Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 3/24/2024 at 1:53 PM, MACCEN said:

То про шашлики та травневі свята в 2022 році це не був обман? :)

Чи ти думаєш президент нічого не знав?

Точно чи буде напад не знав ніхто, бо дату нападу переносили кілька раз, так що шашлики могли бути, а могли і не бути.

• Ха-ха 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
On 3/24/2024 at 8:34 PM, Nokian said:

Суспільний безлад. Ну така модель існування в нас

А де є порядок? В нас наприклад не палять масово машини як у Франції. От в КНДР - там порядок, визнаю.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 25.03.2024 в 10:03, case_l сказав:

Точно чи буде напад не знав ніхто, бо дату нападу переносили кілька раз, так що шашлики могли бути, а могли і не бути.

Коли посольства майже всіх країн виїхали спішно, та перше російське то точно нападу не буде :)

• +1 1
Опубліковано
В 25.03.2024 в 10:01, case_l сказав:

а ще згадай twitter, який викупив маск і що сталось із кадрами, все тобі українці винні

Це порівняння не доречне. Ще тобі дам порівняння. 

Я масово побачим навіть приклади коли головний офіс в Києві і там теж ставлять вилку хорошу для регіона, а директор в регіоні мутить премії собі і замам. І викривається все тоді коли люди починають звільнятись, а вже стає пізно, тому що пошук спеціаліста та його скажем так ефективна робота настає як мінімум після пів року, а то і рік часу. А це значно більші втрати чим одразу хороша зарплата.

Опубліковано
On 3/25/2024 at 11:32 AM, MACCEN said:

Коли посольства майже всіх країн виїхали спішно, та перше російське то точно нападу не буде :)

про шашлики зеленський говорив до евакуацій посольств 

Опубліковано
В 25.03.2024 в 11:37, MACCEN сказав:

Я масово побачим навіть приклади коли головний офіс в Києві і там теж ставлять вилку хорошу для регіона, а директор в регіоні мутить премії собі і замам. І викривається все тоді коли люди починають звільнятись

І шо? Це проблема власника і топ-менеджменту, які не вміють в нормальне управління.

В 25.03.2024 в 11:32, MACCEN сказав:

Коли посольства майже всіх країн виїхали спішно, та перше російське то точно нападу не буде

Зі всіх прасок кричали, що буде напад. Але краще ж вірити тим, хто каже, що нападу не буде

• +1 3
Опубліковано
В 25.03.2024 в 13:10, volks сказав:

І шо? Це проблема власника і топ-менеджменту, які не вміють в нормальне управління.

це може ще й проблема ментальності :)

• Дякую! 1
Опубліковано

З військової точки зору якраз вигідніше бути готовим,а вдавати,що ти не готовий ,не віриш у напад та не здатен дати відсіч. Тоді суперник валить га розслаблені і отримує значно більші втрати ,ніж планував.

Що і довів хід подій на початку повномасштабки.

Так само зараз різні соцопитування на заході про їх неготовність воювати ,можуть бути таким самим димом війни..

• Збентежений 2
  • Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
On 3/25/2024 at 3:10 PM, Nokian said:

Так само зараз різні соцопитування на заході про їх неготовність воювати ,можуть бути таким самим димом війни..

Добре якщо правда. Але реальність трохи інша.

Одним з індикаторів підготовки до війни у ЄС стане створення/повернення до призовних армій. Чи хтось думає що наймана армія, армія контрактників зможе протистояти цій російській орді?

Опубліковано

Орду,якою б вона не була, треба обминдирувати ,дати в руки зброю, натискати трохи, п саме головне посади на техніку,заправити ту техніку та довезти до ліній зіткнення.

Ми палимо бензоколонку нашими малими засобами.

НАТО спалить її за два дні всю..

І для цього не потрібна призовна армія ,

Достатньо авіації та ракет.

Опубліковано
On 3/25/2024 at 3:40 PM, Nokian said:

НАТО спалить її за два дні всю..

