Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 хвилин тому, MACCEN сказано:

нащо так казати відморозки зі сходу? Типу у нас своїх ніколи не було.

Там їхній відсоток більший.  І вони явно не воюють, а якщо і воюють, то не в ту сторону!

Я знаю про що кажу!

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

За законом військового стану хто главний - армія чи поліція? Хто кого може заарештувати

Аналогічне запитання: в кого більше влади і повноважень - у Погуляйка чи в Поліщука? Зрозуміло, що в різних будівлях сидять, але ж в одному місті.. Вони зовсім не комунікують між собою? Соромно не те дивитися - один дозволяє, другий забороняє.. Дитсадок. Вже б якось задля власного авторитету могли домовитися між собою - як буде краще в даній ситуації. 

Опубліковано
50 минут назад, Zheny@ сказал:

Скажи це відсидівшому відморозку зі сходу, який на дівчину напав у під'зді.

В темному під'їзді можна підстерегти і 100-кілограмового 2-метрового мужика та смачно йому приложити чимось по голові і забрати автомат. А щодо відкритої місцевості, то я колись  ходив на таеквондо і бачив, як щупленькі 1.6-метрові дівчатка вирубають здоровенних мужиків.

• +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

В темному під'їзді можна підстерегти і 100-кілограмового 2-метрового мужика та смачно йому приложити чимось по голові і забрати автомат. А щодо відкритої місцевості, то я колись  ходив на таеквондо і бачив, як щупленькі 1.6-метрові дівчатка вирубають здоровенних мужиків.

Я вірю всім вам.

Але спортзал - то одне, а реалії життя - інше.

пацанчік, який щотижня з кимось б'ється в реалі, має більше шансів, аніж умовна 1,5-метрова дєффачька зі знаннями тейквондо в спортзалі.

Народ, я вам навів приклад того, що я бачив сам.

А ви як в кіно!  Якщо азіат, то обов'язково кунг-фу / карате?  Я вас прошу!  так і тут, ви хочете сказати, що вона обов'язково каратистка чи має спецпідготовку?   Неочікувано можна любого вирубити.

Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А ви як в кіно!  Якщо азіат, то обов'язково кунг-фу / карате?  Я вас прошу! 

А як зі сходу - зразу зек чи гопнік?

• +1 4
Опубліковано
3 минуты назад, Zheny@ сказал:

Я вірю всім вам.

пацанчік, який щотижня з кимось б'ється в реалі, має більше шансів, аніж умовна 1,5-метрова дєффачька зі знаннями тейквондо в спортзалі.

А ви як в кіно!  Якщо азіат, то обов'язково кунг-фу / карате?  Я вас прошу!  так і тут, ви хочете сказати, що вона обов'язково каратистка чи має спецпідготовку?   Неочікувано можна любого вирубити.

Мало у полиции оружие отбирали? А сейчас всем автоматы выдали. Видел у нас наряд, двое с автоматами, один с псп не булап, с огромным магазином и оптикой.

Приняли закон №7149 – возможность отмены меры пресечения или содержания под стражей для призыва лиц на военную службу. И им не лопаты будут давать...

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Я теж бачив те, про що пишу, в реалі. І не тільки в спортзалі. Перед війною, восени я трішки ходив на підготовку в один патріотичний загін. 

2 минуты назад, Zheny@ сказал:

В реаліях життя якраз таки непомітні люди, а не гори мускулів та мняса, роблять дивовижні речі.

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, Basil сказал:

Сейчас ТРО комплектуют "военкоматы" мобилизоваными и резервистами.

И приличная часть с Киева и Востока.

Опубліковано
4 хвилин тому, romanc сказано:

Сейчас ТРО комплектуют "военкоматы" мобилизоваными и резервистами.

ТРО умовно поділяється на дві складові. Перша Сили ТРО (бригади і батальйони ТРО) комплектуються нами "мобилизоваными и резервистами"...

