки два вже гугл мьюзік. Колись зареєстрував і зайшов в гугл аккаунт з американської території, і воно автоматом увімкнуло мені можливість завантажити 20 000 треків на сервер, і користуватись сервісом. Як я розумію в Україні такого немає, так?

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Є необхідність (хочу прибрати з екрана заважаючу нижню панель) отримати root-права на планшеті з андроїдом 4.4.2, і вже перепробував штук 6 програм, ні одна не справилась, може щось порадите. Пробував framaroot, baidu root, towelroot, supersu і ще парочку, і ніц результату :(

Опубліковано

Є необхідність (хочу прибрати з екрана заважаючу нижню панель) отримати root-права на планшеті з андроїдом 4.4.2, і вже перепробував штук 6 програм, ні одна не справилась, може щось порадите. Пробував framaroot, baidu root, towelroot, supersu і ще парочку, і ніц результату :(

на 4.4.2 з під андроіда не рутується, лише з під альтеративного рекавері, і то там треба скрипт правити під конкретний смарт вроді,

я раз рутанув і плюнув дерез місяць поставив знову чистого 4.4.2

так хоч руки не чешуться шось підправити там де нетреба :)

Опубліковано

Непотрібно тобі рут ставити не парся, ось качай та радуйся https://play.google....m.gmd.immersive

Правда не про версія але всеж таки. ;)

Полноэкранный режим на Android - No ROOT:

http://youtu.be/_gkuTTsjyxQ

Опубліковано

Дякую, так, на перший погляд це ніби те що і потрібно було :0123: Не знаю як покаже себе на практиці в подальшому користуванні, але на даний момент ніби влаштовує. Я задавав на пошук це питання і без прав рут, але чомусь не знайшло і не запропонувало мені нічого подібного. Ну ось для чого і потрібні форуми, вже не дарма запитав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...