Перейти до змісту

Що для вас значать гроші?

Mala

Що для вас значать гроші?  

410 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Купити можна все й всіх, питання лише у ціні...

Однажды Бернард Шоу обронил фразу, что все женщины продажны.

Английская королева, узнав об этом, при встрече с Шоу спросила: "Верно ли,

сэр, что вы утверждаете, будто все женщины продажны?" - "Да, ваше

величество". - "И я - тоже?!" - возмутилась королева. "И вы тоже, ваше

величество" - спокойно ответил Шоу. "И сколько же я стою?!" - вырвалось у

королевы. "Десять тысяч фунтов стерлингов" - тут же определил Шоу. "Что?!

Так дешево?!" - удивилась королева. "Вот видите, вы уже и торгуетесь..." -

улыбнулся драматург.

:)

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Озорнік був Бернандушка :)

Bernard Shaw: Madam, would you sleep with me for a million pounds?

Actress: My goodness, Well, I'd certainly think about it

Bernard Shaw: Would you sleep with me for a pound?

Actress: Certainly not! What kind of woman do you think I am?!

Bernard Shaw: Madam, we've already established that. Now we are haggling about the price.

Опубліковано

Zeuss, дякую, хороший варіант)

читати потрібно першоджерела, а не їх тлумачення, але, напевне, уже ніхто не буде знати, як це насправді звучало...

на тобі з цього приводу уривок з "Имя розы" :)

" Молодой монах принял постриг, и в монастыре ему первым заданием было помогать остальным монахам переписывать от руки церковные уложения,

псалмы, законы и т. п. Поработав так с недельку, наш монашек обратил внимание, что все монахи переписывают эти материалы с предыдущей копии,

а не с оригинала. Подивившись этому факту, он выразил свое удивление отцу-настоятелю: "Падре, ведь если кто-то допустил ошибку в первой копии, она же будет повторяться вечно, и ее никак не исправить, ибо не с чем сравнить!".

"Хм, сын мой - ответил отец-настоятель, - вообще-то мы так делали столетиями... Но, в принципе, в твоих рассуждениях что-то

есть!" - и с этими словами он спустился в подземелья, где в огромных сундуках хранились "первоисточники", столетиями же не открывавшиеся.

И пропал.

Когда прошли почти сутки со времени его исчезновения, обеспокоенный монашек спустился в те же подвалы на поиски святого отца. Он нашел его

сразу - тот сидел перед громадным раскрытым томом из телячьей кожи, бился головой об острые камни подземелья и что-то нечленораздельно

мычал. По покрытому грязью и ссадинами лицу его текла кровь, волосы спутались и взгляд был безумным. "Что с вами, святой отец? - вскричал

потрясенный юноша, - Что случилось?!"

"Celebrate, - простонал отец-настоятель, - слово было:

c-e-l-e-b-r-a-t-e! Not "celibate"!"

;)

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Гроші позичаєш на певний термін, а віддаєш назавжди!

Full version:

Позичаєш чужі гроші і тимчасово, а віддаєш свої і назавжди.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Гроші – найкращий подарунок. Решта коштує занадто дорого.

Неможна мати все одразу, тому почни з малого – із грошей.

Той, хто шукає мільйони, досить рідко їх знаходить, проте той, хто їх не шукає,- не знаходить ніколи!

Жити без грошей можна. А прожити?

• 3 місяця потому...
Опубліковано

нічого

Але ж ми живемо в такому світі, де без грошей неможливе існування. Тому вони все-таки щось значать.

Опубліковано

Гроші- це засіб реалізації бажань.мрій, подяка за ту працю, яку ми робимо щодня!!!! І що б ми тут не говорили - всеодно гроші "рулять" світом і нами...

А фрази типу "гроші це не найважливіше в житті" актуальні лише для тих, хто має їх в достатній кількості (хоча б якийсь певний мінімум)

Опубліковано

нічого

Але ж ми живемо в такому світі, де без грошей неможливе існування. Тому вони все-таки щось значать.

якщо мені треба щось отримати, мені потрібно заробити гроші. Але це не означає, що я до них відношусь як для чогось святого. Це як метод.

Опубліковано

якщо мені треба щось отримати, мені потрібно заробити гроші.

звідси мені зрозуміло, що вони все-таки щось значать, вірно? вірно.

Опубліковано

просто не треба грошей боятись, треба їх любити :)

любити треба інші цінності. Сім'ю, книги, фільми, пісні. Дівчат) Але не гроші.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

просто не треба грошей боятись, треба їх любити :)

любити треба інші цінності. Сім'ю, книги, фільми, пісні. Дівчат) Але не гроші.

коли у мене є гроші, то сім`я, книги, фільми, дівчата... мене люблять.

P.S. моя думка: гроші для того щоб їх тратити!

Опубліковано

Деньги...сколько бы хорошего не могли они дать...здоровье за них не купишь...можно иметь десятки тысяч или же сотни тысяч...миллионы, а если заболел серьезно...часто даже деньги не помогут...Есть много небогатых, но счастливых людей и наоборот богатых и несчастных...Скажем так...деньги приносят удовольствие и пользу при наличии других важных аспектов, а сами по себе бесполезны...Их, наверняка, ВСЕМ всегда мало...По своей семье вижу - растет доход, растут и запросы...

