Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В даний момент (09:07) 2 працівника телекомівського ОГО читають цю тему. так шо 4iter не нада ляля

після твого дзвінка - не сумніваюсь, що читають :-)

П.С. але точно не саппорт

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Parfumer Я так розумію ти працівник Укртелекома. І читаєш.

;) Чому не можу обрати ніякий із нових пакетів? :)

Опубліковано

Да, достучатся в саппорт нереально просто. Всё утро над телефоном вишу.

Есть ещё у них номера кроме 747030?

Опубліковано
Я змінив ще вчора, коли на борду виложили силку.

Вчора можна було змінити тарифи по старим цінам, напр. тільки на ОГО-1(той що за 150грн), на ОГО 1+(за 100грн) можна переключитися з тільки сьогоднішнього дня. Я сам так стормозив і змінив ще вчора, і тільки сьогодні допер, що напевно попав на 20грн :). Правду кажуть, поспішиш - людей насмішиш.

Опубліковано

Блин у меня тоже облом ( у меня был ОГО! 512, зашел поменять на новый у меня их списка только ОГО! 256+, видать линия не поддерживает 1Мб :)

Опубліковано

Хто знає, що це таке:

1. XML parse error

XML:

DB Error: unknown error

Code: 1114

Description: The table 'sites_stat' is full

SQL: INSERT INTO sites_stat (ip, site_id, lang_id, section_id, str_field) VALUES ('92.112.86.220', '1', '1', '63', 'registration_form_groovy,/,,,/registration_form_groovy/,63,Реєстрацiя,priocom,Реєстрація,,,Реєстрація, доступ, логін, пароль,,Реєстрація в системі')

Вибивається при реєстрації, чи при авторизації на my.ukrtelecom.ua???????

Опубліковано
Хлопаки, хто не може додзвонитись в сапорт от вам № *-**-** і все буде в шоколаді, можу дати мобільні адмінів , але боюсь, що мене не простять

Бред...

Опубліковано
Хлопаки, хто не може додзвонитись в сапорт от вам № 4-20-20 і все буде в шоколаді, можу дати мобільні адмінів , але боюсь, що мене не простять lopata.gif boks.gif

Вайз десіжун!

post-203-1229343311.jpg

Опубліковано

Ура, дозвонился, поднала девушка голос приятный и спокойный, а мне говорили что там злые сегодня все :) Все переключили :) Остается только на сайт достучатся, т.к. трудно это сейчас наверно наблыв бешеный :)

Опубліковано

Victor_1989 - а хто тобі давав викладати приватну інфу про людей, без їхньої на це згоди?

Чи ти просто повипендрюватися?

Опубліковано

Cайт укртелекома лежить. Видав те ж саме

"1. XML parse error

XML:

SQL: INSERT INTO sites_stat (ip, site_id, lang_id, section_id, str_field) VALUES ('94.178.158.248', '1', '1', '61', 'login_login_groovy,/,,,/login_login_groovy/,61,Авторизацiя,priocom,Авторизація,,,Логін, пароль, символи, доступ, ім\'я,,Авторизація в системі')"

Опубліковано
Cайт укртелекома лежить. Видав те ж саме

"1. XML parse error

XML:

SQL: INSERT INTO sites_stat (ip, site_id, lang_id, section_id, str_field) VALUES ('94.178.158.248', '1', '1', '61', 'login_login_groovy,/,,,/login_login_groovy/,61,Авторизацiя,priocom,Авторизація,,,Логін, пароль, символи, доступ, ім\'я,,Авторизація в системі')"

у мну те саме.....всі ломляться міняти тарифну модель..... бум чекати, поки вільніше стане

• Адміністратори
Опубліковано
Victor_1989 - а хто тобі давав викладати приватну інфу про людей, без їхньої на це згоди?

Чи ти просто повипендрюватися?

Юзер ушел в баню на 3 дня.

Посты я вытер.

Опубліковано

Хм... ви навіть на сайт можете зайти а я при спробі залогуватись бачу лише блювотиння : :D

1. XML parse error

XML: 

SQL: INSERT INTO sites_stat (ip, site_id, lang_id, section_id, str_field) VALUES ('91.124.37.169', '1', '1', '61', 'login_login_groovy,/,,,/login_login_groovy/,61,Авторизацiя,priocom,Авторизація,,,Логін, пароль, символи, доступ, ім\'я,,Авторизація в системі')

2Tum@n .. по доброму кажу.. подивись в аськО.....

Опубліковано
Так само, вибір з 512 на 256. Навідь незнаю чи звонити в супорт, шоб на мати не нарватись. :)

Аналогічно, хоча порт описано на 1Мбіт

Опубліковано
Так само, вибір з 512 на 256. Навідь незнаю чи звонити в супорт, шоб на мати не нарватись. :)

Аналогічно, хоча порт описано на 1Мбіт

Де там порт описано?

Опубліковано

Позвони на сапорт, поправят если есть возможность.

Аналогично, блин ну неужели нельзя за целый день хотябы почистить таблицу sites_stat' или перелить.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...