І для цього не потрібна призовна армія ,

Достатньо авіації та ракет.

Без піхоти не обійдеться жодна армія світу. Особливо у такому конфлікті. Бо ракети і авіація досить таки швидко закінчаться. Не треба думати що комплекси типу с-300 геть сліпі. Чи різні буки, панцирі, тощо. Щось вони да бачать. 

Але його (конфлікту) не буде. Бо якщо він станеться у хід піде ядерна зброя. А цього ніхто, принаймні поки що, не хоче.

Опубліковано
В 25.03.2024 в 15:54, Electronshik сказав:

Без піхоти не обійдеться жодна армія світу. Особливо у такому конфлікті. Бо ракети і авіація досить таки швидко закінчаться. Не треба думати що комплекси типу с-300 геть сліпі. Чи різні буки, панцирі, тощо. Щось вони да бачать. 

Але його (конфлікту) не буде. Бо якщо він станеться у хід піде ядерна зброя. А цього ніхто, принаймні поки що, не хоче.

Коли за останні 50 років була піхотна війна з фронтом на 800 км з трьома лініями оборони? 

• +1 1
Опубліковано
В 25.03.2024 в 15:34, Electronshik сказав:

Добре якщо правда. Але реальність трохи інша.

Одним з індикаторів підготовки до війни у ЄС стане створення/повернення до призовних армій. Чи хтось думає що наймана армія, армія контрактників зможе протистояти цій російській орді?

Я думаю. Я так думаю. Але ніхто не хоче почути і зрозуміти очевидну річ. Військовим треба ПЛАТИТИ! Скоротити к хуям тисячі тилових посад втричі, розігнати штаби радянського зразку і платити. Калька чи як її називають риба - так вона давно є. Штат частини по стандарту НАТИ. Або провідних частин натки. Бундес, Брити, Легіон, Штати. Тільки нам поки не треба. Ми утримуєм тисячі палковніків ,які того фронту ніколи не бачили і не побачать, і нас все влаштовує. А про тил і про приватні фірми в тилу і мови бути не може. Бордюри солдатами виймаються і перекладаються по нитці і фарбуються, віники ломаються і вода після дощу осушується, сніг числиться на плацу повзводно всю ніч якщо йде і тд. Оці всі вдвспєцназимарпєхідшбодшберазвєдбати вєтєрани , що йдуть на болоті в воєнкомат , ти думаєш вони не сцють смерті ? Зарплату в сцецвійськах піхоти кацапів озвучити?

• +1 7
Опубліковано
В 25.03.2024 в 15:10, Nokian сказав:

вдавати,що ти не готовий

Знати і бути готовим - різні речі. На жаль, наша влада, хоч і знала, але готовою аж ніяк не була. Навіть я, диванний експєрд, в перші дні офігівав, що це за війна, коли тупо вперед шурують колони бронетехніки, а солдатики їх розстрілюють з ПТУРів. Нагадало, коли на перерві в комп'ютерному класі грали "Башту", там вперед сунули "фашисти", і їх потрібно було знищувати всіма можливими способами. І от, кладу я п'ятьох фріців за раз, і тут мені прилітає підзатильник (в реалі). Виявляється, в мене за спиною стояв наш ДПЮшник, і спостерігав. Після цього, я вислуховував дуже довгу лекцію, які боєприпаси і на які види військ потрібно витрачати ефективно.... (бив то я по піхоті з ПТУРа).

• +1 3
Опубліковано
On 3/25/2024 at 5:59 PM, YVitaliy said:

Знати і бути готовим - різні речі. На жаль, наша влада, хоч і знала, але готовою аж ніяк не була. Навіть я, диванний експєрд, в перші дні офігівав, що це за війна, коли тупо вперед шурують колони бронетехніки

це Залужний таку тактику придумав

Опубліковано (змінено)
В 25.03.2024 в 13:10, volks сказав:

Зі всіх прасок кричали, що буде напад. Але краще ж вірити тим, хто каже, що нападу не буде

Тож шашликів хочеться. А ще з кожного утюга сміялись з дурних кацапів, як вони там на навчаннях в болоті сидять пів року і всю горілку з місцевих магазинів вигребли, весело було...

