Перейти до змісту

розмитнення авто за новим законом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, Saniko сказано:

І що?

На скільки я чув вже з 1 травня лавочку мають прикрити.

якщо лавочку не прикрити, то бариги не зможуть безкінечно гнати автівки, ринок рано чи пізно перенасититься

• +1 1
  • Відповідей 274
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
2 hours ago, Waver said:

Якщо все дійсно так, https://www.volynnews.com/news/all/yevropa-shokovana-masshtabamy-importu-v-ukrayinu-elitnykh-avtivok-pislia-skasuvannia-myt-nayem/

то європейціі  та американці, а саме прості люди, скоро просто можуть перестати допомагати та жертвувати для України... бо виглядає це все - реально зовсім не гарно.

І як це все можна пояснити, наприклад цій американці чи всім тим хто їй допомагає?

https://www.volynnews.com/news/all/amerykanka-iz-synom-pryyikhaly-do-lutska-dopomahaty-ukrayintsiam/

кому війна а кому....

• +1 1
Опубліковано
11 часов назад, Waver сказал:

бо треба було зробити імпорт без мит і т.д. на авто припустимо до 10к у.е. і не було б таких питань

а так, під шумок і свій автопарк оновлять.

Опубліковано (змінено)
30 минут назад, Arden сказал:

бо треба було зробити імпорт без мит і т.д. на авто припустимо до 10к у.е. і не було б таких питань

Волинські новини - мастєра заголовків. Заголовок - Європа в шоці. Текст - партнери злегка здивовані. І не в шоці і не вся Європа, а якісь міфічні партнери і не України, а лише Мустафи Наєма.

З однієї сторони ситуація з розмитненням виглядає не гарно, а з другої сторони їм це дозволила держава, вони роблять це законно. Вони ганяли машини і до війни. І закон приймали  не для ЗСУ, Наталка вище писала, що й раніше авто для ЗСУ і тероборони приганялося без розмитнення, тобто новий закон був прийнятий не для цього. Власник Нової Пошти Поперешнюк пише, що гуманітарка навпаки стала швидше проходити кордон ніж раніше, а він знає про це не з чиїхось слів. Усі розуміють, що економіка має працювати, але коли вона запрацювала, то почалася зрада. Чи гонщики мали б усі гроші віддати на ЗСУ? А хтось крім гонщиків зробив так, продав бізнес і віддав усі гроші ЗСУ? Я щось не чув.

Трохи харять таки вброси. Зловили чувака, який за гроші вивозив людей з Маріуполя. А-а-а, зрада, бізнес на крові. Дали йому звізди, принизили на камеру. Нащо питається? Людина ризикує не тільки власним авто, а й життям. Можеш вивезти безкоштовно, то бери і вивозь, тоді ніхто й не буде платити тому чуваку, якщо можна буде безкоштовно виїхати. Але "борцям за справедливість" простіше натовкти чуваку морду, сидячи в мирному місті.

Змінено користувачем nickel
  • +1 6
Опубліковано
11 годин тому, Waver сказано:

то європейціі  та американці, а саме прості люди, скоро просто можуть перестати допомагати та жертвувати для України... бо виглядає це все - реально зовсім не гарно.

І як це все можна пояснити, наприклад цій американці чи всім тим хто їй допомагає?

То хай перестають, якщо вони не розуміють, що насправді допомагають самі собі. Зараз байден просить в конгресу 33 мільярди для України, а можна було би просто поставити зброї хоча би на 5 мільярдів до війни і ніхто не напав би і не було би для світових економік стільки збитків. Але як то кажуть дурний платить двічі а то і тричі.

• +1 1
Опубліковано

Ситуація з розмитненням та нашими баригами (нафіга вони не бізнесмени) виглядає дійсно дуже не гарно.

Це все нормально було б після війни, але аж ніяк не зараз!

Уявіть собі як цю інфу сприймають воїни на передовій? 

• +1 3
Опубліковано
3 часа назад, sergkots сказал:

Ситуація з розмитненням та нашими баригами (нафіга вони не бізнесмени) виглядає дійсно дуже не гарно.

Хіба бариги закон про нульове розмитнення прийняли? В чому їхня вина?

3 часа назад, sergkots сказал:

Мабуть так само як і воїни в тилу

В 24.04.2022 в 08:23, Basil сказал:

мені держава надала право на купівлю авто з нульовим розмитненням. Як я можу реалізувати таке право? Родичів/знайомих у мене в Польщі чи іншій країні, які могли б оглянути/купити/перегнати авто немає. Дружина моя не водить... Звісно я йду до знайомого бариги і прошу його пригнати мені авто. Барига каже: 1000 баксів і авто в тебе в дворі... що не так?

Опубліковано

Якщо, наприклад, я можу придбати авто за 4000$ за новим законом враховуючи пригін і всі інші платежі, чому я маю платити за нього ту саму ціну, яка була до прийняття цього закону, наприклад 6500 $? 

Я розумію що безкоштовно мені авто ніхто не повинен приганяти, кожен хоче щось заробити, але  цей закон був прийнятий не для того, щоб ним зловживали такі бариги.

