Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Фільтр металевий і не прозорий під баком. Міняний приблизно 10тик тому, збирався вже міняти. Але питання не в фільтрі і не в тому коли він міняний питання в тому що це в пальному таке чорне і звідки воно там взялось. Я не думаю що європейські НПЗ не дотримуються норм виробництва, ОККО заявляє шо бензин імпортований з ЄС. Осад зі сторони баку.

По факту маємо забитий фільтр і багнюку в баці. Можна було б сказати, що це на ОККО кепське пальне якби ти не сказав, що після заміни фільтру все владналось.

Визначити ж з якої АЗС в бак попало лайно не можливо. Можливо збіг, а може хз ...

З.І. ОККО ОККУ рознь. Сам намагаюсь заправлятись тільки на Конякіна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь

Слухайте, а в мене сьогодні жигуль ввечері з трудом завівся: стартер крутив, бензонасос качав, а ні в какую! Лише після підгазовки при крученні стартера завелась. І я от собі подумав - мо таки бензофільтр забився? Маю 9К км пробігу після його заміни... Зніму - розкулупаю, гляну... І так - їжджу тільки на окківському і лукойлівському 95му.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ОККО кепське пальне якби ти не сказав, що після заміни фільтру все владналось.
Не владналось, сьогодні машина знов засмикалась і заглохла, видно намило багнюки за фільтр. Позкидив помилки з ЕБУ. Якщо на протязі кількох днів повториться доведеться тепер інжектора мити.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які помилки були?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СЬогодні аветровських 10л залив на пробу, на Зв'язківців...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які помилки були?

16706 - Engine Speed Sensor (G28): No Signal
P0322 - 35-10 - - - Intermittent
16705 - Engine Speed Sensor (G28): Implausible Signal
P0321 - 35-10 - - - Intermittent
18010 - Power Supply Terminal 30: Voltage too Low
P1602 - 35-10 - - - Intermittent

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А бензонасос ти дивився, може йому кранти приходять або сетка забилась на ньому?

86750_01.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
А які помилки були?
 16706 - Engine Speed Sensor (G28): No Signal P0322 - 35-10 - - - Intermittent 16705 - Engine Speed Sensor (G28): Implausible Signal P0321 - 35-10 - - - Intermittent 18010 - Power Supply Terminal 30: Voltage too Low P1602 - 35-10 - - - Intermittent 

А до чого тут паливо?

При шмурдяку мало би на детонацію матюкатись і на пропуски запалювання.

А так - проблеми з проводкою...імха моя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухайте, а в мене сьогодні жигуль ввечері з трудом завівся: стартер крутив, бензонасос качав, а ні в какую! Лише після підгазовки при крученні стартера завелась. І я от собі подумав - мо таки бензофільтр забився? Маю 9К км пробігу після його заміни... Зніму - розкулупаю, гляну... І так - їжджу тільки на окківському і лукойлівському 95му.

Протягом трьох останніх років заправлям своє BMW на ОКО 95 євро. Завжди влаштовувала якість (за що і платив більшу ціну). Останній місяць машина стала явно гірше заводитись і це при тому, що після зими я поміняв усі фільтри.

Таке враження, що і там почали торгувати бадягою.

P.S. Виправте мене якщо я не правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Протягом трьох останніх років заправлям своє BMW на ОКО 95 євро. Завжди влаштовувала якість (за що і платив більшу ціну). Останній місяць машина стала явно гірше заводитись і це при тому, що після зими я поміняв усі фільтри.

Виправляю тебе а свічкі наприклад ти коли останній раз міняв.можуть бути павуки(проводи які до свічок ідуть) і ще безліч моментів для початку позаправляйся на Лукойлі або WOG.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виправляю тебе а свічкі наприклад ти коли останній раз міняв.можуть бути павуки(проводи які до свічок ідуть) і ще безліч моментів для початку позаправляйся на Лукойлі або WOG.....

Свічки і проводка в мене в нормальному стані (знаю тому що перевіряв). Мене цікавить більше що думають люди про якість бензину на ОКО в останній місяць.

