Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:04 #5076 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:04 4 хвилин тому, volks сказано: Заспокійливе,то звичайно добре. Але треба таки трохи реальну картину показувати. Бо може і внутрішній фронт відкритися проти тих, хто постійно по вухах їздить. Людям адекватним нічого показувати не потрібно, вони й самі все чудово розуміють. Розуміють, що йде війна. Великі втрати. Як серед військового, так і серед цивільного. І того цивільного вбитого більше, ніж військового. Бо воювати з неозброєним набагато легше! А ще, розуміють, що правду ми взнаємо трошки згодом. Не всім можна її розказувати. Про який внутрішній фронт ти говориш? Тих "ТрО"-шників, що пиздили гуманітарку і зброю для перепродажі своїм же? Чи тим "волонтерам", що вирішили під шумок срубити баблішка, поки можна ввозити авто? Який фронт? Проти кого? Є багато дурі в голові - то не марнуй клавіатуру, а шуруй в чергу у військомат! Бо ти на Шльому стаєш схожий зі своїми всепропало! І чого такі як ви не йшли в президенти?? 5
Nokian Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:09 #5077 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:09 Розказувати оперативну обстановку Детально, та показувати війну у прямому ефірі,все одно що займатися коханням у прямому ефірі. Зі сторони дивитись добре,а учасником мало хто захоче бути,а ще менше в кого вийде 3 1 1 4
volks Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:11 #5078 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:11 6 хвилин тому, Zheny@ сказано: Бо ти на Шльому стаєш схожий зі своїми всепропало! Покажи хоч одне моє повідомлення такого змісту.
Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:14 #5079 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:14 21 хвилин тому, volks сказано: Заспокійливе,то звичайно добре. Але треба таки трохи реальну картину показувати. Бо може і внутрішній фронт відкритися проти тих, хто постійно по вухах їздить. та хоч оце.
volks Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:20 #5080 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 11:20 І де тут про "все пропало"?
alexvvv Опубліковано 13 Травня, 2022 в 12:23 #5081 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 12:23 1 година тому, volks сказано: Бо може і внутрішній фронт відкритися проти тих, хто постійно по вухах їздить. думаєш прихильники пороха будуть реалізовувати путінський план шатун? 1
Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2022 в 12:51 #5082 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 12:51 26 хвилин тому, alexvvv сказано: думаєш прихильники пороха будуть реалізовувати путінський план шатун? 2
Nana Опубліковано 13 Травня, 2022 в 13:28 #5083 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 13:28 Alik Kokh Спойлер На семьдесят восьмой день войны стало уже совсем очевидно, что Финляндия и Швеция вот-вот вступят в НАТО. Только ленивый не поглумился в этой связи над стратегическим гением Путина. Вот уж, воистину, позаботился о национальной безопасности России от души. Одним движением увеличить общую границу с НАТО на 1271,8 км (по суше) + 54 км (по морю) - это блестящий результат на ниве многолетнего укрепления обороноспособности России. И это не все! Шведский Готланд дает НАТО такую позицию в Балтике, что весь российский Балтийский Флот (который и раньше-то нужен был лишь для парадов) теперь можно просто списать, а Кронштадт застроить элитными домами с видом на море. В результате этой блестящей комбинации совокупный ВВП НАТО увеличивается примерно на 800 млрд. долл. (530 шведских + 270 финских). То есть НАТО добавила себе примерно половину российской экономики. Теперь надо как-то реагировать, а? Надо как-то укреплять свой северный фланг... Разве нет? У меня есть прекрасная идея: снять части с фронта на Донбассе и отправить в Карелию и под Выборг. Я думаю солдаты под Изюмом с энтузиазмом воспримут эту идею. Нет, ну а как иначе? Неровен час нападут на Расеюшку злые чухонцы, как начнут своими ножами резать мирных россиян... Тут уж хочешь не хочешь, а надо защищаться! Как быть? Положение - хуже губернаторского! Ну посудите сами: Путин столько лет рассказывал про злую НАТУ, что она спит и видит отобрать у России ее богатства, а россиян - поработить, и что энтой НАТЕ надо обязательно противостоять и