Lexx_Giant Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:27 Автор Поділитися #101 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 09:27 Хуууууу @ля.... накенць то ти вкурив частину.... Ну звичайно їхав з тими, які підходять тобі по швидкості.. а не принципово за 500 метрів позаду і спеціально зменшував швидкісь... !! Все вірно. Далі... Дивись.. підтягнутися до якось певного рівня... (повір, в нас він не особо спортивний) можна кількома способами....... Якщо тобі лінь маслати сильно... можна поміняти техніку.... Чим дорожчий вел, тим легше він йде, при менших затратах енргії, приріст між байком і шосером наприклад складає до 7 км/год.!!! Або як нема можливості чи БАЖАННЯ купувати дорогий/другий/третій вел...... нажимати на тренування... вичитувати технологію педалювання, посадки... тощо. Якщо й це все не треба і ти не обслуговуєш вел на рівні... ЙОБТ.. а що це в мене в 3-тьому зубі, на 7 зірці касети, яка пройшла з цим цепом 121 км..... в дірочку попала піщинка... :D ?? Це ж зміна ваги і як наслідок важче розкручувати.. швидкість пр старті зменшилась би на стільки то.... а враховуючи мою масу і підготовку... енергій буде потрачено більше стільки-то... значить на фініш приду з відставанням таким-то... :D .... Ліричний відступ. Отже, ти можеш собі спокійно в своєму темпі... крутити педалі в своїй групі і не парити кіндери собі... і тим більше....... більш швидкісним групам... ВОТ ПРО ЩО Я ТОБІ РОЗКАЗУЮ! Новачки не знають...? Ти думаєш я не був чайником? Ая к їду з Динамівцями... я мушу обдивитися все і вся... поміряти поважити... там в кожну дірку заглянути (в елосипеді !!! ) щоб перейняти те в чому вони більш компетентні... Я їхав і ставив передачу таку як пеердній.. і вдже потім її підстроював під себе.. РОЗУМІЄШ? Старання має бути видно... а якщо Ірі 128 разів кажеш, показуєш..... Крути так, обслуговуй так.. тут така передача, тут така... В неї пів року був погнутий регулятор віджиму ручки..... Мене то дістало і я СОКИРОЮ їй його на солдатському поремонтував. А їй похрен... і може ще є таких 10 яким похрен..... і не треба високої швидкості.... Увага запитання. Що їм заважає обєднатися по ходу руху в групу і рухатись злагоджено не напрягаючи більш швидкісні групи розтягуванням і відставанням поодинці? Увага друге запитання. Коли хтось подзвонив і більш досвідчені не прийшли на допомогу? Увага третє запитання. Якщо в тебе є проблеми... Повинні всі групи з різною кількістю народу їхати в твоєму темпі... чи достатньо 2-3 чоловік? З.І.. Щодо твоєї репліки на КМД пост... А тобі чи Ірі вибач на слові повилазило з ким ти стартуєш? ммммммммм? Організація..... !!!! Візьми на себе організацію в своїй групі... Як буде більше таких людей, які на сцять за свою репутацію а обговорюють і висловлюють свою думку.... От скажи... не стане простіше? ммм? Вибач.. без образ... ти ж мене знаєш..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:27 Поділитися #102 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 10:27 А тобі чи Ірі вибач на слові повилазило з ким ти стартуєш? ммммммммм? еее, ну якби це пом"якше сказати... при старті на той же форт приїхав велосипедист з величенькою дитиною на нарамному сидінні між рулем і глаголом. І я бачив, як він серйозно готувався стартувати разом зі всіма і тільки в останній момент передумав. То на кого орієнтуватись треба було Організація..... !!!! Візьми на себе організацію в своїй групі... колись це питання вже піднімалось. якщо оголосив покатушку - будь добр відповідай за людей яких в неї приняв. так, якщо я не помиляюсь якраз і є на велокиєві. там же є відсів по можливостях велосипедиста. Але це все організаційні питання, які з часом втрясуться. Дивись.. підтягнутися до якось певного рівня... я це все знаю, і роблю по можливості все що радять. і залізо вдосконалюю (пам"ятаєш на чому на солдатське їздив, на велодень вже наполовину перебраний був, в тараканів з старого вела поїхала тільки рама. і покришку поміняв після тої поїздки, бо сказали, що вона тільки силу з"їдає) і за формою слідкую (якщо на покатушки не їжджу, це не значить, що велосипед стоїть в коморі. і каденс рахував і навантаження розкладав по відрізках ітд) друга справа, що в кожного свій темп підняття рівня (ти, припустимо, можеш і кататись частіше і більше потратити на вел, а я ніяк дружину заставити водити авто не можу, а малого в садок щоранку треба везти, тому b2w страждає, і відірвати від сім"ї зразу велику сумму не маю можливості) А через це і стиль катання маю зовсім інший Тому і прошу попереджати як саме буде їхатись покатушка, оскільки мені абсолютно ніякого кайфу бути обузою нема Як буде більше таких людей, які на сцять за свою репутацію а обговорюють і висловлюють свою думку....