Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 година тому, weldermaster сказано:

Так що там з чергами? Жінка була 2 дні назад. Казала що черги великі. Поліклініка #2

Вчора записувався через Medportal.ua, в поліклініці №2 майже нема місць, особливо на вихідні,

записався на завтра в поліклініку №1 на зручний для мене час, побачимо як воно буде на ділі.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
43 минуты назад, Bliksss сказал:

Вчора записувався через Medportal.ua, в поліклініці №2 майже нема місць

Кажуть що там жива черга, хіба ні?

Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

Кажуть що там жива черга, хіба ні?

хз, я ж кажу - завтра побачу як воно в реалі відбувається

але, написало номер талона, час, перед тим треба звернутись в реєстратуру.

Взагалі, в першу чергу - тих хто за записом, якщо є "вікно" тоді всіх бажаючих, принаймні, так було раніше...

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

П - послідовність

Ти мене випередив!

Але там інша історія - або вакцинуєшся в обов'язковому порядку - або закриваємо нафіг твою багадєльню.

• Ха-ха 1
Опубліковано
22 годин тому, Pavelix сказано:

А ну раз в новинах передають то точно правда...

Та ні. Мені на Луцькому форумі сказвли що такого бути не може.

Всьо все що пишуть наукові статті, енциклопедії, новивни - всьо неправда, так експерти на форумі кажуть :(

Опубліковано
15 годин тому, Electronshik сказано:

По каналу rentv? 

ні.

Але давайте домовимось.

Які ресурси для вас є авторитетом? Ну звичайно, крім Луцького форуму, тут без варіантів :)

Опубліковано
11 годин тому, xc90 сказано:

За вчора: +22,4к нових, 546 летальних

І ніякого карантину і маскового режиму.

Можете поянити, навіщо був карантин весною 2020 р. коли хвориху було менше 1000 осіб? Зараз 20000 і ніхто нічого не робить :(

Опубліковано
8 годин тому, Nokian сказано:

На базарі все швидко.

Лише на пфайзер треба шість чоловік,щоб відкрити флакон,

Жінки обирають коронавак,бо їм легше переноситься .

Вайбер рулить.

то ви вже повірили в існування коронавірусу? Бо ж ніби раніше казвди, що немає.

• Ха-ха 1
Опубліковано
5 годин тому, Zheny@ сказано:

Але там інша історія - або вакцинуєшся в обов'язковому порядку - або закриваємо нафіг твою багадєльню.

Вся правда про "добровільну" вакцинацію в Україні :(

• -1 1
Опубліковано
Just now, Zelensky said:

І ніякого карантину і маскового режиму.

Можете поянити, навіщо був карантин весною 2020 р. коли хвориху було менше 1000 осіб? Зараз 20000 і ніхто нічого не робить :(

Я якраз хотів Електронщику написати, щоб він не відповідав тобі і ти затихнеш собі знову. 

Може тобі в расєюшку податись? Там карантин якраз ого-го, прям з вихідним тижнем. 

Ми ж таки хочемо до цивілізованих країн: доступні якісні вакцини навіть на вибір, тому шуруй вакцинуватись і ні про які маски як гарантію не захворіти - навіть не мрій. 

Стосовно останнього питання то вкотре заставив сумніватись в адекватності (напевно, таки переконав вкотре в неадекватності). Може ми тоді розуміли з чим стикнемось в майбутньому? Правильна здавалась стратегія - локалізувати хворих і не допустити поширення. Але, як я підозрюю, ти дрібний вчитель десь в школі (може навіть інформатики) і до таких речей тобі далеко. 

p.s. Можеш не пробувати знову задавати тупі питання - я більше не поведусь. 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, xc90 сказал:

Я якраз хотів Електронщику написати, щоб він не відповідав тобі і ти затихнеш собі знову. 

Може тобі в расєюшку податись? Там карантин якраз ого-го, прям з вихідним тижнем. 

Ми ж таки хочемо до цивілізованих країн: доступні якісні вакцини навіть на вибір, тому шуруй вакцинуватись і ні про які маски як гарантію не захворіти - навіть не мрій. 

Стосовно останнього питання то вкотре заставив сумніватись в адекватності (напевно, таки переконав вкотре в неадекватності). Може ми тоді розуміли з чим стикнемось в майбутньому? Правильна здавалась стратегія - локалізувати хворих і не допустити поширення. Але, як я підозрюю, ти дрібний вчитель десь в школі (може навіть інформатики) і до таких речей тобі далеко. 

p.s. Можеш не пробувати знову задавати тупі питання - я більше не поведусь. 

Правильно сказано але є декілька але, тоді локдаун був вибірковим, в супермаркетах вірусу не було, тому вони всі спокійно працювали, коли всі інші "сосали лапу" інші заробляли мільйони. Перед новим роком коли всі шаряться шайками по магазинам та вулицям в пошуках подарунків і т.д. локдауну не було, але як раз він припав на час коли основна маса народу і так сидить вдома бухає та їсть олівє чи ще щось інше робить, але аж ні як не бродить десь. Тоді чому саме в той час локдауну не було, дали типу тим кому треба закосити грошей?

Я думаю що вірус може й мутував, хворих стало більше тому що стали їх краще діагностувати що то саме корона, а не пневмонія чи щось інше.

Чому тоді не було істерії на початках що народ вмирає, не було пропаганди вакцинації, а тільки зараз якась почалась істерія з тим всім. Чи раніше все було ОК, а тут бац стало багато хворих, може це було якось поступово, а хтось провтикав свідомо цей момент, питання чому тоді так?

Чим більше зараз влада заставляє вакцинуватись тим більше запитань, чому такі переживання за нас тільки зараз, а не на початках?

Проти вакцинації я не маю нічого проти, але є багато але з тим всім.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
54 хвилин тому, xc90 сказано:

Ми ж таки хочемо до цивілізованих країн:

розуміли з чим стикнемось в майбутньому?

Чому ж не зрозуміло? Бустери щороку, вакцинація дітей. Як в інших цивілізованих країнах.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Zelensky сказано:

весною 2020 року , ти - був вакцинований? ;)

• +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Bliksss сказано:

весною 2020 року , ти - був вакцинований? ;)

я ж не про сеюе думаю.

Весною 2020 р.  було 1000 хворих, зараз більше 20 000 хорих і смертність в рази збільшилась.

Але весною 2020 ввели локдаун на місяць а зараз навіть маски в громадському транспорті ніхто не контролює.

Що це за цирк?

Опубліковано
2 хвилин тому, Zelensky сказано:

а зараз навіть маски в громадському транспорті ніхто не контролює.

"спасєніє утопающіх"...

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Zelensky сказано:

отака в нас влада :(

а до чого тут влада? Не без їхньої вини, але - навіть ти був проти вакцинації, чи я помиляюсь?
Зараз - дуже багато колишніх противників вакцинації - кричать "що за на*хуй, де мій укол", чи не так?
В когось - не було можливості раніше вакцинуватись, але в більшості - була така можливість, на що нарікати?

P.S. На владу, не тільки на цю - є на що нарікати, і буде... скрізь так - крім Таїланду та ще деяких країн :mdr:  там - права не покачаєш ))

Китайцям - сказали  "сидіти вдома" - сиділи, навіть не муркнули, сказали - вакцинуватись, всі пішли.

Тут, в Україні - є право вибору, один х*й не так.

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

а до чого тут влада? Не без їхньої вини, але - навіть ти був проти вакцинації, чи я помиляюсь?

Я за добровільну вакцинацію.

Саме головне врятувати людей і не знищити бізнес. А те що ввели локдаун на місяць весною 2020 р. і не вводять зараз - підкосило бізнес весною 2020 р.  і не рятує людей зараз, коли кількість випадків і смертей в 20 разів більша (і може бути ще більше ) як весною 2020 р.

Що це? Непрофесіоналізм? Спланована акція?  Чи чиєсь замовлення?

Опубліковано
11 годин тому, weldermaster сказано:

Ваш приклад ніачьом. Десь там, але не в Луцьку вакцинований препод читав лекції студентам і не захворів ))). Тоже мені приклад.

Ще раз нагадаю - вакциновані також хворіють. Можливо в легшій формі. 

Кожен бачить те що хоче бачити.

1/4 студентів на самоізоляції, мінімум десяток хворих було, ходили на пари (закриті приміщення, не в масках), в них в сукупності вело більше 40 викладачів (десь половина з груп ризику) годинами працювали (не лише лекції, а і лабораторіях наприклад), всі щеплені і ніхто не захворів. Вуз працює очно.

Ну але кажуть є рекомендація міністерства освіти на дистанційку два тижні із понеділка вищій школі...

P.S. Офіційна інфа знайома. Ділюсь що знаю сам.

Опубліковано
2 хвилин тому, LIROL сказано:

Ну але кажуть є рекомендація міністерства освіти на дистанційку два тижні із понеділка вищій школі...

Хоть щосьз боку влади. Але до чого тут студенти? Це ж не група ризику.

Саме головне врятувати людей і не знищити бізнес. А те що ввели локдаун на місяць весною 2020 р. і не вводять зараз - підкосило бізнес весною 2020 р.  і не рятує людей зараз, коли кількість випадків і смертей в 20 разів більша (і може бути ще більше ) як весною 2020 р.

Опубліковано
2 хвилин тому, Zelensky сказано:

Хоть щосьз боку влади. Але до чого тут студенти? Це ж не група ризику.

Хєрассе. Через мобільність перенос ними "зарази" суттєвий, і безсимтомний перебіг частіше, та і ця версія "корони" бере їх сильніше, на відміну від торішньої, факт.

А ще міжобласні маршрути невакцинованим закрили із сьогодні. Частина студіків не можуть їхати ні додому, ні з дому. А школи на канікулах з понеділка на тиждень. В частині України канікули вже цей тиждень тривають.

Опубліковано
Щойно, LIROL сказано:

ця версія "корони" бере їх сильніше, на відміну від торішньої, факт.

Так. І весною 2020 було менше 1000 випадків і ввели локдаун на місяць а зараз в 20 разів більше і вірус небезпечніший а влада нічого не робить :(

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...