Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 15.03.2024 в 11:59, MACCEN сказав:

коли сиділи в укритті, одні жінки та баби, то вривались свої ж місцеві зі зброєю і тупо грабували

Свої хто ? Військові ? Тро ? :ohmy:  Якось звучить трохи фантастично. І що далі з тим награбованим, в ломбард ?

• +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 15.03.2024 в 08:16, Electronshik сказав:

хочу зрозуміти користь від тих, кого мобілізують силою. Чи не вийде що у критичний момент від такої людини прилетить у спину того, хто реально воює?

Доречі під час перегляду окремих відео неодноразово спостерігав картину, коли один наш воїн пропускає вперед пробігти своїх і одночасно стріляє паралельно з ними ну буквально в метр-два збоку. Тобто якщо трохи "щось пішло не тойво", то реально своїх же в спину покладе. Тлбто тут реально варто задуматись, кого можна і варто на роль таку пускати...

Опубліковано
В 15.03.2024 в 11:52, WebTraveller сказав:

Тепер ти вирішив що ти дипломований психолог зі стажем :lol:

Чому ти вирішив, що знаєш, що я відчуваю? Я просто ржу з оцієї твоєї писанини. Інших емоцій вона не викликає. Коли ти з надсерйозним виглядом пишеш всілякий брєд. Я просто не можу змовчати)) От і все. 

А ти і далі думай що всі заздрять і кимось там себе відчувають на фоні такого "розумного" дядька.

Це нічого, це лікується))

Тобі не всеодно,що я вирішив?.

Що я думаю?.

Якби було всеодно- то не реагував би..

І ще ,коли хто прослухає ролик ,що викладав крайній- там дуже  гарно сказано ,чому в нас так довго не було своєї держави..

Бо в багатьох українців надважливе в житті,це довести свою правоту.

В основному знеці

нюючи правоту інших.

Хочеш себе показати, розкажи щось своє цікаве.,щоб тебе послухали .

.

Не вмієш- вчись.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
On 3/15/2024 at 11:48 AM, Nokian said:

Арті Грін наприклад каже, що якби в березні 22 російську армію запустили в Київ, то в місті цю армію перемолоти б вщент.

Дуже навряд чи. І кількість жертв би була просто астрономічна.

On 3/15/2024 at 11:59 AM, MACCEN said:

далі, не виїхали ті в кого немає грошей, та й головне сушка усвідомлення що в 35+ треба по факту починати життя з нуля, це знання мови, конкуренція між такими самими як ти біженцями і так далі.

Ну я б добавив ще нескінченні мантри у те що "пройде 2-3 тижні і все закінчиться". І де той піздабол зараз? Але багато хто повівся і не виїхав коли це ще було, скажемо так не сильно дорого та складно.

Хоча кількість людей, що вірить у закінчення війни найближчим роком все одно занадто велика. Ну реальність постукає у двері всім.

• +1 1
Опубліковано
В 15.03.2024 в 13:43, Electronshik сказав:

Хоча кількість людей, що вірить у закінчення війни найближчим роком все одно занадто велика. Ну реальність постукає у двері всім

Знаєш, тут може скоріше спрацьовує у людей інстинкт психологічного самозахисту, типу намагаєшся вірити у кращий сценарій (хоча підсвідомо можеш і розуміти, що він малоймовірний), бо ти просто змушений налаштовувати себе на позитив ! Бо якщо кожен зараз змириться з думкою, що ця хєрня на 10 років, а попереду тебе чекають лише піздєц, розруха і зубожіння, то з такими думками простіше піти втопитися зразу, аніж вставати щоранку і щось робити.

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано
On 3/15/2024 at 2:25 PM, case_l said:

а ти би виїхав?

На той момент вже не міг.

On 3/15/2024 at 2:26 PM, SergLutsk said:

Бо якщо кожен зараз змириться з думкою, що ця хєрня на 10 років, а попереду тебе чекають лише піздєц, розруха і зубожіння, то з такими думками простіше піти втопитися зразу, аніж вставати щоранку і щось робити.

Ну реальність тим і відрізняється від віртуальності що це не є барбіленд. 

