Перейти до змісту

Проїзд в громадському транспорті подорожчав

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
страйк своє дав ;)

Це Шиба з своїми підлизами дав лучанам по кишені, користуючись нагодою, що всі в масках, грипу бояться, і масові зібрання людей заборонені, бо ж вірус нас підстерігає! Працівники депо своїм страйком добивалися виплати їм зарплати, а не підняття вартості проїзду в маршрутках.

• Відповідей 212
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Я, звичайно, розумію, що то різні гроші, але сам факт того, що

Луцька мерія планує затратити на святкування Дня міста 67 мільйонів гривень
і існуюча заборгованість по зп працівникам, а, як наслідок, підвищення тарифів з ініціативи міської влади ну якось зовсім не вкладаються в голові...
Опубліковано

Цікава ситуація яка охоплює 2 теми: маршрутки і грип.

Жіночка яка працює в магазині напроти моєї роботи їхала в маршрутці і ЧИХНУЛА. Мудак бля (інакшого слова не підбереш) за кермом зупинив маршрутку і став цю жінку виганяти з середини підключились пасажири і вона змушена була вийти. Так цей гандон навіть гроші не вернув :0156: . Абідно за наших людей вони як стадо баранів чихнула значить всё всім хана пташиний, кабанський, конячий, баранячий грип.

Спеціально буду їздити і кашляти і чхати. Хай спробує хтось вигнати.

Опубліковано
Цікава ситуація яка охоплює 2 теми: маршрутки і грип.

Жіночка яка працює в магазині напроти моєї роботи їхала в маршрутці і ЧИХНУЛА. Мудак бля (інакшого слова не підбереш) за кермом зупинив маршрутку і став цю жінку виганяти з середини підключились пасажири і вона змушена була вийти. Так цей гандон навіть гроші не вернув :0156: . Абідно за наших людей вони як стадо баранів чихнула значить всё всім хана пташиний, кабанський, конячий, баранячий грип.

Спеціально буду їздити і кашляти і чхати. Хай спробує хтось вигнати.

Хулє, новий вірус - БАРАНЯЧИЙ - основні ознаки: панічний страх перед свинячим грипом, люди просто бараніють. Вже писали: на одного чехнувшего, десять обосравшихся.

Опубліковано
Хулє, новий вірус - БАРАНЯЧИЙ - основні ознаки: панічний страх перед свинячим грипом, люди просто бараніють. Вже писали: на одного чехнувшего, десять обосравшихся.

Навіть в аптеках ліки-антитормозні\гальмівна рідина розкуплена - щож робити?

може вони нарешті будуть використовуватись за призначенням?

Опубліковано

слышал по какому то радио луцкому, главный врач какой то выступал. Дык говорил, что люди изредка попадают в травматологию из-за того, что кашлянули в маршрутке...этоп*зд*ц, панове...

Опубліковано

Возмущения по поводу 2 грн. оставлю при себе.

Но вот какого фига подорожал проезд для детей? с 1 грн. - до 1,50? А не задо*3,14*я?

Совсем зажрались. Противно, блин

Вот теперь и математика другая совсем - это проезд на работу+учеба+бассейн и т.п+"просто надо куда-то" - и что получается?

Что?, моя семья должна на минималку маршрутчику насобирать или как?

Опубліковано
А давайте попробуємо написати колективний лист на Шибу з копією в Антимонопольний комітет, Ющенку (хоча нє - він "політичний труп"), БЮТ, Янику, Яцеку чи ще якомуь з кандидатів-клоунів про те, що, МИ - лучани не згідні з такими тарифами на проїзд, на комунальні послуги і на "фефекти" вимови можна дописати, і проти свавілля місцевих чиновників :angry: , зібрати підписи як це належить. ;)

Якщо серйозно, мені здається, тільки так можна щось міняти!

А ви як думаєте?

Також підтримую! Свій підпис поставлю.

