Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, MACCEN сказано:

Я проходив комісію недавно, всі були придатні, навіть не чекаючи на що скаржишся одразу писали "придатний".

не "боляче"? маю на увазі - ти ж тут, на борді, на "передову" не відправили?

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
6 хвилин тому, MACCEN сказано:

Я проходив комісію недавно, всі були придатні, навіть не чекаючи на що скаржишся одразу писали "придатний".

ЯК? можна "скаржитись" безпосередньо у військоматі?

теоретично, якщо будуть "довідки", можна (спробувати) рамсити з ними (військоматом), але - не факт...

P.S. На мою думку - на*уя такий воїн, який - не хоче .....воювати  :0011:

• +1 1
Опубліковано
56 хвилин тому, MACCEN сказано:

хуйньою попахує.

Бо якщо потім десь в бою / учебці (умовно) виявиться, що вони визнали "придатним" якогось шизіка, і він своїх переколошматив?

це серйозні розборки, куди вони дивилися? Були прецеденти!

Це  колись було, як в пісні "Красної плєсєні" 

Цитувати

Подсрачников набили мне Крича: "У нас, бля, недобор".

Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

Певно, що фейк чи жарт.

Ні, не фейк) Це китайці так жартують:

Китайский госканал поделил территорию рф между другими странами

Сегодня на китайском государственном телеканале CCTV показали карту, демонстрирующую, каким странам отойдут территории российской федерации после её скорейшего развала.

Очередной удар в спину россиянам от их воображаемых союзников! 

• +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, Nana сказано:

Ні, не фейк) Це китайці так жартують:

Китайский госканал поделил территорию рф между другими странами

Сегодня на китайском государственном телеканале CCTV показали карту, демонстрирующую, каким странам отойдут территории российской федерации после её скорейшего развала.

Очередной удар в спину россиянам от их воображаемых союзников! 

І знову нічого смішного. так і стнеться.  Я про це казав!

Вангую - ймовірність 75%.  Трошки не такі кордони, але суть цілком вірна.

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Трошки не такі кордони,

Трошки???Бульбашам бачив скільки наділили,це за те,що вони нас обстрілювали?(те,що вони лепечуть,що це росіяни-так це для бідних,на ракеті не написано хто.З твоєї території-відповідай за це)

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

Трошки???Бульбашам бачив скільки наділили,це за те,що вони нас обстрілювали?(те,що вони лепечуть,що це росіяни-так це для бідних,на ракеті не написано хто.З твоєї території-відповідай за це)

Там Бульбашія взагалі зайва.

До Польщі перейде на 50%. Трошки до Литви. Ну і Україні має перепасти частинка.

Я писав колись, що рашка роздробиться в міжусобицях. Кожна країна, яка зараз входить в склад рашки - заявить по суверенітет.

Китай точно третину відгризти схоче :)

Ми заберемо нашу Кубань. Крим.

Японія Курили. і так по списку.

Опубліковано
11 хвилин тому, volks сказано:

А хто ж нам тоді репарації буде платити, якщо кацапстану не стане?

Правонаступники :)

Хоча це дійсно для рашки вихід.

Буде як з СРСР.  Хто виплачував борги по СбєрКнижкам, облігаціям?  Кому претензії?

Навіть стаж не хотіли рахувати, який був в СРСР.

• Ха-ха 1
Опубліковано
15 годин тому, dj_design сказано:

трошки гумору на ніч :)

Показати прихований контент

Бачив це відео трошки раніше, влучання звичайно унікальне, але знаєте що здивувало ? По-перше, що після попадання всередину звичайної (не броньованої!!) машину не рознесло на шматки ! Але ще більше здивувало, коли чувак після того ще й випав з машини і повз, і той що всередині машини лишився теж видно що ворушився ще ! Тобто я очікував що після такого влучання там всередині просто мав лишитись фарш, а вони ще ворушаться ?! :blink:   Схоже бомбочки ці зовсім слабенькі.

• +1 1
Опубліковано
18 часов назад, Zheny@ сказал:

хуйньою попахує.

Бо якщо потім десь в бою / учебці (умовно) виявиться, що вони визнали "придатним" якогось шизіка, і він своїх переколошматив?

це серйозні розборки, куди вони дивилися? Були прецеденти!

Це  колись було, як в пісні "Красної плєсєні" 

я наприклад не впевнений навіть в собі, що якщо попаду в замєс чи я буду адекватний і на скільки, тому то все до реального бою фігня повна.

Я якось був скажем так не під обстрілом але коли поряд стріляли і могли завалити, то якісь не ті відчуття що дивишся по телевізору :)

І в такиз випадках мізки по іншому спрацьовують у всіх.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
49 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Бачив це відео трошки раніше, влучання звичайно унікальне, але знаєте що здивувало ? По-перше, що після попадання всередину звичайної (не броньованої!!) машину не рознесло на шматки ! Але ще більше здивувало, коли чувак після того ще й випав з машини і повз, і той що всередині машини лишився теж видно що ворушився ще ! Тобто я очікував що після такого влучання там всередині просто мав лишитись фарш, а вони ще ворушаться ?! :blink:   Схоже бомбочки ці зовсім слабенькі.

