Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, Titan Titanovich сказано:

Я то звичайно не горюю, бо розумію що війна і т.д., можна в чомусь собі відмовити і якось прожити на ті гроші. Але це як на мене, неодруженого. Але ж іншим держслужбовцям теж треба сім'ї годувати, дітей забезпечувати. В мене, наприклад, одна колега має трьох малолітніх дітей, інша взагалі сама виховує дитину. То певно, що вони незадоволені зменшенням зарплати, витрати на сім'ю то не зменшились, а навпаки збільшуються, адже ціни зростають постійно. Але нікуди не дінуться, потерплять))

Я певний час працював у Адмін суді.  І там таких держслужбовців було вагон.

Молоді (і не дуже) дівчата, в основному. Всі нили, що мало платять, і ой-ой-ой, і а-я-яй і т.д. по тексту. І жодна з них не звільнилася, і не пішла на більш високооплачувану роботу! Хлопці позвільнялися, і ніхто з них не шкодує.  1 зараз в Парижі, бо працює в Бельгії. Інший на Польщу бусом їздив. А дівки сидять до цього часу!  Секретарями судового засідання, фактично за мінімалку.  Коли запропонував піти в той же Епіцентр, тоді людей шукали (постійно шукають), і ЗП там вдвічі чи втричі вищою може бути. То казали, " ну то ж там працювати фізично треба!", бо тут звикли дрімати на засіданнях і фігньою страждати, і чекати, що річну премію дадуть, чи отримають омріяну "пенсію держслужбовця"! 

Це я до того, що одинока жінка з дитиною сидить на мінімалку і ниє, що все погано .... це ппц.

• +1 7
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
17 хвилин тому, Titan Titanovich сказано:

Пенсійний фонд, я там працюю. Зменшили десь на 3 тисячі грн,

якщо була зарплата 30к, то зменшення на 3к не така вже і проблема

• +1 1
Опубліковано
6 минут назад, alexvvv сказал:

якщо була зарплата 30к, то зменшення на 3к не така вже і проблема

Це де ви такі зарплати в пересічних держслужбовців бачили? якщо оклад головного спеціаліста 5800, то звідки стільки візметься? може в якихось органах і є типу НАЗК, НАБУ, ДБР і т.д. то не знаю.  в мене була до війни зарплата "на руки" +/- 11к, зараз +/- 8к, для такої зарплати то суттєве зменшення, але не проблема, можна потерпіти. 30к у нас має "на руки" начальник і його заступники, бо в них по 100 % а то й більше премії і надбавки і з початку війни їм не зменшували.

• +1 5
Опубліковано
10 годин тому, yucore сказано:

О, оце дуже круто, вирвати фразу чужої людини, і навіть не зрозуміти про шо вона. Може дасиш трохи контексту? :)

Ти взагалі розумієш значення слова сарказм?

По перше не контекст, а заголовок..

А по друге я просто подивився кількість плюсів.

Сарказм - це така дитяча відмазка, типу заморозив якусь фігню,а потім з'їхав на сарказм .

Ну і ще дуже по дитячому вказувати комусь,що він чогось не розуміє 

Ок 

Набагато важливіше,що кріт у самих вищих ешелонах злив усю базу ГУР.

.Удар ,як в2012 Росії передали всю базу СБУ 

Тому в 2014 так багато на сході й перейшли до сєпарів.

Опубліковано
41 минуту назад, Titan Titanovich сказал:

Це де ви такі зарплати в пересічних держслужбовців бачили? якщо оклад головного спеціаліста 5800, то звідки стільки візметься? може в якихось органах і є типу НАЗК, НАБУ, ДБР і т.д. то не знаю.  в мене була до війни зарплата "на руки" +/- 11к, зараз +/- 8к, для такої зарплати то суттєве зменшення, але не проблема, можна потерпіти. 30к у нас має "на руки" начальник і його заступники, бо в них по 100 % а то й більше премії і надбавки і з початку війни їм не зменшували.

У военных оклад 2т с коп., на руки 14,4 + 30

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
55 хвилин тому, romanc сказано:

В нас оклади солдат 2770-2860 грн. + за звання рядовий 530 грн. (точно не скажу). На руки приблизно 14К+- та бойові 1К в день. Якщо на нулі 3К в день. Платять до кінця місяця повністю. ЗП вчора впала. Бойові до 25 числа. Точно не скажу, минулого місяця чотири рази щось падало. Останній раз 31 числа 1001.95 грн всім, в т.ч. офіцерам. В описі - індексація грошового забезпечення. 
Строковики - 500 грн + бойові.

Змінено користувачем foma144
  • +1 2
Опубліковано
2 годин тому, Titan Titanovich сказано:

Тільки керівництву (начальнику і заступникам) чогось не зменшили нічого

про що і мова....

Опубліковано
2 годин тому, Titan Titanovich сказано:

30к у нас має "на руки" начальник і його заступники, бо в них по 100 % а то й більше премії і надбавки і з початку війни їм не зменшували.

Вони зменшили вам всім, щоб не зменшувати собі.

Є фонд заробітної плати. Включає в себе надбавки, премії, дотації і інші види "плюшок" .  Або ж голий фонд, а плюшки і надбавки 1 раз в квартал / півріччя / рік.

