Alex S Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 08:31 Поділитися #301 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 08:31 9 годин тому, Nokian сказано: Люди говорять ,бо кругом НЕСПРАВЕДЛИВІСТЬ,а втирають про ,,,кінець різних епох,, Що їм ще залишається. Як ви всі, в більшості ,не можете зрозуміти , що зміна одного довбойоба на іншого довбойоба нічого не вирішує. Це треба звільняти десь ТИСЯЧУ людей при владі. А половину з тої тисячі ,судити і садити. Треба звільняти ВСІ керівні посади в УСІХ міністерствах , включно з замами ,навіть малих департаментів, Треба сраною мітлою виганяти всю стару гвардію з облдержадміністрацій включно з районами. Треба тотально реформувавати Фсбу і керівну ланку нацполіціі. Хулє ви трете про Зєлю і Хуєлю роками? Він нічого не вирішує ,бо англійською це називається мапіт палімент і мапіт президент - ляльковий президент з ляльковим урядом. Вони не особистості - вони для картинки в тілівізорі балаболи.Тотальна реформа судової системи. Коли навіть родичам не політика, а просто злодія з грошима за злочин з смертю людини не відкривають НАВІТЬ судового провадження. Я про кацапочку ,що грохнула насмерть в Маяках тверезого дядька на пішохідному переході. Навіть не оголосили підозру !!! Тобто дід сам винен , складу злочину не має і навіть імітацію слідства не треба робити. Потрібні КРОТИ ,чесні і незаплямовані молоді слідчі сбу і дбр, які будуть рити по старим кнурам ,які позасідали в своїх хатах і хамончики під коньячок смакують. Тих хто розпиздив і за безцінь розпродав радянську спадщину. Потрібен лідер і сильною командою. В першу чергу командою чесних слідчих ,прокурорів і судей. Тоді за років 5 може щось зробиться а так….. Не сріться між собою ,вони не варті вашої уваги. Вода ні про що. 2 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 09:21 Поділитися #302 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 09:21 20 хвилин тому, Alex S сказано: Як ви всі, в більшості ,не можете зрозуміти , що зміна одного довбойоба на іншого довбойоба нічого не вирішує. Це треба звільняти десь ТИСЯЧУ людей при владі. А половину з тої тисячі ,судити і садити. Треба звільняти ВСІ керівні посади в УСІХ міністерствах , включно з замами ,навіть малих департаментів, Треба сраною мітлою виганяти всю стару гвардію з облдержадміністрацій включно з районами. Треба тотально реформувавати Фсбу і керівну ланку нацполіціі. Хулє ви трете про Зєлю і Хуєлю роками? Він нічого не вирішує ,бо англійською це називається мапіт палімент і мапіт президент - ляльковий президент з ляльковим урядом. Вони не особистості - вони для картинки в тілівізорі балаболи.Тотальна реформа судової системи. Коли навіть родичам не політика, а просто злодія з грошима за злочин з смертю людини не відкривають НАВІТЬ судового провадження. Я про кацапочку ,що грохнула насмерть в Маяках тверезого дядька на пішохідному переході. Навіть не оголосили підозру !!! Тобто дід сам винен , складу злочину не має і навіть імітацію слідства не треба робити. Потрібні КРОТИ ,чесні і незаплямовані молоді слідчі сбу і дбр, які будуть рити по старим кнурам ,які позасідали в своїх хатах і хамончики під коньячок смакують. Тих хто розпиздив і за безцінь розпродав радянську спадщину. Потрібен лідер і сильною командою. В першу чергу командою чесних слідчих ,прокурорів і судей. Тоді за років 5 може щось зробиться а так….. Не сріться між собою ,вони не варті вашої уваги. Вода ні про що. цілковита правда лише для початку потрібно, аби наше суспільство до того доросло... можна справді змінити ВСІХ, але потроху і нові зкурвляться ніби усі хочуть, щоб було по закону... але в разі чого, щоб кум/сват/брат все "порішав"... "рука руку миє" та "моя хата скраю" у нас ледь не на кожому кроці мало хто доповість у відповідні органи, чи служби, коли бачитиме протиправні дії та якщо справа не стосуватиметься його інтересів ніби потрохи рухаємось у тому напрямку, але "стара гвардія" і навчені ними отприски ще довго не даватимуть нашій державі дихнути на повні груди 2 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 09:42 Поділитися #303 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 09:42 5 хвилин тому, Werwolf777 сказано: цілковита правда лише для початку потрібно, аби наше суспільство до того доросло... можна справді змінити ВСІХ, але потроху і нові зкурвляться ніби усі хочуть, щоб було по закону... але в разі чого, щоб кум/сват/брат все "порішав"... "рука руку миє" та "моя хата скраю" у нас ледь не на кожому кроці мало хто доповість у відповідні органи, чи служби, коли бачитиме протиправні дії та якщо справа не