Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 hour ago, Ole3 said:

бо неможливо воювати  з такою країною як рф  з по повністю розваленою промиисловою і економічною базою.

І що ж тоді робити? Тільки реальні варіанти

1 hour ago, Ole3 said:

А в нас от вся країна це ніщєта тупа яка не може захистити навіть  базові свої елементарні людські цінності та іде вмирати за цю хабадну війну і за якусь примарну ідею

І яка ж в нас примарна ідея? Може просвітиш цю тупу ніщету? Чи може до вас не доходить, що зараз основна ідея це наше виживання? І нашу війну можна назвати насправді визвольною?

Або може я щось тут ніхєра не зрозумів з того простирадла з текстом вище? 

• Дякую! 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
21 minutes ago, Ole3 said:

примарна в тому що цю хуєту починала партія свободушка 

Тобто цю хуєту? Війну? Чи може ми щось тут не зрозуміли?

14 minutes ago, Ole3 said:

І ти так так і досі не вкурив чому в світі тільки прижилася она ідея це капіталізм , бо в капіталізмі ти бачиш результати своєї праці і  взмозі сам потурбуватися про своє майбутнє і майбутнє своїх дітей, а лівий соціалізм і ультраправі ідеї це завжди ти повинен вмирати за ідею але тобі ця ідея недає нічого окрім брехні і популізму і потім коли твої ресурси вичерпані чи став калікою на війні то ця ідея нації тебе кидає накуй так само як соціалізм, а от капіталізм  дає все всі плюшкі і блага капіталістичної системи, прирівняй ветерана війни  сша і в нас чи в кацапії

Блять, до чого тут капіталізм, соціалізм та інша хуєта до цієї війни?! Вибачаюсь за свій французький, але як у класиці: ніхуя незрозуміло але дуже цікаво..

Опубліковано
41 хвилину назад, Dima4s сказав:

єбать чувак, в тебе бачу купа вільного часу

Він же писав, що то його друга особистість пише, незайнята))

• Ха-ха 2
Опубліковано

Є ,є в нас таланти, лише треба їх стимулювати правильно.

На Волині працював підпільний цех з виробництва дронів для контрабанди

На Волині викрили цех контрабандистів, які переправляли у Польщу цигарки за допомогою саморобних літальних апаратів. Про них уже повідомили військовим, щоб залучити до виробництва БпЛА на користь ЗСУ.

За даними Волинського прикордонного загону, за допомогою безпілотників група контрабандистів не лише переправляла тютюн через кордон, а й стежила за діями прикордонників.

Під час обшуків у фігурантів справи вилучили мотодельтаплан, вісім безпілотних літальних апаратів типу "літак" і "квадрокоптер".

Також, кажуть прикордонники, знайшли тепловізори, бінокль, радіостанції, GPS-трекери та фотопастки, за допомогою яких контрабандисти відстежували рух прикордонних нарядів і координували свої дії.

Прикордонники додали: на одній з адрес виявили цех з повним циклом виробництва безпілотних літальних апаратів, зокрема лінію 3D-принтерів, які друкували комплектуючі до безпілотників.

• +1 2
Опубліковано
2 hours ago, Ole3 said:

якби ми спочатку своєї незалежності пішли виключно по капіталістичному сценарію з розвитком ринків а не заграваннями з правими і лівими ідеями виключно в рамках популізму задля зароблення політичних рейтингів окремих груп і їх білетів в політику , то зараз ми би жили на іншому рівні  і рф не вбачала у нас би ворога, бо це була би інша протилежна від них система,

РФ в нас бачить ворога тому що ми для них це просто бунтівна провінція! Незалежна Україна для рф завжди є ворогом! На

жаль багатьом (в тому числі і мені) щоб це зрозуміти потрібно було побачити війну!