Я дуже хочу помилитись у своєму прогнозі. Але поки що не бачу жодних передумов закінчення цієї війни. Абсолютно жодних. 

Опубліковано

Щойно заходив чоловік,півтора місяця був у Німеччині.

Його слова ,не мої-,, не хочу виїжджати,,.

Хоча можливість є.

Є золоті руки,гострий розум.

І таких я особисто знаю дуже багато 

Тож всі ці розмови про заборону виїзду ,більшою мірою з опери само виправдання .

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
В 15.03.2024 в 14:35, Electronshik сказав:

Ну реальність тим і відрізняється від віртуальності що це не є барбіленд. 

Я дуже хочу помилитись у своєму прогнозі. Але поки що не бачу жодних передумов закінчення цієї війни. Абсолютно жодних. 

єдиний більш-менш реальний(але сумний) варіант: нам перестають допомагати і садять за стіл перемовин

Опубліковано
В 15.03.2024 в 14:36, Nokian сказав:

Щойно заходив чоловік,півтора місяця був у Німеччині.

Його слова ,не мої-,, не хочу виїжджати,,.

Хоча можливість є.

Є золоті руки,гострий розум.

І таких я особисто знаю дуже багато 

Тож всі ці розмови про заборону виїзду ,більшою мірою з опери само виправдання .

тобто прямо всі такі? 

він не хоче,  а хтось дуже навпаки

Опубліковано
On 3/15/2024 at 2:36 PM, Nokian said:

Да ладно! Ось так просто взяв та поїхав? Навіщо ця нісенітниця?

On 3/15/2024 at 2:38 PM, INVICTUS said:

єдиний більш-менш реальний(але сумний) варіант: нам перестають допомагати і садять за стіл перемовин

Навіть він не реальний. Чому? А спитайте себе: чи хочуть рашисти саме ПЕРЕМОВИНИ? 

Вони хочуть нашу капітуляцію. А все решта їх не влаштовує.

Опубліковано (змінено)
В 15.03.2024 в 14:53, Electronshik сказав:

Навіть він не реальний. Чому? А спитайте себе: чи хочуть рашисти саме ПЕРЕМОВИНИ? 

Вони хочуть нашу капітуляцію. А все решта їх не влаштовує.

думаю, вони розглядають варіант залишення за собою окупованих територій, перекур роки 2 і по новій зайти добити

плюс за цей час зможуть добряче "качнути" країну зсередини

тобто перемовини задля паузи, щоб накопичити сили і підточити нас зсередини

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 2
Опубліковано
On 3/15/2024 at 2:57 PM, INVICTUS said:

думаю, вони розглядають варіант залишення за собою окупованих територій, перекур роки 2 і по новій зайти добити

Ну є в них така собі лялька у вигляді Мєдвєдєва. Так ось ця істота видала "умови миру" по рашистські. Це умови капітуляції. Не більше та не менше.

Звичайно що читати чи слухати ту хуєту, що воно несе, треба по принципу "що москаль не скаже то все брехня". Але вони насправді так думають та хочуть.

На даний момент вони вважають що зможуть повністю захопити та підкорити ВСЮ територію України. Не дивлячись ні на що.

Опубліковано
On 3/15/2024 at 3:24 PM, romanc said:

Ця війна "от забора и до обеда" , закінчиться як щось стане в рашці.

З цим абсолютно погоджуюсь.Астероїда на башку хуйла "Чорного лебедя" ніхто не відміняв.

Опубліковано

І я те саме писав не так давно, що поки їх не підточить якась внутрішня проблема, доти вони будуть товкти всім що є. І однією з таких проблем могло би бути банальне штучне обвалення цін нафту та відмова від купівлі їх газу. Але схоже це "незручні" важелі впливу для сильних світу цього.

• Подобається 1
Опубліковано
On 3/15/2024 at 2:38 PM, INVICTUS said:

а які в нас гарантії, що кацапи не нападуть знову? вони тепер воюють по інерції, бо це їхня основна ідеологія на сьогодні

Опубліковано
On 3/15/2024 at 3:49 PM, SergLutsk said:

І однією з таких проблем могло би бути банальне штучне обвалення цін нафту та відмова від купівлі їх газу. Але схоже це "незручні" важелі впливу для сильних світу цього.