Опубліковано
седня минут десять у маршрутчика требовал билетик за 2 грн

результата никакова

билетов нет незаплатиш 2 грн выходи и иди пешком---его слова

Телефон комітету захисту прав споживачів 725583. Всі разом може чогось і доб"ємось

Опубліковано

ЛУЦЬК ПРОКИНЬСЯ! або Вусатий просто о**єл і його варто зупинити!

Проблема електротранспорту у м.Луцьку досягла свого не логічного апогею та її вирішення! Може хто ще не знає,але у цьому місті майже місяць бастувало ДЕПО і не хожили тролейбуси із-за страйку (причиною якого вкотре стало порушення норм трудового законодавства,а саме не виплата заробітної плати)! Колись із-за цікавості я взяв квиток вартістю 74 копіойок із серійним номером 126555 (це кількість проданих квитків)-помноживши цю кількість на суму 0.75 копійок (люблю просто аналізувати все навкруги) і в мене вийшла досить така кругленька сума (майже 10 млн.грн.)-це чималий оборот лише з вартості 75 коп,а якщо додати студентський проїзд по 40 коп? і +маршутні таксі № 15 і (,що також знаходяться у віданні підприємства електротранспорту)!

І на такому прибуткову підприємстві людям не виплачують зарплати?!-смішно правда?! Керівництво пояснює це тим,що вони взяли в кредит маршутні автобуси (о ті такі великі) за договором лізингу і вся виручка іде на погашення цього кредиту (маю сумнів,що після виплати кредиту проїзд зменшиться бодай на копіійку)! Можу зробити висновок,що керівництво цієї установи не робило прогностичних програм,щодо окупності цієї ідеї! І взагалі це ж комунальне підприємство тобто таке,що підконтрольне нашому вусатому ме*у,я так само як і він не можу вимовляти приголосних букв особливо ”Р”!

І тут просто ну дуже сюжетний розвиток подій,якому позаздрить любий сценарист! Засідання виконкому вирішує для подолання кризи в ДЕПО вирішує підняти проїзд до 2 грн лише з метою врятувати ДЕПО! І при цьому кажуть,що це його не врятує. . . Багато лучан із-за підступу пандемії грипу навіть цим і не встигло перейнятися! Але так як поки що я повністю здоровий тілом духом і громадською позицією маю до вусатого питання! Чому підвищувати проїзд у всіх маршутних таксі до 2 грн (якщо це в крайній необхідності можна було зробити у маршутах № 9 і 15?).. . .А пам’ятаєте,як з 1 грн проїзд виріс до 1.50 грн? Зумовлювалося це питання здорожченням нафти на світовому ринку і бензину в Україні (потім бензин значно подешевшав,а проїзд ні) І ще пригадав,як тоді по телеканалу Аверс проходило голосування в телефонному режимі (де мабуть всі маршутники і їхні родини і дзвонили)! Згідно такого громадського телефонного голосування було зпустошено гаманці пересічного громадянина на 50 коп,але тоді це було терпимо тим,що у нас не було кризи і зарплати не скорочувалися!

Але зараз вусатий скажу вам чесно просто о**єл і його варто зупинити! Чи пам’ятаєш ти Лучанин хоть коли-небудь проведення місцевого референдуму з такого важливого питання,яке торкається тебе і твоїх інтересів!? До речі проїзд у тролейбусах зросте до 1 грн-це просто казус! І невже не знайдеться,якийсь гарний юрист,який оскаржить це рішення вусатого ме*а і поставить його на місце?! Мабуть кожен шкодує,що обрав його на цю посаду він тільки шкодить то базари розганє то дороги не ремонтує,що він взагалі робить?! СБУ мабуть це питання знає і досліджує,от якби була у нього політична приналежність скажімо комуністична чи регіональна-його б швидко взяли за я*ця…..Давайте боротися з цим дармоїдом якось спільно!

З певних причин автор залишився бути невідомим!

