Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Місто для людей, а не для собак.

Я не хочу думати, проходячи чи проїжджаючи повз собаку, в якому вона настрої і чи давно їла.

В місті собаки повинні бути в наморднику і на повідку. Решта - це непорозуміння.

А шановний Million мабуть дітей не має і велосипедом не їздить... Та й 500 покусаних за рік (це тільки тих, хто звернувся... а таких мабуть відсотків 5-10) - це показник. Цікаво, якби його покусали і потім 30 уколів в живіт... Далі б захищав?

"Відкласти проблему..." Ага, нехай далі кусають, а ми подивимось...

Хтось писав, що все одно розплодяться... То може й тарганів не виводити - все одно розплодяться...

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2 Million

Враховуючи, що Ющенка вже нема, то пам'ятника геноциду над тваринами вже не буде.

Дитячий максималізм - це кльово, але підростеш і зрозумієш, що в ситуації коли 90% населення країни впритул наблизились до межі бідності (а то й переступили через неї) більшість віддасть 10 гривен для дітей, або на оплату комунальних послуг, які вже з'їдають середньостатистичну ЗП однієї людини.

З.І. Доречі ти не договорив від чого злими стають собаки ... почав від чого не стають і не закінчив. Продовжи думку будь-ласка.

Опубліковано

Детей не имею, но велосипедом езжу. И гавкали на меня и кидались и ничего. Выжил!

Да и при рассмотрении обращений этих самых граждан, собак же никто не спросит, почему они злые и почему покусали? А может их сами люди такими сделали?

Опубліковано

Детей не имею, но велосипедом езжу. И гавкали на меня и кидались и ничего. Выжил!

Да и при рассмотрении обращений этих самых граждан, собак же никто не спросит, почему они злые и почему покусали? А может их сами люди такими сделали?

Хм ... наступним кроком буде пропозиція на собак в суд подавати, а їм державного адвоката надавати для захисту?

Загалом з твоєю точкою зору усе зрозуміло (я просто пізніше підійшов і не в'їхав одразу).

Всього найкращого. No pasarán

Опубліковано

моя собака - не гавчить,

хай навіть злодій лізе в хату

Вона сидить собі мовчить

і це взбісило мого тата

рішили всею ми сімєю

навчити гавкати на всіх,

ми поведінкою своєю

як не долюблювать чужих.

Стаяли гавкали на дворі

Ми на сусідів й на прохожих.

Всі кажуть: "люди певно хворі",

Та ми не схожії на хворих.

Тепер як злодій в нашу лізе хату

Ми всі надіємось на тата.

Він лає, гавкає по всюду

без нього ми тепер - нікуди.

Опубліковано

Million, последнее китайское предупреждение от модератора в моем лице. прекращай флейм. еще одно сообщение в подобном духе и будет ридонли, а там и до бана недалеко.. советую вообще воздержаться от ответов в этом топике на некоторое время - сбережешь нервы и чужие и свои.

Опубліковано

Хм ... наступним кроком буде пропозиція на собак в суд подавати, а їм державного адвоката надавати для захисту?

Загалом з твоєю точкою зору усе зрозуміло (я просто пізніше підійшов і не в'їхав одразу).

Всього найкращого. No pasarán

Попрошу не переводить вопрос на возраст, поскольку прожитые годы на уровень интеллекта слабо влияют, если влияют вообще. У нас паритетная беседа, так не отклоняйся от этого принципа, пожалуйста.

И не нужно передергивать мои слова. Собаки и кошки - это самые близкие к человеку существа и решать подобные вопросы, а уж тем более вопросы об их жизни нужно хоть немного учитывая и их интересы, ведь во многом они близки нам. А вот такое вот бездушие породит еще худшие последствия.

P.S. Может кто-нибудь из ярых сторонников отстрела все-таки осмелится глянуть мой ролик?

Shkoder, я отстаиваю свою позицию и пытаюсь донести до общественности, точнее пытаюсь раскрыть глаза хоть кому-то. К тому же я рассуждаю в пределах топика, как мне кажется. Уж больно тема обсуждается однобоко.

Опубліковано

Million, именно так. это тема про борьбу с бездомными собаками, а не их защиту. и уж тем более, от людей. создай топик где-нить в флейме и занимайся защитой собак, можешь и Дану Наварчук туда пригласить. здесь это - оффтопик. я сказал.

Опубліковано

Ну и что за сравнения. По поводу убийц и прочих - речь о заключении, а не о смерти. Если по поводу бродячих поставить такой вопрос - то я за.

Тараканы, жуки и прочее - это насекомые, а не животные и их нельзя сравнивать.

А поводу тех, кого мы едим, так их Бог и создал для этого. Почему-то именно собаки и кошки всегда позиционировались как друзья человека, а не свиньи и индюки.

Так дружище,ты договоришься до того,что: "Чем больше я узнаю людей,тем больше я люблю собак"(известный афоризм).

Корова испокон веков позиционировалась как кормилица и мать,но это не мешает защитникам собак делать из нее гамбургер или стейк.Это называется ЛИЦЕМЕРИЕ.Вот ты ешь животных(неважно каких),которых для тебя убивают и находишь этому оправдание(Бог создал),что есть твоей выдумкой.

