Перейти до змісту

Новый S.T.A.L.K.E.R.

SOLO

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

пробував завантажувати і ше старіше непомогло..

і ше вот така от фігня коли на янові:

post-5025-1257001065.jpg

post-5025-1257001093.jpg

Опубліковано

та це я не з тунеля не можу на припять попасти а з янова перейти через провідника.. і дорочі з янова на Затон тож не можу

і ше вот ходжу по станції янов і з стволом і двері не тре відкривати - самі відкриваються

Опубліковано
і ше вот ходжу по станції янов і з стволом і двері не тре відкривати - самі відкриваються

то тобі страшно пощастило! :huh: тобі вдалось те, чого я ніяк не міг зробити! Вали їх всіх нах! ^_^

Опубліковано

так валю, стриляю, бризгі крові а вони не здихають падли!

деколи стають ворогами але всьоравно стоять на місці хотьби фіг

Опубліковано

На минувших вихідних вирішив податися в зону щоб витравити всі бацили активним радіаційним опроміненням, як наслідох спішу поділитись кількома своїми здобутками :)

Перший прикол:

на Скадовську заходжу на саму верхню палубу там де зазвичай сидять троє сталкерів і один з них приймає закази на доставку амуніції, замовив у Шустрого собі екзоскелетика, і вирішив бути чемним та з іншими чуваками трохи поспілкуватись...

Виявилось зліва від Шустрого сидить колишній боксер!!! При спробі діалогу він не реагував, я від "нєчєва-дєлать" кілька раз тицьнув кнопочку "F", той чувак підводиться, я слідкую за дивною "фішкою" і звичайно пропускаю хук зліва в свою диню!!!! І то так падло приложилось що в мене палуба захиталась як при пятибальному штормі!!!

Проржавшись я повторив цю процедуру, але звичайно поки цей Тайсон вставав відбіг і заскріншотив, що і прилагаю як доказ, і крім того рекомендую кожному поспарінгуватись з тим немногословним тіпком :)

... думаю по скріншоту видно характерний рух удару...

d7e5g19e18cxjp57n1up_thumb.jpg

Прикол намба ту:

Взяв я в Бороди заказ на то щоб знайти артефакт. Бродив собі по Затону, іскомий артефакт не попадався, потім прийшла смс’ка що завдання обновлено і появилась мітка на карті біля аномалії "цирк". Іду туди, а там виявилось нужний мені артефакт вицепив якийсь сталкер. Говорю з ним шо чувак давай мінятись, він вроді згоден правда в замін на якийсь ствол. При собі я мав достатньо, думаю бери що совість дозволить. Так той тіп забирає саме для мене найдорожче - вінтарь!!! Е ні, думаю, так непадьот, відхожу в сторону, скидаю купкою всі свої прокачані (начищені до блиску) стволи, вертаюсь до того сталкера, і кажу давай міняца. Він - не вопрос, в замін за пушку, я погоджуюсь, получаю артефакт а та гнида розвертається іде мимо мене до моєї дорогоцінної "купки" і знову звідти достає саме вінтарь!!! Навіть в зоні справедливості немає! Короче з третьої спроби, коли я свою амуніцію відніс ще далі, за метрів 50, оставив при собі лише якогось ненужного пєстіка, той гад відмовився мінятись, бо пєстік йому відітєлі не сподобався. Так і розійшлися, я без артефакта він без пєстіка....

І ще хочу в спільноти пару питань запитати:

1. Хтось юзав уже артефакт "компас"? В його описалові пишеться що ніби з ним можна вихід з любих аномалій знайти але ним ніхто користуватись не вміє. Хтось в неті казав що з "компасом" легко шлях в Оазис знайти, сам перевіряв - ніякого результату від того компасу. Хто що чув?

2. Квест "адин вистрєл", там де треба зірвати переговори найомників з якимись чуваками на Припяті, що вони не знайшли лабораторію підземну. Рекомендується замочити главарів однієї і другої сторони. Комусь вдавалось обох замочити. Я ні СВД ні вінтарем ні іншими пушками бронебойними не встигаю, поки вбиваю першого, кіпіш, всі швидко тікають і найомника не встигаю. Можливо якби взяв з собою базуку то може з одного вистілу їх ліквідував би, або покоцав що потім швидше добивати прийшлось би. Надоїло перегружатись і перегравати впадло щоб базуку з собою взяти. Хто мочив обох?

3. Гаус пушки попадатимуться на припяті? Бо маю при собі документи на виріб №62, які рекомендують занести і залишити в підземній лабораторії, щоб нікому ця інфа не попала. А коли поспілкувався з Карданом, то він почитавши ці документи пообіцяв відремонтувати покоцану квестову гаусівську пушку і зайти пізніше, от і не знаю якщо пушки будуть ще попадатись то Кардану інфу не зливатиму, а якщо не попадатимуться то може й заімєть собі такий девайс.

Опубліковано
2. Квест "адин вистрєл", там де треба зірвати переговори найомників з якимись чуваками на Припяті, що вони не знайшли лабораторію підземну. Рекомендується замочити главарів однієї і другої сторони. Комусь вдавалось обох замочити. Я ні СВД ні вінтарем ні іншими пушками бронебойними не встигаю, поки вбиваю першого, кіпіш, всі швидко тікають і найомника не встигаю. Можливо якби взяв з собою базуку то може з одного вистілу їх ліквідував би, або покоцав що потім швидше добивати прийшлось би. Надоїло перегружатись і перегравати впадло щоб базуку з собою взяти. Хто мочив обох?