стосуватиметься його інтересів ніби потрохи рухаємось у тому напрямку, але "стара гвардія" і навчені ними отприски ще довго не даватимуть нашій державі дихнути на повні груди Україна вся різна. Ментальність людей різна ще. Зі мною поруч всі регіони. Люди з усіх її частин. Харків, Дніпро ,Маріупіль - сєпарня, одна мова как в расіі, а газ та расійскій, а гаварілі что кримскій мост нє вазможна пастроіть…. Адєссса - жидо масонська республіка. Адєсса всєгда будєт Адєсай. Центр Полтава-Кропивницький - україномовні нейтрали, аби бараболя вродила, і свинячого грипу не було. Нікалаєф- Херсон, говорящій на рускоукрайонській мові,регіон що застряг в 90х і їм це подобається. Кієфф - як Каліфорнія , стейт ін зе стейт. Окрема держава. Кто меньше штукі палучаєт ,тот сєйчас ваабще лох.Всі різні в ментальності. Суд і реальні посадки ,в тому числі за сепаратизм. Навіть бесіди в бу будуть мати результат. Бо буде страх і свідомість.А коли нікого не садять- то маємо те що маємо.Йди в депутати і слухай што тібє люді гаварят, і нє бикуй…. Кради і не сци - нічого не буде. 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:05 Поділитися #304 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:05 4 хвилин тому, Alex S сказано: Україна вся різна. Ментальність людей різна ще. Зі мною поруч всі регіони. Люди з усіх її частин. Харків, Дніпро ,Маріупіль - сєпарня, одна мова как в расіі, а газ та расійскій, а гаварілі что кримскій мост нє вазможна пастроіть…. Адєссса - жидо масонська республіка. Адєсса всєгда будєт Адєсай. Центр Полтава-Кропивницький - україномовні нейтрали, аби бараболя вродила, і свинячого грипу не було. Нікалаєф- Херсон, говорящій на рускоукрайонській мові,регіон що застряг в 90х і їм це подобається. Кієфф - як Каліфорнія , стейт ін зе стейт. Окрема держава. Кто меньше штукі палучаєт ,тот сєйчас ваабще лох.Всі різні в ментальності. Суд і реальні посадки ,в тому числі за сепаратизм. Навіть бесіди в бу будуть мати результат. Бо буде страх і свідомість.А коли нікого не садять- то маємо те що маємо.Йди в депутати і слухай што тібє люді гаварят, і нє бикуй…. Кради і не сци - нічого не буде. Так, періодично спілкуюсь з ріднею з Харківщини - до расєї прив'язані ну дуже. Далеко не сєпари, але коли починаємо мову за те, що треба від того *банутого сусіда стіною відгороджуватись, то починається: "а як ми без них", "ну що поробиш" Україна, правда, дуже різна... Все завжди згадую, коли в 11-му класі був в Сумах на турнірі. Стоїмо з товаришем з Дрогобицької команди розмовляємо біля буфету, п'ючи чай, а буфетчиця біля нас завмерла і слухає. Ми переглянулися, а вона нам: "Ребят, все хорошо, просто вы так красиво разговариваете на украинском! Можно я послушаю?" В такі моменти думаєш, що надія таки є І таки дійсно, жодного разу ні від одного німця не чув мови про політику! а коли сам почнеш, то на тебе дивляться як на постійного клієнта клініки в Ліпінах За посадки - так, треба і то вже вчора! Але ж як ті суди, поліцію, прокуратуру довести до чесності та неупередженості? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:16 Поділитися #305 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:16 8 хвилин тому, Werwolf777 сказано: Але ж як ті суди, поліцію, прокуратуру довести до чесності та неупередженості? Ловити, судити та садити за хабарі, корупцію, фальсифікацію. Коли це буде відбуватись системно звідти почнуть втікати "заробітчани". 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:18 Поділитися #306 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:18 3 хвилин тому, Werwolf777 сказано: За посадки - так, треба і то вже вчора! Але ж як ті суди, поліцію, прокуратуру довести до чесності та неупередженості? Слухай, та є чесні люди…. ну перестань. Особисто за себе скажу, мені лишнього не треба. Треба на не жалюгідне утримання сім’ї . 1000-1500 дол в місяць зарплати - та не треба мені тої мзди, я тобі чесно кажу. Мені НА ВСЕ вистачає і з тою зарплатою також на все хватало б.Я з собою їх не заберу. А діти…. в них своє життя і я за них його не проживу. Якщо вони з молодості не будуть працювати ,то не будуть знати ціни тої копійки і просеруть батьківські гроші вмить. Як мінімум знаю трьох людей в Луцьку,який не купиш ніяк. Буде все як в законі і в керівних документах. Ніяк. А тільки по закону. Сама суть того дирявого сучасного блатняка в тому щоб чесних фраєрів не допустити до влади. Задушити на початку, сфабрикувати справу, вигнати щоб не заважали жить і работать. Вибори президента. Але тих хто може і хоче ,так саме не випускають на поверхню і в публічне поле. Зєля такий самий гном як і його попередники ,а кого назначить реальний керманич сучасної України побачим. Але здається мені такого самого зельку. