Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:huh: ЩО не будуть ремонтувати??? Ти про що? Яка ще "стара технологія"? Вперше чую, щоб Укртелеком відмовлявся ремонтувати своє...

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
17 хвилин тому, jack74 сказано:

:huh: ЩО не будуть ремонтувати??? Ти про що? Яка ще "стара технологія"? Вперше чую, щоб Укртелеком відмовлявся ремонтувати своє...

Модем. 

Живу у гуртожитку де стоїть їх wifi точка доступу ,по логіну та паролю. 

Неділю назад модем перестав давати ір - адресу. 

4 дні розмовляв з києвов ,заявку нарешті склали. 

На наступний день перезвонила людина з луцька і сказала, що це стара технологія, та фінансової підтримкі вже немає. Модема ніхто міняти не буде. 

Опубліковано
4 хвилин тому, jack74 сказано:

А скільки коштував той їхній вайфай?

Я підключав договір за 50 грн в місяць. Безлім. Торрент більше 1мб/хв не качав.  Але мені хватало з головою. 

Но я не один користувався ним. 

Опубліковано
6 хвилин тому, jack74 сказано:

А скільки коштував той їхній вайфай?

то напевно був Wi-Fi для всіх - широкосмуговий безпроводовий доступ до глобальної мережі Інтернет за технологією Wi-Fi гарантованої швидкості в публічних хот-спотах компанії ПАТ «Укртелеком».

Опубліковано
4 хвилин тому, Basil сказано:

то напевно був Wi-Fi для всіх - широкосмуговий безпроводовий доступ до глобальної мережі Інтернет за технологією Wi-Fi гарантованої швидкості в публічних хот-спотах компанії ПАТ «Укртелеком».

Саме так

Опубліковано

гавкнув укртелекомівський вай-фай роутер (зіксель там напевно стояв) і в укртелекома немає чим замінити.

Опубліковано
2 хвилин тому, Basil сказано:

гавкнув укртелекомівський вай-фай роутер (зіксель там напевно стояв) і в укртелекома немає чим замінити.

Я не з вами спілкувався?)

Опубліковано
8 хвилин тому, Basil сказано:

ні, але я здогадуюсь з ким...

Ну. Ось такі справи. Жаль дуже.  Бо залишилась воля, або датагруп( сервер за стіною стоїть)  але я щось з ними спільної мови знайти неможу.

Опубліковано
18 хвилин тому, Foross сказано:

Бо залишилась воля, або датагруп( сервер за стіною стоїть)  але я щось з ними спільної мови знайти неможу

А що хіба в волі, або датагруп інтернет не кращий буде?

Напишіть мені в приват, вашу адресу, спробую щось вияснити, але нічого не обіцяю.

Опубліковано
1 хвилина тому, Basil сказано:

А що хіба в волі, або датагруп інтернет не кращий буде?

Напишіть мені в приват, вашу адресу, спробую щось вияснити, але нічого не обіцяю.

З телекомом мабуть більше як рік ніяких проблем не було.  Брат волю підключав то це *іздец.  Більше немає еіж є. 

Дата відповіді не дає. Можна чи ні. 

Опубліковано

З середи пропав Інтернет, 3 дні Київ кормив обіцянками. Сьогодні на 5 хв. з'явився, і все((. Добрі сусіди дали свій ВайФай. Вся робота стала, не знаю, коли розгребу. Шукати іншого провайдера?

• Адміністратори
Опубліковано
On 12/15/2017 at 23:38, Nana сказано:

З середи пропав Інтернет, 3 дні Київ кормив обіцянками. Сьогодні на 5 хв. з'явився, і все((. Добрі сусіди дали свій ВайФай. Вся робота стала, не знаю, коли розгребу. Шукати іншого провайдера?

Не просто іншого а два або й три відразу, якщо з цим так тісто пов'язана робота. Або підписати з існуючим оператором такий SLA, що при його порушенні оператор повинен був би відшкодувати усі втрати та недоотриманий прибуток.

Опубліковано
1 година тому, serega сказано:

Або підписати з існуючим оператором такий SLA

Угу, а оператор не заломить в такому випадку "ціну до небес"? Навіть якщо і знайдеться в Луцьку 1-2 провайдери які погодяться на підписання SLA, то сумніваюсь що з приватною особою будуть підписувати...Та і відшкодовують як правило тільки вартість послуг, типу - якщо послуга не надавалась в сумі 2-3 дні протягом місяця, то місяць безкоштовно.

