Перейти до змісту

Нові штрафи

Adeon

Рекомендовані повідомлення

В п'ятницю мого друга оштрафували за перевищення швидкості (знак 40км/год десь захований, а він їхав 63км/год, десь захований бо він після цього його так і не знайшов), так от попав на 260грн штрафу, його сфоткали разом з швидкістю на модний сканер. До чого я це, просто коли складали протокол, за перевищення швидкості зупинили лексус і також гарно сфоткали і вже йшли виписувати штраф, водій лексуса помнувся потім показав якусь ксиву і допобачення...

Нові штрафи робились під нас, тобто ті хлопаки зверху подумали, що гроші вже красти нема звідки ось і розробили нові закони, для цього спеціально майже нічого не робили на дорогах, довели все до абсурдного стану, підготовили морально і вистрілили новими штрафами. Просто в час кризи якщо ти їздиш на машині і маєш гроші на заправку, значить тебе потрібно потрясти, але доберуться й до тих хто ходить пішки, підвищать ціну на газ в час коли всі ціни падають.

Цікаво, а куди надходять гроші від оплати штрафів, ці кошти в б'юджеті не могли прописати це моя думка, отже вони дефакто не контрольовані і роби з ними що хочеш депутатик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 253
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

...Нові штрафи робились під нас, тобто ті хлопаки зверху подумали, що гроші вже красти нема звідки ось і розробили нові закони, для цього спеціально майже нічого не робили на дорогах, довели все до абсурдного стану, підготовили морально і вистрілили новими штрафами. Просто в час кризи якщо ти їздиш на машині і маєш гроші на заправку, значить тебе потрібно потрясти, але доберуться й до тих хто ходить пішки, підвищать ціну на газ в час коли всі ціни падають.

Цікаво, а куди надходять гроші від оплати штрафів, ці кошти в б'юджеті не могли прописати це моя думка, отже вони дефакто не контрольовані і роби з ними що хочеш депутатик...

romaxa11, чесно за!паффф такою фігнею ;) давай або у флейм, або в політику. політичні теми в Автопаті буду відстрілювати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п'ятницю мого друга оштрафували за перевищення швидкості (знак 40км/год десь захований, а він їхав 63км/год, десь захований бо він після цього його так і не знайшов)...

Погано шукав. Якщо знака немає - міг би твій друг проїхатися, зазняти метрів 500 дороги на камеру мобілки, і був би доказ і в суді, і під час написання скарги на ментів. Але я чогось впевнений, що твій друг його тупо не шукав. І ще я впевнений, що знак там був. Трохи не ті менти зараз пішли, як колись були - навряд чи, знаючи, що в кожного є телефон з камерою, якою можна все зафіксувати, і зробити проблеми гайцям.

...До чого я це, просто коли складали протокол, за перевищення швидкості зупинили лексус і також гарно сфоткали і вже йшли виписувати штраф, водій лексуса помнувся потім показав якусь ксиву і допобачення...

А слабо твому другу підійти до ментів, і поцікавитися - чого так? Включити диктофон на мобілці, вислухати, що хлопці скажуть. Записати номер Лексуса, зафіскувати час, місце, коли це трапилося - і також накатати скаргу, куди слід. Слабо?

Ви, водії, самі раніше розкормили гайців своїми десятками-двадцятками-полтінніками... а тепер важко, правда? Вони вже звикли брати, але апетити виросли, і вам вже не можеться стільки давати... Тому тепер, якщо самі не відіб'єте в них бажання брати і відмазувати одного-другого-третього воділу - за вас це ніхто не зробить - ні Луценко, ні будь-хто. Починати треба з себе, а не з обсирання держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Починати треба з себе, а не з обсирання держави.
Ці слова треба вибити в камені.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі мій друг не з тих що промовчать і відкрито звернув на це увагу, на що отримав відповідь, що в них ще є всякі депутати і т.д. Кормити їх вже ніхто не буде, питання що за рахунок на який платяться штрафи і хто його контролює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання що за рахунок на який платяться штрафи і хто його контролює?

За них ты тоже голосовать не будешь? :)

И если узнаешь, кто его контролирует, то не будешь просыпаться ночью из-за какого-то непонятного беспокойства? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Маршрутчики як розмовляли по телефону під час руху так і надалі цього не цураються ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наткнулся вот на статейку: http://imk.com.ua/ru/news/37807

Складывается впечатления, что это один из методов нашего правительства собрать деньжат, типа с кризисом борятся....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аби ж то воно дійсно на боротьбу з кризою пішло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ВР (сцукі...) прийняла закон, що збільшує в 2008 році (на наступний рік доведеться приймати новий закон, що цілком реально) фінансування МВС за рахунок... надходжень від штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Як роз'яснили нам у прес-службі Мінфіну, гроші, зібрані даішниками з порушників, підуть на підвищення зарплат всім діючим і пенсій звільненим у запас міліціонерам, але тільки після того, як вони надійдуть у держбюджет.

