Nokian Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:22 #9926 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:22 (змінено) 2 годин тому, Alex S сказано: В них шоу… кіно… новини. В мене також переосмислення дуже багатьох речей зараз. Йде м’ясорубка в Європі і нема жодного дієвого аргументу впливу!!!! Жодного!! На який буй потрібна срана ця дипломатія?? Вся світова дипломатія?? Навіщо Рада Європи?? Навіщо така величезна і тіпа впливова організація як ООН ?? Кормити сорок років нєгроїдне населення планети? Розженіть , розпустіть її домам. Повністю імпотентна ,ні на що не спроможна фірма. Де той самий женевський червоний хрест?? Де лікарі без кордонів? Поговорити і вчергове висказати занепокоєння? Кому воно нах треба? Ну так після нашої війни ООН ( яка була створена по результатам другої світової), і яка на сьогодні більше не дієздатна,- переформатують. В залежності від досягнених результатів. Змінено 7 Березня, 2023 в 19:37 користувачем Nokian 1
Alex S Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:31 Автор #9927 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:31 Щойно, Nokian сказано: Ну так після війни ООН ( яка була створена по результатам другої світової), переформатують. В залежності від досягнених результатів. То шо ти за книжку прочитав? Насправді в неї були результативні військові місії . Югославія і Кіпр. Там не цигано-індуси в Африці просто на тайотах їздили 30 років поспіль і не приймали бій ні при яких обставинах , а місії були під НАТО або країнами що були одобрені радою НАТО ( як Україна в 90 х в Югославії ) Називались вони IFOR, KFOR, CFOR. І втрутилися вони в конфлікт в фазі бд. А тут навіть лікарів і шпиталів на тиловій частині для цивільних немає, хоча вся Африка йобана в лагерях і лікарнях по 30 тис чоловік по 35 років підряд. Ні спостерігачів , ні переговорників, ні лагерів біженців… Нічо. 1 3
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:34 #9928 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:34 4 годин тому, Alex S сказано: Тяжко щось на душі. Дуже тяжко. Я розповідав на початку війни про дядька в якого син загинув в перші неділі в Харкові. В Хупсі на 4 му випускному курсі… Дядько поруч , весь сконцентрувався на роботі, не розклеївся , всі як можуть його підтримують. Так і писати ,і казати не можна…. Але щоб передати його стан душі напишу. Вечеряли( без алкоголю) говорили мало…. А потім каже- в вас все по другому. На хіба мені вже це життя і ця країна як половини мене рік тому не стало..? І як вся земля вдома в могилах? …. )) Потім десь неділю може тому дивився відео про Звлужного і про закон про підвищення покарання для всл. Потім випадково дивлюся коменти і зверху комент жінки , що набрав пару тисяч реакцій. Жінка пише - добре Вам генералам, ви будете в зеніті слави, з адьютантами , з шестьорками - палковніками… А ми з Волинської області, чоловік був контрактник в ВВолинській мотострілецькій бригаді. Пішов , хлопнув дверима, і не стало через місяць. З роти в 120 залишилося 30 гідних до бою бійців після того бою. Як мені жити ?, вона питає. Як жити таким самим як я ?Кому життя мого чоловіка цікаве…. Кому моє і моїх трьох дітей життя цікаве??….Там величезний пост , який знайти не можу, може й видалили чи видалила. Важко зараз на душі. Особливо коли розумієш все більше що процент людей в кацапів реально мінімальний. Походу в німців у 45 році процент людей був не більший,а нічого ,зараз нормальні .Взагалі то з часів фараона переможені завжди йшли служити і воювати за переможця.Чечня найсвіжіший приклад. Просто перемога має бути достатньою. 1
jurgen007 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:42 #9929 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:42 (змінено) 18 часов назад, Alex S сказал: Я думав чи відповідати… Я тобі умний весчь скажу, тільки ти нє абіжайся. Скажи дякую, що і це зараз дають. Ясно що дають, бо розуміють що краще воювати проти кацапів українцями на території України ніж проти кацапів з залишками українців на території європи вже самим. Їм же заявив зам ловрова в кінці 21го: "ната далжна забрать манаткі да граніц 97 года". Змінено 8 Березня, 2023 в 13:19 користувачем jurgen007 1
Alex S Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:44 Автор #9930 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:44 6 хвилин тому, Nokian сказано: Походу в німців у 45 році процент людей був не більший,а нічого ,зараз нормальні .Взагалі то з часів фараона переможені завжди йшли служити і воювати за переможця.Чечня найсвіжіший приклад. Просто перемога має бути достатньою. Так Чечня найсвіжіший приклад. Ахматсіла в рот прасіла. Та і інші бувші республіки теж саме. Саме час відновити кордони. А страшно і не хочуть. Грузія, Молдова. Як і сама Ічкерія. 2
