Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 хвилин тому, Oli сказано:

? А це не Дуров втік у Францію після того як не хотів здавати людей після Євромайдану.

Ну так, дуже гарна "легенда" для прикриття

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Ну так, дуже гарна "легенда" для прикриття

Ще до Євромайдану на його тисли, типу продай нам вконтакте. 

https://www.google.com.ua/amp/s/m.lenta.ru/news/2014/04/17/durov/amp/?espv=1

Опубліковано
20 хвилин тому, Oli сказано:

? А це не Дуров втік у Францію після того як не хотів здавати людей після Євромайдану.

https://uk.wikipedia.org/wiki/Telegram#Критика

Цитувати

Через заяви Telegram про свою захищеність, критикується за відсутність наскрізного шифрування у звичайних чатах. Таке шифрування є тільки в «секретних чатах»

В ніч на 18 вересня 2021 року Telegram заблокував бот Розумного голосування, створеного командою російського опозиціонера Олексія Навального для організованого голосування за альтернативних кандидатів на виборах у Держдуму РФ.

Як пояснив засновник Telegram Павло Дуров, месенджер обмежує функціонування ботів, «пов'язаних з передвиборчою агітацією» у зв'язку з «днем тиші».

16 жовтня 2017 московський суд оштрафував Telegram на 800 млн рублів після того, як Павло Дуров начебто відмовився видавати листування після запиту ФСБ щодо шести телефонних номерів[55][56]. Павло заявив, що суд, який виносив рішення, порушив 23 статтю Конституції РФ де «Кожен має право на таємницю листування, телефонних переговорів, поштових, телеграфних та інших повідомлень», анонсувавши апеляцію[57][58].

У червні 2021 року Володимир Путін заявив, що російська влада досягла згоди з Telegram і не буде його блокувати[59].

13 квітня 2018 року суддя Таганського суду Москви Юлія Смоліна задовольнила позов Роскомнадзору і постановила заблокувати месенджер Telegram на території Росії[60][61].

18 червня 2020 року Роскомнадзор оголосив про скасування обмежень доступу до Telegram, «позитивно оцінивши висловлену засновником Telegram готовність протидіяти тероризму та екстремізму»

• +1 3
Опубліковано
18 хвилин тому, Oli сказано:

фсб розблокувало телеграм, бо дуров співпрацює

• +1 4
Опубліковано
2 хвилин тому, Oli сказано:

Ще до Євромайдану на його тисли, типу продай нам вконтакте.

ФСБ і "продай" якось не в'яжеться

Це ідеальна історія, щоб мати усі переписки користувачів, котрі вірять у "безпечність" месенджера

• +1 3
Опубліковано
2 годин тому, case_l сказано:

розвідують літаки розвідники  AWACS

Розвідують F-35 в цьому випадку. Пруфів не буде.

P.S. Війна. Над Білоруссю літають і координують дії кацапської авіації А-50. В ньому люди, а у F - комп'ютери.

Опубліковано

Виявляється, це було давно відомо:

1. «Должен высказать свой печальный взгляд на русского человека – он имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действиями, а со словами». (Aкaдeмик Иван Павлов, 1932 год).

2. «Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормлённый пропагандой нацизма, этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей – либо холуи, либо враги. Его страна способна только
угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы – звери. Лютые, кровожадные, но… смертные.» (А. И. Солженицын)

3. «Русскому кажется, что все соседи его обижают, недостаточно
преклоняются перед его величием и всячески против него злоумышляют. Всякого и из своих домашних он обвиняет в стремлении ему повредить, отделиться от него и перейти к врагам – а врагами своими он считает всех соседей". (Владимир Соловьев. Мнимые и действительные меры к подъему народного благосостояния // Соловьев В. С. Смысл любви: Избранные произведения. М., «Современник», 1991)

4. «Россия, не имеющая никакого отношения к Руси, и получившая, вернее укравшая свое нынешнее название, в лучшем случае в 18 веке, тем не менее – нагло претендует на историческое наследие Руси, созданной на восемьсот лет раньше. Однако Московская история – это история Орды, пришитая к истории Руси белыми нитками и полностью сфальсифицированная.» (Карл Маркс, Разоблачение дипломатической истории 18 века)

5. «Любой захват территории, любое насилие, любое угнетение Россия осуществляла не иначе, как под предлогом просвещения, либерализма, освобождения народов.» (Фридрих Энгельс).

