Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Ты считаешь, что питомник для собак в центре города смотрелся бы лучше?

Не смотрелся бы, а слышался бы :D

Опубліковано
Ты считаешь, что питомник для собак в центре города смотрелся бы лучше?

конечно же нет

поэтому он и сделан за городом

(но наверное и там земелька комуто приглянулась)

и не питомник, а приют :)

так как задача "разводить" не ставится :)

Опубліковано

мого тестя позавчора вкусила собака десь на красному (він там живе і працює в інфекційній лікарні). ніби не дуже сильно, але рана є, до того ж штани зіпсувала. і таких випадків щодня більше стає. цивілізованими методами місто з цією проблемою не справляється, значить потрібно переходити до нецивілізованих (і не тільки у відношенні собак, а і у відношенні злочинців, особливо до тих що при владі; вкрав -- розстріл, вкусив -- розстріл). ІМХО.

Опубліковано
до нецивілізованих (і не тільки у відношенні собак, а і у відношенні злочинців, особливо до тих що при владі; вкрав -- розстріл, вкусив -- розстріл). ІМХО.

"злочинці" могут или здачи дать или откупится...

поэтому он и сделан за городом

а когда туда с улиц города начнут собак свозить?

"свозят"

весной 2 года будет

заберают "самых проблемных"

но так как всё это счасть работает на голом энтузазизме кучки людей - не в таких количествах как нужно было бы

чуть почитать можно здесь

Опубліковано
Телефон там есть? Я им две проблемных стаи уже могу сдать.

ДАНА, голова Волинського товариства захисту тварин.

тел. 8 099 461 96 30, 66 22 4

Опубліковано
В районі спуску з мосту до з/д вокзалу що на пр. Перемоги одна й таж сама собачка підступно, без гавкання, ззаду, кусає за ноги, причому тільки чоловіків. Можливо хтось колись образив та й запам’ятала, а можливо радикальна феміністка :)

Така темно-коричнева з "бакембардами" за вухами? :) Якщо вона, то знаю я ту сволоту, вона так розважається, живе вона по вул. Клима-Савура біля одного з приватних будинків, там ні на кого не гавкає, а зганяти злість бігає на міст і за мостом, там обгавкує (при чому злісно так з вишкінерими зубами і найоршеною шерстю на шиї) вибірково переважно чоловіків. На мене чомусь завжди гавкає, як бачить, що я їй зробив? :huh: При чому норовить вкусити за п'ятку, як тільки відвернешся спиною до неї, при спробі вдарити по "тяфкалу" черевиком одразу втікає і огризається.

А в районі гуртівні продуктів "ПАККО" по тій же Клима-Савура зграя собак систематично кусає людей (мене особисто 2 рази кусали), а одна пенсіонерка їх систематично підгодовує свіжим м'ясцем, купленим там же на гуртівні.

Я за відстріл бродячих псів. ІМХО.

Опубліковано

Я частенько буваю в районі гуртівні. ПОКИ ніхто мене не пробував вкусити. А зграя швидше з газороздаткі дуже люблять обгавкувати перехожих через ворота.

Опубліковано

Вроде бы есть некий свисток, отпугивающий собак. Мне, как велосипедисту, пригодился-бы. Кто что знает про эти чудо свистульки?

Опубліковано
Вроде бы есть некий свисток, отпугивающий собак. Мне, как велосипедисту, пригодился-бы. Кто что знает про эти чудо свистульки?
Я чув тільки про свісток який кличе собаку.

Чув для поштарів в ЄС випускають прилади для відлякування, які собою являють генератор ультразвукової частоти нечутної для вуха людии.

Опубліковано

Цитата с одного форума по обсуждению подобной проблемы:

Вижу в этой теме кучу советов для тех, кто хочет, чтобы ими закусили ))

Друзья, не обижайтесь, но приседать на корточки, когда к вам подходит чужая незнакомая собака, не стоит. С какой-то собакой это не создаст проблем, а некая доминантная особь порадуется, что вы стали ниже ростом (и статусом), подойдет и небрежно хватанет за лицо. Легко! Лучше ждать, пока она подойдет, стоя, и можно точно так же повернуть ладонь ей навстречу, чтобы она обнюхала. В этом случае, если она все же решит вас укусить (что вряд ли), можно будет ее пнуть, чтобы она отлетела хоть на пару шагов, и готовиться к следующей атаке.