volks Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:48 #9931 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:48 (змінено) 2 годин тому, jurgen007 сказано: З кацапами все зрозуміло, дивує позиція "цивілізованого" ситого заходу, який не тільки на цей геноцид в центрі європи спокійно дивиться,а ще і продовжує торгівлю з росією Тобі підказати товарооборот України з кацапстаном в 2021 році чи сам нагуглиш? Змінено 7 Березня, 2023 в 19:49 користувачем volks
Oli Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:50 #9932 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:50 4 годин тому, Alex S сказано: Тяжко щось на душі. Дуже тяжко. Я розповідав на початку війни про дядька в якого син загинув в перші неділі в Харкові. В Хупсі на 4 му випускному курсі… Дядько поруч , весь сконцентрувався на роботі, не розклеївся , всі як можуть його підтримують. Так і писати ,і казати не можна…. Але щоб передати його стан душі напишу. Вечеряли( без алкоголю) говорили мало…. А потім каже- в вас все по другому. На хіба мені вже це життя і ця країна як половини мене рік тому не стало..? І як вся земля вдома в могилах? …. )) Потім десь неділю може тому дивився відео про Звлужного і про закон про підвищення покарання для всл. Потім випадково дивлюся коменти і зверху комент жінки , що набрав пару тисяч реакцій. Жінка пише - добре Вам генералам, ви будете в зеніті слави, з адьютантами , з шестьорками - палковніками… А ми з Волинської області, чоловік був контрактник в ВВолинській мотострілецькій бригаді. Пішов , хлопнув дверима, і не стало через місяць. З роти в 120 залишилося 30 гідних до бою бійців після того бою. Як мені жити ?, вона питає. Як жити таким самим як я ?Кому життя мого чоловіка цікаве…. Кому моє і моїх трьох дітей життя цікаве??….Там величезний пост , який знайти не можу, може й видалили чи видалила. Важко зараз на душі. Особливо коли розумієш все більше що процент людей в кацапів реально мінімальний. Скоро буде 1рік як загинув... тіло обміняли лише 3березня http://youtu.be/CKiG5saQDA0 2 1
jurgen007 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:51 #9933 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:51 (змінено) 13 часов назад, Alex S сказал: Ти навіть не розумієш сум грошей логістики війни. Це мільйони щонеділі, якщо не щодня. Насамперед пальне, боєприпаси і гроші на виплати грошового забезпечення. В них , крім Британії і Штатів,як виявилося ніхуя для війни немає. Тому спішно озброюються . Ну вони-ж заробили на бізнесі з путєним за 30 років, тепер за бенкет треба платити. Змінено 8 Березня, 2023 в 09:42 користувачем jurgen007
volks Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:58 #9934 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 19:58 7 хвилин тому, Oli сказано: Скоро буде 1рік як загинув... тіло обміняли лише 3березня http://youtu.be/CKiG5saQDA0 Героїчно загинув, але вважався зниклим без вісті 1
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:07 #9935 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:07 6 годин тому, Alex S сказано: Неможливо дивитися на розстріл бійця. Без сліз не можна. Бачив вчора як чотири дядьки 50+ плакали після цього відео. Дуже даремно підари виставили його , дуже. Сам до себе питаюся третій день - за що така ненависть? Що українці їм зробили такого страшно поганого? За що їх хочуть знищити всіми можливими засобами вбивства?….)). https://youtu.be/2khoA4r3V8c Походу перед нашим наступом( до речі по радіо весь час крутять заклики до росіян здаватися), це відео спецом рускі зняли,аби їхні не дуже вмотивовані мобіки не здавалися в полон , Натомість результат виявився протилежним. Вже напевно весь світ знає ,,Слава Україні,,. Іранські борці з режимом аятол шерять серед свого народу,і все ясно без перекладу. Кажуть в Ірпені окупанти написали крейдою на шкільній дошці ,,Кто вам разрєшіл жить лучшє,чєм ми?,,. Ось оце ще треба донести до кожного бюргера в Європі,хоча здається бюргери вже розвертаються від рашки. 2
MANJAK11 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:09 #9936 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:09 Только что, Nokian сказал: Походу перед нашим наступом( до речі по радіо весь час крутять заклики до росіян здаватися), це відео спецом рускі зняли,аби їхні не дуже вмотивовані мобіки не здавалися в полон , Натомість результат виявився протилежним. Вже напевно весь світ знає ,,Слава Україні,,. Іранські борці з режимом аятол шерять серед свого народу,і все ясно без перекладу. Кажуть в Ірпені окупанти написали крейдою на шкільній дошці ,,Кто вам разрєшіл жить лучшє,чєм ми?,,. Ось оце ще треба донести до кожного бюргера в Європі,хоча здається бюргери вже розвертаються від рашки. ну нарешті, хоч одного нормального експерта дивитись (читати) почав, Ігаля Лєвіна )) 1
Oli Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:12 #9937 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:12 13 хвилин тому, volks сказано: Героїчно загинув, але вважався зниклим без вісті Саме так Знав його?