Якщо ви дійсно цим перейнялися прошу Вас опублікуйте цей лист у своєму випуску (дозволяється можливе редагування кількох слів)

©

Опубліковано
Колись із-за цікавості я взяв квиток вартістю 74 копіойок із серійним номером 126555 (це кількість проданих квитків)-помноживши цю кількість на суму 0.75 копійок (люблю просто аналізувати все навкруги) і в мене вийшла досить така кругленька сума (майже 10 млн.грн.)-це чималий оборот лише з вартості 75 коп,а якщо додати студентський проїзд по 40 коп? і +маршутні таксі № 15 і (,що також знаходяться у віданні підприємства електротранспорту)!

126555*0.75=94916 а не 10 мільйонів

Опубліковано

І афтар множив не гривні, а копійки. От в нього і вийшли міліони.

От би маршрутчики щитали копіку за гривню, було б халасо... а 2 копійки за 2 гривні = єсцьо луцсе....

З.І. Аналізатор з афтара таки ху**вий.

Опубліковано
Підтримую. Юристи відписуємось і допомагаємо грамотно скалсти лист. ;) Автору +1 :smile-zachot:

Дякую за +1!

А де ж юристи?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Почув такий от слух якби в перших числах лютого проїзд має повернутись до 1.50 грн. Можна було б і мимо вух пропустити, так як новина нічим не підкріплена, але все ж. Хтось може це підтвердити/спростувати?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Всі включаємо Волинське ТБ і дивимось програму про обгрунтованість тарифів в Луцьку!!!

... за 5хв перегляду стало ясно, яка ж все-таки гнида - цей заступник мера, пан Гоцалюк!.. Як можна так прямо брехати і говорити що маршутки в Луцьку по 2грн за проїзд - , вдумайтесь, лише МІНІМАЛНО прибуткові, і реальна ціна має бути ще більша... За таку відверту брехню на телеекрані потрібно судити подібних мразей з Міськради!!! :mdr:

Опубліковано
Всі включаємо Волинське ТБ і дивимось програму про обгрунтованість тарифів в Луцьку!!!

... за 5хв перегляду стало ясно, яка ж все-таки гнида - цей заступник мера, пан Гоцалюк!.. Як можна так прямо брехати і говорити що маршутки в Луцьку по 2грн за проїзд - , вдумайтесь, лише МІНІМАЛНО прибуткові, і реальна ціна має бути ще більша... За таку відверту брехню на телеекрані потрібно судити подібних мразей з Міськради!!! :mdr:

Ну це вже вобще сверх наглості.... зажралися блін... :angry:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

І що ви думаєте... От переглянув я газетко "Твій вибір", а там статейко, що перевізники просять підвищити тариф на 40%, а перевіряюча комісія рекомендує підвищення на 20%. Ну не ах...........

Опубліковано

ЁпТМ... А не ху-ху... Куди вже більше, таке відчуття ніби Луцьк це справжній мегаполіс, в бабла в народу кури не клюють.

Опубліковано

І що ви думаєте... От переглянув я газетко "Твій вибір", а там статейко, що перевізники просять підвищити тариф на 40%, а перевіряюча комісія рекомендує підвищення на 20%. Ну не ах...........

Там випадково не про ті маршрутки, що до сіл їздять?

Опубліковано

в даному випадку іде мова про приміських перевізників, їм ох як зараз жаба давить - тим більше із теперішнім стрибком вартості палива...

Опубліковано

Не вказано міські чи приміські. Дослівно:

Подорожчання проїзду

Подорожчання проїзду в маршрутках Луцька не уникнути. Про це повідомила консультант відділу цінової політики головного управління економіки облдержадміністрації Тетяна Степановська. Чиновниця розповіла, що до облдержадміністрації звернулися перевізники з проханням збільшити тариф на 40%. Перевізники мотивують потребу збільшення цін на квитки подорожчанням запчастин і пального. Вони стверджують, що ця проблема назріла давно і далі зволікати не можна. Спеціалісти профільних відомств після перевірок собівартості перевезень запропонували підвищити ціну квитків на 20%, - інформує Волинське телебачення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...