Опубліковано

Якщо ти не вмієш їх витрачати то заробляти їх немає сенсу. Повинна бути присутня культура споживання.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

на жаль, в сьогоднішньому світі - це інструмент демонтрації сили в більшості випадків і ричаг управління людьми в повній мірі. і як би ми не пручались, мало кому вдається звільнитись від залежності.

Опубліковано

От все зараз тримається на тих "грошах". Може моя думка і дитяча, але уявіть собі світ, всі працюють майже в рівних умовах, але так сказати в "своїх стихіях". Тобто, якщо людина хоче бути хірургом - вона ним буде, а не вантажником бо життя примусило. Всі працюють, всі роблять те що й робили, але немає ніяких грошей, всі беруть те що їм треба. Хтось може сказати, що всі все зразу розберуть найдорощі і найкращі так би мовити "продукти" і не буде з цього толку? Ну розберуть вони ті найкращі "продукти" раз, другий, людям це набридне, всі будуть знати, що воно є. Якщо тобі потрібно - ти береш це, не потрібно - його буде мати той хто в цього потребує. Це так би мовити мій ідеальний світ. :)

Опубліковано

От все зараз тримається на тих "грошах". Може моя думка і дитяча, але уявіть собі світ, всі працюють майже в рівних умовах, але так сказати в "своїх стихіях". Тобто, якщо людина хоче бути хірургом - вона ним буде, а не вантажником бо життя примусило. Всі працюють, всі роблять те що й робили, але немає ніяких грошей, всі беруть те що їм треба. Хтось може сказати, що всі все зразу розберуть найдорощі і найкращі так би мовити "продукти" і не буде з цього толку? Ну розберуть вони ті найкращі "продукти" раз, другий, людям це набридне, всі будуть знати, що воно є. Якщо тобі потрібно - ти береш це, не потрібно - його буде мати той хто в цього потребує. Це так би мовити мій ідеальний світ. :)

Це утопiя , е двi безмежнi речi , космос й людська жадiбнiсть, ДУЖЕ БАГАТО людей хочуть мати бiльше речей не тому, що iм це потрiбно, аби лише бiльше нiж у сусiда. Якщо навiть дуже якiсних речей багато однакових, всерiвно знайдутся люди, якi будуть шукати ексклюзиви, якщо ж хороших речей всього декiлька то всерiвно будуть конфлiкти за право володiння рiдкiсною рiччю. Ну й наостанок, пiсля перенасичення благами матерiальними, ОБОВЬЯЗКОВО наступае перенасичення благами моральними , попросту кажучи всiлякi рiзноплановi збочення, в сексi, в розвагах й таке iнше . Людинi весь час потрiбно щоб чогось не вистачало, тодi людина якби в тонусi, якщо ж всього в достатку, то людина всерiвно шукае куди б то вляпатись нових вiдчуттiв, така вже людська натура iмхо

Опубліковано

Це утопiя , е двi безмежнi речi , космос й людська жадiбнiсть, ДУЖЕ БАГАТО людей хочуть мати бiльше речей не тому, що iм це потрiбно, аби лише бiльше нiж у сусiда. Якщо навiть дуже якiсних речей багато однакових, всерiвно знайдутся люди, якi будуть шукати ексклюзиви, якщо ж хороших речей всього декiлька то всерiвно будуть конфлiкти за право володiння рiдкiсною рiччю. Ну й наостанок, пiсля перенасичення благами матерiальними, ОБОВЬЯЗКОВО наступае перенасичення благами моральними , попросту кажучи всiлякi рiзноплановi збочення, в сексi, в розвагах й таке iнше . Людинi весь час потрiбно щоб чогось не вистачало, тодi людина якби в тонусi, якщо ж всього в достатку, то людина всерiвно шукае куди б то вляпатись нових вiдчуттiв, така вже людська натура iмхо

Ну а якщо буде щось на рахунок такого як "спільна зарплата". Тобто усі люди працюють і в залежності від виконаної роботи відповідний товар, але до цього треба специфічне виховання: "роби те що побажаєш, але робити прийдеться". Ну незнаю, це не досконала система, я ще замалий для такого :)

так просто - мої думки, моя ідилія

Опубліковано

Ну а якщо буде щось на рахунок такого як "спільна зарплата". Тобто усі люди працюють і в залежності від виконаної роботи відповідний товар, але до цього треба специфічне виховання: "роби те що побажаєш, але робити прийдеться". Ну незнаю, це не досконала система, я ще замалий для такого :)

так просто - мої думки, моя ідилія

вважаю, досить точно стан речей описали в першiй *Матрицi* , коли агент Смiт (нiби) розповiдав, що машини спробували зробити iдеальний свiт й чим це закiнчилось

Опубліковано

вважаю, досить точно стан речей описали в першiй *Матрицi* , коли агент Смiт (нiби) розповiдав, що машини спробували зробити iдеальний свiт й чим це закiнчилось

На жаль не пам"ятаю цього моменту :) В загальному, мені просто захотілось розповісти про свою ідею, можливо вона комусь сподобається, когось зацікавить ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...