Я канєшно не специаліст, але думаю що осколками там посікло всіх добре, якщо і залишились живі то ненадовго, внутрішні кровотечі і тд зроблять своє діло.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
44 minutes ago, SergLutsk said:

машину не рознесло на шматки

це осколочний боєприпас, давайте подумаємо скільки грам може понести такий коптер, правильно десь 500-700грам, два набої по 200-300 грам, які зносить вітром, тут навіть хвіст йому роби не роби буде зносити, це надзвичайна ефективність після першого удару було 2 поранених, другий удар і не мав розірвати авто, він і не міг, вікна виболо осколками і людей посікло нормально, розкрию таємницю, навіть після смертельних поранень, люди часто не вмирають миттєво, буває навіть, що не розуміють, що їх поранено. Для такого дрона це 99 балів зі 100.

• +1 5
Опубліковано
18 хвилин тому, Revolver сказано:

другий удар і не мав розірвати авто, він і не міг

Ну просто по відео здається що та бомбочка мала "бойовий об'єм" як зо 3 гранати, хоча може це і візуальний обман, тому й очікувалось сильнішого ефекту. А який там коптер і скільки він може нести то ти як по відео визначив ? 

Опубліковано
3 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну просто по відео здається що та бомбочка мала "бойовий об'єм" як зо 3 гранати, хоча може це і візуальний обман, тому й очікувалось сильнішого ефекту. А який там коптер і скільки він може нести то ти як по відео визначив ? 

Були відео, де їх показували. +- такі.

Але додай ще йому механізм скидання того заряду.

Правильний "поштовий" дрон, із великою вантажопідйомністю вартує трохи дорого. + "доробки" + ефективний заряд.

Навіть цей голий ентузіазм виявився ефективним на 99%.

Скалічені орки - небоєздатні орки!

• +1 5
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

Були відео, де їх показували. +- такі

В основному відео де застосовують РКГ-1600 .Але вона б рознесла Жигуля,це щось осколкове самопальне.

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, case_l сказано:

ВОГ-17

таким мене було поранено. Сєпари шмаляли з підствольного, попали в сосну, метрів 5 від мене. Детонація, далі рикошетом два осколки влучили в мене, один попав в бронік, інший в ремінь і застряг в боку - тазовій кістці. 

Це протипіхотна граната, напхана великою кількістю осколків, а не вибухівки, тому не варто очікувати великого "БУМ". На відео видно, що до ВОГа прилампічили хвостовик в металевій гільзі. Скоріш за все та гільза зменшує силу вибуху і радіус ураження, але добавляє ще більше осколків.   

99%, що всі хто був в авто на відео - жмуріки, контужені посічені жмуріки - від масових кровотеч.

Змінено користувачем Профессиона́л
  • Дякую! 2
  • +1 7
Опубліковано
On 29.04.2022 at 21:11, MACCEN сказано:

Теж таке чув. Є дві руки й дві ноги - придатний. Скаржишся на щось - пох. Хіба маєш якусь довідку, то МОЖЕ відправлять на дообстеження. За декілька днів знайомому треба з'явитися з речами на відправку... Не служив, сам по собі хлюпик - я без поняття, як він автомат втримає. 

З таким підходом наші діють не краще кацапів і дирляндії

• +1 3
Опубліковано
2 годин тому, Werwolf777 сказано:

Не служив, сам по собі хлюпик - я без поняття, як він автомат втримає. 

*Все пропало*?Хто сказав,що його на передову візьмуть?Хоч маєте поняття скільки військових задіяно в тилових,допоміжних,постачанні,інших службах?Там не військомат,самі командири побачать куди його.Ніхто собі не буде вішати *слабака*,від якого куча людей може загинути.А в ІТ сфері(до прикладу) він може більше користі принести.Принаймі так було з місяць назад,зараз не знаю,може *кадровий голод* настав.

• +1 2
Опубліковано
9 хвилин тому, igrok сказано:

*Все пропало*?Хто сказав,що його на передову візьмуть?Хоч маєте поняття скільки військових задіяно в тилових,допоміжних,постачанні,інших службах?Там не військомат,самі командири побачать куди його.Ніхто собі не буде вішати *слабака*,від якого куча людей може загинути.А в ІТ сфері(до прикладу) він може більше користі принести.Принаймі так було з місяць назад,зараз не знаю,може *кадровий голод* настав.

Від тих, що @romanc описував, теж буде велика користь? А те, що ВЛК на скарги не звертає уваги - це нормально? Туди зараз попаде купа психів і реально хворих. Багато з такими навоюємо? Це не відбір, а просто гребуть всіх підряд

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...