2 hours ago, Ole3 said:

але такі як ти звичайно  нічого не зрозуміють бо ти напевно також як всі 73% молився в свій час на Зелупу Боневтіка

Хто на кого молився, це як то кажуть не твоє діло. І якби замість Зеленського був би Порошенко війна б все одно почалась! І не відомо ще щоб б було. Зрозумій: для хуйла ми стали ворогами ще на початку 2000-х. Особливо тоді коли його попустили під час помаранчевої революції. 

1 hour ago, Ole3 said:

ну і якщо трохи тупенький то скажу по простому

Ну я ж не кажу що твої тексти можна читати хіба що випивши десь півлітра. Бо по трезвяку це читати просто неможливо.

1 hour ago, Ole3 said:

Вже українську вивчив браво,  але я от нелюблю чогось тих хто народився  з рускою материнською,  бо це вже йде генетична програма раба навіки

Ще один бл..клон від фаріон. Ну якщо ти цей текст з окопа пишеш то тоді ще можна зрозуміти та вибачити. А якщо ні.. то тоді ти взагалі вкурсі що дуже багато Воїнів що зараз рятують твою жопу від москалів, і яка сидить у теплі, говорять російською?  То в тебе повертається язик назвати їх рабами?

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано
1 годину назад, Ole3 сказав:

мене просто бісять недоособи які до 24 лютого по рускі базарили а тут блять  вмить стали невїбенними  патріотами і згадали про мову і почали українського говорити бо ж тіпа модно і правильно, а до 24 лютого значить було не модно і не правильно говорити українського, оце і є раби

Тебе може бісити що завгодно, але якщо вже ти взявся когось покритикувати за мову, то спершу послідкуй за своєю, в тебе жодного речення немає без помилок ! В тебе і не мова, а якийсь хрін пойми суржик, який читати просто кров з очей ! 

• +1 1
Опубліковано

О заїбісь чувак собі відмазки придумує. Думає, що він хуйовий, бо всі навколо хуйові. Нє Карамба, якщо телятко з лисинкою родилось, з лисинкою воно і здохне. Так і з тобою, те б тебе не поселити,в якій ідеальній країні,  скоізь від тебе смердіти буде патологічною невдоволенністю всім навколо. То тобі сорочка задовга, то хєр закороткий. Заміть, я тобі вже це писав колись й як показала практика, я не помилився, ти яким був гамном, таким і залишився. Те, що ти ще досі не в бані, тобі просто повезло, що всім вже давно похєр на форум, от і маєш можливість безнаказано смердіти. Тикати по пуктам, де ти гониш, а де просто брешеш, не буду, ібо бєсполєзно, ібо довбойоб, до того ж агресивний, на відміну від Нокіана

• +1 2
Опубліковано
9 хвилин назад, Ole3 сказав:

Да кращє бути  бути невдоволеним  ніж в гамні довольним, бачу тебе вже жизнь зламала, покі ти ще невдоволений то  ще якось  шестерні і механізми в мізках роблять а як тільки ти в гамні починаєш вдовільнятися  і казато що це не гамно це вже всьо приїхали...  І да від позитивних дурачків завжди більше шкоди ніж від критиків, світ не такий прекрасний як в тоїй уяві, він насправді жорский і агресивний і щоб кудись рухатись той шлях який ти пропонуєш з твого власного досвіду це піздєц, бо куди дійшов ти ? Так що це не варіант і твоя думка не остання інстанція, я принаймі з базарних ларків хоч не задвігаю такі речі як той нокіан який брав москву:lol:, треба ж адекватно оцінювати своє становище , своє місце в суспільстві і з тим що ти піздиш або радиш комусь , бо уви якщо середня освіта і  досвід продажу тєлєфонів все життя  і підбарижування і коли ти на якомусь форумі даєш поради і рекомандації як брати москву то це в ліпіни, це ти з тим нокіаном дійсно два сапога пара

дурємар, я не довольний в гамні, а роблю, те що можу, щоб допомогти нашим пацанам на фронті. Ще хтось ходить на пікети, ще хтось воює, а такі піздаболи як ти, тільки й можуть, що нити і смердіти навколо. В житті не повірю, що ти ніібатись волонтер чи воїн, і свою бездіяльність і протухшу душонку оцим ниттям і заспокоюєш, весь час. Але що поробиш, хлопцям на фронті доводится захищати і таку худобу, як ти