Я не приверженец уничтожения собак,но когда тебя окружает стая даже из 4-5 собак,шансов остаться некалекой мало.Если во дворе есть Жучка(именно жучка,а не ПОЛКАНИЩЕ) и жильцы сделали ей все прививки,кормят ее и поят и она дарит радость детишкам,то это супер,но мы говорим,о том,что ситуация вышла из-под контроля и я за своих (и не только) детишек переживаю.

Пару месяцев назад племянницу кусанула дворняга,так мы 3 дня бегали и узнавали из какого она двора и нет ли у нее бешенства.Оно нам надо?

Опубліковано

Ты в школе учился?Собака-ХИЩНИК!!!!Почему хищник злой? Зарплату не дали? Или цены на колбасу подняли? Когда собака на меня кидается,мне что у нее спрашивать почему она злая и не хочет ли она об этом поговорить?

Ну ты перл,однозначно. :smile3:

Опубліковано

zaHARE, я скажу по-другому. истребление всего, что мешает человеку доминировать на планете и в созданном им социуме (например, городе Луцке) оправдания не требует. будь то вирусы, комары, ядовитые змеи или бездомные собаки. причиняемые ими неудобства превышают приносимую пользу - значит необходим срочный экстерминатус.

я настоятельно прошу всех последующих ораторов - обсуждение этических сторон оставьте при себе или выносите в отдельный топик. здесь обсуждают то, как избавиться от проблемы вынесенной в название темы. за оффтопик я буду наказывать.

Опубліковано

ну можу сказати одне!

може хоч це унічтоженіє бездомних тварюк, просто викличе в людей якесь відчуття жалю, і дехто, дуже на це надіюсь, дуже сильно і детально обдумає такий крок, як "придбання" домашнього улюбленця (собаки в даному випадку)!

да і закон про відповідальність власника за дії і "вчинки" свого пета, теж надіюсь наштовхне хоча б якусь категорію людей на роздуми, та більш серьйозне ставлення до цього дійства!

З.І.

я не проти тварин, скоріше навіть навпаки, але погодьтеся, те шо робицця в нас на вулицях, то вже занадто... і з цим однозначно треба шось робити!

оскільки грошей в нас в країні місті нема, то самий простий спосіб, це відстріл!

бо будувати ипритулки і тд = забирати гроші в дит. будинків і інтернатів! (грубо кажучи)

Опубліковано

сьогодні біля семінарії що на Драгоманова - спустився до Стиру, поруч бігали три собаки різного розміру - виглядали доволі привітливими, поки звідкілясь не вискочила ще одна і почала гавкати на мене і кидатись. як кажуть дерна справа заразна - тепер кидатись почались всі на мене, прийшлось одній дати ногою по пиці і але більше допоміг якийсь мужичок зі спорткомплексу котрий їх покликав. чесн окажучи перший раз на мене кидались пішого собаки - думав прийдеться їм пасть порвати але обійшлось для всіх. все одно не приємно, а якби були діти.

кілкьа днів тому біля Корсару куму покусала собака що зірчалась з цепу у прилеглих будинках - штани у смітних і прийшлось звертатись у лікарню з покусаними ногами - на собачку сказали кілкьа днів треба дивитись чи часом зле їй не буде.

щось треба вже робити дійсно

Опубліковано

Жах , в такому суспільстві, - де так відносяться до тварин, путя не буде. І інтелект Вам не поможе. Я ото почитав шо Ви пишете, - то вам усім тільки й бути наглядачами в констаборах. Все закінчую бо ці дебати занадто бридкі.

лучше я буду наглядачем, нежели сиделкой у кровати ребенка.

Опубліковано

Мені недавно теж прийшлось "пробивати" дорогу від безпритульних собак на вузькій вулиці. Воно б нічого, якби я був сам, але це було на очах моєї дитини. Я був змушений кидати в собак камінням, так як син 4 років до цього моменту і не знав, що собаки можуть бути такими агресивними саме до нього (як до дитини). Мабуть, діти малого віку найбільш вразливі через свій малий зріст та довіру до тварин, з якими вони можуть часто гратись на своєму подвір"ї. Сподіваюсь, що мій син зрозуміє ту ситуацію як захист від агресії, а не спосіб поводження з тваринами.

З іншої сторони, я не хочу вникати у психологію тварини, чому вона настроєна проти мене агресивно на відкритій вулиці, де вона явно не захищає іншу людину (хазяїна) чи його територію (приміщення). Її проблеми і психічні стреси мені "по барабану".

І якщо так трапиться, що я в якийсь момент буду розцінювати агресію такої тварини як пряму загрозу моєму життю (чи іншої людини, навіть незнайомої), а мої дії спричинять травми безпритульній собаці (а можливо і смертельним наслідком), то чи будуть такі дії будуть правильно сприйнятті у суспільстві і чи не засудять мене до адміністративної відповідальності (судового покарання)?