і

Цитувати

Загін територіальної оборони та безпеки територіальної громади - окремий підрозділ Військ територіальної оборони України, сформований на добровільній основі з жителів відповідної територіальної громади та підпорядкований командиру військової частини (підрозділу) територіальної оборони України за територіальним принципом, який здійснює свою діяльність відповідно до цього Закону та Положення про Загони територіальної оборони та безпеки територіальної громади, з метою підготовки та виконання завдань територіальної оборони України в межах територіальної громади;

комплектуються без нашої участі. але будь-кого за потреби ми можемо мобілізувати в ЗСУ.

• Дякую! 2
  • +1 2
Опубліковано

За законом військового стану хто главний - армія чи поліція?

військові... але за поліцією залишається функція забезпечення громадського порядку.

Хто кого може заарештувати?

ніхто нікого, є вищі служби, ДБР наприлад...

• +1 1
Опубліковано
46 хвилин тому, Nana сказано:

в кого більше влади і повноважень - у Погуляйка чи в Поліщука?

в Погуляйка - він начальник обласної військово-цивільної адміністрації.

Поліщук всього лиш мер Луцької громади. Але чіткої підпорядкованості і вертикалі немає.

Все це в результаті децентралізації...

• +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, Basil сказано:

Поліщук всього лиш мер Луцької громади. Але чіткої підпорядкованості і вертикалі немає.

Гаразд. Чи мають чинність накази Поліщука, якщо вони суперечать наказам Погуляйка?

Невже вони не можуть між собою домовитися, щоб це виглядало цивілізовано?..

Опубліковано
2 минуты назад, Nana сказал:

Гаразд. Чи мають чинність накази Поліщука, якщо вони суперечать наказам Погуляйка?

Війсковий стан. Війсково-цівільна вище.

Опубліковано
23 хвилин тому, Basil сказано:

Її і до децентралізації не було. Це називається місцеве самоврядування.

Опубліковано
16 хвилин тому, Nana сказано:

Вони до війни за приміські маршрутки бодались, Поліщук не дозволяє їздити містом, а Погуляйко - видає дозволи з маршрутом через місто.

Якраз перед початком війни - судитись мали.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, Nana сказал:

Аналогічне запитання: в кого більше влади і повноважень - у Погуляйка чи в Поліщука? Зрозуміло, що в різних будівлях сидять, але ж в одному місті.. Вони зовсім не комунікують між собою? Соромно не те дивитися - один дозволяє, другий забороняє.. Дитсадок. Вже б якось задля власного авторитету могли домовитися між собою - як буде краще в даній ситуації. 

Нашому меру в фейсбуці жіночки оди сотнями виписували за те,що він заборонив продаж алкоголю.

На Погуляйка,навпаки,собак всіх спустили.

в тг "Безпечний Район" проводили опитування,в групі цій десь 5000 користувачів-то біля 80 % підтримували заборону продажу алкоголю.

Думаю,рішення Поліщука про заборону після дозволу Погуляйка було саме з метою показати хто в домі господар+ залучитися підтримкою та покращити рейтинг.

до речі,я не всі відео мера проглядаю,він якось коментував 2 дозвіл на продаж алкоголю?

Опубліковано (змінено)

https://t.me/nexta_live/23060

Это Комсомольский ( по старому) бульвар и справа Ляпино поэтой горке  орки подымались, заехав с востока по берегу с Сопино и еше там дальше км 1,5-2 всего фронта.(склон к берегу)

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
8 хвилин тому, paksivatova сказано:

продаж алкоголю

Щодо алкоголю - особисто мені якось байдуже. Просто око ріже оця показна міжусобиця. Нецивілізовано, одним словом.

Опубліковано

як один мені казав не стрьомно йти в бій, ще стрьомніше коли поряд люди які тільки вчора побачили в живу автомата :)

Опубліковано
4 минуты назад, Віталій СК сказал:

Щойно був у Сільпо. Алкоголь оперативно виставляють на полиці. 

Життя налогоджується.. )))

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...