foxx77 Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 06:15 Поділитися #1 Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 06:15 Можна зробити так, шоб отримувати якусь інфу, чому наложили бан?, шоб в майбутньому не мотати срок. Думаю не важко написати банстартеру пару слів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 06:46 Адміністратори Поділитися #2 Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 06:46 Plum Дата заохочення/покарання 17-11-2008, 18:28 Підвищення рейтингу Бан на 10 днів. Слідкуй трохи за правописом. Такого коктейлю суржика і безграмотності я не бачив давно. Дивись на рівень попереджень в профілі. З такими показниками як у тебе, давно пора було в перманент Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 07:14 Автор Поділитися #3 Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 07:14 О_о я і не знав що там можна жалоби писати, і читати про себе, класно, тепер і я буду жалуватись, вибачайте вже. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 08:05 Поділитися #4 Опубліковано 28 Листопада, 2008 в 08:05 мдя.. такого рівня мабуть ні в кого немає.. ще може Зіберс.. О_о я і не знав що там можна жалоби писати, і читати про себе, класно, тепер і я буду жалуватись, вибачайте вже. писати жалоби можеш. Але не там! А ставити Варн левел- мають право лише Адміністратори і модератори! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 12:45 Автор Поділитися #5 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 12:45 за помилки в словах 10 РО, це занадто. В суммі я вже місяця два відмотав десь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 13:00 Поділитися #6 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 13:00 1. Це не помилки, це навмисна безграмотність, яка рівнозначна неповазі до інших учасників форуму, які ЦЕ читають 2. За суржик/безграмотність лише останній бан на 10 днів. Попередні були за інші провини. 3. Чим більше попереджень/банів, тим на довший термін дається кожен наступний бан. Готуйся, що слідуючий раз підеш в баню на місяць. Тому раджу слідкувати за тим, що і як ти пишеш. 19 (ДЕВ'ЯТНАДЦЯТЬ!) попереджень в людини, до того ж серед модераторів Zevs_Isver напевно єдиний, хто в тому списку не відмітився, так що списати це на придирки і особисту неприязнь якогось одного модератора не получиться. 2 vanus: а мені от цікаво, чому ти попередження завжди даєш зеленою кнопочкою, тим самим ЗМЕНШУЮЧИ рівень попереджень, а не червоною, збільшуючи, як мало б бути? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 17:07 Поділитися #7 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 17:07 як би другий шанс юзеру, тіпа щоб йому показати що не все так і погано, щоб він зрозумів що він має можливість виправититись це як розумієш сказати лайну тіпа що воно стане колись хфайним яблуком жарт звичайно А взагалі то у нас на форумі завелись цілителі народні, ну там порчу знімають, бани і т.д. цікаво було б взнати повний список послуг з цінами в нац.валюті :-) в ПМ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 19:52 Поділитися #8 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 19:52 сниму РО за 10 у.е. , бан по нику за 15 у.е. , перманентный - по договоренности (ну типа накладные расходы... это ж мне нало к торику съездить, потом с кмд обговорить все вопросы, потом опять у торика это утвердить, после чего серега должен предоставить пакт согласия, после которого торик должен проверить его валидность и только после этого , с письменным заявлением торика и подпиью сереги, я могу идти к кмд, который в телефонном режиме проверит подлиннсть данных данных, а поскольку торик по пятницам не отвечает на такие запросы, кмд отложит заявку до понедельника.... ааа... эээ ... а о чем это я? ну, в общем, за баксы решаю всё! кризис, знаете ли... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 20:18 Автор Поділитися #9 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 20:18 1. Це не помилки, це навмисна безграмотність, яка рівнозначна неповазі до інших учасників форуму, які ЦЕ читають2. За суржик/безграмотність лише останній бан на 10 днів. Попередні були за інші провини. 3. Чим більше попереджень/банів, тим на довший термін дається кожен наступний бан. Готуйся, що слідуючий раз підеш в баню на місяць. Тому раджу слідкувати за тим, що і як ти пишеш. 19 (ДЕВ'ЯТНАДЦЯТЬ!) попереджень в людини, до того ж серед модераторів Zevs_Isver напевно єдиний, хто в тому списку не відмітився, так що списати це на придирки і особисту неприязнь якогось одного модератора не получиться. 