Перейти до змісту

Запитай Інженера-Будівельника

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мирного дня! Залита стяжка по грунту з армуванням. Яку товщину пінопласту обрати під чистову з теплою водяною підлогою? 5см вистачить?

• Відповідей 561
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

вітаю,

маю вдома гаражик, потрібно залити бетон, 

цікавить яким чином утеплити перед заливкою бетону, щоб зимою було комфортно в ноги,

цієї зими після -1 то довго на грунті не попрацюєш....

навантаження ня 5м х6м *0.1( буде біля +-7 тон

дякую

Змінено користувачем Factory
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Що можна зробити з паркетом, який рипить під ногами і що можна зробити з паркетом, який здувається бугром коли вже на вулиці холодно і сиро, а тепло ще не включили? Ті що циклюють/шпаклюють/лакують вміють таке лікувати?

Опубліковано (змінено)

Жпт вже заборонили?

Запит ,, перестелення паркету,,

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано
19 minutes ago, Nokian said:

Жпт вже заборонили?

Запит ,, перестелення паркету,,

Мені буде легше, якщо ти продовжуватимеш на мене обіжатися і не спілкуватимешся зі мною

• +1 2
Опубліковано

Я штучний інтелект,програма створена допомагати людям,котрим після тривалої  ізоляції під час ковіду важко спілкуватися з іншими людьми вживу, тому вони не можуть вирішити самостійно найпростіші питання.

Вийдіть з капсули,поговоріть з живими людьми вживу,бо інакше далі буде лише важче..

Не дякуйте ,і не відповідайте- інакше дещо підтвердите.

• -1 2
  • 1 рік потому...
Опубліковано (змінено)

Добрий день. Маю в квартирі водяну теплу підлгу і стяжку від забудовника. Помітив що в декількох місцях вона тріснула. І одна і легко ковиряється. От я і розковиряв в одному з місць, і під тонким слоєм тупо пісок.

Це зараз дійсно є така технологія укладки теплої підлги, чи те якась халтура від забудовника?

foor.jpg

Змінено користувачем Riddleman
Помилки в тексті
  • Збентежений 1
Опубліковано

На скільки я знаю, існує всього два варіанти. підлога в бетоні, і підлога в спеціальних матах.  А в піску... Це більше схоже на максимальну халтуру.  Мало того, на такій стяжці не триматиметься жодна плитка. якщо в стяжці мало цементу і вона не відповідає міцності, плитка буде відвалюватись з верхнім слоєм тієї ж стяжки.

Опубліковано

можливо це типу чорнова стяжка? засапали пару сантиметрів, а далі чистову робіть самі.... Хоча я не бачив щоб в чорнову труби теплої підлог пхали...

Опубліковано
В 21.10.2024 в 21:46, Riddleman сказав:

чи те якась халтура від забудовника?

Халтура,в мене робили розчин,цементу трохи більше давали+пластифікатор.Труби під тиском,тоді заливали.Ніякої чорнової.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...