От скажи... не стане простіше? ммм? а ми тут хіба не цим займаємось? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 11:28 Автор Поділитися #103 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 11:28 Тааааааааакс... Ще прояв свідомосьті... :D Далі... От скажи. Ти орієнтувався на того чувака? Якщо орієнтувався.. то вибач...... Чесно не думав, що ти на нього орієнутувався. Якщо це для прикола.. бо нема що сказати...? Теж розумію. Про організацію покатушки. Якщо це написано на борді.... то читай правило..... хочеш їхати дивись з ким тобі буде краще.. і вибирай... Так як робитиь наприклад Музикант. Благо.. народу... багато збирається... Якщо ти приїхав і бачиш, що реально нема тобі рівних людей, а приїхали ну.. скажімо.... Мартенз, Я Алпініст і Андрюха... В тебе 2 варіанти.. Або сказати.. пацани.. я все зрозумів.... чухаю ласти в своєму напрямку. :D Або ж.. Мля. пацани ви не гоніть..... я буду старатися їхати з вами.... Але в тебе немає права... ЧУЄШ? НЕМАЄ !!! Тормозити народ і їхати на відстані якійсь принциповій від них, зламатися і коли тебе всі чекають не подзвонити @ля. Не рахуєш? Я не кажу що ти ПОВИНЕН робити.. розумієш? Я тобі перерахував напрямки твого руху.. не всі звичайно.. так.. на вскидку і на свій розсуд І от що цікаво..... МОВЧАННЯ ІРИ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:33 Адміністратори Поділитися #104 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 13:33 Іра у нас шарить. котилась пачка велосипедистів по полях, зупинилась, нема Іри. А де Іра??? Не дзвонила, нічого. Мать його туда чекаємо, довго чекаємо. Послали гінців, назад глянути де ж вона, мо впала, мо зломилась. Але якого не дзвонить, мабуть точно впала. Аж глядь повертаються наші гінці, з Ірою, вел на колесах а в руках відкручений шатун. Ну не йоп же ш? По перше виїхала на байку не закрученому толком. Бо сама казала що шатун хитався. По друге не кричала і не подзвонила комусь з нас щоб зупинились і допомогли. До речі шатун таки прикрутили на місце. Але йоп же сіко часу потратили поки думали де ж Іра і гнали гінців, а стояти тоді було жуть як лоходно Проводьте ТО перед виїздом! Дзвоніть і кричіть якщо вже пипець Майте записані номера як мінімум 4рьох людей які з вами їдуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:39 Поділитися #105 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 14:39 Якщо ти приїхав і бачиш, що реально нема тобі рівних людей, а приїхали ну.. скажімо.... Мартенз, Я Алпініст і Андрюха... В тебе 2 варіанти..Або сказати.. пацани.. я все зрозумів.... чухаю ласти в своєму напрямку. :D Або ж.. Мля. пацани ви не гоніть..... я буду старатися їхати з вами.... Угу. Человек приехал два-три раза и попал на такой расклад. Хочется кататься в компании - а она хочет кататься в удобной ей, но неподходящем ему темпе. И больше никого нет, чтобы сделать группу для него. Какова вероятность, что у человека останется желание приехать ещё раз? А если он вдобавок только решил присоединиться к велотусовке - будет ли он рад такому приёму? Не уйдёт ли в сердцах в дёрт-джамперы? Единственный выход - если Форум позиционируется как доска объявлений - создавать темы типа "Едем в Тараканов. 20-22 км/ч, пикник на обочине." и "62 минуты до Форта - ставим новый рекорд!" Ну и собираться/передвигаться независимо друг от друга. Другими словами - с такими правилами идея всеобщих покатушек (достпуных любому желающему, независимо от количества участников) трещит по всем швам Хотя - может быть, будет, как раньше: катается куча народу, только все порознь небольшими группками. Но так даже приятнее встречать эти группки на трассах/в полях/в лесах и радоваться от того, что народ всё-таки катается, несмотря ни на что P.S. И если кто-то предлагает покатушку - независимо от уровня его физической подготовки и технических возможностей велосипеда - при нежелании осуществлять её с предложившим... можно ведь просто не отписываться ему и выбирать для себя другой маршрут и попутчиков... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:15 Автор Поділитися #106 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:15 Я @ля зразу попав.. не через 2-3.. а зразу....І нічо.... нормуль..... похекав .... думав торба.....Сів на зупинці... похавав морозива з соком і поїхав додому....Правда за мною вернулися.В поході просто пі---єц був...... ваащє вафлі.. не дай Бог навіть зараз такий похід....Вітер в харю на протязі 3 днів з 5... і то такий шо ЖОППА.Хто хоче кататися той буде....Приїхали всі перед стартом в Тараканів...Подивився Музикант і зразу собі підшукав як мінімум ПАРУ... Людину за якою він буде їхати....... А ми построїлись і поїхали.... Кричати ззаду давай 50 з горки можна а давай 25 під горку не можна бля..?Урса я тебе прошу....Хочеш погнаьти бєса... гони..... тільки @ля не перекручуй.от З.І. твоє мені сподобалось.Не подобається не їдь.. подобається.... насолоджуйся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:54 Поділитися #107 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 15:54 Под горку, мне кажется, тогда было 30+ Т.е. у кричавших бы "давай 25 під горку" всё равно шансы удержаться в группе нулевые были бы Не подобається не їдь.. подобається.... насолоджуйся. И вот так всё-таки получается, что если не нашёл себе группы - катись лесом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 19:12 Поділитися #108 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 19:12 Висловлюсь і я, бо вже сил нема вашу ахінею читати...Ото вже друзі, ото команда... Як на мене, то їздити групами набагато легше, безпечніше і простіше. Але... але новачкам нізащо не вгнатися за Лексом, тому, якщо є бажання залучати маладьёжь до ваших покатушок, то треба бути терпимішими до них. Але перед покатушком, бажаном б робити оголошення:Покатушка така-то (кулінарна, лосиста, гавно помісити)Кілометраж: (15, 100, 35 км.)Покриття %/% (грунт, асфальт, болота)Середня швидкість (орієнтукється на групу)Привали (1 штука)І кожен матиме можливість визначити їхати чи не їхати, витримає він такий темп чи ні.А то пересвавритесь і станете схожими на велокиян, там кожен сам по собі....І ви такими бути хочете? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tais Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 19:41 Поділитися #109 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 19:41 треба бути терпимішими Прямо в точку! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 20:27 Адміністратори Поділитися #110 Опубліковано 6 Лютого, 2009 в 20:27 ... ще скажіть толерантнішими. лось є лось, нігер є нігер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 05:56 Поділитися #111 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 05:56 Рискну еще раз стать неправильно понятой.Хочу все ж заступиться за "сильных". Они бедные из кожи вон лезут, чтоб доказать теоретикам наших путешествий, что они не сволочи. Эфект обратный.Ведь речь не о слабых и сильных физически.Речь о слабых и сильных духом. В безчеловечности обвинять наших велосипедистов может только тот, кто судит по ним с форума, или проехал с ними один-два раза. На самом деле они, как могут, хотят рассказать о том, что некоторые слабые личности злоупотребляют человечностью, в целях самоутверждения, ласкания своего самолюбия. Проблема сугубо личностная. И никто никого не пытается тут загнать в рамки некой организации и правил (хотя, действительно, так может показаться со стороны, но поверте взгляду изнутри). Правила только те, что обеспечивают безопасность. Остальные условности - в топку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 07:04 Автор Поділитися #112 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 07:04 2 serega.Добре, що смайл поставив.А взагалі, не маючи потяття про що мова......... міг би і змовчати.Далі. Все ІМХО.Я все зрозумів. Всерівно деяким людям, абсолютно по барабану. Кажи не кажи...... всі притримуються своєї власної думки. Толерантність...... пля.....? Ну-ну.Допомагати буду.... я особисто. І їхати... так, як рахую за потрібне......в конкретній ситуації, з конкретними людьми, на конкретній покатушці....... І просто не дозволю не на форумі, а на практиці, робити комусь так, щоб бокопорити більшості кайф. Наприклад в поході.Хтось буде ображатися.. хтось мене підтримає...... Чесно? Мені по барабану. Але, коли група рухається, як я вичитав на одному з форумів, ніхто не буде стояти і їсти цукерки, а потім коли група прийшла на місце ще годину його шукали... бо в нього був казанок і він заблукав. Баран.