Ну Західна Європа це ще не весь світ. Є Китай, який не зацікавлений у поразці рф.

А Газпром свій газ практично переводить на Китай, і його об'єм приблизно у 6 разів менше, ніж йшов на Європу.

Ну і по нафті. Іран у схожій ситуації майже 40 років, і виживає. Те саме буде з рф.

On 3/15/2024 at 4:22 PM, case_l said:

а які в нас гарантії, що кацапи не нападуть знову? вони тепер воюють по інерції, бо це їхня основна ідеологія на сьогодні

Гарантій нуль. І воюють вони не по інерції.

Опубліковано
В 15.03.2024 в 12:03, SergLutsk сказав:

Свої хто ? Військові ? Тро ? :ohmy:  Якось звучить трохи фантастично. І що далі з тим награбованим, в ломбард ?

свої це люди місцеві, це типу як би ти сидів на 33 районі в укритті і з того ж району прийшли міцні хлопці в укриття і все з тебе витрясли, яких ти в лице знаєш - от це типу "свої".

Опубліковано
В 15.03.2024 в 12:15, SergLutsk сказав:

Доречі під час перегляду окремих відео неодноразово спостерігав картину, коли один наш воїн пропускає вперед пробігти своїх і одночасно стріляє паралельно з ними ну буквально в метр-два збоку. Тобто якщо трохи "щось пішло не тойво", то реально своїх же в спину покладе. Тлбто тут реально варто задуматись, кого можна і варто на роль таку пускати...

якщо коротко, вас двоє.

ти сидиш, і кажеш крию, біжить твій побратим, далі коли він чує після слів крию вистріли твої, він біжить 5-10 секунд, далі теж займає позицію швидко, і кричить тобі крию, і стріляє і ти тільки тоді біжиш (чому тільки після слів крию ти чуєш вистріли треба бігти, тому що якщо вистрілів немає твій напарник ще не встиг зайняти позицію, або вже він 200й чи 300й.).

Так і уявити що ти сам бовдур, тільки пройшов в кращому випадку два тижні курсів, і реальний вже бій, і такі самі бовдури як ти з переляку хз куди можуть насипати пуль та гранат, тут вже як фартане це точно. Навіть банально треба вміти зі зброєю користуватись, ставити вчасно на запобіжник і так далі, а то обернувся і там свій, а ти вже машинально нажав на вистріл.

І правда, як вконтр страйку коли ти станеш на лінії випадково ворога і ти, то можуть випадково і вальнути в свого. Так само як і збити гелікоптера і літака, тому що уяви собі сидиш в посадці і тут летить гелікоптер який треба мати зір щоб поабчити чи це свій чи чужий з переляку валиш все що рухається летить і біжить.

• +1 1
Опубліковано
В 15.03.2024 в 14:39, INVICTUS сказав:

тобто прямо всі такі? 

він не хоче,  а хтось дуже навпаки

Той ,хто ДІЙСНО  дуже хотів- вже давно, дуже тихо ЗРОБИВ, що хотів.

Відноситься ,як до тих ,хто пішов на захід, так і тих,що на схід.

Хотіти та робити ,це не одне й те саме.

Далеко.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
В 15.03.2024 в 14:57, INVICTUS сказав:

ЄС зрозуміло що їм пиздець, і стратегічно вони все давно просрали та проіпали, зі своєю скажем так демократією.

По факту ЄС створювався для противаги США, Китаю, рф. І згадаємо хто туди мав входити - не буду перечисляти, але вcі ті, в кого є гроші, ресурси, технології та вплив на політику в світі. Тільки англічани прочухали що нікуя з того не вийде в них, тому що не вийде. І спочатку залишили собі "чорний хід" - не міняли свої фунти на інші не зрозумілі для них "євро". 