6. «С другими европейскими народами можно достигать цели человеколюбивыми способами, а с русским – не так… Я имею дело не с людьми, а с животными, которых хочу переделать в людей.» (Петр I)

7. «Россия – самая паскудная, до блевоты мерзкая страна во всей мировой истории. Методом селекции там вывели чудовищных моральных уродов, у которых само понятие Добра и Зла вывернуто наизнанку. Всю свою историю эта нация барахтается в дерьме и при этом желает потопить в нем весь мир.» (Иван Ильин, русский философ, один из главных идеологов Белого движения)

8. «Я с ужасом думаю, кого нарожает это пьяное кровавое быдло, захватившее власть в России, и что будет с моей страной через два--три поколения. Впрочем, что тут думать. Всё более или менее ясно.» (Иван Бунин).

9. «В сердце русского народа кипит сильная, необузданная страсть к завоеваниям — одна из тех страстей, что вырастают лишь в душе угнетенных и питаются лишь всенародною бедой. Нация эта, захватническая от природы, алчная от перенесенных лишений, унизительным покорством у себя дома заранее искупает свою мечту о тиранической власти над другими народами; ожидание славы и богатств отвлекает ее от переживаемого ею бесчестья; коленопреклоненный раб грезит о мировом господстве, надеясь смыть с себя позорное клеймо отказа от всякой общественной
и личной вольности.» (Астольф де Кюстен)

• +1 6
Опубліковано
9 часов назад, Waver сказал:

Це писець...  допоможіть максимально поширити. До речі, про цих дітей що зараз в Польші, про цей випадок...  - чи є ще якість відео чи аудіо свідчення про злочини цих тварюк?

Опубліковано
9 хвилин тому, dj_design сказано:

трошки не віриться ...

перше - для чого везти так далеко ? я так розумію, їх забрали після звільненя .. добре, допускаю варіант лікування ... але ..

друге - крім аудіо більше нічого немає .. не бачу вірніше буде сказано, ніякого розголосу ... якби це було в таких масштабах, а це 40 дітей ... цю історію обговорювали б на кожному кроці .. особливо після того, як їх привезли в Польшу ...

тому без доказів, дуже схоже на фейк ... раджу почекати більш достовірніших фактів ... це моя думка, нікого не хочу образити..

Опубліковано
6 минут назад, dj_design сказал:

трошки не віриться ...

перше - для чого везти так далеко ? я так розумію, їх забрали після звільненя .. добре, допускаю варіант лікування ... але ..

друге - крім аудіо більше нічого немає .. не бачу вірніше буде сказано, ніякого розголосу ... якби це було в таких масштабах, а це 40 дітей ... цю історію обговорювали б на кожному кроці .. особливо після того, як їх привезли в Польшу ...

тому без доказів, дуже схоже на фейк ... раджу почекати більш достовірніших фактів ... це моя думка, нікого не хочу образити..

Не віриться що рашисти їх залишили живими, наші повідомляли що знаходили багато вбитих неповнолітніх згвалтованих.

Опубліковано
3 хвилин тому, dj_design сказано:

питання не в тому .. говорити можна багато .. а де фото хоч когось з дітей в Польщі ? чому фото вбитих є і я не сумніваюсь в звірствах .. а тут ... ще раз повторю, це 40 дітей .. не одна-двое виживших ... це був би такий розголос, що чути б було по всіх каналах ...

це не шоу, а війна

Опубліковано

@dj_design  Європа не сумнівається, а боїться бути втягненою у повномасштабну війну.  Із ракетами по столицям і ядерними ударами куди попало!

Солдатиків тих русзкіх вони не бояться, бо перещолкають, як куропаток, а от ракет бояться.

• +1 3
Опубліковано

Вони зброю дають дозовано, щоб в кацапів були ілюзії якоїсь перспективи в Україні, щоб їх тут по максимуму втягнути і перемолоти. Бо інакше кацапи можуть відступити і зберегти воєнний потенціал.

Опубліковано
30 минут назад, case_l сказал:

По плану потім зняття санкцій з кацапів в обмін на демілітаризацію та здачу ядерної зброї.

оце було б ДУЖЕ добре.

Опубліковано
12 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

оце було б ДУЖЕ добре.

Думаю, це просто логічне рішення.

Раз пуйло вже не раз розчехляв чемоданчик і кричав, що може натиснути кніпочку, то для Європи це сигнал.

До ідеального світу ми, на жаль, не доживемо. Хоча повна демілітаризація - утопія.

• +1 1
Опубліковано
14 минут назад, Zheny@ сказал:

Думаю, це просто логічне рішення.

Раз пуйло вже не раз розчехляв чемоданчик і кричав, що може натиснути кніпочку, то для Європи це сигнал.

До ідеального світу ми, на жаль, не доживемо. Хоча повна демілітаризація - утопія.

головне відібрати ЯЗ, якби змогли. А без ЯЗ ми справимось (Европа справиться)

Опубліковано
2 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

головне відібрати ЯЗ, якби змогли. А без ЯЗ ми справимось (Европа справиться)

Самі віддадуть, коли здохне в муках той, хто в бункері сидить.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...