Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 хвилин тому, Nana сказано:

Знаєш... таких провокаторів хочеться вгріти чим-небудь добряче - що під руку попаде.. Для чого тоді було починати цю мову? 

Назвався грибом-  лізь в кошик...

Спойлер

Чого ви не називаєте провокаторами тих, хто пише про наступ білорусів, а мене навіть вгріти не проти? Я не можу відкрити зараз цю іформацію.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
5 хвилин тому, Werwolf777 сказано:
  Hide contents

З тією інформацією у відповідні служби звертався? Чи просто тішишся гордістю, що знаєш?

Спойлер

Це загальнодоступна інформація, яка буде зовсім не цікава для них.

Опубліковано
38 хвилин тому, weldermaster сказано:

Столтенберг заявив що ймовірність нападу білорусії висока.

Вона вже місяць такою й лишається.

• +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, Віталій СК сказал:
  Скрыть контент

То напиши мені в приват, я нікому не скажу, якщо так треба.

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

@Віталій СК то нащо хизуєшся, що щось знаєш, але нікому не скажеш? Дитячий садок.

Я попередив. Дитячий садок - це намагання змусити мене викласти інформацію в загальний доступ. 

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, Віталій СК сказано:
  Показати прихований контент

Спойлер

А ти все ж звернись

Опубліковано
10 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Це загальнодоступна інформація, яка буде зовсім не цікава для них

3 хвилин тому, Віталій СК сказано:

змусити мене викласти інформацію в загальний доступ

Де логіка?

• Ха-ха 2
  • +1 4
Опубліковано
1 минуту назад, Віталій СК сказал:

Дитячий садок - це намагання змусити мене викласти інформацію в загальний доступ. 

Дитячий садок - це якраз твоє повідомлення у стилі "Я все знаю і нікому не скажу, тільки якщо прилетить бла-бла-бла", що легко можна інтерпретувати, що тобі капець як сумно без жертв, та й на Луцьк тобі пофіг :(

38 минут назад, case_l сказал:

Луцьк та Львів простіше розбомбити тактичною ядерною зброєю

Ще один "генератор ідей". Чому так не йметься? :(

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
33 хвилин тому, Nana сказано:

хочеться вгріти чим-небудь

Я вибачаюся.., соромлюся запитати , а ви жінка чи чоловік?

• Ха-ха 3
Опубліковано
3 хвилин тому, igrok сказано:

Де логіка?

Невірно виразився. Загальнодоступна для людей  які опинились в певному місці в певний час.

Все, я закрив цю тему, бо я зараз не стримаюсь і напишу, а мене потім приймуть під білі рученьки, як посібника ворогу. Вважайте мене пустобріхом і людиною з високим ЧСВ.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

В Києві, там де не обстрілюють, так само.

нігтики, бровки, кава, до кави.

Життя продовжується.

Сестра рассказывает подруга-маникюрщица делала маникюр 28.02 на Комсомольском бульваре, когда уже обстреливали Восточный и там не было света, заодно и телефоны зарядила...

У сестры родственники , знакомые, клиенты выходят на связь, выехали из Марика, и большая часть в дыре(((, вывозят. 

Мой сын с бывшей живы, отписалась ее подруга из донецка без доп инфы...

Из родни сестры 2 семьи прятались в подвале на Мира 100, дом завалился и никто не вытаскивает их, линия фронта и одна ее сестра без вести....

• Cумний 6
Опубліковано
1 хвилина тому, Віталій СК сказано:

Невірно виразився. Загальнодоступна для людей  які опинились в певному місці в певний час.

Все, я закрив цю тему, бо я зараз не стримаюсь і напишу, а мене потім приймуть під білі рученьки, як посібника ворогу. Вважайте мене пустобріхом і людиною з високим ЧСВ.

Коли хоч вєбуть? Завтра чи вже сьогодні?