Поки ж з більш ніж 74 млн. штрафів оплачено тільки 18 млн. - близько чверті. Якщо розділити порівно ці гроші на діючих і відставних міліціонерів, вийде по 25-30 грн. на брата.

У той же час у керівництва МВС з'являється реальна зацікавленість у тому, щоб вимагати від даішників "посилення боротьби з порушеннями на дорогах". На практиці це цілком може означати, що інспекторам установлять негласний "план" з щоденного збору штрафів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВР (сцукі...) прийняла закон, що збільшує в 2008 році (на наступний рік доведеться приймати новий закон, що цілком реально) фінансування МВС за рахунок... надходжень від штрафів за порушення правил дорожнього руху.

У той же час у керівництва МВС з'являється реальна зацікавленість у тому, щоб вимагати від даішників "посилення боротьби з порушеннями на дорогах". На практиці це цілком може означати, що інспекторам установлять негласний "план" з щоденного збору штрафів.

Я думаю, що план в них і так є, і без законів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що план в них і так є, і без законів...

слыхал о сумме в 3000грн за смену :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на дорогах лад і спокій

потомушо штраф високий

соблюдайтє пдд -

їздіть трєзво і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На дорогах мусора

Значит надо дать бабла

Так как новая пора

Денег надо дох..а

як там в пріключєніях шуріка було? "за изобрєтєніє 5, за екзамєн неуд." :)

по аналогії "стішок хароший, але ще раз таке і в РО :) ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні став свідком такої картини. 22-га школа, світлофор, червоне світло, Чорний джип Тойота Ланд Крузер проїхав на червоне світло :( Ззаду їхав ДАІшник включив мигалку догнав джипа, одразу забрав права, пішов і сів в свою машину. З джипу вийшла блондинко, пішла в ментовську машину. Далі можна лише догадуватись..... Стояли вони досить довго. В ментовській машині всі затемнені вікна. З власного досвіду знаю, якщо мент веде тебе в машину - хоче хабаря. Підняти протоколи і якщо в 12.30-12.45 такого порушення не зареєстровано, значить домовились. :unsure:

post-2292-1229539573.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Милиция отправляет злостных нарушителей ПДД на кладбища

Через месяц после ужесточения наказаний за нарушения правил дорожного движения, появились первые водители, которые по решению судов отрабатывают свои «грехи» на общественных работах. В частности, занимаются уборкой кладбищ. Об этом сообщил начальник Департамента ГАИ МВД Украины Сергей Коломиец, передает «Сегодня».

По его словам, на исправительные работы за последний месяц были направлены нарушители из Волынской и Ровенской областей. Одна из мер наказаний – уборка кладбищ.

Как заявил Коломиец, в целом за это время были оштрафованы водители на сумму в 110 млн. грн. На счет Госказначейства поступили уже больше 34 млн. Жестокие меры, по словам главного гаишника страны, помогли спасти 387 человек. Именно настолько стало меньше погибших в ДТП (сейчас в сутки на дорогах в среднем гибнет 13 человек, раньше было 26 – ред.).

Напомним, за месяц действия новых штрафов Государственный бюджет Украины получил более 34 миллионов 274 тысяч гривен поступлений

http://proua.com/news/2008/12/19/083455.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні став свідком такої картини. 22-га школа, світлофор, червоне світло, Чорний джип Тойота Ланд Крузер проїхав на червоне світло :( Ззаду їхав ДАІшник включив мигалку догнав джипа, одразу забрав права, пішов і сів в свою машину. З джипу вийшла блондинко, пішла в ментовську машину. Далі можна лише догадуватись..... Стояли вони досить довго. В ментовській машині всі затемнені вікна. З власного досвіду знаю, якщо мент веде тебе в машину - хоче хабаря. Підняти протоколи і якщо в 12.30-12.45 такого порушення не зареєстровано, значить домовились. :unsure:

До вашого відома ця блондинко певне саме більше в луцьку доходів ДАІ дає. Я сам бачив разів 7 як її на Хмельницького штрафували!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До вашого відома ця блондинко певне саме більше в луцьку доходів ДАІ дає. Я сам бачив разів 7 як її на Хмельницького штрафували!

тут не важливо кого знає блондинко. тут головне кого знає той хто блондинко "ужинаєт і танцуєт" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь з тиждень назад, був свідком як на світлофорі, що біля 5-ї школи водій на автомобілі Mercedes-Benz ML 350 з номером 5553 (нажаль букв не запам"ятав) спокійненько собі проїхав на червоне світло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага!