volks Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:25 #9938 Опубліковано 7 Березня, 2023 в 20:25 12 хвилин тому, Oli сказано: Знав його? Та ні.
MACCEN Опубліковано 8 Березня, 2023 в 09:52 #9939 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 09:52 (змінено) скажу свою думку для тих хто думає чому так Європа обережно нам допомагає, а не впряглася по повній зброєю, добровольцями (думаю там теж є люди які мають досвід і за гроші пішли б воювати як приватна армія, в арифках чомусь вооюють), США так само допомагає. Але всі розуміють що цього не достатньо, і всі вижидають та мурижать час за який нас стає все менше і менше. Я особисто не пітаю ілюзій, що якщо нажмуть на кнопку ядерну і кудись нам прилетить що США впрягнеться чи та ж сама Франція чи Британія. От уявіть собі ти президент наприклад США і тут прилітає в Україну, ти віддаєш наказ щоб якась ракета полетіла куди, на москву, пітер чи ще куди? Ти свідомо розумієш що у відповідь тобі прилетить ракета теж, і моживо міста Н'ю Йорка просто не буде на землі раз і немає, ти прекрасно бачив що ракети в них є і літають і досягають цілей. Чи перед тим ти виступиш перед своїм народом і кажеш так треба, бо в Україні біда, треба допомогти але знайте якогось міста тупо не буде в нас, ви готові, і всі кричать так, давай пуляй да пофігу? Ви це уявляєте, а макрон думаєте теж пожертвує наприклад парижем заради нас? Та й в мене величезний сумнів що якщо прилетить в Європі в ту державу де немає ядерної зброї теж буде відповідь від Британців чи Французів, тому що одна справа "піздіти", а інша відповідати за то все, і щоб хто не казав якщо буде така загроза то люди в більшості скажуть та нам пофігу у нас діти і це не наш конфлікт і не наша війна, нехай їбуться собі як хочуть. Та й там в тій ЄС така солянка народів що скоро європейців будуть в зоопарках показувати як вимираючий вид. PS: щось я не чув, що наша країна приймала біженців з іраку, югославії, боснії, сирії і так далі, хоча там гинули люди пачками за хз які інтереси. Змінено 8 Березня, 2023 в 09:54 користувачем MACCEN 2 1 2
alexvvv Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:04 #9940 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:04 12 хвилин тому, MACCEN сказано: PS: щось я не чув, що наша країна приймала біженців з іраку, югославії, боснії, сирії і так далі, хоча там гинули люди пачками за хз які інтереси. нащо їм сюди їхати, якщо у нас війна і найбідніша країна європи? 3
alexvvv Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:10 #9941 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:10 16 хвилин тому, MACCEN сказано: скажу свою думку для тих хто думає чому так Європа обережно нам допомагає, Польща та країни балтії допомагають потужно - бо вони наступні після нас. 3
SergLutsk Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:14 #9942 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:14 1 хвилина тому, alexvvv сказано: Польща та країни балтії допомагають потужно - бо вони наступні після нас. Це точно, Польща то певно вже все озброєння, що лишилось від совка, нам віддала А тепер вже й до натівського добираються
Electronshik Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:39 #9943 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:39 @MACCEN Ніхто на світі не знає що станеться, якщо хтось застосує ядерну зброю. Практично всі варіанти ведуть до ядерного взаємознищення. Якщо не відразу то тоді відкладеного, бо коли всі впевняться у тому що тільки ЯЗ та засоби її доставки є гарантом безпеки країни, то країн на планеті, що володіють ЯЗ стане набагато більше і ймовірність ядерного конфлікту буде практично 100% Саме наявність величезного арсеналу ЯЗ у СРСР було причиною чому американці дуже не бажали розпаду СРСР. Так само бояться розпаду рф.
alexvvv Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:44 #9944 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:44 4 хвилин тому, Electronshik сказано: Саме наявність величезного арсеналу ЯЗ у СРСР було причиною чому американці дуже не бажали розпаду СРСР. Так само бояться розпаду рф. совок розпався, але в нато вступити не дали - повний провал політики сша і європи
Nokian Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:48 #9945 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:48 Люба річ старіє та розпадається, незалежно боїться цього хтось ,чи ні.