Опубліковано
1 хвилину назад, Ole3 сказав:

Юзік  заспокойся  я ж тобі кругом блять і гоню і брешу, і вобщє гамно , тільки от юзікі і базарні ділкі з 90-их ви довели країну до повної і тотальної пізди і ваша думка вже всім до пізди, мені похуй  називай мене як хочеш ти просто лише своїм обліком вже говориш сам за себе і без тисячі слів, тобі ці дєятєлі з кривого рога  просто близькі по душі, але скоро ці дєятєлі зіллються в унітаз

ну ясєн хуй, хтось скрізь винуватий, крім тебе. Але будя на сьогодні, й так забагато часу на непотріб витратив

Опубліковано
2 хвилини назад, volks сказав:

@Bliksss шо ти, як ти?

Дякую, все норм, лежу в Житомирі в шпиталі, нічого страшного, ще тиждень і назад працювати;)

• Подобається 1
  • Дякую! 5
  • +1 2
Опубліковано
2 години назад, Bliksss сказав:

Дякую, все норм, лежу в Житомирі в шпиталі, нічого страшного, ще тиждень і назад працювати;)

Одужуй швидше!

• Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано
19 годин назад, Ole3 сказав:

і ти нахуя блять машину обклеїв, це тіпа твій фронт чи потішити власне его?:lol: Тож понятно чого тебе так до  юзіків тягне, реально дно.Якщо робиш добрі справи то роби їх скромно і тихо тай все.

ну раз ти знаєш хто я, що я, то підійди до мене, я тобі і поясню, і нафіга машину обклеїв і куди і скільки задонатив.З доказами, все як полагаєтся )) 

то роби їх скромно і тихо тай все.

через мене хоч на перших парах два течіка пройшло з німеччини туда, а від тебе впевнений, що ніхуя

те що ти йобнутий на всю голову піздабол і так зрозуміло, але так, щоб собі ж протирічити зразу в двох постах підряд, це сильно )) 

я раз так взяв в знакомої такеї пізди телефона і дивлюсь блять її донати, 100грн, 60 грн, 80 грн, 200 грн, а манікюр 3400, похід в кафешку 650грн :lol: Донатори  хрєнові.

яке їхало, таке здибало )) 

• +1 1
Опубліковано

Я розумію що через війну всі можуть зриватися, але… якщо власник чи модератор не буде займатись тобто хоч трохи редагувати форум від неадекватів які тут ховаються та багато чого собі дозволяють тільки через свою анонімність - то скоро підуть останні і залишаться тільки парочка анонімних неадекватів…

• +1 3
Опубліковано
18 годин назад, Bliksss сказав:

По роботі в шпиталі чи так щось?

Якщо по роботі, то якось дуже швидко стажування закінчилось.

Опубліковано
1 годину назад, Waver сказав:

Я розумію що через війну всі можуть зриватися, але… якщо власник чи модератор не буде займатись тобто хоч трохи редагувати форум від неадекват які тут ховаються та багато чого собі дозволяють тільки через свою анонімність - то скоро підуть останні і залишаться тільки парочка анонімних неадекватів…

Кожен з нас щодня позбавляється деякої кількості дечого,що не дуже гарно пахне ,навіть дуже негарно.

Така наша природа,і її поки що не зміниш.

Для цього процесу люди мають вбиральні, але деяків силу відсутності моральних норм, можуть робити це на очах у всіх ,на центральних майданах міста 

Ну це не дивина, такі були ,є і на жаль будуть.

Але як деякі інші можуть мало того,що спостерігати за цими висерами, а ще й заводити з серуном розмову,від чого в того кількість продукту збільшується кратно?.

Нема з ким поговорити?

Не прораховуються ,чим це закінчиться?

Не бридко врешті решт?

