Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Польский журналист Якуб Крупа сообщает, что Роман Абрамович приехал в Польшу для переговоров с президентом США Джо Байденом.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Просто в захопленні від цих хлопців!) Мабуть, не тільки я)

Anonymous записали звернення до Путіна і виклали 28 Гб даних зламаного ними ЦБ Росії.

Ми – у твоєму палаці, ми – там де ти їси, ми – за твоїм столом, ми – там, де ти спиш.
Декларації, кореспонденція, торгові угоди, які ти підписував з іншими країнами, секрети твоїх олігархів. Твої конфіденційні відео та програми, які ти використовуєш.

НАТО, Америка та ЄС – брехуни. Усі вони мали угоди за зачиненими дверима.
Ми за безневинних людей. Ми не допустимо війну, експлуатацію та несправедливість.
Ми – Anonymous. Нас – легіон". Джерело: https://censor.net/ua/v3328700

• Ха-ха 1
  • +1 6
Опубліковано (змінено)

Європростітуткі починають прозрівати - ядерного удару росії бояться 2/3 німців - купуйте далі російську нафту і газ.;)

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3440091-adernogo-udaru-rosii-pobouutsa-dvi-tretini-nimciv.html

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано

Польська ідея введення миротворчих військ нато знаходить все більше прихильників з збільшенням кількості біженців з України, зараз їх мільйони а при поразці України будуть десятки мільйонів.https://www.rbc.ua/rus/news/bolshe-stran-nato-odobryayut-mirotvorcheskuyu-1648248686.html

Опубліковано
6 хвилин тому, jurgen007 сказано:

при поразці України

Не буде ніякої поразки. Може не бути швидкої перемоги. Але нашої поразки - не буде. Процес самознищення рос авторитарності вже пішов.

• +1 7
Опубліковано

4 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

диктатура.

Ок. Виправимо)
Процес самознищення тоталітарної диктатури вже пішов.

Опубліковано
6 минут назад, Nana сказал:

Не буде ніякої поразки. Може не бути швидкої перемоги. Але нашої поразки - не буде. Процес самознищення рос авторитарності вже пішов.

Замознищення педерації вбачається в 80% підтримці плєшивого, чи в народних волнєніях яких нема? В росії 2000 літаків які треба чимось утилізувати щоб не було планомірного знищення наших міст, в нас було кілька сотень до війни, зараз менше, ну можна звичайно надіятись на привида Києва.:huh:

Опубліковано

Ми всі хочемо - щоб завтра і на блюдечку.. Зроби паузу - відпочинь від новин. Але якщо чесно... в мене теж не виходить їх ігнорити((

Опубліковано
13 минут назад, Nana сказал:

Ми всі хочемо - щоб завтра і на блюдечку.. Зроби паузу - відпочинь від новин. Але якщо чесно... в мене теж не виходить їх ігнорити((

На блюдечку не буде. Але харить слухати бравурний піздйож арестовіча про "смаску для штика", расєя має багато ресурсів, газ дає мільярд доларів в день - те що вони витрачаюь на війні в Україні, вони можуть воювати постійно, баби нарожают.

Опубліковано

І мене харить. То я і не слухаю його. І тобі раджу) Невже немає кого розумнішого послухати? Значить, книжку мудру пошукай. Або йди завтра дерево посади. Я серйозно)

Опубліковано (змінено)
9 минут назад, Nana сказал:

І мене харить. То я і не слухаю його. І тобі раджу) Невже немає кого розумнішого послухати? Значить, книжку мудру пошукай. Або йди завтра дерево посади. Я серйозно)

Добре, послухаю сьогодні потужну , як він назвав, промову Байдена на прощання при відльоті.:rolleyes:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано

Пишуть що в кацапів техніка яка на консервації майже вся розкрадена. Танки без електроніки, прицілів і двигунів. Якийсь командир застрелився. 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, Arden сказал:

Пишуть що в кацапів техніка яка на консервації майже вся розкрадена. Танки без електроніки, прицілів і двигунів. Якийсь командир застрелився. 

Не просто ж так вони "буханками" своїх вояк почали возити)) бтр-и закінчились напевно

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 час назад, Arden сказал:

В нас в 14 році те саме було. Добре що хуйло тоді заставив нас перетряхнути нашу армію, а свою розуму не вистачило перетряхнути.

• +1 8
Опубліковано
3 годин тому, nickel сказано:

В нас в 14 році те саме було. Добре що хуйло тоді заставив нас перетряхнути нашу армію, а свою розуму не вистачило перетряхнути.

його кормили звітами про те, що в нас все погано, а в них все добре.

Але добре, що наше тодішнє керівництво взялося хоча б трошки за армію.

Опубліковано
2 минуты назад, amadey777 сказал:

стояв на зупинці Ковельська-Шевченка, а в 16-12 сирена

куди ховатись то?

хоч би знак якись був, де бомбосховище...

Опубліковано
16 годин тому, jurgen007 сказано:

В росії 2000 літаків які треба чимось утилізувати щоб не було планомірного знищення наших міст,

Вони самі не літають .немає кому.

Все далеко не так райдужно там.

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вони самі не літають .немає кому.

Все далеко не так райдужно там.

Спойлер

Є Женя, і кому і на чому. Там піздєц підкрався ззаду. Нема грошей. Щоб перевести хоча б 10-15 аеродромів на військові рейки то великі гроші, це логістика ,поїзди цистерн з пальним, озброєння також гроші. Кожен політ то великі гроші, кожна ракета то гроші , кожен відновлений чи втрачений літак то гроші. А грошей нема. І не буде.

• +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...