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Alex S сказано:

жінка

Все одно можу вгріти.. Навіть тим самим пультом для ТВ, наприклад, наразі під рукою.. І буде боляче, повірте)

• Ха-ха 3
Опубліковано
1 хвилина тому, Nana сказано:

Все одно можу вгріти.. Навіть тим самим пультом для ТВ, наприклад, наразі під рукою.. І буде боляче, повірте)

Жінка це чудово. Насилля то погано.

• +1 1
Опубліковано
10 minutes ago, Віталій СК said:

Я попередив. Дитячий садок - це намагання змусити мене викласти інформацію в загальний доступ. 

Без образ, але твої попередні пару повідомлень мені нагадують розмови моїх співробітників, які ніколи не ходять в укриття коли повітряна тривога. Так от,  позавчора, пішли всі як один в укриття, бо "друг брата, який стоїть на кордоні де стоїть зсу (які йому розказали), подзвонив і сказав, шо будуть бомбити Львів, інфа сотка". 

Тут і так багато новин на горизонті, нашо нам твої ше загадки розгадувати? :)

• Ха-ха 2
  • +1 3
Опубліковано
Щойно, Nana сказано:

пошкодуй пульта, бо логістика порушена і новий купити буде проблематично

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

коли в якості пульта

Не в тему, але про це думала.. Ксіомі 43' - кнопок немає зовсім.. Хочу запасний все ж купити - на всяк випадок.

Опубліковано (змінено)
9 минут назад, yucore сказал:

Без образ, але твої попередні пару повідомлень мені нагадують розмови моїх співробітників, які ніколи не ходять в укриття коли повітряна тривога. Так от,  позавчора, пішли всі як один в укриття, бо "друг брата, який стоїть на кордоні де стоїть зсу (які йому розказали), подзвонив і сказав, шо будуть бомбити Львів, інфа сотка". 

Тут і так багато новин на горизонті, нашо нам твої ше загадки розгадувати? :)

А что, ВСУ должны были стрелять?

После Мариуполя сестра сказала, что когда воздушные тревоги -это фигня, жопа начинается когда их уже перестают обьявлять((((

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Віталій СК сказано:
contents

Давно прильотів не було. Маю певні побоювання, що русня це може виправити найближчим часом. Якщо це станеться, то розповім причини, а якщо ні, то і не треба.

Тобто коли вєбуть, то ти скажеш що ти про те знав? 

13 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Звідки в мене така інформація?

Звідти саме ,звідки в тебе побоювання. Що кцп може щось виправити. Чи ти просто написав що може бути новий приліт? Може, тільки поки про це нікому не кажи, ок?  Шуткую. Не пиши дурниць. Ти сам заінтригував, потім перевзуваєшся. Те що може початися штурм Західної України всі знають. Для сенсу війни то як хуй в комара. Чи ракетки чи пару бомб. Сенсу в цьому взагалі немає. Бо треба брати сухопутною операцією МІСТА. Обласні центри насамперед.  Робити комендатури, проводити референдум ,ставити своїх губернаторів і мерів. Маріупіль за місяць не взяли…Окрім Херсону( і той умовно взятий) ,не встановлена кцп влада в жодному обл.центрі. Так що що куди прилетить не знає ніхто.

Змінено користувачем Alex S
  • Дякую! 3
  • +1 3
Опубліковано

Чубайс звалив з рашки

Цитата

Чубайс готовит интервью западным медиа с разоблачением военного преступника Путина. Видимо, до вечера публикация может выйти - Фейгин.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, nickel сказано:

звалив з рашки

Його в Турції вже бачили - навіть фото є. Інтерв'ю буде гаряче, якщо буде... До речі, прочитала, що саме Чубайс рекомендував його Єльцину - як надійну людину..  Після чого пуйло і перебралося з Пітеру в Москву.. Цей дядько точно багато чого знає... Чекаю інтерв'ю! Мабуть, весь світ чекає..

Змінено користувачем Nana
  • +1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...