Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
35 минут назад, Bliksss сказал:

путлєр натякав, що одна з причин нападу на Україну - погане керівництво, на його думку ))

Это он про себя и бацька?самая Адекватная причина из всех названых.

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
26 хвилин тому, romanc сказано:

Это он про себя и бацька? Адекватная причина.

мабуть, хоча, хіба не покуй - що його хворий мозок видумує?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
4 годин тому, SergLutsk сказано:

Або ще ускладнимо задачу: а якщо з усіх 5 претендентів всі 5 рішали, тоді що робити виборцю ?

Рішалами - вони стали зразу перед виборами, чи - якийсь час все відбувалось, а люди - закривали на це очі?

• +1 1
Опубліковано
4 hours ago, Nokian said:

Походу демократія дискредитувала себе конкретно оцим загальновиборчим правом кожному 

А поскільки світ не хоче,щоб ним управляли погано- то і виникають кризи та війни.

Щоб трохи в русло повернутись. Як змінилась робота останнім часом: купують менше, купують дешевші моделі? Може ремонтують більше? 

Без жартів, цікаво. 

• +1 1
Опубліковано
4 годин тому, Nokian сказано:

А поскільки світ не хоче,щоб ним управляли погано- то і виникають кризи та війни.

:D желєзно!

тож раніше криз та війн не було!;)

• Дякую! 1
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

Накуя такі голосні слова? 
Є статистика, що впливає на рішення виборців - інтернет/газети чи інші джерела?

Люди - між собою спілкуються, чи живуть - "окремими особинами"?

Це не голосні слова, а самі що не є реальні: більшості звичайних простих людей-роботяг після роботи/дачі/городу/школи/уроків просто вже немає ні часу ні сил ні бажання особливо внікати в "коньюктуру місцевого істеблішмента", чим він живе, хто там падла продажна, а хто так собі, просто поряд проходив. Але то вже зовсім офтоп і пора його припиняти тут.

Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Але то вже зовсім офтоп і пора його припиняти тут.

А який же це офтоп? Від вибору людей - залежить майбутнє країни, був би зараз замість Зелеленського - якийсь мудазвон типу мудаєва, не було б і війни - лапки до верху і в рашку. Але - люди таки проголосували за Зеленського, а не за того мудака.

24 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Це не голосні слова, а самі що не є реальні: більшості звичайних простих людей-роботяг після роботи/дачі/городу/школи/уроків просто вже немає ні часу ні сил ні бажання особливо внікати в "коньюктуру місцевого істеблішмента", чим він живе, хто там падла продажна, а хто так собі, просто поряд проходив.

В дечому - погоджуюсь, але, люди між собою спілкуються, навіть на дачі - не тупо махають сапкою, а про щось говорять, думками обмінюються. 
Навіть без спілкування - можна для себе якісь висновки робити.
P.S. Десь на борді писали, як один з депутатів місцевого розливу, казав працівникам - "оберуть в черговий раз депутатом - буде фірма працювати, ні - підете всі ..." мож не дослівно, але - сенс був саме в цьому.

Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

знову за совком ностальгуєш?

Про небажання світу,щоб ним управляли погано- сказав Арістотель.

.Думаю ти знайдеш,скільки це було часу до совка..

Але чи зробиш правильні висновки.

Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:
3 годин тому, Bliksss сказано:

знову за совком ностальгуєш?

1 хвилина тому, Nokian сказано:

Про небажання світу,щоб ним управляли погано- сказав Арістотель.

.Думаю ти знайдеш,скільки це було часу до совка..

Але чи зробиш правильні висновки.

А чому ти уникнув прямої відповіді?

• +1 1
Опубліковано

Тому,що описати півжиття треба півмісяці розказувати.

А потім хтось неупереджений висмикне якісь слова з контексту і все перекрутить.

Тому пряму відповідь можу дати коли вважатиму і кому вважатиму за доцільне та доречне.

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Nokian сказано:

Тому пряму відповідь можу дати коли вважатиму і кому вважатиму за доцільне та доречне.

можеш - тримати цей "секрет" при собі, або - на глиняну табличку з собою... хтось-колись відкопає і прочитає, не можна ж людство позбавляти такої інфи...

P.S. Старша людина - не завжди розумніша за молодших.

Опубліковано
8 минут назад, Nokian сказал:

Тому,що описати півжиття треба півмісяці розказувати.

А потім хтось неупереджений висмикне якісь слова з контексту і все перекрутить.

як ото довбойоб, своє меркантильне існування, любить в філософське начиння замаскувати. Нє Нокіан, родилось телятко з лисинкою, з лисинкою воно і здохне

• Ха-ха 2
Опубліковано

Кожен судить по собі.

Правда дехто припускає ,що є і інші способи думати.

А тупа людина цього навіть не припускає..

Так і помре.

Опубліковано
10 минут назад, Nokian сказал:

Кожен судить по собі.

Так і помре.

людина або думає, або ні, альтернативні способи мислення це в мюнхенське тро, там таких як ти люблять

Опубліковано
19 минут назад, Nokian сказал:

Кожен судить по собі.

Так і помре.