А як буде...... це буде зразу озвучено ТУТ. З іменами і підтвердженнями фактами.Я сказав !!!!Дякую за увагу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 07:08 Поділитися #113 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 07:08 Дякую за увагу *Гневно сошёл с трибуны под шквальные апплодисменты, плавно переходящие в бурные овации* Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tais Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 07:37 Поділитися #114 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 07:37 Йа кожен день їздю на роботу вєлом і мені нас-рать про ці тупі дискусії. О-па починається з нас, спортсмени п- здуйте в спорт і не заважайте кататись. Хочеш вали під 40, не хочеш - не вали, хто кого буде чекати - проблеми твоєї совісті і вихованості Жосткувато, але фахт МАЛАДЕЦ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:05 Поділитися #115 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:05 Все? Поговорили? Покататься не хотите? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:07 Автор Поділитися #116 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:07 Дімка... Хатім..... хатім.... хатім.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:09 Поділитися #117 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:09 Приежжайте на 11:00 в парк, заодно покатаетесь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:13 Автор Поділитися #118 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:13 А шо там?Що заодно і покатаємось.......Я на роботі сьогодні пля. Але якщо треба.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tais Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:22 Поділитися #119 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:22 Приежжайте на 11:00 в парк, заодно покатаетесь +1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:23 Поділитися #120 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:23 А шо там має бути? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:27 Адміністратори Поділитися #121 Опубліковано 7 Лютого, 2009 в 08:27 Вони йдуть парк прибирати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andrey XP Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 10:59 Поділитися #122 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 10:59 В любому випадку треба старатися) то побачать і найсильніші і найслабіші)))попробуйте на горніку їхати з Лексом який валить на шосері, і йому пох чи ти встигаєш чи не.... оце я розумію потренувався)))хуть якийсь прогрес... а то шо я поняяв, шо з слабшими їздити це тупняк, принаймні ше можна якшо вони до потері пульса стараються, тоді є підтримка для них, а якшо вони їздять в каф собі, з швидкістю 10 км .. то який смисл зними їздити, краще вже одному.. ну короче хто нехоче старатися виходити на вищий рівень і тянутися до сильніших той так і буде Доїжати....просто їзда наровері нетака вона й проста, хто краще шарить їздить краще))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mila Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 13:26 Поділитися #123 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 13:26 покаталась сьогодні і вкотре подумала - як добре, що в мене є велік правда перед виходом з дому, вже зібрана в шоломі, взута... опа, а цеп не крутить, прийшлось нормально вимазати руки в масло, але цей друг того вартий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 13:54 Поділитися #124 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 13:54 покаталась сьогодні і вкотре подумала - як добре, що в мене є велік цей друг того вартий. +1 за завзятість до Вело Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 15:02 Поділитися #125 Опубліковано 8 Лютого, 2009 в 15:02 На эту фразу: ну короче хто нехоче старатися виходити на вищий рівень і тянутися до сильніших той так і буде Доїжати....просто їзда наровері нетака вона й проста, хто краще шарить їздить краще))) Есть очень классный ответ: спортсмени п- здуйте в спорт і не заважайте кататись. Тебе кто-нибудь рассказывает что нужно учиться печатать слепым десятипальцевым методом со скоростью 300, 400, 600 знаков в минуту, а если ты не хочешь этого делать - то ты блондинко, набирающее текст указательными пальцами и ищущее нужную букву по полминуты? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.