З гаусовою всіх кого бачиш всіх з першого пострілу, 2 ватажків + всіх хто був необачність бути в прицилі.

На момент квесту вона в мене вже працювала.

Опубліковано
На минувших вихідних вирішив податися в зону щоб витравити всі бацили активним радіаційним опроміненням, як наслідох спішу поділитись кількома своїми здобутками :)

Прикол намба ту:

Так і розійшлися, я без артефакта він без пєстіка....

ти не міг його просто пристрелити чі ШО?? :mdr:

Опубліковано

Так і розійшлися, я без артефакта він без пєстіка....

ти не міг його просто пристрелити чі ШО?? :mdr:

Та ні, гуманізм для мене не пусте місце, навіть в зоні мені не чужді загальнолюдські цінності ))))

Я помітив вже цю особливіть Зову припяті, я можу купами настріляти представників будь-якої групіровки а ставлення до мене решти лишиться незмінним. вважаю це недоліком. Це підштовхує на шлях екстремізму та тероризму...

А по-друге ця гра не вартувала свічок, ну дали б мені за це трохи грошенят, але ж і так вже цілком забезпечений сталкер, вже сто тищ назбирав, отримав статус олігарха, почав по-інакшому дивитись на ціну життя сталкерів ))))) не вартує того якийсь артефакт ))))

Ага, ще одне добавлю, з появою детектора "Сварога" блуждання по аномаліям стало приємним та цікавим способом досуга. Я дуже радий від появи цієї штукенції в цій частині гри.

Опубліковано

угу.. канєшно ше чього..

вот як тре було Бороді принести артефакт з того корабля.., ну там на штурвалі він вісів.. памятаєш.. так вот я його взяв.. виходжу.. там бидло просить шоб я його йому віддав ну я і віддав.. то ж тре помогти якомусь сталкеру шоб не загнувся.. думав буде до мну відношення норм..

потім прихожоу до бороди а там те бидло відало мій артефакт йому.. ну добре думаю.. вишов на вцлицю і розстриляв і його і його корішей балін

Опубліковано

Замочив обох з модифікованої снайперки СВД-2"і тут ще якась назва" - де я таку взяв не памятаю :D. Той що по ліву сторону стояв з першого пострілу впав, другого двома бив, добивав на сходинках, а потім ледь відбіг від вікна...

Опубліковано

я завалив обох - тою пушкою шо в главнюка монолітовця забра, непомню як називається, якось оружие 63 чі як.. ну ви вкурсі.. тешо на акумуляторах))

Опубліковано

Трохи задовбався бігати за якимись дрібницями крізь всю локацію з кінця в кінець, вирішив користуватись послугами провідників (фінанси кагбе дозволяють), і ця затія виявилась для мене напрочут привабливою, перерахую пару приімущестф:

- як оказалось провести може практично кожен помічений зірочкою

- коли прибуваєш у місце призначення, прибуваєш не сам а ще з двома-трьома чуваками, зазвичай там оказується якийсь мутантішко, спонтанне дружеске сафарі в компанії побратимів відчутно скрашує напів-одиноке блукання зоною, відчуваєш себе не чужородним одіночкою а навпаки частинкою середовища.

- якщо побалакати з двіжущоюся кудась компанією сталкерів, можна взнати куди вони йдуть і впасти їм на хвіст, в такому випадку взагалі переміщення по локації відбувається нахаляву, правда маршрут тоді не вибираєш сам...

короче допишу це все і піду в підземну лабораторію шукати завалявшуся банку фарби - малюватиму банер "Шагайте тропами Сталкер-флота".

Ага, ще одна ремарка, в грі часто відчуваються паралелі з третім Фолаутом, і згадки про НЛО (впавший безпілотник) і Оазис, і ще багато чого, зараз все не пригадаю. А одного моменнта нема, який би думаю ще сильніше скрасив би геймплей: можливість брати собі напарників, хай то буде по-карману не кожному, хай то буде наприклад 50 штук за одного бодігарда, але ж компанія як не як, анекдоти буде з ким потравити, переждати виброс за пляшкою "Козаків" не так нудно...

Опубліковано

Всі для переходу на Припять купляли костюм з закритою системою дихання? Чи його можна десь так надибати?

Опубліковано
Всі для переходу на Припять купляли костюм з закритою системою дихання? Чи його можна десь так надибати?

купляти треба полюбому, так як в тунелях буде повно удушливого газу, а от чи можна його просто знайти...думаю ні.

я замовив в Товаріща на Затоні.

але дешевше буде купити в вчених....здається різниця 10000.

Опубліковано

чєлавєкі!!! :) вже перший патч вийшов... На офсайті гляньте

пс: почитав виправлені помилки - стільки кумедних багів ^_^

Опубліковано
Чи його можна десь так надибати?

купляти треба полюбому, так як в тунелях буде повно удушливого газу, а от чи можна його просто знайти...думаю ні.

можна його знайти! я знаходив Сєву, де не помню, мімольотом знаходив, десь на криші, на якійсь криші, чи то в засипаному бульдозерами селі чи на заводі Юпітер на якійсь криші, геть не памятаю, тому що на той момент Сєву я собі купив, і ця находка не була чимось особливим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...