2 vanus: а мені от цікаво, чому ти попередження завжди даєш зеленою кнопочкою, тим самим ЗМЕНШУЮЧИ рівень попереджень, а не червоною, збільшуючи, як мало б бути? Чому ти вважаєш що твій шаблон правильний? і інформація доноситься тільки цими групами символів і звуками? те що люди будуть писати літературною мовою, це благородна ідея і ціль (не кажучи про стратегічну індексацію тексту, через яку будуть заходити юзери на форум). Форум, це не інструкція, і не підручник з мови чи "язика", а інструмент звязку і спілкування. Не можна, щоб людина, яка не знає правила не могла висловитись. Головне, зміст який криється за буквами. А ЛОЯЛЬНІСТЬ, є проявом сили і поваги до менш розумних чи слабших, що проявив VANUS (повага йому, і таке інше(завжди людина має мати шанс на виправлення)ПЛЮС тобі великий) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 21:12 Поділитися #10 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 21:12 Не можна, щоб людина, яка не знає правила не могла висловитись.это еще что за новость?а при регистрации ты с чем соглашался?там точно было не лицензионное соглашение...А взагалі то у нас на форумі завелись цілителі народні, ну там порчу знімають, бани і т.д.vanus, ты о чем? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 21:42 Поділитися #11 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 21:42 Знову соплі.. Ну скільки разів всім повторювати - Торік же ясно написав (читати підпис в профілі Торіка). МИ ВСІ в гостях у 3-5 людей. І починаємо критикувати їхню гостинність. Да таких гостей палкою гнати. Мене, чомусь, все влаштовує. Чому? - бо я намагаюся нічого не порушувати.. Кого обізвав/образив/комусь не сподобався - сам наказаний. Все чесно. Є правила яким треба слідувати! foxx77 як приклад. Припустимо, ти роботодавець. І тебе твій працівник найманий вчить як треба вести бізнес і носом тикає у твої недоліки, ображає, критикує і.т.д Твої дії? (Дуже сумніваюся, що ти йому за це зарплатню підіймеш...) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 22:12 Поділитися #12 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 22:12 fox77 інтернет великий. Не подобається тут -- іди на форум Візора Один з форумчан отримав від мене попередження сьогодні. Оскільки це було перше попередження (а не 19те, як в деяких, не будемо тикати пальцями, правда, fox77?), то попередження не було доповнене баном чи РО. Після цього людина нормально звернулась до мене в ПМ і розпитала про механізм попереджень, зізналась що була не зовсім права і запитала що робити, щоб такого не було надалі. Ось це -- правильний підхід. Я пообіцяв людині, що зніму те єдине попередження через місяця півтора, якщо за той час він не встигне нахапатись нових. А загинати тут пальці і пускати бульки що ущімляються права, порушуються свободи, гарантовані конституцією.... ну я вас прошу... ще профспілку тут організуйте... P.S. Я зареєстрований на кількох десятках форумів, на чотирьох-п'яти з них (більша половина не україномовні) є досить активним учасником, і лише на одному з них я модератор (тут). Проте на всіх цих форумах я маю лише одне попередження (на форумі сайту www.allnokia.ru) за надмірну кількість смайлів в одному з постів (смайли бли такі: і ставились через те, що після чергової перепрошивки телефона в мене були з ним проблеми і я трохи... засмутився ). І все! Більше ні одного попередження. А все чому? А все тому, що я намагаюсь читати правила, перш ніж писати на форум, і правила читаю не просто так, аби було, а дотримуюсь їх. Чого і вам всім раджу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 22:20 Поділитися #13 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 22:20 почти аналогичный случай был у меня недавно.абсолютно адекватное письмо пользователя в ПМ, с полным согласием с наказанием.при этом было вменяемо объяснена причина, по которой было совершено нарушение.результат: срок наказания был значительно урезан. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 23:45 Поділитися #14 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 23:45 19 (ДЕВ'ЯТНАДЦЯТЬ!) попереджень в людини, до того ж серед модераторів Zevs_Isver напевно єдиний, хто в тому списку не відмітився, так що списати це на придирки і особисту неприязнь якогось одного модератора не получиться. Брехня !!! Я там також не ставив свій афтограф ЗІ І чого то я такій добрий людям РО видаю макс на 3я суток ?) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 06:01 Автор Поділитися #15 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 06:01 Знову соплі.. Ну скільки разів всім повторювати - Торік же ясно написав (читати підпис в профілі Торіка). МИ ВСІ в гостях у 3-5 людей. І починаємо критикувати їхню гостинність. Да таких гостей палкою гнати. Мене, чомусь, все влаштовує. Чому? - бо я намагаюся нічого не порушувати.. Кого обізвав/образив/комусь не сподобався - сам наказаний. Все чесно. Є правила яким треба слідувати! foxx77 як приклад. Припустимо, ти роботодавець. І тебе твій працівник найманий вчить як треба вести бізнес і носом тикає у твої недоліки, ображає, критикує і.