Опубліковано (змінено)

Скажу для тих, хто піпськами міряється по типу скільки він чи вона донатять чи донатили, в Луцьку є чувакі які донатять просто цілими фурами, і донатили до війні у всілякі лікарні. Де по запиту приїзджає фура з допомогою, чи декілька фур і ніхто не в курсі що це за людина яка привезла ліжка матраци ліки, обладнання і т.д. Її розвантажують і вона їде далі собі. Це одна з умов допомоги що ніхто не знає хто це.

Так само і у війну, є ті що продовжують допомагати конкретним бригадам, підрозділам і т.д. і ці люди не піаряться в силу своїх переконань життєвих. 

Як кажуть якщо сказав що зробив добро, отже його і не зробив. (якось так).

Правда та мотиви робити щось або не робити в кожного свої, і не треба витрачати енергію щоб щось комусь доводити.

Так само як колись вели 100 тис євреїв на розстріл (цифри можуть бути інші) і ніхто не рипався врятувати ситуацію, так хтось загинув аби всеодно, але така кількість людей перкалашматила б будь який загін охорони на раз два. Але більшість думала що можливо їх участь бути вбитими пронесе, виявилось що не понесло.

Тому якось так, в нас в Луцьку є купа ждунів, є ті хто з задоволенням ходить в Моджо на дискотеки, куди по слухам навіть поліція боїться приїжджати бо все "на мазі", і декому це теж ОК. 

Змінено користувачем MACCEN
  • Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
2 години назад, Bliksss сказав:

Не так сталося - як гадалося, кинули зразу в бойову частину, там зразу сказали що зважаючи на обставини, всі їдете на "ріо-де-оріхів". Там ще тиждень, зробили з мене бойового медика і в бій...

Зараз не по роботі, але, немає осколочних, пару переломів, контузія і ще дрібниці, тобто, джек-пот, поваляюсь на м'якому ліжку...гарні медсестри ходять)))

Ну і ще плюс, в таких випадках дають довідку про участь в безпосередніх бойових діях (яку дуже важко отримати, хто в курсі - зрозуміє) тобто, підтвердження того, що ти стільки-то часу був там і там.

бажаю швидше одужати, раз ти в госпіталі то фартануло що вивезли та врятували, як кажуть що червона зона - зона самодопомоги, а далі як фартане

• +1 3
Опубліковано
40 хвилин назад, Ole3 сказав:

Іди накуй  кончене!!!!!!!!!!!!!!!! і не пиши мені більше!  глянь блять на себе чмо тілки жінка біля тебе мучиться, урод їбучий, пішов ще раз накуй , тобі тільки того нокіана  в куми   ото блять  один одного варті, і ти мудак знай  що не всі так як ти дрочаться в ларьках на базарі, так що своє гамно іншим не приписуй хто там що і куди  не тобі лайну вирішувати, це в вас блять на базарі жадність 99 уровня це вам і цього не зрозуміти  що якщо в людей нормальний бізнес або в нормальному бізнесі то їм завести якихось два два буса по 2к євро це раз плюнути, так що іди накуй чмо.  І я тебе чмо їбуче  і ще деяких персонадів тут памятаю так з 2007по 2013 рік коли будо модно сидіти в рунеті в руском мірє  ви ж блять навіть на українських форумах по рускі виписували і общались,  то ти мені тут порозказуй донатор їбучий

сцикливий чмошннік ) 

• Ха-ха 2
Опубліковано

Тема просто бомба, жива історія новітнього часу. Чотири роки на форумі не був, а тут таке враження, що 2019 до сих пір іде - всі живі, сруться затято, навіть Карамба до сих пір чудить в свому стилі. Хєрово, що війна ще буде довго, але класно, що ви живі, і дякую, що не змінюєтесь, може воно так і на краще.

• Ха-ха 3
  • +1 5
Опубліковано
5 годин назад, diezel сказав:

навіть Карамба до сих пір чудить в свому стилі. 

Та карамбу тут не було чути вже декілька років. Виліз. Значить є на те причина.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...