наращивать войска на границе с ней, иначе всем хана! И вот когда эта НАТА приблизилась к России по самые не могу (100 км от Питера) вообще никак не прореагировать? И не перебросить туда войска? Это, знаете ли, "какой-то позор", как говорил Швондер. То есть ты уже месяц как всем дырку в голове просверлил, что воюешь не с Украиной, а с НАТО, а когда эта НАТА встала прямо по твоим границам - никак не реагируешь? Это как понимать? Значит это не опасно? Значит можно, чтобы НАТО стояла у границы, а с российской стороны - ничего? Так чего ты тогда столько лет всем голову морочил? Бился в падучей, войну затеял, столько горя всем принес, а оказывается можно и так? Не обращать внимания? Значит НАТО России не угрожает? Ау, товарищ Гавнокомандующий! Ты понимаешь, чем это чревато? Ну-ка немедленно снимай части из-под Северодонецка и мигом их в Петрозаводск. Не можешь? Тогда все резервы туда немедленно! Если они, конечно, есть... Иначе тебя же засмеют! Столько лет талдычить про приближение НАТО на восток, рассказывать всем страшилку про подлетное время, а когда все это случилось в реальности - никак не прореагировать? Тут уже у самого твоего верного сторонника возникнут вопросы. И на эти вопросы ты не сможешь ответить. Ну, если только вдруг тебе не взбредет в голову идея говорить, наконец, правду. Ну это вряд ли. Да и не умеешь ты уже это делать. Разучился, за столько лет вранья... Я, конечно, еще тот военный стратег. Но своим дилетантским умишком пораскинув, я вам вот что скажу: еще я мечтаю, чтобы Лукашенко напал на Украину. Сейчас вдоль своей северной границы украинцы вынуждены держать войска. И если Лука нападет, им, наконец, будет чем заняться. Думаю с белорусами они разберутся довольно быстро (если вообще белорусы не перейдут на сторону ВСУ) и при поддержке всего белорусского народа объединенная украинско-белорусская армия войдет в Минск и повесит Луку на бензоколонке. Вверх ногами. И вот тут для Путина начнется настоящий кошмар: ВСУ встанет вдоль всей белорусско-российской границы. 1200 км! Я прямо мечтаю, чтобы Лука совсем спятил и напал на Украину! Ненуачо? Какая разница? Сейчас украинско-белорусская граница не намного меньше. И раз этим войском можно защитить эту границу - то почему нельзя ту? Несколько, так, сказать, продвинуть ее на восток... Немного, всего лишь на ширину Белоруссии. Но у Путина тут же возникает проблема, которой не было: чем защитить границу с Белоруссией? Или ничем? Так и оставить стоять части ВСУ в начале Старой Смоленской Дороги? И ничем ее не прикрыть? Чисто интересуюсь. И что там, кстати, с подлетным временем, ась? Там по прямой до Москвы - 500 км. А у Белоруссии Искандеры есть... (Хи-хи). Хочешь-не хочешь, а надо части с фронта снимать и направлять в Смоленск... Или не надо? А? Понимаешь, куда я клоню? Признайся, ты не хочешь этих вопросов. Вся твоя лживая конструкция сразу рушится прямо на глазах. Стоит только начать их задавать... Никто России не угрожал. И в Кремле это прекрасно знают. Весь этот спектакль с угрозой НАТО был для внутреннего употребления. Для того, чтобы прикрыть воровство, вести наступление на демократию, продлевать бесконечно свою власть. И в рамках этого спектакля замышлялся и "поход на Киев". В режиме легкой прогулки. С парадной формой в ранце. Но что-то пошло не так. Человечеству надоел это фигляр. Надоело смотреть и слушать его бесконечное вранье и фанфаронство. Мы должны раздавить кремлевскую фашистскую гадину! Наше дело правое. Враг будет разбит. Победа будет за нами. Слава Украине! 1 3
alexvvv Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:02 #5084 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:02 1 година тому, Nana сказано: На семьдесят восьмой день войны стало уже совсем очевидно, что Финляндия и Швеция вот-вот вступят в НАТО. Только ленивый не поглумился в этой связи над стратегическим гением Путина. Вот уж, воистину, позаботился о национальной безопасности России от души. тільки ідіоти в кацапстані можуть думати, що нато чимось загрожує росії. Там основна мета була захопити Україну, чому така мета - хз. 2
Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:08 #5085 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:08 4 хвилин тому, alexvvv сказано: ам основна мета була захопити Україну, чому така мета - х Хз що там в башці шизанутого карлика...
