Перейти до змісту

Потрібна порада у виборі телевізора Samsung

Рекомендовані повідомлення

Добрий день!

Є вибір між QE50Q60TAUXUA та UE50TU8500UXUA?

Які переваги і мінуси Qled чи є сенс переплачувати.

Якщо б ціна була практично однакова, який би Ви обрали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Arden сказано:

Є.

Так як, припустимо в ноутах лампа підсвітки і  LED

Qled товщиною 4мм  енергоощадніший  іт.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Zheny@ сказал:

Є.

Так як, припустимо в ноутах лампа підсвітки і  LED

Qled товщиною 4мм  енергоощадніший  іт.д.

Читав що Qled негативно впливає на очі, так як більша яскравість і частота чи це якісь міфи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Arden сказано:

Читав що Qled негативно впливає на очі, так як більша яскравість і частота чи це якісь міфи?

Я теж колись чув подібні про "плоскі" монітори (TFT), як тільки вони з'явилися.

Сходи в магаз любий великий - і порівняй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Arden сказано:

Є вибір між QE50Q60TAUXUA та UE50TU8500UXUA?

Якщо б ціна була практично однакова, який би Ви обрали?

При умові однієї ціни - звісно QLED.

Багато читав-дивився про дану технологію.

В реальності ціна за останній у Samsung вища в ~1,5 рази.

Різницю в зображенні помічаю, але не в 1,5 рази.

Тому, чи вартий QLED своїх грошей, для мене питання залишається відкритим.

Теж вибираю собі ТВ, тільки іншої діагоналі. І до цих серій Самсів також придивлявся. Але є один суттєвий недолік - Tizen! Українською навіть голосовий пошук не працює. В порівнянні з Android TV - дно! Кажу, як власник одного й другого.

Дуже шкода, що Xiaomi Mi TV 5 Pro за більш ніж рік не добрався на міжнародний ринок. Матриця QLED з досить потужним залізом та Android. При правильній ціновій політиці були б в топах моментально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, MaestroA сказал:

Теж вибираю собі ТВ, тільки іншої діагоналі. І до цих серій Самсів також придивлявся. Але є один суттєвий недолік - Tizen! Українською навіть голосовий пошук не працює. В порівнянні з Android TV - дно! Кажу, як власник одного й другого.

Чесно кажучи ніколи не працював з смартом. На роботі є старий самсунг зі смартом але там користування рівня - подивитися ютуб.

В мене не буде вхідного ТВ сигналу, лише iptv (хочу підключити через виту пару до роутера і комп’єтера відповідно).

Але я так розумію з представленого у нас на ринку самсунг це найкраще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Arden сказано:

Чесно кажучи ніколи не працював з смартом. На роботі є старий самсунг зі смартом але там користування рівня - подивитися ютуб.

В мене не буде вхідного ТВ сигналу, лише iptv (хочу підключити через виту пару до роутера і комп’єтера відповідно).

Але я так розумію з представленого у нас на ринку самсунг це найкраще?

LG ще є .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Zheny@ сказано:

LG ще є .

Фактично webOS - та сама шляпа, що і Tizen.

Так, українську голосом ніби розуміє, але про той же модифікований YouTube без реклами можна забути!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, MaestroA сказано:

Фактично webOS - та сама шляпа, що і Tizen.

Так, українську голосом ніби розуміє, але про той же модифікований YouTube без реклами можна забути!

Який саме ставите? В мене на приставці завівся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Oli сказано:

Який саме ставите?

Який модифікований YouTube?

На Android TV юзаю Smart YouTube TV. Недавно з'явився новий додаток від того ж розробника - SmartTube Next (відео). Але я з першим додатком поки проблем не помічав, то ж другий не встановлював.

На смартфоні та планшеті - YouTube Vanced.

1 година тому, Oli сказано:

В мене на приставці завівся

Що саме завелося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, MaestroA сказано:

Що саме завелося?

"Ютуби" без реклами, правда з Vanced помучився бо не підходили ґапси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самсунг ? LG ? Соні стоїть збоку й тихенько рже :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, MANJAK11 сказано:

Ну, давай. Покажи нам 49-50 дюймів Соньку з OLED :) ах, то вони в Соні з матрицею OLED починаються від 55 дюймів? Та ти що... І всього лише від 45 тис. грн? Ну да, ну да... А задані топікстартером моделі в рамках 13-18 тис. грн.

Ні, ну хіба дійсно зображення на матриці Соні втричі краще і вартує втричі більше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Yarchik сказал:

Ну, давай. Покажи нам 49-50 дюймів Соньку з OLED :) ах, то вони в Соні з матрицею OLED починаються від 55 дюймів? Та ти що... І всього лише від 45 тис. грн? Ну да, ну да... А задані топікстартером моделі в рамках 13-18 тис. грн.

