Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Алекс, ти бачив це позориське, де "льотчик" аж 9,5 годин налітав, а виправив в документах на 52 години.

Куди воно полетить?

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Алекс, ти бачив це позориське, де "льотчик" аж 9,5 годин налітав, а виправив в документах на 52 години.

Куди воно полетить?

Спойлер

Це правак, командир згорів. І це наліт в рік, за рік в який хворів, був в відрядженні і тд. Тому хотів намалювати норму. Повір на слово, знаю про що пишу. Впс в них потужний, друга справа що якщо на війну в тих обсягах тратити то скоро піде голод і бунти.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Все! Перевзувається хуйло! Первая фаза закончєна! Освободітєлі дамбаса:D

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

Многоходовочка від Погуляйка: дозволити продаж алкоголю, забирати машини в п'яних водіїв на війну. І податки (акциз) платяться і армія посилюється.

image.png.728c0f688d06260be2e8c97074933331.png

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
Щойно, Oli сказано:

Тобто?

Відбріхується.

Він зазнав поразки за місяць. Це факт. А подає своїм холопам, як закінчення першої фази.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Oli сказано:

Спойлер

Тобто бобік здох , за неділю вся Україна повинна була бути під повним контролем москалів. Всі обл ,райцентри, комендатури росгвардіі в кожному великому селі… Ніяких фаз не було в замислі зовсім. А тут зосереджуються на захисті дамбаса. Бо резервів не вистачає. Логістичних і військових. Розслаблятися не можна, це споконвічні брехуни,але це вже знак, що в них все хуйово. Дєнєх нєт прєждє всєво.

Змінено користувачем Alex S
  • +1 4
Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А подає своїм холопам, як закінчення першої фази.

Я веду до того... що хоч бомбити перестане.

Опубліковано

кацапи у відосі кажуть що в України було більше 2000 танків, а залишилось менше тисячі от дебіли, Арестович озвучував що було 800 на початок.

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

На должность командующего 1 танковой армией (в/ч 11161, Баковка) Западного военного округа назначен генерал-майор Терещенко Николай Андреевич, которые до этого занимал должность заместителя начальника штаба Центрального военного округа.
Генерал-майор Терещенко имеет боевой опыт и только в феврале с.г. вернулся из полугодовой командировки в Сирии. Там он успел отличится как “кровавый генерал”, после расстрела сирийских беженцев и сдавшихся в плен военнослужащих.
К своим подчинённым относится свысока без капли уважения. Главное для него выполнения приказа высшего командования, даже если это влечёт за собой большие потери личного состава. В Сирии для повышения эффективности наступательных действий использовал практику заградотрядов, не давая отступать своим войскам. Скорее всего применит такую же тактику к подразделениям 1 танковой армии в ходе наступательных действий на Украине.

От таких звірків хуйло почав назначати. Паслєдняя надєжда рєйха.

• +1 2
Опубліковано
26 минут назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Є дуже хороші новини по саміту в Польші. По зброї. Сказати поки не можу. Турків додавили! Все буде Україна!

Ти як  @Віталій СК. Знаю таке що ого-го, але не скажу нікому. )))

Опубліковано
Щойно, weldermaster сказано:

Знаю таке що ого-го

Зрозуміло, що Байден не на біженців наших їздив в Польщу подивитися. Була зустріч, була розмова. Радісно почути, що це пішло нам на користь. Навіщо поки більше знати? 

• +1 9
Опубліковано
3 минуты назад, case_l сказал:

називається найди на мапі країну де живуть уроди, на "у" починається

Ти ж не про Україну? ;) Судячи по маршруту, там не тільки Угорщина проти.

Spike?

• +1 1
Опубліковано

На цю тему вчора читала:
Міністр оборони Чехії Яна Чернохова відмовилась їхати до Угорщини на зустріч голів оборонних відомств:
"
Я завжди підтримувала V4, і мені дуже шкода, що дешева російська нафта важливіша для угорських політиків, ніж українська кров», - написала політик.
https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3440006-ministerka-oboroni-cehii-vidmovilas-ihati-do-ugorsini-cerez-ii-poziciu-sodo-agresii-rf.html

• +1 2
Опубліковано
Цитувати

Угорці прибули на територію сучасної Угорщини наприкінці 9 ст. з первісної батьківщини між Волгою й Уралом через південні українські степи.

На недовгий час утворили в міжріччі між Бугом, Дністром, Серетом і Прутом союз семи угорських племен. Витиснені звідти печенігами й болгарами, подалися в 895–896 роках під проводом Арпада через Карпати до Паннонії. Тут підкорили собі місцеве населення, головним чином слов'янське (воно згодом асимілювалося), прийняли християнство й створили сильну централізовану державу Угорщину, до якої належали й теперішні українські землі на захід від Карпат — Закарпаття.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

скоро перестануть надходити відкати проросійському уряду мадярів.

А ЄС може і натиснути зі свого боку. Тоді задумаються.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Де? 

Я в Боратині. Пишуть що багато де було чути. І в Крупі і на ДПЗ

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
Только что, WebTraveller сказал:

Я в Боратині. Пишуть що багато де було чути. І в Крупі і на ДПЗ

На київському майдані тиша.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...