Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

та до чого тут ядерний удар! То просто вони Арестовича теж дивляться! А він сказав, що якщо вдарять по Києву, то ми по Мацкві вальнем! А Арестович же хєрні не скаже!

:D

• Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)

хоча ті мокші і самі люблять свою Мацкву спалити, а потім розповідати, що то був такий коварний план

ПиСи: я не проти

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

Значить, вони з медведчуком дійсно мали певні плани, раз їй прийшлося так змінити свою зовнішність .. Не думаю, що до путіна в гості збиралися)

https://news.obozrevatel.com/ukr/show/people/tak-roblyat-zlochintsi-pid-chas-vtechi-hirurg-vikriv-marchenko-u-vikoristanni-plastichnoi-hirurgii-foto.htm

Опубліковано
14 хвилин тому, jack74 сказано:

він сказав, що якщо вдарять по Києву, то ми по Мацкві вальнем

Спрацювали на випередження)))

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

ну а смисл тоді сімьї свої вивозити ? куди ? в космос ? якщо ядерна війна почнется, виживуть тільки путін і Шльома )) А потім тільки Шльома, бо він путіна морально заїбе і той повісится ))

Імхо, втікають ті, кого мають здати арештовані за розкрадання генерали

Є нормальна точка. Вивезу недорого. Пустеля Сахара. Їсти ( на пару міс.) є шо. ( є пару нехороших людей)Недорого. Три - чотири сім’ї максимум за ходку. Подробиці в приват.

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)
10 годин тому, MANJAK11 сказано:

ну а смисл тоді сімьї свої вивозити ? куди ? в космос ? якщо ядерна війна почнется, виживуть тільки путін і Шльома )) А потім тільки Шльома, бо він путіна морально заїбе і той повісится ))

Імхо, втікають ті, кого мають здати арештовані за розкрадання генерали

Вадім , ти попередній меседж сприйми як жарт. Конкретно до цього меседжу . Ти сильно не сци. Чи ви ,сильно не сціть. Атомна тактична зброя- радіоактивність хєрня,спадає за 2 год.  ( в порівнянні з Балістикою чи Чорнобилем)Головний ударний кулак - вибухова хвиля і радіомагнітний імпульс. 

• Дякую! 1
  • Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
48 хвилин тому, Alex S сказано:

Вадім , ти попередній меседж сприйми як жарт. Конкретно до цього меседжу . Ти сильно не сци. Чи ви ,сильно не сціть. Атомна тактична зброя- радіоактивність хуйня, спадає за 2 год.  ( в порівнянні з Балістикою чи Чорнобилем)Головний ударний кулак - вибухова хвиля і радіомагнітний імпульс. 

волосся не буде випадати?

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 13.04.2022 в 10:32, SergLutsk сказал:

Добре, ти не звик до усного спілкування, але писати це не говорити. Я це не можу пояснити інакше ніж або обмеженістю людей, неосвідченістю, або багально небажанням.

Знаю русских, які швидко переходять на українську, правда інколи все ж бувать русскі слова. Але є русскі які принципово не хочуть говорити українською.

Опубліковано
В 13.04.2022 в 12:54, dimmon сказал:

Як їдуть на заробітки в Польщу чи Німеччину, то вчать мову пару років і здають на C1, а жили 30 років в Україні, то і Української навіть не знали.

оце точно, знав таких.

Опубліковано
30 хвилин тому, deluxkangoo сказано:

Знаю русских, які швидко переходять на українську, правда інколи все ж бувать русскі слова. Але є русскі які принципово не хочуть говорити українською.

так у нас в Луцьку є такі, що тут народились і кацапомовні    

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 14.04.2022 в 09:06, Alex S сказал:

Схоже на правду…. Кацапури підтверджують. Якщо зняли весь ,700 чол екіпаж, то судна нема.  Або металобрухт або на мінус 2200 м. 

68C8E1A6-E728-40A3-BB0A-9479B71472A4.jpeg

510 чоловік всього, а далеко не всіх зняли.

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано
23 часа назад, WebTraveller сказал:

Доробили все-таки Нептуни))

Залишилось ще кілька корабликів з моряками на корм рибкам відправити...

ще три фрегати.

Опубліковано
23 часа назад, Alex S сказал:

Якось дуже цікаво доробляли . Коли були багаторазові спроби висадки десанту ,то при візуальній добрій видимості кораблів( масовій) відповідали градами. Потім мінували побережжя. А через майже через 50 день війни, коли неділю ,як брити заявили про те ,що гарпун вже в Україні , Нептун з’явився , і відразу поцілив в флагман ЧФ ,, Москву,, !!! Слава Порошенку! Слава Турчинову! Слава їх ракетній програмі !!

мабуть берегли поки не було Гарпунів.

• +1 1
Опубліковано
21 час назад, WebTraveller сказал:

Десь я в цій темі раніше цікавився, чи входить захоплена техніка в статистику втраченої.

Виявляється не входять. По крайній мірі з"явилась така інфа:

Гарна така статистика. 500 танків втратити за 50 днів то не хухри-мухри))

вже 750 танків

• +1 1
Опубліковано (змінено)

@Alex S ну так я про це ще вчора писав.  Вони настільки ах@євші, що заявляють, що Україна не має права  відповідати обстрілами по території РП.

Змінено користувачем volks
  • Ха-ха 1
Опубліковано
1 минуту назад, deluxkangoo сказал:

а може гарпунами. це можна провірити?

@deluxkangoo а тобі не все одно?

Його Нептун потопив вилами. Тризубом. 

Колись після війни взнаємо. Може.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
Спойлер

Правда ,що вул Федорова тепер немає? Є вулиця ім. Героїв Добровольців?

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...