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:19 Поділитися #307 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:19 1 хвилина тому, sergkots сказано: Ловити, судити та садити за хабарі, корупцію, фальсифікацію. Коли це буде відбуватись системно звідти почнуть втікати "заробітчани". Хто це буде робити? Там тотальна кругова порука! Від мєнта до суддів І де візьметься бажання ловити, якщо патрульних, що "беруть за ср*ку" якусь шишку за п'янку за кермом самих карають? 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:21 Поділитися #308 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:21 1 хвилина тому, Werwolf777 сказано: Хто це буде робити? Там тотальна кругова порука! Від мєнта до суддів І де візьметься бажання ловити, якщо патрульних, що "беруть за ср*ку" якусь шишку за п'янку за кермом самих карають? Рибка гниє з голови. Це аксіома . Вибори не Коломойського чи Медведчука ,а народного президента з командою фахівців. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:26 Поділитися #309 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:26 @Alex S ти нормальний? Нам про політику не можна говорити, а сам вже другий день розказує про політичний устрій сучасної України. 6 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:29 Поділитися #310 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:29 3 хвилин тому, Alex S сказано: Слухай, та є чесні люди…. ну перестань. Знаю, що є 3 хвилин тому, Alex S сказано: Рибка гниє з голови. Це аксіома . Вибори не Коломойського чи Медведчука ,а народного президента з командою фахівців. Я так ще з часу Революції Гідності кажу) Але не доросло "насєлєніє" ще... Сипануть "гречкою", політтехнологи чиї треба попрацюють і все Тому цю "рибку", на мою думку, треба від гнилі чистити з "хвоста"! Щоб було за що тримати, коли дійде справа до голови 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:32 Поділитися #311 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:32 5 хвилин тому, nickel сказано: @Alex S ти нормальний? Нам про політику не можна говорити, а сам вже другий день розказує про політичний устрій сучасної України. То собачитись не можна, а вести вмотивовані дискусії щодо майбутнього нашої держави - то святе 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:36 Поділитися #312 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:36 (змінено) 10 хвилин тому, nickel сказано: @Alex S ти нормальний? Нам про політику не можна говорити, а сам вже другий день розказує про політичний устрій сучасної України. То вам, чорним людям, не можна, а не еліті, якою є пілоти Змінено 10 Лютого, 2022 в 10:36 користувачем volks 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:36 Поділитися #313 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:36 (змінено) 13 хвилин тому, nickel сказано: @Alex S ти нормальний? Нам про політику не можна говорити, а сам вже другий день розказує про політичний устрій сучасної України. Та пиши хоч про астрономію, містобудівництво, основи банківської справи - я просив не обзивати один одного підарами роками , не сратися до усеру з переходом на особистості, хоча б дорослим і знайомими між собою людьми,на політичні теми. Змінено 10 Лютого, 2022 в 10:40 користувачем Alex S Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:41 Поділитися #314 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:41 2 хвилин тому, volks сказано: То вам, чорним людям, не можна, а не еліті, якою є пілоти От нахіба ти хамиш? Нормально, культурно спілкуємось. Але знайдеться розумник, що захоче сирнути скраю - нате, нюхайте та дивіться всі. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:45 Поділитися #315 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:45 2 хвилин тому, sergkots сказано: От нахіба ти хамиш? Це був жарт. Насправді, я вважаю, що такі чорні люди, як ми з Нікелем також мають право висловлювати свою думку. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:54 Поділитися #316 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:54 8 минут назад, sergkots сказал: От нахіба ти хамиш? Нормально, культурно спілкуємось. Але знайдеться розумник, що захоче сирнути скраю - нате, нюхайте та дивіться всі. Можна я нагадаю? Бо людина, яка нам розказує, що негарно сратися, ще зовсім недавно сама з усіма знатно пересралася. А ти тоді щось не дуже спішив на захист "знедолених". 