Ні, ну хіба дійсно зображення на матриці Соні втричі краще і вартує втричі більше?

тобі дивитись в нього, чи щоб напис *олед* був ? Якщо дивитись, то Соні рулить, ну а якщо обовьязково напис потрібен, то да, або дєнєх нємєряно, або шукати компроміси :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 годин тому, Arden сказано:

Це як у кого, мерехтіння ШИМ, комусь байдуже, хтось у паніку впадає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, бачу п’ятничний клуб бордівських олігархів вже зібрався :) 

Не вистачає ще шльоми, але він скоро підтягнеться))

А що скажете за 55’‘ сяомі, які була на «акції» у Нокіана 

Ціна «солодка». Гівно рідкісне чи можна брати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, bormotuha сказано:

Це як у кого, мерехтіння ШИМ, комусь байдуже, хтось у паніку впадає.

я бачу це мерехтіння, мене бісить.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо - дибілізм брати смарт не на андроїді. Який в цьому сенс? Що тізен що вебос ще та шляпа. Тому я обрав Xiaomi Mi LED TV 4S 55" UHD 4K (L55M5-5ARU), ютуб вансед, торсерв, hdvideobox, нормальний хром і купа інших приблуд, ставиться просто з флешки) з мінусів - не справжній hdr бо 400ніт яскравості трохі замало. Але за 13 тисяч кращог онічого не має. І так, порівнювали поряд з якимось самсунгом тищ за 15 (не qled). Обєктивно, на самсунзі трохі якість краща, але як вже писали вище - не в рази. Тому чи є сенс в qled - питання відкрите.
P.s відразу раджу власникам смартів взяти аеропульт щось типу GTX-G20s, після них на прості вже дивитись не можна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 hours ago, yu2007 said:

А що скажете за 55’‘ сяомі

Spoiler

огляд більш менш і коменти разом, певно все як на рівні сяомі, не сказати що поганий, але нюанси є так точно. Треба дивитись вживу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, AnimaNoir сказано:

смарт не на андроїді

Андроїд дійсно повноцінний, можна любу приблуду піратську з 4пда поставити, чи є якісь нюанси ? Бо чув що андроїд на телевізорах який обрізок ставлять 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У самсунгів є один мінус, який для когось може бути суттєвим: телевізор не вміє бачити локальну мережу. Тобто, в тебе в мережі може бути сервак або роутер з підключеним до нього HDD і фільмами на ньому, але дивитися ти їх напряму не зможеш. Треба буде або з флешки дивитись, або ж організувати роздачу медіаконтенту через якийсь простенький DLNA. DLNA телевізор бачить майже безпроблемно.

Мені вдалося на роутері організувати медіапомийку, торрент і DLNA - тепер все працює добре.

Але наступний телевізор хочу не самсунг, а LG OLED або NanoCell. Так вже сталося, що в основному переглядаю телевізор у темному приміщенні, а ще розбалуваний OLED-дисплеями в телефонах, тож контраст чорного хочеться більший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 20.11.2020 at 19:58, MANJAK11 сказано:

Два тижні тому привіз замовнику додому на вибір Samsung Q80 i Sony XH9096 в 65 діагоналі. Ціна однакова. 4 години вибору, дзвінків та приїзду друзів, закінчилися покупкою Sony. Причому в Sаmsung q80 встановлена 8 бітна 60 Hz матриця, в Sony 10bit і 120 Hz. Samsung 9 серії коштує непристойно дорого. Маркетингова переплата за Samsung є невиправданою, на мою думку. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, arrival22 сказано:

Два тижні тому привіз замовнику додому на вибір Samsung Q80 i Sony XH9096 в 65 діагоналі. Ціна однакова. 4 години вибору, дзвінків та приїзду друзів, закінчилися покупкою Sony.

В яку суму обійшовся замовнику Sony KD-65XH9096?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, MaestroA сказано:

В яку суму обійшовся замовнику Sony KD-65XH9096?

40 кгрн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 21.11.2020 в 15:53, SergLutsk сказал:

Андроїд дійсно повноцінний, можна любу приблуду піратську з 4пда поставити, чи є якісь нюанси ? Бо чув що андроїд на телевізорах який обрізок ставлять 

Практично повноцінний. Є нюанси, але по факту це тел з встроєною андроїд приставкою. З тими задачами для яких брався, це онлайн телебачення, і стрімінг торентів без завантаження - він справився)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...