Дія нових штрафів на автомобілі Mercedes-Benz, BMW, Toyota etc. преміум класу, зразка 2007-2008 року випуску не поширюється.

Департамент роз'яснення нових штрафів для нерозумного населення при УДАІ УМВС в Волинській області.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ещё вчера тема по аверсу, наш главный гаишник сказал: "У нас хабари не берут!"...

Как понимать? на прошлой недели такса была 100 грн ;)

Кстати вот свежачок с офф сайта:

19.12.2008 Експрес-інформація про порушення водіями Правил дорожнього руху, що виявлені працівниками Державтоінспекції від початку дії нового закону

Кількість ДТП з постраждалими 2898 (-44 %)

в яких загинуло 406 (-49 %) осіб

травмовано 3286 (-47 %)

Загальна кількість виявлених порушень ПДР 512287

(у т.ч. власниками автомобілів в престижних марок 77066

Керування транспортними засобами у нетверезому стані 21612

Порушення правил обгону 22822

Порушення правил проїзду перехресть 19885

Порушень швидкісного режиму 144007

Порушення проїзду на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника 14859

Порушення правил проїзду тротуарами та пішохідними доріжками 11323

19 грудня 2008 року

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо в тему, а якщо ні, то модератори хай почистять.

Прочитав цікаву замітку. Може для когось і не новина, але формулювання толкове.

То, о чем так долго говорил autonet.ru, свершилось - начальник столичной ГУВД Владимир Пронин объявил о серьезном сокращении сотрудников московской милиции. Не зря последний месяц наблюдалась сверхактивная деятельность всех подразделений милиции. Видимо, каждый хотел доказать свою необходимость и незаменимость. Однако «подарком» к профессиональному празднику правоохранительных органов стало сообщение о надвигающихся увольнениях, которые затронут 15% личного состава. В частности, Владимир Пронин высказался за сокращение количества сотрудников ГИБДД на московских улицах. «Нищая и голодная милиция становится не только бесполезной, но и вредной для общества. Мы считаем, что лучше ее сократить, параллельно увеличив социальную защиту сотрудников, поэтому уволят каждого седьмого милиционера» - заявил начальник московского ГУВД. Оставшимся сотрудникам повысят зарплаты: рядовому милиционеру будут платить порядка 21 000 руб., лейтенанту - 25 000.

Нашим теж таке незавадило би. І нелише в столиці. Можливо тоді наша міліція краще виконувала би свої обовязки, а некосила штрафи никаючись по кутках де їх непорушити інколи просто неможливо. І відбір влаштовувати по рівню освіти, IQ, та фізпідготовці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо в тему, а якщо ні, то модератори хай почистять.

Прочитав цікаву замітку. Може для когось і не новина, але формулювання толкове.

То, о чем так долго говорил autonet.ru, свершилось - начальник столичной ГУВД Владимир Пронин объявил о серьезном сокращении сотрудников московской милиции. Не зря последний месяц наблюдалась сверхактивная деятельность всех подразделений милиции. Видимо, каждый хотел доказать свою необходимость и незаменимость. Однако «подарком» к профессиональному празднику правоохранительных органов стало сообщение о надвигающихся увольнениях, которые затронут 15% личного состава. В частности, Владимир Пронин высказался за сокращение количества сотрудников ГИБДД на московских улицах. «Нищая и голодная милиция становится не только бесполезной, но и вредной для общества. Мы считаем, что лучше ее сократить, параллельно увеличив социальную защиту сотрудников, поэтому уволят каждого седьмого милиционера» - заявил начальник московского ГУВД. Оставшимся сотрудникам повысят зарплаты: рядовому милиционеру будут платить порядка 21 000 руб., лейтенанту - 25 000.

Нашим теж таке незавадило би. І нелише в столиці. Можливо тоді наша міліція краще виконувала би свої обовязки, а некосила штрафи никаючись по кутках де їх непорушити інколи просто неможливо. І відбір влаштовувати по рівню освіти, IQ, та фізпідготовці.

Що і зробив в свій час Саакашвілі: звільнив 50% працівників ДАІ, решті підняв зарплату до 2500-3000 баГсів, пересадив на нові, толкові машини, забезпечив найновішим приладдям /відеокамери і т.д і т.п/...І зобовязав керівників того ж таки ДАІ звільняти зі служби за хабар. Одразу і без розборів. Логічно, що народ при такій з/п цінує і боїться за своє робоче місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Що і зробив в свій час Саакашвілі: ...І зобовязав керівників того ж таки ДАІ звільняти зі служби за хабар. Одразу і без розборів...

Я за розстріл, на місці і без розборів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...