Перейти до змісту

Світло без світла

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

Все залежить від поставленого завдання... Офіс-склад (за кілька км) вже багато хто використовує, на "побутових" частотах. 

P.S. лайф - дозволяє телефонувати з wifi - на мобільні мережі і навпаки, з мобільної на телефон поза зоною дії мережі - аби wifi був (будь-якого оператора).

BIP чи ти про що?

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, Oli сказано:

фігня повна, не думаю що у нас буде працювати, хіба-що на декількох телефонах

так як PTT - не прижилось ;)

так само як з вайбера/скайпа на міські/мобільні - мало хто телефонує, а даремно, часом - дуже корисна річ, ну і дешевша - якщо телефонувати часто і "далеко". Технологія - є, працює, а те що хтось не користується, то вже інша справа. Так само кричали про 4G - "накуя, в мене - телефон не підтримує, або - мені і 3g вистачить"... комусь - не треба, комусь - буде норм.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

так як PTT - не прижилось ;)

так само як з вайбера/скайпа на міські/мобільні - мало хто телефонує, а даремно, часом - дуже корисна річ, ну і дешевша - якщо телефонувати часто і "далеко". Технологія - є, працює, а те що хтось не користується, то вже інша справа. Так само кричали про 4G - "накуя, в мене - телефон не підтримує, або - мені і 3g вистачить"... комусь - не треба, комусь - буде норм.

Як я тебе розумію :)

Поки всіх родичів навчиш то вже і бета-тестувальником можна ставати.

• +1 2
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

Де в Луцьку є світло зараз?

На Бандери 15,17;)

Аварійне відключення для них означає скасування планового стабілізаційного з 20-ої години.

Опубліковано

То що там, діліться лайфхаками хто як роботу собі організовує?

P.s. Екофлоу завис на митниці, світла сьогодні немає з 8 ранку. Ще день-два і зачинаю фоп. 

Опубліковано

То хтось вже випробував підключати роутер від павербанка через ті перехідники ? Які результати ? Маю роутер що по паперах/бж хоче 12В, 1А і павербанк басеус, що по маркуванню ніби дає аут 12В і 1,5А (ну або 5В+3А, 9В+2А). Цікаво що з того буде якщо підключити і як швидко сідатиме павербанк.

Опубліковано (змінено)
18 минут назад, SergLutsk сказал:

То хтось вже випробував підключати роутер від павербанка через ті перехідники ? Які результати ? Маю роутер що по паперах/бж хоче 12В, 1А і павербанк басеус, що по маркуванню ніби дає аут 12В і 1,5А (ну або 5В+3А, 9В+2А). Цікаво що з того буде якщо підключити і як швидко сідатиме павербанк.

Я пробував. Павербанк видає 5 В, роутер просить 12 В, але працює і від 5 В (хіба може вольтаж збільшується в залежності від приєднаного обладнання).. За 4 години навіть одна поділка заряду повністю не сіла. А от оптичний термінал не хоче працювати від павербанка (теж по маркуванню треба 12 В). То його заживив від акума шуруповерта. За 4 години акум просів 3 12,7 В до 11,7 десь (це при тому, що він вже старенький і на шуруповерті вистачає на годину неактивної роботи).

Провайдер - Вест Нет. Оптика заходить в будинок.

Змінено користувачем KGress
  • Дякую! 1
Опубліковано

Для акумулятора шуруповерта - просто відрізав шнур від блок живлення (був запасний). Для повербанка - універсальний шнур:

1041872134_.png.8103c18ebe85da22213fe8d182e16572.png

Опубліковано
6 годин тому, KGress сказано:

За 4 години навіть одна поділка заряду повністю не сіла.

Яка ємність  павербанка (mAh)?

• +1 1
Опубліковано
9 годин тому, KGress сказано:

Для повербанка - універсальний шнур:

А цей універсальний шнур з аліка чи десь і в наших краях такі можна знайти ?

Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

Яка ємність  павербанка (mAh)?

10 тис mAh

2 часа назад, SergLutsk сказал:

А цей універсальний шнур з аліка чи десь і в наших краях такі можна знайти ?

Купував ліхтар, то там був  в комплекті шнур. Ліхтар такого типу:

Система Автономного Освітлення Сонячна Зарядна Станція EVERTON RT-907,  Портативний Радіо Ліхтар Power Bank — Купити Недорого на Bigl.ua  (1710568203)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
55 хвилин тому, KGress сказано:

Купував ліхтар, то там був  в комплекті шнур. Ліхтар такого типу:

бачив такий "на prom_ua", 2700+ грн., але 5 "лампочок", панель сонячна на 6W, FM радіо і т.п.

P.S. Зараз - мож вже і дорожче, не розглядав такий варіант.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
13 минут назад, Bliksss сказал:

бачив такий "на prom_ua", 2700+ грн., але 5 "лампочок"

десь так і коштував. Але 2 лампочки в комплекті

• +1 1
Опубліковано
On 18.11.2022 at 16:37, alexvvv сказано:

зараз посилки з китаю йдуть по графіку арестовича за 2-3 тижні, вже би міг отримати

Ну схоже не з моїм щастям, вже 2,5 тижні пройшло, а вона ще не в Україні навіть.

• Cумний 1
Опубліковано
2 годин тому, SergLutsk сказано:

Ну схоже не з моїм щастям, вже 2,5 тижні пройшло, а вона ще не в Україні навіть.

Всі LV йдуть +- місяць

Опубліковано
15 годин тому, KGress сказано:

роутер просить 12 В

Марку би, або модель краще... Може комусь цікаво буде при виборі, що працює і від 5в

• +1 1
Опубліковано

Роутер бере ватт 5 в годину.

Павербанк на 10аг має в собі 10х3.7в= 37 ватт в годину.

Тобто його має вистачити грубо на 7 годин.

За 4 одна поділка.. ну якщо поділок всього дві)

Чи я щось не вірно рахую?

Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

Всі LV йдуть +- місяць

Ок, а що це LV значить і як при виборі покупки зарання знати якого типу буде доставка ?

А то коли люди тут пишуть про доставку за 2 тижні, то чомусь ніхто не уточняє, що це не про будь-яку доставку мова йде.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...