Перейти до змісту

Рибалка на р.Стир

Grekus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 878
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я трохи по іншому роблю, беру неогружений силікон і пускаю по течії , коли допливає до можливого місця стоянки головля роблю повільну проводку, і клює як і на темний так і на світлий силікон.

Опубліковано
9 годин тому, Borka V сказано:

Я трохи по іншому роблю, беру неогружений силікон і пускаю по течії , коли допливає до можливого місця стоянки головля роблю повільну проводку, і клює як і на темний так і на світлий силікон.

В яку пору такий метод годиться? Чи це просто як альтернатива хрущу?

Опубліковано

Я також відкрив сезон на Стиру, - в вівторок на дві годинки вибрався. Бере дуже слабенько, результат: гарна плотвичка грам  400 на горох і густєри на пшеничку  з лодошку  пару штук зловив.

Опубліковано
23 часа назад, veter сказал:

В яку пору такий метод годиться? Чи це просто як альтернатива хрущу?

Ви правильно підмітили , то як альтернатива хрушу, і взагалі я замітив, що таким методом покльвок більше ніж на мікроколебло, в мене якось так.

Опубліковано

Оце плотва! нє? Батько сьогодні парочку злапав у проводку на пшеницю.А вапщє галяк повний, на фідер з 5 ранку до 13 жодної покльовкі ! Ето било пісєц таваріщі:)

542651B6-A82F-45BB-A56C-3140CD031900.thumb.jpeg.55af479719037c4927204114eed99d90.jpeg

0C3E9E6A-7B6A-477B-A687-38035DA9226A.thumb.jpeg.6f5d7d3fcf0ce1649a71df510f26c3c0.jpeg

Опубліковано

Вчора вибрався на Стир під вечір, брало слабенько але парочку гарних плотвичок зацепив, ще трохи дрібнішої плотви і густоьорки. Ловив поплавочкою на пшеницю з дна.

фото риба2.jpg

Опубліковано

прогулявся вечерком по річці в межах міста.два головники,два окунці і шнурок.ще кілька покльовок дрібноти.все на кренк тсуйокі.не трофеї,але кайфанув

Опубліковано
On 02.05.2018 at 11:36, Lisovic сказано:

Хруща краще насаджувати на одинарний великий але тонкий гачок

А вихід гачка де має бути? Знизу чи зверху?

Опубліковано

Вчора я розмочив новий спінінг і спіймав першу в своєму житті щучку, і взагалі першу рибину на спінінг.

Виходив 1 раз на Стир біля Рованського мосту і 1 раз біля Набережної (ближче до Вишкова) то взагалі риби не бачив.

І ось вчора приїхав на розвідку на залів біля Ковельської і недалеко від мосту з першого закиду впіймав щучку десь біля кілограму на твістер.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

рибацюги, є такі що ловлять на падьонку?
де зараз її копаєте?
я років 10 не копав. а там де копав тоді- зараз інший ланшафт і немає чомусь личинок падьонкі.

Опубліковано
3 годин тому, Dima4s сказано:

рибацюги, є такі що ловлять на падьонку?
де зараз її копаєте?
я років 10 не копав. а там де копав тоді- зараз інший ланшафт і немає чомусь личинок падьонкі.

Пошукай на форумі, перше...  

Опубліковано
3 годин тому, Oli сказано:

Пошукай на форумі, перше...  

Немає там актуальної інфи, я ж ніби написав.. там де копав раніше- немає.

Сьогтдні катався пробував. Падьонка лише на 5 метровій глибині є. І то в дуже малих кількостях 8(

Опубліковано

Є на форумі люди що спостерігали виліт падьонки цього року?

ПО темі, на живця зараз чудово ловиться окунь і судак. Щука щсь шлангує..
Жерех попадається, якщ ставити маленького живчика і поводок з лескі 0.14+-

На падьонку - плотва, голавль, подлящик, язь, окунь попадаються. але щось більше пів кг я так і не побачив.

Опубліковано
19 годин тому, Dima4s сказано:

Є на форумі люди що спостерігали виліт падьонки цього року?

Є. Ми були з чоловіком на Набережній. Але цього року - біда. Одноденка вилітата пару днів (кінець травня) і зовсім мало, можна сказати практично вильоту масового не було. Покормили комарів, одноденки не наловили, зловили одного голавля г800. Пєчаль.

P/S/ Рибаки (старєйшини) ходили і бурчали, що така тенденція, що її взагалі тут скоро не буде. Автомийки, задруднення, розкопки з розширення русла для судноплавства і т.і.

Не знаю точно де, але по Стирю були місцеві масові вильоти (але це рибаки між собою щось там обговорювали).

Опубліковано
18 хвилин тому, LenKa сказано:

Є. Ми були з чоловіком на Набережній. Але цього року - біда. Одноденка вилітата пару днів (кінець травня) і зовсім мало, можна сказати практично вильоту масового не було. Покормили комарів, одноденки не наловили, зловили одного голавля г800. Пєчаль.

P/S/ Рибаки (старєйшини) ходили і бурчали, що така тенденція, що її взагалі тут скоро не буде. Автомийки, задруднення, розкопки з розширення русла для судноплавства і т.і.

Не знаю точно де, але по Стирю були місцеві масові вильоти (але це рибаки між собою щось там обговорювали).

Де були ці масові вильоти ніяких подробиць не знаеш?
Напевно щ оі не буде скоро. десять років тому, я діставав за раз на всю рибалку. глина була як сир. вся в норах. В деяких місцях можна було зайти по коліна і руками накопати...

Зараз по пару штучок, за раз, аби знайшов...

9 годин тому, ostasyuk сказано:

ну дві жменьки

ласкаво прошу на розкопки,як буду їхати собі копати. якщо фізично сильний, дам лопату, накопаєш сам)

Опубліковано
3 хвилин тому, Dima4s сказано:

Нажаль, ні.

Опубліковано
4 часа назад, Dima4s сказал:

Напевно щ оі не буде скоро. десять років тому, я діставав за раз на всю рибалку. глина була як сир. вся в норах. В деяких місцях можна було зайти по коліна і руками накопати...

Зараз по пару штучок, за раз, аби знайшов...

ласкаво прошу на розкопки,як буду їхати собі копати. якщо фізично сильний, дам лопату, накопаєш сам)

згода

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...