Никакая сирена, dazer, водяной пистолет или шокер не дадут гарантии, что собака в вас не вцепится. Эта не вцепится, а следующая окажется покрепче и сделает из вас отбивную. Мой совет - всячески избегать конфронтации, даже путем смены работы, если это необходимо.

Вот аналоги девайса

Опубліковано

Я успішно відбивався звичайним балончиком. Якщо взагалі нічого нема, навіть палки - можна різко нагнутися, ніби за каменем - це дасть пару секунд, щоб перегрупуватися, знайти щось посерйозніше, або вийти з території яку шавка вважає "своєю".

Опубліковано

эти твари гавкают ночами - спать не дают, если бы окна пластиковые еще были - тогда другое дело, а так слышимость лая не маленькая, надо их потравить всех - надоели

Опубліковано
...., если бы окна пластиковые еще были - тогда другое дело....

они есчё от пыли засчищают... и, вы будете смеятся, сохраняют тепло......

p.s. а когда отопление подорожает - кого травить будем?

Опубліковано

Какая там защита от пыли, если их нельзя держать постоянно закрытыми, если не хочешь грибок в квартире выращивать :)

Опубліковано
В районі спуску з мосту до з/д вокзалу що на пр. Перемоги одна й таж сама собачка підступно, без гавкання, ззаду, кусає за ноги, причому тільки чоловіків. Можливо хтось колись образив та й запам’ятала, а можливо радикальна феміністка :)

В мене з цією собакою теж були проблеми...Але обійшлося без укусів..................

з.і.

цЕЙ ПЕС СТАВ ПОПУЛЯРНИМ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Та це вже взагалі труба! Собаки, як вовчі зграї рискають містом і нічого не бояться! Стріляти однозначно! :angry:

Опубліковано
Та це вже взагалі труба! Собаки, як вовчі зграї рискають містом і нічого не бояться! Стріляти однозначно!

а че ты хотел: эпидемии, пираты, волчьи стаи - XVI век на дворе =)

они есчё от пыли засчищают... и, вы будете смеятся, сохраняют тепло......

p.s. а когда отопление подорожает - кого травить будем?

окна ставить - ремонт делать; ремонт делать - деньги надо =(

Опубліковано

Годину тому йшов по Січовій. За 20 м від мене був смітник повз який я мав пройти. Біля смітника дві злючі бродячі собацюри середньої щільності щось собі шукали. Я побачив як біля них проходить хлопчина років 8-10. Ті собаки підійшли до нього (були йому по пояс) та хтіли понюхати його пакет. Він дьоргнув його на себе - бо злякався. Одна з тварюк гаркнула на малого - той почав плакати але рушити з місця не міг. Його мама стояла в 5-6 м від нього з санчатами в оцепеніння від того що відбувалось на її очах. Я зрозумів що може бути піда і почав бігти прямо на собак. В мене в руках був портфель не легенький яким я почав перед собою махати та кричати на тварюк. Від малого я їх відігнав. Вони відбігли метрів на 20...Малий розплакався. Мама малого спробувала мені подякувати, але говорити від стресу в неї не сильно виходило.

Реально могла бути біда... Як я ішов до дому то було тільке одне бажання - зателефонувати до міського голови (на гарячу лінію) та обкласти його матами по повній програмі за бардак в місті з бездомними собаками...

Опубліковано

Ми скоро дочекаємось ось цього:

"Жители Московской области пострадали от укусов больной бешенством собаки, сообщает пресс-служба Роспотребнадзора. По информации ведомства, больное животное было обнаружено в поселке Курсаково Истринского района области.

Согласно сообщению Ропотребнадзора, с 18 по 21 января 2010 года 14 жителей поселка обратились за антирабической помощью в Истринскую районную больницу. Всем обратившимся назначен курс профилактических прививок.

В ходе эпидемиологического расследования бездомная собака, больная бешенством, была обнаружена в районе торговой площади поселка. Сотрудники ветеринарной службы усыпили больное животное.

MEDЭнциклопедия

Бешенство

Специалисты Роспотребнадзора проводят карантинные мероприятия в районе обнаружения инфекции. С целью выявления пострадавших проводятся подворные обходы, также ведется разъяснительная работа среди населения, в частности подготовлены памятки по профилактике заражения бешенством."

© Lenta.ru

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...