• Адміністратори
Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказано:

Угу, а оператор не заломить в такому випадку "ціну до небес"? Навіть якщо і знайдеться в луцьку 1-2 провайдери які погодяться на підписання SLA, то сумеіваюсь що з приватною особою будуть підписувати...

Заломить звісно і спеціально для цього тоді буде тримати під такого клієнта цілодобову бригаду висококваліфікованих інженерів та в кільканадцять разів збільшить надійність доставки Інтернету до споживача (це все дуже дорого коштує). То ж мова про бізнес чи ні? Тоді витрати на реалізацію цього бізнесу повинні враховуватись.

А відтак, якщо на це в бізнесмена нема коштів, тоді є суттєво дешевший варіант: організувати все самому взявши кілька підключень, кілька маршрутизаторів і налаштувати автоматичне резервування чи балансування з метою отпимального використання каналів зв'язку.

Опубліковано
On 15.12.2017 at 23:38, Nana сказано:

Купіть 3G модем та сімку на будь-якого оператора, всі проблеми вирішаться. З іншими провайдерами також проблеми бувають, якщо потрібно постійний інтернет, краще мати запасний канал.

Опубліковано
19 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

З іншими провайдерами також проблеми бувають, якщо потрібно постійний інтернет, краще мати запасний канал.

Ну прямо Кэп

20 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Купіть 3G модем та сімку на будь-якого оператора, всі проблеми вирішаться.

Та ну? Покажете мені 3G оператора з безлімітним трафіком, стабільною швидкістю хоча б 50 + Мбіт, більш-менш нормальним пінгом?

Та і постійну IP адресу - дають не всі.

Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

Та ну? Покажете мені 3G оператора з безлімітним трафіком, стабільною швидкістю хоча б 50 + Мбіт, більш-менш нормальним пінгом?

Та і постійну IP адресу - дають не всі.

Нема таких, але краще ніж взагалі нічого. Укртелеком найгірше з того, що є в Луцьку, міняйте провайдера.

Опубліковано

Якщо це дійсно бізнес, то провайдери за вашим бажанням затягнуть окремо оптику прямо до вас, і буде все окреме-виділене - і айпі, і канал, і кабель, і умови. Так працюють, напр.,  відділення банків... І осблуговування там відповідне, по категоріях (є і цілодобове). І звичайно, що вони мають резервний канал (якраз Укртелеком, зазвичай).

А можна окремим "радіоканалом" підключитись (Брізнети різні, і т.д.), так працюють, напр., різні поштові відділення, віддалені підприємства, і т.д. І тут так само є варіанти з цілодобовим обслуговуванням.

Короче, любой капріз, но, єстєствєнно, за ваши дєньгі! А цілодобове  - то за нємалиє дєньгі!

А якщо хочеться інет, але задарма, ну то от такий він і є...

Опубліковано
19 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

міняйте провайдера.

це взагалі не до мене, я не ТС.

В мене вдома КС, ще з часасів Білайна, за 8 років, 2 рази не було інету по кілька годин і один раз згорів порт, то майстер прийшов протягом кількох годин.

Само-собою є резервний канал, а на роботі 2 резервні + інтертелеком ;)

Опубліковано

Я це для Nana писав

1 година тому, sasha2008lk сказано:

Купіть 3G модем та сімку на будь-якого оператора, всі проблеми вирішаться. З іншими провайдерами також проблеми бувають, якщо потрібно постійний інтернет, краще мати запасний канал.

Опубліковано

Всім дякую. Завтра  - понеділок, буду щось вирішувати. Хоча вибір провайдерів - на жаль, не дуже. КСтар - технічно неможливо, Воля - шило на мило... Добрі часи з Аербітом канули в Лету... Найбільше, що вражає в Укртелекомі - це ставлення до абонентів: ні дзвінка, ні пояснення щодо затримки в налагодженні. Мовчу про якісь вибачення з їх сторони. Чесно - люди з Одеси, Дніпра, Києва, з якими по роботі спілкуюсь, не вірять, що таке насьогодні може відбуватись)) Не зовсім на хуторі живемо.)) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...