3 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:56 Автор Поділитися #317 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:56 1 хвилина тому, nickel сказано: Можна я нагадаю? Бо людина, яка нам розказує, що негарно сратися, ще зовсім недавно сама з усіма знатно пересралася. А ти тоді щось не дуже спішив на захист "знедолених". то ж він не через політику! Він просто уйобками назвав і все Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:59 Поділитися #318 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 10:59 4 хвилин тому, volks сказано: Це був жарт. Насправді, я вважаю, що такі чорні люди, як ми з Нікелем також мають право висловлювати свою думку. Фольцваген - це бородатий анекдот ,як синонім твого посту. Як заходить дух в казарму і кричить до дідів - хто не засцить на мене пригнути?! Самий здоровий дєд підходить і каже - я не засцю і прямо зараз можу тебе і прямо тут в фарш відпиздити…. Дух каже - а як тебе звати? - Микола! Дух обнімає діда за плечі і до інших дідів каже - Хто на нас з Миколою може пригнути, хто не сцикун?! ….. Ти яким боком до Нікеля взагалі? Може він взагалі не любить коли йому сраку лижуть? Чи ти свою думку з його порівнюєш? Він сам, без допомоги ,пройшов через 10 стартапів , і вдалих і зовсім тупікових, і не шифрується про них розказати, він все що ти мав зробити ,тільки за тебе це зробили батьки, давно з’їв і вже давно висрав. Так саме як і людей з 5 мінімум тут. А взагалі твоя думка , дуже важлива! Піши ісчьо! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:00 Поділитися #319 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:00 3 хвилин тому, nickel сказано: А ти тоді щось не дуже спішив на захист "знедолених". Ти перечитай - про те я теж писав. І зараз знову ж та сама історія повторюється - на пустому місці, з нічого. Чи у тебе Миколо є особиста неприязнь? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:03 Поділитися #320 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:03 Только что, sergkots сказал: Ти перечитай - про те я теж писав. І зараз знову ж та сама історія повторюється - на пустому місці, з нічого. Ткни носом Только что, sergkots сказал: Чи у тебе Миколо є особиста неприязнь? Чого ти причепився до тої неприязні? Скільки тобі разів ще написати, що немає у мене неприязні до тебе? Чи тобі так хочеться щоб я написав, що це через неприязнь і ти тоді напишеш: а я ж казав. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:07 Поділитися #321 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:07 2 хвилин тому, nickel сказано: Ткни носом Чого я маю тобі щось доводити? Цікаво то шукай. 3 хвилин тому, nickel сказано: Скільки тобі разів ще написати, що немає у мене неприязні до тебе? Я не про себе писав. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:10 Поділитися #322 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:10 15 хвилин тому, nickel сказано: що негарно сратися, ще зовсім недавно сама з усіма знатно пересралася це ти ще толерантно все описав 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex S Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:11 Поділитися #323 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:11 10 хвилин тому, Zheny@ сказано: то ж він не через політику! Він просто уйобками назвав і все Так , був один раз такий момент, з мого акаунту в перший ковідний рік якусь неділю писав знайомий . Було. Він тут є ,але тільки раз десь в неділю читає.Сказав що я їм нормально елєксіра бодрості влив. Надовго запам’ятають . Коли вже я зайшов то все було потерте., з уривків поняв що перестарався, защітнік з нього ні в манду. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:12 Автор Поділитися #324 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:12 Щойно, Alex S сказано: Так , був один раз такий момент, з мого акаунту в перший ковідний рік якусь неділю писав знайомий . Було. Він тут є ,але тільки раз десь в неділю читає.Сказав що я їм нормально елєксіра бодрості влив. Надовго запам’ятають . Коли вже я зайшов то все було потерте., з уривків поняв що перестарався, защітнік з нього ні в манду. Так вон воно шо.. а ми всі подумали ти добряче упоровся 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:13 Поділитися #325 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 11:13 1 хвилина тому, Alex S сказано: Так , був один раз такий момент, з мого акаунту в перший ковідний рік якусь неділю писав знайомий . Було. Він тут є ,але тільки раз десь в неділю читає.Сказав що я їм нормально елєксіра бодрості влив. Надовго запам’ятають . Коли вже я зайшов то все було потерте., з уривків поняв що перестарався, защітнік з нього ні в манду. 2 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти