Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
7 годин тому, Zevs_Isver сказано:

Біллі, гдє пруфи?

Порошенко должен был участвовать в ПА НАТО и соответствующее распоряжение о командировках было подписано председателем ВР Русланом Стефанчуком, - нардеп Ирина Геращенко

По ее словам, на пункте пропуска Рава Русская экс-президента не пропустили. 

Отметим, что народные депутаты могут пересекать границу Украины, получив согласие руководства Рады. По словам Геращенко, сейчас Стефанчук не выходит на связь, чтобы подтвердить подлинность разрешения.

К слову, не так давно Порошенко смягчили меру пресечения по уголовному делу и вернули загранпаспорта, сняв запрет на выезд из Украины.

https://t.me/u_now/50777

Опубліковано
23 часа назад, dj_design сказал:

я теж можу сказати про Філатова що він багато говорить останнім часом ..

Це так ,але арестович напевно заслуговує на "товорячу жабу".

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано (змінено)
В 18.05.2022 в 17:20, Kiolan сказал:

З ТРО  вирішили питання легко і просто . Це з ютуба, а з середини можливо колись розповім  :)

И ничего не меняется.

В глубоком тылу 300, 200сам и 200ребенок дтп.

После сегодняшнего события, думаю, будут большие перемены в ТРО.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
12 часов назад, dj_design сказал:

я думаю вони самі розберуться хто на що заслуговує .. 

Соціальні мережі (включаючи форуми ) для того і створені ,щоб "влада" знала думку народу і звертала увагу на те -хто і що говорить.В принципі це полегшує роботу соціологів і при бажанні їх кількість зменшується до мінімуму.Так що дуже часто ті що "самі розберуться " мусять звертати увагу на соціум.

• Ха-ха 2
Опубліковано
48 хвилин тому, toj_tu сказано:

Соціальні мережі (включаючи форуми ) для того і створені ,щоб "влада" знала думку народу і звертала увагу на те -хто і що говорить.В принципі це полегшує роботу соціологів і при бажанні їх кількість зменшується до мінімуму.Так що дуже часто ті що "самі розберуться " мусять звертати увагу на соціум.

soc.jpg.306c7c0281df5a156c443b10621fd2f4.jpg

• Подобається 1
  • Ха-ха 2
  • +1 3
Опубліковано
59 хвилин тому, dj_design сказано:

це якби ви або я так сказав .. а Філатов представник влади .. 

На 200% згідний, ті, хто вибраний народом, чи призначений на посаду представником влади, повинні 20 раз подумати, а тоді говорити, і бажано щоб ще й відвовідали за свої слова. А то триндять як баби на базарі і ніякого спросу з них...

• +1 1
Опубліковано
15 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:
  Скрыть контент

От не знаю навіть що писати, бо будеш казати про щось конкретне – не хочеться потім мати великих проблем. Я на південному напрямку, там де готелі з говорящими дельфінами(привіт, Олександр С, у фамілії якого 6 букв:)), там де знамените село. До речі, меми та смєхуєчкі про нього вже заїбали, бо бачиш ситуацію зблизька, і воно все геть не так. В сильній дупі не був, так як я не в ЗСУ, а в одній спорідненій організації. Хоча, під обстріли потрапляв, і одного разу повезло не потрапити під удар КР. Хоча, мені то повезло, а майже десятку людей - не повезло. :(На жаль, ракети дуже часто потрапляють, саме туди куди треба, просто це не виноситься на широкий загал. Москалів, за виключенням одної ситуації, про яку я не можу говорити, бачив лише полонених або через бінокль.

З забезпеченням, хоч ніби в нас мало бути все краще, ніж в армії - але все вкрай хуйово. Спілкуюся з геть серйозними хлопцями - в них теж все майже, або за кошт волонтерів, або за свій рахунок, Куди безліч допомоги дівається, я не знаю - доходять реально крохи. Якщо цікава апаратура та техніка ще добирається, то з амуніцією геть проблеми. 

Взаємодія з ЗСУ, поведінка багатьох командирів середньої ланки - це окрема пісня. Саме з-за тупості та твердолобості таких індивідів і стаються пройоби. Так само, сміялися з того, що лугандони мобілізують інвалідів, а в нас зараз не краще. Родич, ніколи не служивший, з хронічними хворобами, зараз воює, поряд з Славянськом. Хоча, як там воює - він реально гарматне мнясо. І таких випадків чув безліч.

По півдню - держати Чонгар не було можливості, тільки загубили б вкрай багато людей. Тут зради нема. Інші питання по Херсону, Каховці і т.д. Херсонська тероборона втратила купу людей, бо в них навіть автоматів не хватало(вони ходили по всіх інстанціях і благали), в місцевій поліції були зрадники, в СБУ також. Антонівський міст не взірвали, берегли, хоча йому всерівно хана, бо кацапи, як відступатимуть, не будуть берегти інфраструктуру. Радує наявність партизанського руху, бо те, що просочується в ЗМІ, то лише невелика частина.

Взагалі ситуація по війні наразі досить важка, але ніхто і не думав, що ми зможемо 3 місяці воювати, та ще й досить успішно. Кацапи учли помилки початку війни, вони вже не розпорошують своїх сил, вони не є такими безпечними. На півдні лише щупають наші війська артударами та дрг, з певних позицій відходять, там само вийшли з Харківщини і основний ударний кулак зконцентрували зараз на Луганщині. Скільки чую звідти інфи - там реально пекло. І хоч втратили багато техніки та живої сили - радянської техніки, щоб робити пустелю з міст, в них достатньо. Та й солдати тепер обстріляні. А в нас - тупо всього не хватає, такої масштабної та затяжної війни ніхто не очікував. Якщо наша арта старається насипати точно, економлячи при цьому снаряди, то кацапи, тупо колошматять без упину по принципу - шось да попадет. На жаль, попадають. В нас втрати пішли дуже великі. Причому, скільки втрат, з-за тупості, з-за того, що хтось з керівництва хоче показати себе розумнішим і робить все по-своєму.Складаю список знайомих, які загинули, пропали, або в полоні - там вже більше 30 фамілій. Один бордівець точно пропав безвісті біля Лиману, ще одного знайомого побачив серед полонених захисників Азовсталі. Я називаю речі своїми іменами - це полон, а ніяка не евакуація. Оці політичні окозамилювання та відновлення політичних чвар, якраз і бісять.

Зараз бачиться тільки один вихід - просто воювати, не дивлячись на всю важкість. А далі, надія - на лендліз, на виснаження кацапів, на санкції. Зараз би головне забезпечити всіх усім необхідним, та не допускати сильних пройобів. А по лендлізу більше того, про що не говорять і тихенько дають, ніж того, що висвітлюють.

Багато можу сказати і водночас не можу, по зрадниках. Їх вкрай багато. І хоча, основна маса населення проукраїнська, зрадники діють вкрай активно. І при цьому не мають розуму. Через пару сіл кацапи, і вони знають, що там вони і грабили і гвалтували - але всерівно чекають русскій мір і здають наші позиції і не тільки. Але то ше цветочкі. Саме гірше, коли здають проукраїнських людей, ті хто мали доступ до різних державних даних. По Херсонській області, в багатьох містах так і було. В Генічеську, мої родичі живуть поряд з училищем, яке окупанти перетворили в тюрму та не можуть спати ночами з-за зойків звідти.

Якось написав, а взагалі щось геть нема бажання спілкуватися в інтернеті, по телефону з знайомими, які праздно випитують, чи ти вбив москаля. Був балакучим до війни, а зараз жінка майже силою мене про щось випитує. Війна чітко ділить на своїх та чужих, на чорне та біле. Зараз довоєнні хороші заробітки вважаються таким дріб'язком,  велику частину знайомих, які продовжують жити для себе та байдужі до всього, що робиться, просто не сприймаєш, як людей. Моя система цінностей за декілька місяців дала сильний збій та геть перевернулася. 

Тут писали про Арестовича. Просто розумійте його роль та не сприймайте надто серйозно. Він звичайний іпсошник, говоряща голова. Він забезпечує стабільність роботи моску у особливо панкуючих людей. А щодо його роботи у розвідці, 33 виходах за нуль - ну що ж, не варто все це сприймати за чисту монету. Це вже я кажу те, що конкретно чув від знаючих людей.)

Хотів ще багато чого писати, але що воно дасть? Побажання усім, хто в Луцьку, не забувати, що у нас війна, по можливості допомагати і військовим і біженцям. Зберігати голову холодною та чистити кулемет вести себе виважено, не піддаючись на різноманітну інформацію, яка лізе з усіх сторін. Більше половини з неї - неправда. І це я кажу про українські змі. Тут, будучи в зоні бойових дій, та маючи доступ до форми 2 допуску, всерівно не можеш осягнути всього, що відбувається. Просто, в кінці-кінців ми переможемо. За нами правда, за нами рідна земля, нам нема куди відступати. Надіюся, за місяць-два відпишу тут, якщо доживу. Кого коли ображав - вибачте, будь ласка. Я бував різким та невиваженим та грубим, а зараз все воно, оця поведінка  здається таким дитинством. Усіх віртуально цілую та обіймаю.:)  Слава Україні!

Под всем подпишусь, нажаль....

• Дякую! 1
  • Cумний 1
  • +1 6
Опубліковано
15 хвилин тому, alexvvv сказано:

місцева смердюча вата

вони за 0,5 водки ще й не таке будуть виконувати

Але не сказано де це знято.

Якщо ОРДЛО - то ясно. Власне і в Харкові така ж хуйня. і в Миколаєві і в Херсоні.

там відсоток ватного населення ппц який високий.

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Zheny@ сказано:

вони за 0,5 водки ще й не таке будуть виконувати

Але не сказано де це знято.

Якщо ОРДЛО - то ясно. Власне і в Харкові така ж хуйня. і в Миколаєві і в Херсоні.

там відсоток ватного населення ппц який високий.

Це частково окупований Сєвєродонецьк, місцеві кажуть, що там такої вати багато.

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Опубліковано
58 хвилин тому, alexvvv сказано:

Це частково окупований Сєвєродонецьк, місцеві кажуть, що там такої вати багато.

Проблема в тому, що кількість вати там зараз прямує до 100%. Оскільки невата звідти старалася виїхати.

Опубліковано

навіть більше скажу, всі, хто мав хоч якусь клепку, звідти виїхали. Самі подумайте, після того, що сталося з  Маріуполем, і загрози оточення, що повинно бути в голові, щоб залишитися там?

• +1 3
Опубліковано (змінено)
28 хвилин тому, Yurez сказано:

навіть більше скажу, всі, хто мав хоч якусь клепку, звідти виїхали.

Не все так просто, я там був декілька разів, куди людям виїхати, якщо трикімнатна квартира в центрі - коштувала, як в нас - "вбитий" однокімнатний хрущ на красному? а ціни - дорожчі, і робота не у всіх є... ватнєгів там було докуя, в 99 - як перший раз приїхав, так і потім вже після 2014...

Воно і не дивно, опзж - скрізь, а чому? а тому, що не вигідно тому самому - "блоку рошенок" після 2014 року заходити на чужу територію, і починати їх перевиховувати, накуя - можна працювати на тій території - де вже є перевага. Хіба не так?

P.S. На початку 2000-х, знайомі під офіс купили  4 кімнатну, в центрі Сєвєродонецька - задається тисячі 3... в той час, в Луцьку вже і однушку не купив би за такі гроші.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
13 хвилин тому, Bliksss сказано:

Не все так просто, я там був декілька разів, куди людям виїхати, якщо трикімнатна квартира в центрі - коштувала, як в нас - "вбитий" однокімнатний хрущ на красному? а ціни - дорожчі, і робота не у всіх є..

так, я трохи узагальнив.  А ситуації є різні, хтось лишився, щоб рятувати інших, хтось просто безпорадний інвалід, але не 10-15 тис. І тут мова вже не про гроші, а просте виживання - хапай що в руки влізе і біжи звідти хоч у землянку, бо буде тобі "братське житло" на 2м під землею

• +1 3
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Yurez сказано:

а просте виживання - хапай що в руки влізе і біжи звідти хоч у землянку

тут - погоджуюсь... а взагалі, "знайомі" ще в 14 році все продали і переїхали до Києва та Львова, сказали - діла не буде, обидва - успішно відкрили аналогічну справу в нових локаціях, українську вивчили, хоча, коли вперше колись приїхали в Луцьк (~ 2004/5) - то дивувались навіть з меню в ресторані... Тобто, розмовну українську ще якось розуміли, а прочитати - ніт, але - сподобалось їм дуже, потім ще не раз приїзджали, навіть сім'ями.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
6 минут назад, Yurez сказал:

так, я трохи узагальнив.  А ситуації є різні, хтось лишився, щоб рятувати інших, хтось просто безпорадний інвалід, але не 10-15 тис. І тут мова вже не про гроші, а просте виживання - хапай що в руки влізе і біжи звідти хоч у землянку, бо буде тобі "братське житло" на 2м під землею

Да под минами не едут, а что с коровой станет, а птица некормлена будет, а чтоб дом не развороввли? Переседим в подвале.. трактора под минами поля засевали....

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано
11 хвилин тому, Bliksss сказано:

тут - погоджуюсь... а взагалі, "знайомі" ще в 14 році все продали і переїхали до Києва та Львова

а в їбанаріум не захотіли їхати?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...