США прочухали тєму, що скоро буде ще одна по факту крута держава, якою вже так просто не покеруєш. І давай проводити свою політику, кому бабла підкинути, кого заляка, підкупити і так далі, і по факту в ЄС почали набирати тих, з ким би справжній німець не сів би на одному полі срати. І по факту бачимо якийсь цирк, країна яка по факту дотаційна від ЄС вирішує що робити чи не робити німцям та іншим при бабках :) США підкинуло їм ще купу біженців (напевно ті всі заворухи в Сірії, Іраку, Афгані та ще чорті зна де не просто так були організовані корпораціями, а ще й додати клопоту іншим країнам), які не хочуть працювати, а сидять на дотаціях, що бачимо в франції та німеччині, як тільки урізають пайку у вигляді дотаці, вони біжать та палять авто та крушать магазини тих, які платять з доходу податки, з яким їм же йдуть всілякі там соц. виплати на які вони нікуйово живуть цілими поколіннями і ще сто років так будуть жити. Тому для ЄС просто манна небесна наші люди, так частина теж лодирі і так далі, але в нас ментальність така що ми не вміємо обєднуватись, як інші нації. Напевно ми розучились. Я знаю якщо ти армянин чи грузин, ти тупо їдеш в будь-яку точку світу, і тобі свої допоможуть і з роботою, а баблом всім-всім. В нас в Луцьку навіть частина бізнесу належить діаспорам. І їх побоюються, тому що знають що якщо образять кавказця то прийдуть всі йому на допомогу. Що не чув про наших ніколи - може не з тими спілкуюсь звичайно.

Тому зараз допомога для нас стала на паузу, США далеко, а вони всі тут поряд, вони зрозуміли що НАТО, це не так класно, тому що якщо розісруться з США не буде зброї. Їм дійшло ще те, що всі вони не мають свою армію, мають тільки купу поліцаїв які виконують трохи інші функції скажем так. Армію замутили тілки в Франції втихаря, французький легікон це по факту ЧВК, яку кришує держава, але ще по одному факту вона там же теж поза законом, так вроді як є, але й вроді як її немає.

Паузи не буде, і ніхто не віддасть нам наші території, якщо ми їх втратимо. Можливо глобально вже їх подерибанили, про це ми не знаємо. Уявляю собі новий президент рф каже, так той що був не правильно вчинив, напав на чужу країну, ми поклали купу народу, але мусимо території віддати тому що так буде правильно, і всі кричать "ура", та звичайно давайте ще їм репарації заплатимо, а то вони бідні всі там та нещасні. Ну хто тут на форумі в таке вірить?

В ЄС воювати тільки вміють історично та напевно генетично це німці, та французи, всі інші ну так собі.

ЄС зараз саме не може оприділитись що їм краще, тому чекають команди від США що робити далі. Тому США теж напевно не очікували такого раскладу, хто зна може зараз вони ведуть торгі за сфери впливу на світовій арені.

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Поки вони будуть оприділятись і чекати що скаже сша і надіятись що тут все якось саме розсосеться кацап вже буде на кордоні їхньої нати, тільки не теперішньому а 91го року. Ну нічого, європейські ждуни своє ще отримають.

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
В 15.03.2024 в 16:31, Electronshik сказав:

Є Китай, який не зацікавлений у поразці рф

А от чого Китай має бути не зацікавлений в поразці рф ? Хіба це не зручний привід відтяпати собі "ісконно китайські землі" ? І вже не купувати той газ, а просто самим качати вже як свій ? Тільки не кажіть, що Китаю потрібна рф як "стратегічний партнер" на противагу США, мегі здається Китай давно переплюнув рф і по зброї, і по армії, а вже про технології то і говорити нічого. Тобто ЩО такого може дати Китаю єрефія, чого в нього немає свого ж ? 

Опубліковано

1- в китайців нема таких мізків,як у кацапів , китайці давно крадуть,або купують дешево технології ,замість тратити час на їх винайдення та тести..

2- навіщо китайцям воювати з заходом своїм народом,якщо можна це робити кацапським.

Китай зацікавлений в ослабленні рашки ,щоб вона погоджувалась на всі його умови.

Але не в поразці рашки,щоб там виникла прозахідна країна.

Все ж на мою думку 

Рано, чи пізно рашка розділиться на прозахідну та проазіатську частини..

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...