Nokian Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:51 #9946 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 10:51 58 хвилин тому, MACCEN сказано: скажу свою думку для тих хто думає чому так Європа обережно нам допомагає, а не впряглася по повній зброєю, добровольцями (думаю там теж є люди які мають досвід і за гроші пішли б воювати як приватна армія, в арифках чомусь вооюють), США так само допомагає. Але всі розуміють що цього не достатньо, і всі вижидають та мурижать час за який нас стає все менше і менше. Я особисто не пітаю ілюзій, що якщо нажмуть на кнопку ядерну і кудись нам прилетить що США впрягнеться чи та ж сама Франція чи Британія. От уявіть собі ти президент наприклад США і тут прилітає в Україну, ти віддаєш наказ щоб якась ракета полетіла куди, на москву, пітер чи ще куди? Ти свідомо розумієш що у відповідь тобі прилетить ракета теж, і моживо міста Н'ю Йорка просто не буде на землі раз і немає, ти прекрасно бачив що ракети в них є і літають і досягають цілей. Чи перед тим ти виступиш перед своїм народом і кажеш так треба, бо в Україні біда, треба допомогти але знайте якогось міста тупо не буде в нас, ви готові, і всі кричать так, давай пуляй да пофігу? Ви це уявляєте, а макрон думаєте теж пожертвує наприклад парижем заради нас? Та й в мене величезний сумнів що якщо прилетить в Європі в ту державу де немає ядерної зброї теж буде відповідь від Британців чи Французів, тому що одна справа "піздіти", а інша відповідати за то все, і щоб хто не казав якщо буде така загроза то люди в більшості скажуть та нам пофігу у нас діти і це не наш конфлікт і не наша війна, нехай їбуться собі як хочуть. Та й там в тій ЄС така солянка народів що скоро європейців будуть в зоопарках показувати як вимираючий вид. PS: щось я не чув, що наша країна приймала біженців з іраку, югославії, боснії, сирії і так далі, хоча там гинули люди пачками за хз які інтереси. А кіоски з шаурмою Дамаск,щирі українці повідкривали?
alexvvv Опубліковано 8 Березня, 2023 в 11:00 #9947 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 11:00 @Nokian а зеленський, шмигаль, резніков, щирі українці? 1
S30 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 11:33 #9948 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 11:33 1 година тому, MACCEN сказано: щось я не чув, що наша країна приймала біженців з іраку, югославії, боснії, сирії і так далі, хоча там гинули люди пачками за хз які інтереси. Там трішки інша пісня. Сюди не їхали, бо манали вони працювати і жити тут. Соціалку всеодно Україна їм фіг би платила як біженцям, а як би платила то мізер. Туди пруться бо платиться соціалка і по нашим міркам немала і на це скидається не одна країна а все ЄС. А працювати ті біженці не особливо то і рвуться. 5
alexvvv Опубліковано 8 Березня, 2023 в 12:03 #9949 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 12:03 29 хвилин тому, S30 сказано: Там трішки інша пісня. Сюди не їхали, бо манали вони працювати і жити тут. Соціалку всеодно Україна їм фіг би платила як біженцям, а як би платила то мізер. ну ми ж то тут живемо якось
Electronshik Опубліковано 8 Березня, 2023 в 13:17 #9950 Опубліковано 8 Березня, 2023 в 13:17 1 час назад, alexvvv сказал: ну ми ж то тут живемо якось Ну да. Те, що тут вважається цілком пристойною зарплатнею, в порівнянні з тією ж Польщею не дотягує до їх офіційної мінімальної зарплатні. І не треба розказувати про ціни! Ціни там вже часто нижче або такі самі як тут. Тут тільки дешевше комуналка (поки що). Я розумію що зараз війна. Але побачимо що буде після війни. На мою думку багато хто, хто не може виїхати зараз з країни, як тільки появиться така можливість (після війни), відразу ж виїде. Я поки оптиміст, думаю що після війни тут почнеться відродження, відбудова і роботи буде багато. І можливостей також. Але все залежить від того як та коли закінчиться війна 1 2 4
Рекомендовані повідомлення