Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Дзвонив на 74-70-30 Уних як сказали все в порядку і чого швидкість в половину менша вони нерозуміють (ха-ха )

Опубліковано

Блін, я думав в мене вже щось не те))))

Мегабіт максимум дає при підключених чотирьох)

В мене і вночі нормальної швидкості нема...

Опубліковано

і в мене нема. а з учора і інтернету нема. взагалі

В браузер вчора я тук-тук,

Поселився в ньому глюк.

То всьо певно той Газпром

поламав Укртелеком.

Ремонтуйте інтернет,

інтернета дома НЕТ!

Буде паніка в народу

інтернета ждем приходу.

(мля...)

Опубліковано

Вчора годин так в 12 ночі не було інета, судячи по логах, то лежав сервер авторизації. Десь за годинку з"явився. Швидкість нормальна. Та і загалом ніякого дискомфорту :)

Опубліковано

ненаю ..

в мене ого2 ... проблем ніяких ... комп "сутками" включений пінг на європу (скажімо телія) ~50-60 (ВоВ сервакі) качає також ніплохо ...

З.І.

в мене таке чудо буває ... шо часом явно менша швидкість ... але скоріше за все то шось з модемом ... ребутнув ... законектився (часом конекта нема по 15 хв(!) ) і все олрайт =)

З.І.І.

як кажуть в службі підтримки =) "попробуйте перезагрузити модем" ма ха ха

Опубліковано
як кажуть в службі підтримки =) "попробуйте перезагрузити модем" ма ха ха

Працює в 90% випадків, особливо якщо модем d-link 2500 або tplink

• 2 тижня потому...
Опубліковано

«Укртелеком» намерен инвестировать 1 млрд. грн. в свое развитие

«Экономические Известия» // 26.01.2009

Телекоммуникационная компания «Укртелеком» намерена инвестировать 1 млрд. грн. в свое развитие в 2009 г. Об этом заявил заместитель Министра транспорта и связи Украины – глава Госадминистрации связи Олег Проживальский в интервью газете «Экономические Известия».

По словам главы Госсвязи, эти инвестиции будут использованы, главным образом, на развитие интернет-услуги «ОГО!», на построение специальных сетей.

«Потому что эта услуга развивается наиболее динамично. И это будет стратегически правильно», - заявил О.Проживальский.

О.Проживальский также добавил, что часть денег будет инвестирована в развитие мобильной связи.

«Ну и где-то там, где хорошо идет услуга мобильной связи, немного будет улучшаться сеть», - отметил глава Госсвязи.

ОАО «Укртелеком» является национальным оператором фиксированной связи. Компания оказывает также услуги мобильной связи нового поколения 3G под торговой маркой Utel

Опубліковано

В мене на "Візорі" сьогодні з обіду постійні перебої. "Світ" ніяк не хоче працювати :-( До Візора все пінгується, а назовні - з великими перебоями.

• Адміністратори
Опубліковано

Я був у сестри, пропав інет потухла аська.

Зайшов на модем, АДСЛ піднятий в логах не можливо авторизуватись.

Так як телефона підтримки я не знаю телефонувати хіба в рельсу.

Тепер розумію що за грабля.

Опубліковано

Щось трошки лагало. колега питався що сталося.. я був зайнятий і мені було не до того.

Зараз все ок..

Shit happens..

Опубліковано
Тіпа не знали що з новими тарифами впруться в пропускну.

Ніколи начальству не докажеш. Поки не впреться. :)

краще прикрутили б MRTG щоб люди не флудили і самі подивились які навантаження на зовнішні канали :)

дійсно 26 з 20 до 21:30 були граблі з авторизацією

• 1 місяць потому...
Опубліковано

народ...

тему з початку не передивлювався ... але шоб не створювати нову запитаю тут!

власне тільки шо йшов повз відділення УТЕЛ і побачив акцію (де модем за 1 грн) яка діє до кінця березня, тобто цього місяцю!

тобто існуючим абонентам ОГО можна підключитись до "мобільного" інтернету від утел зі швидкістю 3.6 мбіт/сек! (80грн/міс, договір на рік)

перше що зацікавило це модем за 1 грн =)

власне суть питання така ..

Цікавить реальна швидкість цього інтернету, тяне чи не тяне він за містом, а особливо цікавить село Промінь, та реальна швидкість там.

ну і хотілося б почути відгуки користувачів цього "мобільного" інтернету !

Опубліковано
Цікавить реальна швидкість цього інтернету

приблизно ОТАКА (буває і більша, залежить від навантаження на мережу).

тяне чи не тяне він за містом, а особливо цікавить село Промінь

якщо маєш телефон з підтримкою 3g - відскануй сітку. Якщо побачиш мережу типу UKR 07, то варіант цього інету можливий. В роумінгу Beeline працює паршиво.

ну і хотілося б почути відгуки користувачів цього "мобільного" інтернету !

По акції не підключався, сиджу зараз на контрактному пакеті U'net 40 (40 грн. за 512 Мб). Недавно прикупив собі модем ZTE MF620. Швидкості роботи для порівняння : до покупки, після покупки. При користуванні модемом швидкістю в принципі задоволений. В майбутньому все-таки збираюся користуватися чимось іншим. Utel зараз - це як тимчасове рішення.

З.І. Модераторів прошу вибачення, можливо пост не в тому топіку, просто попросили дати відгук. :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Маю таку проблемку.

Інтернет "ОГО"го від сабжа. Вже другий тиждень 2-3-4 раза на день модем (Каліцтво821, налаштований бріджем) губить конект, WAN починає моргати і може конектитись пів-години, годину, дві, три (як коли). Як законектиться, то інет нормальний, швидкість відповідає тарифному плану.

Пробував модем ресетнути - не допомоголо. Подзвонив в УТ пожалівся, сказали подивляться мою лінію. Теж не допомогло. Раніше все було гуд.

ALL, підскажіть плс, де шукати причину таких частих розривів і потім довгих конектів.

Дякую.

Опубліковано

Спробуй інший сплітер, якщо є можливість інший модем. Наприклад обмінятись зі знайомим на день-два.

Якщо у тебе лінія без скруток то заміни модему і сплітера буде достатньо щоб впевнитись у відстутності проблеми на твоїй стороні.

Ну і якщо навіть після заміни все буде по старому - звонить і вставлять по повній. І для початку на 8-800-506-8-800 зі скаргою на бездіяльність місцевого сапорта.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...