от ти спілкуєся з людиною, він думає, з якої частини людини мьясо смачніше, як краще роздєлати людину, як краще зберегти мьясо. Ти точно хочеш проникнутись його способом думати ? Чи ти думаєш, концлагєря в Німеччині тупі люди створювали ? Чомусь, такі як ти, думають, якщо тебе не розуміють, то не ти довбойоб, а всі оточуючі. Чи ти може думаєш, що всі кацапи тупі і не думають ? Але тим не меньше вони по одну сторону барикад, а ми по іншу. Може припустити, що вони по іншому думають ? Ну то кацапа тобі в хату тоді )) 

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, MANJAK11 сказано:

от ти спілкуєся з людиною, він думає, з якої частини людини мьясо смачніше, як краще роздєлати людину, як краще зберегти мьясо. Ти точно хочеш проникнутись його способом думати ? Чи ти думаєш, концлагєря в Німеччині тупі люди створювали ? Чомусь, такі як ти, думають, якщо тебе не розуміють, то не ти довбойоб, а всі оточуючі. Чи ти може думаєш, що всі кацапи тупі і не думають ? Але тим не меньше вони по одну сторону барикад, а ми по іншу. Може припустити, що вони по іншому думають ? Ну то кацапа тобі в хату тоді )) 

Просто НЕ РОЗПИСУЙСЯ ЗА ВСІХ.

Якщо хтось не розуміє чогось, то це не означає ніяк,що цього чогось не існує.

Тупа людина натомість ,щоб легше ій думалось, просто каже ,,цього не може бути,бо цього не може бути ніколи,,.

Якщо людина народилась телятком, то телятком і помре..

Бо бикам притаманно бикувати,а не слухати інших.

А homo sapiens притаманно час від часу задавати СОБІ питання ,,А може я чогось не знаю,,

• Дякую! 1
Опубліковано
35 минут назад, Nokian сказал:

А homo sapiens притаманно час від часу задавати СОБІ питання ,,А може я чогось не знаю,,

абсолютно згідний, але є одне але. Хомо сапієнс тим і відрізняєтся від хомо еректус, що вміє робити правильні висновки. От далеко йти не треба. Ти знов сюди присунув Соскіна, такого ж пі*дабола, як і ти, який обсирався зі своїми прогнозами неодноразово. Ти ж його слухаєш не тому щоб отримати правильну інформацію і на її основі зробити правильні висновки, а тому, що тобі просто це подобаєтся, хоча корисної інформації там 0,0 . Я  ТОЧНО ЗНАЮ, що тебе ніякими доказами ні в чому переконати неможливо, ти як вважав себе альтернативно обдарованим, так і далі вважаєш. Тобі можуть сцяти в вуха лише виключно ті, кого ти сам собі вибрав і думка про них в тебе не міняєтся, як би вони не обсирались. Тому вибач, що зачепив

• +1 4
Опубліковано

Слухай всіх, ПРИСЛУХАЙСЯ до декого,

В мене взагалі то робота така,що я маю Вислухати Кожного КЛІЄНТА,подобається він мені ,чи ні 

Маю взнати його СПРАВЖН бажання.

Які половина людей сама. Не знає,а інша половина не озвучує .

Чим більшу кількість людей слухаєш ,тим ясніше картинка вимальовується .

Звісно в одного спікера важливо 90 відсотків інформації,а а іншого один відсоток 

Тобто 99 можна пропустити.

Але цей один може бути саме таким,котрого нема ні в кого іншого 

Натомість поставивши комусь штамп - цього ніколи і не взнаєш.

Тому варто виконувати перше речення цього посту.

Якщо не повний бик 

• Cумний 1
Опубліковано
9 часов назад, Nokian сказал:

Слухай всіх, ПРИСЛУХАЙСЯ до декого,

В мене взагалі то робота така,що я маю Вислухати Кожного КЛІЄНТА,подобається він мені ,чи ні 

Маю взнати його СПРАВЖН бажання.

Які половина людей сама. Не знає,а інша половина не озвучує .

Чим більшу кількість людей слухаєш ,тим ясніше картинка вимальовується .

Звісно в одного спікера важливо 90 відсотків інформації,а а іншого один відсоток 

Тобто 99 можна пропустити.

Але цей один може бути саме таким,котрого нема ні в кого іншого 

Натомість поставивши комусь штамп - цього ніколи і не взнаєш.

Тому варто виконувати перше речення цього посту.

Якщо не повний бик 

ладно, відповім тобі ще раз, хоча, знову ж таки, знаю, що безполєзно, бо таке як в тебе не лічится. Я колись навіть Шарія намагався дивитись, він же і правду говорив. Але як потім зьясувалось, він використовує один з простих методів пропаганди, який називаєтся * полуправда* , де подаєтся части правди і частина брехні. Чесно, Я ЇБАВ провіряти КОЖНЕ його слово, щоб відрізнити де правда, а де брехня, таких утирків простіше не дивитись взагалі. А ти тут анекдоти починаєш розказувати, про 1 % корисної інформації. Любиш ти пафосну хєрню ляпати, яка не має жодного відношення до реальності, а потім дивуєшся, чому до тебе відносятся, як до піздабола

• +1 2
Опубліковано
43 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

. Але як потім зьясувалось, він використовує один з простих методів пропаганди, який називаєтся * полуправда* , де подаєтся части правди і частина брехні. Чесно, Я ЇБАВ провіряти КОЖНЕ його слово, щоб відрізнити де правда, а де брехня, таких утирків простіше не дивитись взагалі.

Знаєш, що казав Доктор Хауз на рахунок цього?

• +1 1
Опубліковано

Ага, подібне висловлювання теж зустрів на днях: що мовляв правда живе лише в тишині. А язик тільки те й робить, що спотворює правду. Якось так...

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...