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 4
Опубліковано
В 25.03.2024 в 18:40, jurgen007 сказав:

Тож шашликів хочеться. А ще з кожного утюга сміялись з дурних кацапів,

Так і зараз сміються. Чого б не сміятися з довбодятлів

Опубліковано (змінено)
В 25.03.2024 в 20:44, volks сказав:

Так і зараз сміються. Чого б не сміятися з довбодятлів

Ну тож так. Тільки ті довбодятли можуть по нам вилускати по 100 ракет за раз а наші сміхуни чомусь ні і заводи у них працюють в три зміни поки тут і в наших союзників в носі колупаються. І хто з кого сміється? В Харкові чи Одесі мабуть вже не до сміху.

• +1 3
Опубліковано
В 25.03.2024 в 21:00, jurgen007 сказав:

Ну тож так. Тільки чомусь ті довбодятли можуть по нам вилускати по 100 ракет за раз

Ну так від цього вони довбодятлами бути не перестають

Опубліковано
В 25.03.2024 в 16:33, Alex S сказав:

Я думаю. Я так думаю. Але ніхто не хоче почути і зрозуміти очевидну річ. Військовим треба ПЛАТИТИ! Скоротити к хуям тисячі тилових посад втричі, розігнати штаби радянського зразку і платити. Калька чи як її називають риба - так вона давно є. Штат частини по стандарту НАТИ. Або провідних частин натки. Бундес, Брити, Легіон, Штати. Тільки нам поки не треба. Ми утримуєм тисячі палковніків ,які того фронту ніколи не бачили і не побачать, і нас все влаштовує. А про тил і про приватні фірми в тилу і мови бути не може. Бордюри солдатами виймаються і перекладаються по нитці і фарбуються, віники ломаються і вода після дощу осушується, сніг числиться на плацу повзводно всю ніч якщо йде і тд. Оці всі вдвспєцназимарпєхідшбодшберазвєдбати вєтєрани , що йдуть на болоті в воєнкомат , ти думаєш вони не сцють смерті ? Зарплату в сцецвійськах піхоти кацапів озвучити?

В нас навіть колись було чи може зараз є, аж два адмірали :)

тільки от не задача кораблів для їхнього рангу у нас не було :)

• +1 2
Опубліковано
В 25.03.2024 в 21:00, jurgen007 сказав:

Ну тож так. Тільки ті довбодятли можуть по нам вилускати по 100 ракет за раз а наші сміхуни чомусь ні і заводи у них працюють в три зміни поки тут і в наших союзників в носі колупаються. І хто з кого сміється? В Харкові чи Одесі мабуть вже не до сміху.

Яке ти пропонуєш в нас виробництво і да його побудувати, якщо наша країна прострілюється вся повністю? На кухні виливати підшипники для танків, чи ще якісь є варіанти? Хіба патрони можна і в дома робити, тільки питання яка їх буде якість, і скільки гарячих та тупих голів один одного перестріляють :)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 25.03.2024 в 23:05, MACCEN сказав:

Яке ти пропонуєш в нас виробництво і да його побудувати, якщо наша країна прострілюється вся повністю? На кухні виливати підшипники для танків, чи ще якісь є варіанти? Хіба патрони можна і в дома робити, тільки питання яка їх буде якість, і скільки гарячих та тупих голів один одного перестріляють :)

Так війна вже 10 років з яких 8 країна не прострілювалась повністю, чим наші сміхуї займались - томосами і парадами замість ракети клепати в 3 зміни? Надіялись на дядю? Чому ми досі не а наті губки надували.

• +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...