Перейти до змісту

McDonalds in Lutsk

yurkkkin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Увидел альбом у друга в контакте, название :

McDonalds - 2011 буде в Луцьку (Біля ТАм-Тама - PortCity)

це правда? хто знае?

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чув, що у макдональдса правило -- відкриватись тільки в містах з населенням не менше мільйона. Не знаю на скільки це правда

Опубліковано

ггг Просто интересно блин =-) Правда ли это , попрошу сегодня линк у друга с ссылкой , и от куда он вообще это взял )

x_2a42ddeb.jpg

Чуть офф топа =-)

Опубліковано

Мені не подобається їсти пластмасову їжу :)

В Києві щоб перекусити надаю перевагу "Пузатій хаті" -- і смачніше, і ситніше, і дешевше, ніж в макдональдсі. Та й комфортніше там набагато, ніж в макдональдсі.

Опубліковано

Не розумію фанів Макдональдса. В Штатах це одна з найдешевших закусочних, куди ходять тільки найбідніші верстви населення. Зате в нас він позиціонується як афігеть модний (майже) ресторан для всієї родини.

Опубліковано

у нас давно есть что-то вроде бигмачной, находится на сороковом напротив самолета, называется Мадагаскар. там делают совершенно отличные чизбургеры и гамбургеры, быстро и сравнительно недорого. мак-меню скопировано чуть менее, чем полностью

Опубліковано
Не розумію фанів Макдональдса. В Штатах це одна з найдешевших закусочних, куди ходять тільки найбідніші верстви населення. Зате в нас він позиціонується як афігеть модний (майже) ресторан для всієї родини.

кто тебе такое сказал? кроме реклам "тратата йа це люблю"

Опубліковано
Мені не подобається їсти пластмасову їжу :)

В Києві щоб перекусити надаю перевагу "Пузатій хаті" -- і смачніше, і ситніше, і дешевше, ніж в макдональдсі. Та й комфортніше там набагато, ніж в макдональдсі.

Оу єєє) Борщик в Пузатій Хаті класний) Оселедецю та салатів правда чомусь мало кладуть)

Опубліковано

+1 пузатой Хате!,но Макдоналдс наверно хочется всем =-) Спросил у друга от куда такая инфа ,вот что отписал : портсити (то есть там там - обостроять з 2 сторон як ТРК Киев) - и макдака тоже впихнуть... еремеев це держить в планах и дуже усердно бореться шоб ця йо**на шаурма була в луцьку.

Опубліковано

Як ми плавно вміємо перейти від запитання "буде чи ні у нас McDonalds?" до нищівних каментів і Особистого ставлення.

:horse:

Як на мене, то найкращим місцем під, власне, сам заклад, а також Макдпайв була б ділянка, що знаходиться біля "Проміня" через дорогу від "Фелічити". Центр, розвязка, наявність поруч університету - гарантовано рентабельний проект.

Щодо асоціацій, то McDonalds у мене викликає позитивне ставлення. Правда не в харчовому плані, а як місце "зустрічей" у Львові на парковці. Там заключається більше ділових угод чим в самому крутому бізнес-центрі.

P.S. Мені наприклад їхнє морозиво подобається B)

Опубліковано
найкращим місцем під, власне, сам заклад, а також Макдпайв була б ділянка, що знаходиться біля "Проміня" через дорогу від "Фелічити"

Ти пропонуєш знищити пам'ятник, фонтани і ускладнити і без того складне перехрестя точкою продажу харчових відходів?

Михайло Сергійович проти

grush.jpg

і я з ним солідарний

Опубліковано
Михайло Сергійович, думаю, не проти

Там і так потрібно міцні нерви мати, щоб вдень проїхати. Складне нерегульоване перехрестя, машин море, а порядку ніякого, і дорога вузенька. Добав туди в'їзд/виїзд макдрайву і це буде повна дупа.

• Адміністратори
Опубліковано

На цій ділянці(по ліву сторону від вул.Яровиця в напрямку набережної), помоєму, вже давно запланований будинок. По деяким даним, це має бути один чи кілька 100 квартирних будинків.

Опубліковано

Я була у Варні 8 рокуів тому. Це Болгарія, портове місто. 361418 жителів (за даними Вікепедії). Так там штук 5 тих Макдональдсів. І народу повно, в основному туристів.... Глобалістичне явище... Конктінг піппл :D

Опубліковано
зато в них халявний Wi-Fi ))

може в Україні так, але не в Німеччині і в Голандії, перевірено особисто мною :huh:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...