Так от, коли поступило "зверху"  - зменшити витрати по фонд у ЗП, то вам і зменшили. За рахунок ваших "плюшок" зменшилися витрати на ЗП.

Можу, звісно, помилятися, але, в принципі це саме так і працює. має працювати.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, romanc сказано:

про військових - не йдеться, звісно, є різниця - хто і яку роботу робить, військових  - не рахуємо.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
3 hours ago, Zheny@ said:

Молоді (і не дуже) дівчата, в основному. Всі нили, що мало платять, і ой-ой-ой, і а-я-яй і т.д. по тексту. І жодна з них не звільнилася, і не пішла на більш високооплачувану роботу! Хлопці позвільнялися, і ніхто з них не шкодує.  1 зараз в Парижі, бо працює в Бельгії. Інший на Польщу бусом їздив. А дівки сидять до цього часу!  Секретарями судового засідання, фактично за мінімалку.  Коли запропонував піти в той же Епіцентр, тоді людей шукали (постійно шукають), і ЗП там вдвічі чи втричі вищою може бути. То казали, " ну то ж там працювати фізично треба!", бо тут звикли дрімати на засіданнях і фігньою страждати, і чекати, що річну премію дадуть, чи отримають омріяну "пенсію держслужбовця"! 

Це я до того, що одинока жінка з дитиною сидить на мінімалку і ниє, що все погано .... це ппц.

От тільки чомусь така інформація не враховується при формуванні баєчок про різницю зарплат між чоловіками і жінками, по-модньому wage gap <_<

Опубліковано
34 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

От тільки чомусь така інформація не враховується при формуванні баєчок про різницю зарплат між чоловіками і жінками, по-модньому wage gap <_<

Реально баєчка.

У нас дєффачькі є на роботі, отримують більше , ні ж деякі мусчінки.

Опубліковано
4 годин тому, Zheny@ сказано:

Молоді (і не дуже) дівчата, в основному. Всі нили, що мало платять, і ой-ой-ой, і а-я-яй і т.д. по тексту. І жодна з них не звільнилася, і не пішла на більш високооплачувану роботу!

Одна моя далека родичка закінчила юридичний, і заплатила 2,000 уо хабаря за посаду чи то секретутки, чи то помічниці судді (якась базова посада) в Господарському суді Одесси. Зараз вже знайшла собі папіка-суддю, який її підтримує матеріально і не тільки, квартиру допоміг обставити, ну і все таке. Так що вони там не просто так сидять. )))

Опубліковано
Щойно, Serpent сказано:

Одна моя далека родичка закінчила юридичний, і заплатила 2,000 уо хабаря за посаду чи то секретутки, чи то помічниці судді (якась базова посада) в Господарському суді Одесси. Зараз вже знайшла собі папіка-суддю, який її підтримує матеріально і не тільки, квартиру допоміг обставити, ну і все таке. Так що вони там не просто так сидять. )))

Серйозно?

Одеса і Луцьк.

Там бабло крутиться. А тут дєфачькі сидять бо впадло працювати. В деяких чоловіки заробляють. А дехто саменька, лінується жопку підняти!

Опубліковано
42 хвилин тому, Serpent сказано:

Зараз вже знайшла собі папіка-суддю, який її підтримує матеріально і не тільки

не тільки це як?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Zheny@ сказано:

морально!  

А вона його без "м"

Змінено користувачем volks
Опубліковано (змінено)
7 годин тому, Zheny@ сказано:

Я хз, який дурак - піде в суд працювати за мінімалку, якщо не хоче зробити кар'єру і самому в подальшому не стати слідаком/прокурором/суддею чи десь в адвокатську контору податись за велике бабло.

З тих кого знаю, після юрфака за щастя мали - щоб десь в суд піти, щоб реально почитати те все, побачити - а не штани протирати. Потім - або далі в суді по кар'єрній драбині, або - великий плюс в резюме і далі. 
Відсиджуватись за мінімалку в суді? то можна і більш комфортніше місце знайти...я так думаю.
P.S. Деякі мої знайомі, саме так і починали - на "побігеньках" у судді (по кілька років), як розказували, робота - ще той треш. Вибились в люди, одна в Києві - суддя, інша в районі, інші - також непогано влаштувались. Але, я знаю (звісно не все) як їм - це було важко.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
Цитувати
В Україні за незаконні дії з коштами Європейського Союзу планують запровадити кримінальну відповідальність.

Тобто, поки не встановили - можна красти? Чи знову - "текст нємного по-дебильному написан"?

• Ха-ха 3
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

Тобто, поки не встановили - можна красти? Чи знову - "текст нємного по-дебильному написан"?

потім прийдеться ввести кримінальну відповідальність за уникнення кримінальної відповідальності за незаконні дії з коштами Європейського Союзу))

• Ха-ха 1
Опубліковано
Цитувати

ДЕПУТАТАМ НА ЧАС ВІЙНИ ДОЗВОЛИЛИ ПРИЙМАТИ ЦІННІ ПОДАРУНКИ, ЩОБ ПІДТРИМАТИ ЗСУ

Верховна Рада ухвалила закон, яким пропонується скасувати на час воєнного стану обмеження на розмір подарунків для чиновників і депутатів за умови, якщо їх буде використано на потреби Збройних сил України або гуманітарну допомогу постраждалим від агресії Росії.

цирк...

• Cумний 2
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...