Перейти до змісту

Новый S.T.A.L.K.E.R.

SOLO

Рекомендовані повідомлення

Ні, не кінець гри. Після того як пройду Прип'ять там буде ще дві великих локації -- секретна лабораторія і підземелля заводу Юпітер. А після проходження сюжетної частини є free play (вперше у сталкері).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

гммм...не можу знайти ключ А....хто може підказати де він?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не потрібен ключ. Монтуєш в DaemonTools образ, який я викладав вище і в грі замість ключа обираєш щось типу "Активувати перевіркою диска" (дійсно для Windows 7).

До речі, я в Прип'ять тільки зайшов, по ній ще не ходив. Кажуть, вона просто величезна. Завтра перевірю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

plum ти мене не зрозумів...по завданню треба 2 ключа...один я знайшов а другого ніде немає...вот тепер маюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ти про ключі щоб відкрити контейнери з газом? Один в "бобіку" ззаду колони, а один в "бобіку", який їхав першим і впав з мосту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Встановив гру p першого разу на крякнуту версію першого Сталкера. Коли в кінці встановлення просить ключ - просто жмемо далі. Потім закидаемо NODVD для XP з першого поста на цій сторінці та бавимось. Ще я встановив драйвер антиСтарФорсе версії 3,6.

В мене ХР SP3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я пройшов сюжетну частину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось встановив.... Перші враження такі: саме меню і клавіші зроблені якось зовсім не по-сталкерськи, з прямокутними кутами однорідного кольору якось не сподобалось мені...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Починаю збирати команду на штум Прип"яті. Це майже totstalkir.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гуд. Батько мій вже зацінив. Та й самому сподобалось. Сама прикольна частина - "выбросы". Це за лічені хвилини треба дійти до ближайшого укриття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почав грати - подобаються прикольні оновлення. Поки щось не зрозумів як завдання вибирати в КПК - щоб стрілочка вказувала не куди їй хоццццца, а куди я хочу піти. Прикольна фішка замовлення зброї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще б додали як в Far Cry 2 і GTA - виставлення GPS (точки, а стрілочка покаже куди йти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гра прикольна, але троха мертва! мало там народу))

в мене вон проблема виповзла! коли вилажу з каналізації на Припять, загрузка карти! а потім викідує з ігри і вибиває ошибку!? може хтось поянити як це можна виправити? ато хочеться ще пограти))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли вилажу з каналізації на Припять, загрузка карти! а потім викідує з ігри

Читай з самого верху цю сторінку:

http://www.antistarforce.com/forum/69-5352-1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склалась ситуація...вбиваю монолітовців в магазині Книги ,йде заставка з цією антенною і далі немає ніяких вказівок..Whats next guys

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ - шо тре обслідувати щоб знайти причину падіння вертольота №5 в болоті. Мені здається що територію де по кругу антени встановлені, можливо навіть під землею, але шото я не можу знайти шо і як.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оглянь сам вертоліт, а причина виясниться вже на Прип'яі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Встановив гру p першого разу на крякнуту версію першого Сталкера. Коли в кінці встановлення просить ключ - просто жмемо далі. Потім закидаемо NODVD для XP з першого поста на цій сторінці та бавимось. Ще я встановив драйвер антиСтарФорсе версії 3,6.

В мене ХР SP3

опиши детально що за чим робив! бо мене викидує при спробв запустити диск Зова Припчті! пише шо нада ліцензія!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum а я вже метод дедукії та мегаіндукції примінив :D - ще б трохи і моск сплавився, кожен кустик там облазив. Зате знайшов три артефакти біля вертольоту.

HelloBoy розповідаю пошагово:

1 - Встановив крякнутий Сталкер "Тіні Чорнобиля". Маю образ з цим сталкером, який встановлюється без диску.

2 - встановив драйвер обходу захисту StarForce версії 3,6

3 - змонтував образ який я маю та який закинуто на FTP в демон. Встановив саму гру куди захтів. Коли питало ввести код - послав про себе розробників до центру Прип'яті та нажав далі.

4 - Замінив файлик xrEngine.ехе який теж э на FTP

5 - насолоджуюсь грою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виліти з гри вже так дістали!! не можу насолоджуватись грою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене за гру (дойшов вже до Юпітера і Припяті) НІ ОДНОГО виліта.

З.І. Кровососи стали ще страшніші, а зомбі точніше стріляти. Навіть точніше за найманців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм....в мене за тиждень лише один був... і то він зник при встановці нового кряку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм....в мене за тиждень лише один був... і то він зник при встановці нового кряку...

В тебе піртка???? чи купив оригінал???

Дай ссилку на ноавий КРЕК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жодного виліту не було. Бувають пригальмовування дво-три секундні і все.

Що за новий кряк? Вже почалися патчи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жодного виліту не було. Бувають пригальмовування дво-три секундні і все.

Що за новий кряк? Вже почалися патчи?

який кряк, ато вильоти за...ли :_17:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...