А експериментувати запраляючись на різних заправках ризиковано для двигуна. Розказують що на заправках для підвищення октанового числа в бензин додають добавки. Добавок є багато і може статися що добавка з однієї заправки вступає в реакцію з добакою з іншої заправки, в результаті чого утворюється осад або клеєподібна речовина яка потрапивши в паливну систему може її закупорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто з форумчан останнім часом заправлявся на Bel Oil бензином, цікавить 92, 95, 95 euro, підкажіть якість і розхід!? Потрібно буде далеко їхати, не хочеться даремно палити бодягу чи взагалі стати. Останнім часом заправлявся 92 на OKKO та Лукойлі. На першому моя Славутка їде шустро, але на малих обертах душиться та й розхід хороший, на Лукойлівському плавніше, потужніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто з форумчан останнім часом заправлявся на Bel Oil бензином, цікавить 92, 95, 95 euro, підкажіть якість і розхід!? Потрібно буде далеко їхати, не хочеться даремно палити бодягу чи взагалі стати. Останнім часом заправлявся 92 на OKKO та Лукойлі. На першому моя Славутка їде шустро, але на малих обертах душиться та й розхід хороший, на Лукойлівському плавніше, потужніше.

От якраз на днях заправив свого ланоса 92-м. Ніби бензин як бензин. Хоча я його використовую тільки для прогріва бо катаюсь на газу, але ніби все ок. працює двигун рівно, тяга є ну і з труби ніби не смердить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2га заправка 95м (євро) на белойлі - середній розхід по місту впав на 0.7л/100 км :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Bel Oil розказував батько. Коли були сильні морози привезли якось солярку на цю заправку (в цистерну зливати). Вийшов мужчина (чи то оператор, чи хтось інший, незнаю), та й забракував солярку, мол вона занадто густа, та й відправив машину-бензовоза на 180 градусів. Яким методом він (тіпа оператор) визначив це - "гєбят, я нє в кугсє". Але історію таку чув. Можливо хтось підтвердить, а можливо і спростує...???

П.С.: батькові, взагалі то, я вірю та й довіряю. Тому, "за що купив, за те й продаю"...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бензину приказали скинуть в цене 40 копеек

Об этом говорится в сообщении Экспертно-аналитической группы (ЭАГ) по вопросам функционирования рынка нефти, нефтепродуктов и развития нефтеперерабатывающей промышленности при Кабинете министров Украины, текстом которого располагают «Комментарии».

«По расчетам Секретариата ЭАГ, если цена на нефть и светлые нефтепродукты сохранится на нынешнем уровне и не будет резких скачков на европейских биржах, то цена на импортируемое топливо должна сохраниться на нынешнем уровне. Итак, следует ожидать к концу мая снижение цены на бензин до 40 копеек за литр, а дизельного топлива - до 30 копеек», - говорится в сообщении ЭАГ.

Эксперты отмечают, что накопленные за последнее время запасы топлива и тенденции к уменьшению цен на европейских рынках свидетельствуют о том, что до конца мая возможно существенное снижение цен в розничных сетях АЗС.

В этой связи на ближайшем заседании группы снова планируется рассмотреть вопрос о дальнейшем снижении цен на нефтепродукты.

Заместитель директора центра «Психея» Геннадий Рябцев, считает, что принятие дифференцированной ставки акциза на топливо в зависимости мировых цен на нефть не приведет с снижению стоимости бензина на украинских АЗС.

http://banker.ua/ban.../17/1180456167/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки будуть приймати рішення, щоб зменшити ціну на 40 коп., то її (ціну) три рази ще піднімуть на копійок...кілька.

І забудуть про те, що мали знижувати.

Осінь прийде, збір врожаю, оранка. Чим не повід підняти знову ж ціну???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Рада обязала добавлять в бензин спирт

Со следующего года топливо будут официально разбавлять спиртом. Содержание биоэтанола будет не меньше 5 процентов, а с 2016 года все 7. Депутаты твердят, что октановое число при этом не изменится. Однако водители в сказку не верят.

Больше всего автолюбители переживают за качество нового бензина. Люди убеждены, что на заправках и так продается бензин непонятного состава и сомнительного качества. После нововведения топливо будут разводить до консистенции, от которой выйдут из строя двигатели.

