Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ТА я вже позаводив юзверів однакових на обох компах. Ніпамагає. Всеодно пита парол. :dont:

З.І. Мо я троха не так виразився, Він 7 на Він2К вообше не пускає. Тупо пита парол, но авторизація не проходить.

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ТА я вже позаводив юзверів однакових на обох компах. Ніпамагає. Всеодно пита парол. :dont:

З.І. Мо я троха не так виразився, Він 7 на Він2К вообше не пускає. Тупо пита парол, но авторизація не проходить.

Юзерів для саме для цього взгалі не заводив.

Тільки що провів експеримент в локалці. Є комп з Він2К на який раніше з під компа з Він7 не заходив. Спробував. Запитало Логін та пароль. Ввів від балди логін і пароль - "1111". Все тепер Ок. І заходить і друкує на принтер підєднаний до компа з Він2К. Поскільки встановив опцію "запамятати", то тепер вже не запитує ні логіна ні пароля. 

На компі з Він2К немає активованих інших юзерів окрім "гість". Комп грузиться автоматом з правами адміна.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Після інсталяції pragma, (хоча раніше теж було і без прагми) коли пересуваю вікна то саме вікно не рухається а тільки прозора рамка навколо нього, причому якщо відпустити цю рамку, на її місце переміщається вікно.

post-9010-1284734218,07_thumb.jpg

Як зробити по звичному? В налаштуваннях не знайшов, чи не там шукав?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Підскажіть будь-ласка де є нові активатор для ОС, а то старі вже не діють, а в гуглі дуже довго шукатию.

Сенкс за лінкі:)

Опубліковано

Виникла проблема.На компі дві вінди ХР,замість однієї поставив "7".Як зайти в іншу?"7" запускається без вибору:blink:

Поможіть будьте добрі

Опубліковано

Виникла проблема.На компі дві вінди ХР,замість однієї поставив "7".Як зайти в іншу?"7" запускається без вибору:blink:

Поможіть будьте добрі

шукай тут

Там..,якщо ставив на активний диск то тоді затерся менеджер загрузок,тра було мати бекап для редагування,короч, почитай дізнаєшся.

Опубліковано

Перед тим як встановлювати почитайте обговорення ......

Русский человек читает инструкцию только тогда, когда точно понял, что поломал.

• 1 місяць потому...
  • 7 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...