Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це точно тема - Велика Переможна війна за Незалежність? Чи, блін, перейменуйте її - Як офіційно убезпечити свою задн**ю?

• Подобається 1
  • +1 7
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

це вже 3-тя версія, яка мені трапилась, де правда?

цікаво почути перші дві

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Basil сказано:

цікаво почути перші дві

1. Власник складу сам приїхав коли ТРО вже була там, міняла поліцейську охорону за наказом адміністрації.

Власник складу погрожував вогнепальною зброєю бійцям, був "акуратно "вкладений мордою в асфальт, далі - опергрупа, дбр - взяли пояснення та поїхали.

Потім приїхала група підтримки власника на 10 ммашинах, і по новій - поліція і т.п.

2. Власника складу запідозрили в тому що мутить гуманітаркою, яка належить ОВА, але знаходиться на його складі. Тому і змінили охорону за наказом особисто Погуляйка.

Ну і третій варіант ви вже знаєте.

То - де правда?

Чув що щойно 2 безпілотники збили, на красному і дпз

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Власника складу запідозрили в тому що мутить гуманітаркою, яка належить ОВА

Ну те що погуляйко мутить з гуманітаркою, я чув вже давно і не від одних...

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Basil сказано:

Ну те що погуляйко мутить з гуманітаркою, я чув вже давно і не від одних...

Раз вже пішла така тема, то мож ви знаєте - куди діваються бронежилети, які, якщо вірити ЗМІ - десятками тисяч нам передають іноземні "партнери",

тисячами - купують волонтрери, а коли людина йде воювати - один хуй мусить сама купувати розгрузку, броніка, шолом, окуляри, взуття нормальне. Я вже не кажу про дріб'язок типу термобілизни, павербанків, тактичних рукавиць.

В 14 році - так само було, і купували самі .і гуманітаарка була, і волонтери - де це все дівається?

Днями, ще один знайомий передзвонив, сказав що скоро "будуть їхати" - знову купували все що я вище перерахував. З того що їм дали - форма, спальники, взуття - якому за 3 тижні на полігоні прийшов пздц і ще якийсь дріб'язок. То мож ви знаєте, куди це все дівається, чи насправді, нічого нам ніхто не постачає?

• Збентежений 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

то мож ви знаєте - куди діваються бронежилети, які, якщо вірити ЗМІ - десятками тисяч нам передають іноземні "партнери",

тисячами - купують волонтрери

мене теж цікавить те питання

Змінено користувачем Basil
Опубліковано
37 минут назад, Basil сказал:

Ооо... Бондарук Роман. Я за цим хлопчиком давно спостерігаю, ще з третьої школи, в якій разом вчилися. Мутний-мутний-мутний тіп. До війни на ОСББ мутив. Такі взагалі вміють швидко адаптуватися.

2 часа назад, Bliksss сказал:

не обов'язково одружуватись, достатньо щоб вказала в свідоцтві про народження ;)

і не обов'язково це має бути новонароджена дитина, матерів одиначок - вистачає, так само як і дітей з прочерком в графі - "батько"

Хоча, з початком повномасштаюної війни - таких поменшало ;) набагато простіше, дешевше та надійніше ніж мутити довідку з військомату ;)

Замахаєшся потім аліменти платити

• +1 3
Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

про ДНК чи оскарження батьківства - чув?

афігеть простіше ніж довідка в військоматі

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

то був сарказм

не розгледів, та й реально - схема простіша, тільки сумніваюсь що зараз ще залишились "вільні діти" для такої схеми ))

Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, Bliksss сказал:

тільки сумніваюсь що зараз ще залишились "вільні діти" для такої схеми ))

Ще є. 

Змінено користувачем webmaster
  • Ха-ха 1
Опубліковано
23 хвилин тому, Nana сказано:
Цитувати

командир добровольчого військового формування Олександр Тиводар повідомив

...

як розповів один із бійців батальйону «Луцьк», який перебував на місці події,

Чого і очікував.

• +1 2
Опубліковано (змінено)

Россия потребовала созвать 4 апреля заседание Совета безопасности ООН из-за событий в городе Буча под Киевом, где после отступления российской армии были обнаружены многочисленные тела убитых мирных жителей.... 

Дипломат назвал сообщения об убийствах российской армией мирных граждан в пригороде Киева "вопиющей провокацией украинских радикалов". "Будем выводить зарвавшихся украинских провокаторов и их западных покровителей "на чистую воду", - написал Полянский в телеграме.

Генеральный секретарь ООН Антониу Гутерриш выступил за проведение независимого расследования событий в Буче.

Змінено користувачем Nana
Опубліковано
58 хвилин тому, Bliksss сказано:

Показати прихований контент

Чув що щойно 2 безпілотники збили, на красному і дпз

Думаю, що все місто б чуло, якби так

Опубліковано
41 хвилин тому, nickel сказано:

Ооо... Бондарук Роман. Я за цим хлопчиком давно спостерігаю, ще з третьої школи, в якій разом вчилися. Мутний-мутний-мутний тіп. До війни на ОСББ мутив. Такі взагалі вміють швидко адаптуватися.

А ще його морда ліца Слуги народу на весь автобус їздила перед виборами.

Опубліковано
Спойлер

Хто там казав, що після війни все зміниться? Тут он блядь в розгар війни ніхуя не змінилося.

Це треба брати автомата і нахуй розстрілювати і навіть нічого не запитувати. Без суду і слвдства. Підари, блядь.

• +1 7
Опубліковано
15 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Думаю, що все місто б чуло, якби так

теж так думаю, але, виключати нічого не можна.

Опубліковано (змінено)
Цитата

Після 22 години 3 квітня прозвучала низка вибухів у Тернополі, на Рівненщині, на Хмельниччині, Івано-Франківщині і в Коломиї....

Минобороны РФ заявило, что высокоточными ракетами воздушного базирования "уничтожены крупные топливные хранилища в Константиновке Николаевской области, Славуте Ровенской области и Тернополе".

Змінено користувачем natalka)
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...