Противниками идеи являются и эксперты в области нефтепродуктов. Они убеждены, что этот закон создан не для людей, а только для одной структуры – «Укрспирт», у которой в разы повысятся продажи.

http://www.facenews.ua/news/2012/76223/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто на глушець Бєлоіл 92 заправляв як теперішне враження?Якій росхід на 100км на 92?Зара на ANP заправляюсь вроді непогано але хтілось почути тих хто порівнював ці 2 заправки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розказують що на заправках для підвищення октанового числа в бензин додають добавки. Добавок є багато і може статися що добавка з однієї заправки вступає в реакцію з добакою з іншої заправки, в результаті чого утворюється осад або клеєподібна речовина яка потрапивши в паливну систему може її закупорити.

Хе хе.

Якщо на заправках і додають щось в пальне, то це явно не добавки. Добавки ж додають на нафтобазах/НПК, звідкіля забадяжене пальне бензовозами розвозять по регіональних АЗС.

Що стосується пального на WOG, то вони його імпортують танкерами, правда не знаю чи все. А от ОККО ніби то змінило попереднього імпортера і зараз совають від Бацькі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до чого тут паливо?

При шмурдяку мало би на детонацію матюкатись і на пропуски запалювання.

А так - проблеми з проводкою...імха моя.

І як то авто може на детонацію матюкатись? ;) ніяк підпригуванням на дорозі :D . А пропуски запалювання автопромисловість вже перемогла років 20 тому.

В мене авто має датчик детонації для корекції кута випередження запалювання і запобігання детонації. Машина будь-який шмурдяк проковтне і не вдавиться, єдине, що потім все треба буде промивати і розхід буде зашкалювати.

На ОККО все ж таки паливо на той час було гуано, це чисто мої субєктивні спостереження, вже 2 місяці заливаю бел-оіл (біля АС-1), політ нормальний. Субєктивно двигун рівніше і тихіше почав працювати і розхід зменшився.

А проблеми були виявлені і усунуті, але це вже зовсім інша історія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене авто має датчик детонації для корекції кута випередження запалювання і запобігання детонації. Машина будь-який шмурдяк проковтне і не вдавиться, єдине, що потім все треба буде промивати і розхід буде зашкалювати.

Свята наївність - при помилках по проводці, вірити, що все виправить гарний бензин.

Корекція по детонації має свої межі...і при шмурдяку запалення може бути таки не керованим...

І як це автопромисловість мала передбачити таку жопу з паливом в окремо взятій країні, що перемогла

"місфайр" так запопадливо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 'Аветру' ВЕЛКАМ! А якщо серйозно,заправляюся тільки ТАМ! Якість-ГУТ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

На 'Аветру' ВЕЛКАМ! А якщо серйозно,заправляюся тільки ТАМ! Якість-ГУТ!

Віддаємо перевагу Окко.

А для прихильників АЗС WOG! Святкові ціни на АЗС WOG до дня міста Луцька!

Кожні вихідні до дня міста (25 серпня) на АЗС WOG м. Луцька діють святкові ціни*: при заправці від 20 л будь-якого виду нафтопродуктів діє знижка 20 коп/л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація наступна.

В минулу суботу зібрались на рибалку. Загрузились в машину. Перед цим друг залив 5 л соляри на Вог (вул. Володимирська). + в баку комп"ютер показував залишок пального на 120 км. Після загрузки виїхали з гаража (проїхали максимум 0,5 км не більше) Кангол наш почав глохнути і "здох". Аварійка, вся фігня і тд.

Заводиш - стартер розривається, "схопить", а холостого нема, через 3-4 сек. глохне.

І так хв. 10 мучились ("возбуждали" стартера і садили АКБ). Коли завелась, кругом машини чорний дим стояв (як біля старого Ікаруса), дихнути не можна було. Машина троїть, п..е.рдить, а їхати нефочу.

Потім, нарешті, схопила, доїхали до запраки (метрів 200 було), залили ще 10 л дизеля, і, з Богом, поїхали на рибалку.

Оттакато, фігня, була. ПС.: а на Возі постійно бензином свою заправляю. 92- гим. Приколів не було...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...