В такому випадку хтось втрачає можливість придбати собі доступне авто, через те, що той барига приклеїть до цінника ще не одну пару сотень євро і покладе їх собів карман і буде кричати на все горло - "слава ЗСУ".  

В цьому є вина таких дєєтєлєй на мою думку.

Опубліковано
7 годин тому, Saniko сказано:

Якщо, наприклад, я можу придбати авто за 4000$ за новим законом враховуючи пригін і всі інші платежі, чому я маю платити за нього ту саму ціну, яка була до прийняття цього закону, наприклад 6500 $? 

Ну якщо ви можете придбати за 4000, то я не бачу сенсу купувати за 6500

Опубліковано

В когось є контакти хто надає послуги пригонки авто через кордон в Луцьк? З Варшави або від кордону.

Можна в ПП. 

Мопед не мій, просять знайти. 

Опубліковано
1 час назад, Arden сказал:

В когось є контакти хто надає послуги пригонки авто через кордон в Луцьк? З Варшави або від кордону.

Можна в ПП. 

Мопед не мій, просять знайти. 

Там в групі є ще декілька пропозицій. Я лише останню скопіював

https://www.facebook.com/groups/347743473211468/permalink/693065292012616/

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
18 годин тому, sergkots сказано:

їм - не до того, і взагалі - військовим нададуть можливість привезти машину на пільгових умовах (я так думаю). А от з баригами - буде трохи інакше, Гетьманцев - "натякнув", ссилку не дам - слухав по "ящику". Якщо коротко, типу - як я зрозумів, безкоштовне розмитнення без права продажу на 3 роки, або - окуєть податок з продажу, справедливо як на мій погляд.

P.S. Право пригнати - не забереш, а новий податок - ввести можна :0011:Це я про тих, хто думав, що можна - наГібать державу, в такий час...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано
7 минут назад, Bliksss сказал:

Це я про тих, хто думав, що можна - наГібать державу.

А в нас уже скасували/заборонили "продаж по довіреності"?

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, natalka) сказано:

А в нас уже скасували/заборонили "продаж по довіреності"?

А в нас - не заборонили "кинути" в таких випадках? ;)

Навести пару прикладів, чи - самі здогадаєтесь як?

P.S. Як би сказав мер нашої столиці - "Не скажу що це трапляється з кожним, але, з кожним - це може трапитись"

• Ха-ха 1
Опубліковано
43 хвилин тому, Bliksss сказано:

військовим нададуть можливість привезти машину на пільгових умовах (я так думаю).

Військовим нехай дадуть гроші - а вони вже самі вирішать куди їх вкласти. А розтаможка для всіх має бути однакова, одні прості, адекватні, зрозумілі правила.

46 хвилин тому, Bliksss сказано:

А от з баригами - буде трохи інакше, Гетьманцев - "натякнув", ссилку не дам - слухав по "ящику". Якщо коротко, типу - як я зрозумів, безкоштовне розмитнення без права продажу на 3 роки, або - окуєть податок з продажу, справедливо як на мій погляд.

Дай бог щоб так і було.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
45 хвилин тому, sergkots сказано:

А розтаможка для всіх має бути однакова, одні прості, адекватні, зрозумілі правила.

до цього і йде, але, в даному випадку - користуватись пільгами, має той - хто на це заслуговує.

45 хвилин тому, sergkots сказано:

Військовим нехай дадуть гроші - а вони вже самі вирішать куди їх вкласти

їм і дають, те що обіцяли (в плані зп), вони - свою роблять свою справу не за гроші... Після перемоги - 100% ще будуть "пільги", мусять бути.

Опубліковано

Блін, а я якраз знайшов свою "мрію" в нідерландах по адекватній ціні, з понеділка зможуть люди глянуть, хз шо тепер робить, бо за розмитнення там десь біля 3к євро буде зверху.

Опубліковано
3 минуты назад, halmer сказал:

Блін, а я якраз знайшов свою "мрію" в нідерландах по адекватній ціні, з понеділка зможуть люди глянуть, хз шо тепер робить, бо за розмитнення там десь біля 3к євро буде зверху.

На що дивишся?

Опубліковано
On 29.04.2022 at 09:00, Arden сказано:

є кому думати, "нагнуть" - як має бути, тих хто привіз по 10-20 машин, тих хто привіз "льоху за 100 штук"...

Все - продумано, просто - не афішують, пересічні громадяни - цього не відчують.

Опубліковано (змінено)
31 хвилин тому, halmer сказано:

Блін, а я якраз знайшов свою "мрію" в нідерландах по адекватній ціні

bmw чи audi?  саме їх бачив там по адекватній ціні....

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

bmw чи audi?  саме їх бачив там по адекватній ціні....

Не одне не друге, Альфа 159, хочу собі її вже напевно більше 10 років, поки вони ще є в нормальному стані з відносно малим пробігом то хочу взяти як другу машину в сім'ю. Бо потім коли вже не буде шо брати то буду швидше за все жаліти шо не купив, один раз живу як не як....

• Дякую! 1
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...