romanc Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:09 #5086 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:09 Имхо, если пу сдохнет, кацапы будут все равно требовать войны, промывка мозгов далеко зашла там. 4
Nokian Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:19 #5087 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 15:19 8 хвилин тому, romanc сказано: Имхо, если пу сдохнет, кацапы будут все равно требовать войны, промывка мозгов далеко зашла там. Ну ,при політичній волі еліти робиться просто. Дефіцит штучний всього ,від бензину до хлібу- і бажання війни зникне,як зник ковід. 1
Nana Опубліковано 13 Травня, 2022 в 16:09 #5088 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 16:09 (змінено) 1 година тому, alexvvv сказано: нато чимось загрожує росії У них ментальний, генетичний страх перед усім американським.. Страх і ненависть. І величезна заздрість. Змінено 13 Травня, 2022 в 16:12 користувачем Nana 1
Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2022 в 16:23 #5089 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 16:23 От не знаю, куди написати. Приходжу у двір. З роботи. В дворі на лавці сидять 2 підстаркуватих мадами. Видно, що випили по Сідру. Сидять курять. Я сів на пеньку поруч із лавкою. Мадами докурили, і одна бичок в траву Раз! І сидить собі. Я підійшов і кажу, що у нашому дворі свинячити не прийнято! Чую, "Ой ізвінітє!".... 6
Zheny@ Опубліковано 13 Травня, 2022 в 16:26 #5090 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 16:26 І от я собі розумію, що у них, у понаєхавших, це норма. Насрати там, де сидиш. Я вказав де смітник. 4
MANJAK11 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 18:13 #5091 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 18:13 9 часов назад, sergkots сказал: А ти розумієш що ці арестовичі вже досягли зворотного ефекту - люди в нас вже конкретно розслабились. Війна для них вже далеко, то їх вже не стосується. Немає балансу інформації - це не шоу, це війна, смерті, руйнування, голод. Як тим людям, що під обстрілами сприймати таких арестовичів? Запитай військових - чи багато з них любить таких шоуменів. не тому люди розслабились, що Арестович убаюкує, а тому що *не прилітає*. Це єдина причина. Дехто, особливо з районів, де взагалі прильотів не було, так і не осознав досі, що в країні ПОВНОМАШТАБНА війна, і не тому, що Арестович басні розповідає, а виключно тому, що він (не осознавший) довбойоб. Якщо людина довбойоб і НЕ ХОЧЕ знати більш меньш реального стану речей, то він якщо й дивится то ТІЛЬКИ Арестовича і іже с нім, але ж то не проблема Арестовича, а проблема виключно того довбойоба. Значить йому так добре і в сраці він мав, що за декілька десятків кілометрів гинуть люди. Але як узбагойна таблетка хай Арестович триндить, бо неможливо цілодобово сидіти і картати себе, що нічим не можеш допомогти хлопцям на Азовсталі, наприклад 9
MANJAK11 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 18:24 #5092 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 18:24 блін, і кого ж то з борди мені оце зразу нагадало 5
Bliksss Опубліковано 13 Травня, 2022 в 18:36 #5093 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 18:36 (змінено) 14 хвилин тому, MANJAK11 сказано: блін, і кого ж то з борди мені оце зразу нагадало він не тільки на борді, він - ще й в Юванті буває Змінено 13 Травня, 2022 в 18:39 користувачем Bliksss 3 1
Ko3bMa Опубліковано 13 Травня, 2022 в 22:22 #5094 Опубліковано 13 Травня, 2022 в 22:22 (змінено) 6 hours ago, Zheny@ said: От не знаю, куди написати. Приходжу у двір. З роботи. В дворі на лавці сидять 2 підстаркуватих мадами. Видно, що випили по Сідру. Сидять курять. Я сів на пеньку поруч із лавкою. Мадами докупили, і одна бичок в траву Раз! І сидить собі. Я підійшов і кажу, що у нашому дворі свинячити не прийнято! Чую, "Ой ізвінітє!".... Фашист! Біндєра! Прітєсняєш русскагаварящіх! Змінено 13 Травня, 2022 в 22:25 користувачем Ko3bMa 4 1
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2022 в 08:06 #5095 Опубліковано 14 Травня, 2022 в 08:06 16 годин тому, romanc сказано: Имхо, если пу сдохнет, кацапы будут все равно требовать войны, промывка мозгов далеко зашла там. Вимагати вони можуть навіть воскресіння сталіна! Хай собі вимагають. Правляча еліта одразу всіх вразумить! ІЗ смертю пуйла там багато чого одразу зміниться. Як із смертю сталіна. Особливо після розвінчання культу. Ейфорія зникне, як роса на сонці! А тоді настане прозріння. Не у всіх звісно. ватна вата такою ж і лишиться. А от люди здатні аналізувати таки прозріють. 2
Arden Опубліковано 14 Травня, 2022 в 09:17 #5096 Опубліковано 14 Травня, 2022 в 09:17 ще поки рано списувати ерефію( походу там шольцу з макрончиком наякнули на нормальні чемодани баксюків від путіна... знову починають тормозити і лобіюють переговори. 3
vampirich Опубліковано 14 Травня, 2022 в 10:00 #5098 Опубліковано 14 Травня, 2022 в 10:00 1 година тому, Zheny@ сказано: ІЗ смертю пуйла там багато чого одразу зміниться. А я б не відкидав той варіант, що на місце Путіна може сісти іще більше їбобо 3
nickel Опубліковано 14 Травня, 2022 в 10:51 #5099 Опубліковано 14 Травня, 2022 в 10:51 1 час назад, Arden сказал: походу там шольцу з макрончиком наякнули на нормальні чемодани баксюків від путіна... знову починають тормозити і лобіюють переговори. Можна лінк?
volks Опубліковано 14 Травня, 2022 в 10:56 #5100 Опубліковано 14 Травня, 2022 в 10:56 (змінено) 59 хвилин тому, vampirich сказано: А я б не відкидав той варіант, що на місце Путіна може сісти іще більше їбобо Яке зробить нормальну армію, а не фотовойска. Змінено 14 Травня, 2022 в 10:59 користувачем volks
Рекомендовані повідомлення