Перейти до змісту

Рибалка на р.Стир

Grekus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 878
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
26 хвилин тому, Slavco сказано:

Прийти на Стир з паденкою, це все одно що до клюбу на Яві 350 підїхати - всі дівки риби твої... :)

А купити її можна десь?

Опубліковано
2 часа назад, yura-patriot сказал:

ага,от і я сиджу на роботі відкриваю борду і......

І от сиди на роботі після таких звітів))))))

Треба організувати похід за падьонкою)))

Опубліковано
В 22.06.2018 в 11:08, Dima4s сказал:

ласкаво прошу на розкопки,як буду їхати собі копати. якщо фізично сильний, дам лопату, накопаєш сам)

Приєднаюсь до розкопок)

Опубліковано
38 хвилин тому, Selbeor сказано:

І от сиди на роботі після таких звітів))))))

Треба організувати похід за падьонкою)))

Ви перебільшуєте крутість наживки. Я попав на зграю риби щ овидно по розмірах. майже всі як одна. по грам 250.

Також, далі шукаю інформацію де нормально летіла одноденка)

Опубліковано
45 хвилин тому, nickel сказано:

А це для чого?

Щоб накопати личинки одноденки в глині. Якщо логічно думати, то там, де вона масово летіла, має бути її достатньо на дні.

Опубліковано

Вийшов сьогодні з фідером, незважаючи на дощ риба клювала, плотва сьодні як сказилась, правда дуже давно не ловив фідером того багато було нереалізовано покльовок.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Опубліковано
23 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

Так, вона. Сильна штукенція і отруйна (голова), 

Да така крепка шокапєц, я ж пишу, що думав шо шота там на пів кіля )). 

25 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

в ЧК України, треба випустити

Угу, дуже тяжко дістав гака бо вертілася і до дому її, але прикольна капєц. 

Опубліковано
2 часа назад, yura-patriot сказал:

Угу, дуже тяжко дістав гака бо вертілася і до дому її, але прикольна капєц. 

Колись на дінамо лобатого ловив, удар, підсічка і ... я оху...в. Підняти не можу, що за нах. На гачку вишня, крім голавля нічого не візьме, на 2 кг екземпляри ловив не раз, ну думаю на кіль 5-6 лобатий сів. Фрикцион димить, руки ноги трясуться, серце як барабан... Короче через хвилин 20 я все таки підняв того *лобатого*. Вийшло що, в момент покльовки морена пливла біля гачка, лобатий мене наіпав, а морену за анальний плавник забагрив. Вийшло що вона головою від мене була, в районі 3.5-4 кг. Втопив я її тоді. От така хня, малята, буває.

Опубліковано
3 годин тому, Саша Иванов сказано:

Так, вона. Сильна штукенція і отруйна (голова), в ЧК України, треба випустити

Отруйна ікра і молочко.

Опубліковано
В 01.07.2018 в 15:58, san4ez1 сказал:

Отруйна ікра і молочко.

Колись, в дитинстві переловив марони немірено, батько казав, що "голову їсти не можна, бо отруйна". Ну й викидали котам - їм, як виявилось, не отруйна... Потім у "Риболові-спортсмені" прочитав, що отруйна ікра, може бути срачка. Коротше, по принципу отруєння печивом після водяри.

Опубліковано
В 07.07.2018 в 16:47, yura-patriot сказал:

Задрали ті марени)) вже другу сьогодні відпускаю, але тягнути каайф, хоч і маленькі. 

35EE10B4-E4C6-405D-A1BF-D563C2BD7489.jpeg

а шо там решта рип?

Опубліковано
5 годин тому, ostasyuk сказано:

а шо там решта рип?

Ну так, але штучок з двадцять зловив на зажарочку, короч густерка йшла трішки більше долоні, і попадалася плотва мала, ставив її на живця, но нічого не вийшло, вона якась нещасна бистро здихала.  Попався один підлящик майже пів кіля ну і один окунець на грамів 300. Загалом нормал, але душу сильно не відвів, все на опариша, пшениця нуль. Може і не коректно тут фото вже підсмаженої риби показувати, але раз ти запитуєш, то ось така густера :)03057A0F-CAEA-47D1-A4A0-904430A6FF28.thumb.jpeg.dabb7a578a81a91b419b60461c975181.jpeg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...