P.S. Є ще двуногі "собаки", які гадять в підїзді. Тих вуха я вже точно повідриваю чи носом потикаю в їх ґґґ

Опубліковано

якщо так трапиться, що я в якийсь момент буду розцінювати агресію такої тварини як пряму загрозу моєму життю (чи іншої людини, навіть незнайомої), а мої дії спричинять травми безпритульній собаці (а можливо і смертельним наслідком), то чи будуть такі дії будуть правильно сприйнятті у суспільстві і чи не засудять мене до адміністративної відповідальності (судового покарання)?

Як мінімум суспільством (принаймні в моїй особі:)) твої дії в саме такій ситуації будуть сприйняті нормально і навіть схвально - ворог є ворог і пофіг на скількох ногах він ходить.

Інша справа, коли без видимих причин (просто так, бо сильно люблять "котиків" :_20:) починають вбивати і бити собак. От якби побачив таке на власні очі, то поламав би цим дибілам руки, причому "без стыда и сожаления". Такщо будьте обережні, шановні, з розкиданням отруєного м'яса і іншими підлими вчинками ;)

Опубліковано
Інша справа, коли без видимих причин (просто так, бо сильно люблять "котиків" :_20:) починають вбивати і бити собак. От якби побачив таке на власні очі, то поламав би цим дибілам руки, причому "без стыда и сожаления". Такщо будьте обережні, шановні, з розкиданням отруєного м'яса і іншими підлими вчинками ;)

В реале ты тоже такой смелый? И пойдёшь ранним утром с битой на бригаду СпецКомунТранса? ;)

Только что на остановке возле "Гостинца" (напротив) три собаки (одна мелкая, с ошейником; одна большая, полуметровая в холке; одна средних размеров, облезлая какая-то) несколько минут терроризировали проезжавшие автомобили. Специально остановился понаблюдать, чтобы понять причину... Безо всяких причин собаки, тусовавшиеся возле цветочного магазина, ломанулись на проезжую часть и начали кидаться под колёса, на колёса, на радиаторы, на багажники, между двумя рядом едущими машинами. Нападали на легковушки, на маршрутки преимущественно косились, а часто даже не реагировали на них, водители сигналили, тормозили, меняли траекторию движения, стараясь не задеть этих придурошных пёсиков.

Налицо создание потенциально аварийной ситуации. В сучае чего - кто был бы виноват? Увернувшаяся и свалившая нафиг собака?

Вчера игрался с домашним псом. Милое, можно сказать, создание, небольшое такое. На цепи живёт, ласковый, игривый, прыгает, танцует, даёт себя гладить, жмурится от удовольствия... Только дал ему миску с едой - пса словно подменили. Агрессия и ненависть ко всему, что находится ближе, чем два метра к миске. Кидается, рычит, шерсть дыбом. Взял метлу, поставил её - просто поставил - в пределах досягаемости... Рычание, бросок, хват, трёп... Пёс маленький, но метлу чуть ли не вырывал из рук. Экспериментировать с частями тела в попытке погладить его или пододвинуть миску ближе не стал :)

Буквально сразу же после того, как он поел - превратился в то же добродушное создание, хоть обнимай и целуй его.

Если домашний пёс меняет своё отношение к хозяевам по пустякам (кормят его нормально и регулярно, т.е. причины так защищать и отвоёвывать еду нет - конечно, что творится в его голове, человеку не понять;)) - то что можно говорить о тех тварях, что разгуливают по улицам, об тих "обделённых"?!

Да, на стоны по поводу "бедных собачек, которых выгнали из дома злые хозяева" - попуститесь, жалостливые пиплы. Домашним собакам здездец приходит очень быстро, они не приспособлены к жизни в условиях города и стая скорее загрызёт их в процессе зачистки/защиты территории, чем радушно примет. Поэтому процент "одичавших домашних" очень мал. То, что сейчас шляется по улицам города - это уже даже не третье поколение "бывших домашних", это 95%-ные дворняги.

Опубліковано

ursa дуже влучно. Собака в своїй поведінці операється в першу чергу на істинкти і вона не має вміння щось обмислити чи освідомити. Коли вона голодна то їй пофіг багато на що, а коли вона сильно голодна, то їй пофіг напевно на все... Що б наїстися в останньому випадку вона здатна на дії, які можуть її навіть і погубити, але її пофіг...

Опубліковано

моя баба завжди казала "собаці не вір"

ми ніколи не зможемо вгадати чим керується собака і що їй стрельне в наступну мить в голову

навіть домашня, яку ми ж самі і виховали (купа випадків коли собаки покусали своїх же господарів це підтверджують), не говорячи про дворових

Опубліковано

моя баба завжди казала "собаці не вір"

ми ніколи не зможемо вгадати чим керується собака і що їй стрельне в наступну мить в голову

навіть домашня, яку ми ж самі і виховали (купа випадків коли собаки покусали своїх же господарів це підтверджують), не говорячи про дворових

Таке можна сказати, і про людину.

Ніколи не відчував страху до бродячих собак, чого неможу не сказати про чиїхось "улюбленців".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...