т.д Твої дії? (Дуже сумніваюся, що ти йому за це зарплатню підіймеш...)да не збираюсь я нікого вчити, і підпис в Торіка я читав, Порушення - флуд, флейм і офтоп. Признаю свою вину, меру, степень, глубину. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 08:01 Поділитися #16 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 08:01 19 (ДЕВ'ЯТНАДЦЯТЬ!) попереджень в людини, до того ж серед модераторів Zevs_Isver напевно єдиний, хто в тому списку не відмітився, так що списати це на придирки і особисту неприязнь якогось одного модератора не получиться. Брехня !!! Я там також не ставив свій афтограф І мене серед обвинувачів, мабуть, немає! fox77, відпишись-но в "Юрисдикції" - усунемо це непорозуміння двадцятим, ювілейним попередженням А по темі - думаю, модер повинен вказати, за що саме дає попередження, при можливості - лінк і фрагмент тексту, щоб було видно. Просто "за флуд" часом незрозуміло - в якому саме пості нафлуджено. Як на мене, краще той пост скопіювати (тому що на борді він, швидш за все, буде видалений), взяти в лапки, і ткнути юзера носом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 08:49 Поділитися #17 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 08:49 Plum, Yarchik - его зовут foxx77 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 09:34 Поділитися #18 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 09:34 Plum, Yarchik - его зовут foxx77 Упс... точно, я там теж відмітився Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 10:23 Автор Поділитися #19 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 10:23 19 (ДЕВ'ЯТНАДЦЯТЬ!) попереджень в людини, до того ж серед модераторів Zevs_Isver напевно єдиний, хто в тому списку не відмітився, так що списати це на придирки і особисту неприязнь якогось одного модератора не получиться. Брехня !!! Я там також не ставив свій афтограф І мене серед обвинувачів, мабуть, немає! fox77, відпишись-но в "Юрисдикції" - усунемо це непорозуміння двадцятим, ювілейним попередженням А по темі - думаю, модер повинен вказати, за що саме дає попередження, при можливості - лінк і фрагмент тексту, щоб було видно. Просто "за флуд" часом незрозуміло - в якому саме пості нафлуджено. Як на мене, краще той пост скопіювати (тому що на борді він, швидш за все, буде видалений), взяти в лапки, і ткнути юзера носом. да да, вказати за що саме. І замутіть таку штуку, щоб попередження самовидалялись по одному, якщо не поступало нових попереджень останні, скажем 3 місяця. Як на рапіді. Тобто одне видалилось, потім пішов знов відлік 3 місяця і тд. Сам текст можна залишити, напамять, а число щоб зменшувалось. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 11:15 Поділитися #20 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 11:15 я ж просив в ПМ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FOX Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 11:30 Поділитися #21 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 11:30 Як на мене, краще той пост скопіювати (тому що на борді він, швидш за все, буде видалений), взяти в лапки, і ткнути юзера носом. Як на мене то можна повідомлення не стирати, а спросто скрити. І при любій суперечливій ситуації можна ткнути, як паршиве котиня , в те місце де це було зроблено. Ну це так для роздумів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 16:34 Адміністратори Поділитися #22 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 16:34 А смотрите, могут же! P.S. Бля Пингвин долбаный Ща все Fox* сократятся до просто одного Fox. А далее, на модеров. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 18:56 Поділитися #23 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 18:56 Ща все Fox* сократятся до просто одного Fox. А далее, на модеров. видать Чернобыль таки дает свое... ибо "ниасилил"... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 20:11 Поділитися #24 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 20:11 Всі ніки, що починаються із fox - скоротяться до fox. і матимемо 6 користувачів fox - і хто є хто - доведеться розрулювати модераторам Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 21:17 Автор Поділитися #25 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 21:17 а прилогінюватись як?ВАНУС - "я ж просив в ПМ " це до мене? шо просив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.