Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
40 минут назад, Waver сказал:

У відносному... всі наші ті шо вірять в усякі теорії заговору скупчились в інших штатах:)

Следовательно абсолютное количество гораздо больше, нужно просто перевести обьявление на испанский и английский.

Опубліковано (змінено)
18 минут назад, Waver сказал:

Більшість розмовляє українською або шпрехають російскою.

Я думал что Штаты славятся своими раскрывальщиками заговоров против человечества... Или это все "наши" там баламутят?

Змінено користувачем romanc
Опубліковано

А що це тема затихла? Вже в маршрутках прямо кажуть, що без сертифікату , якщо правильно зрозумів, з 21го числа не поїдеш... От і дожили.

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
Опубліковано
24 minutes ago, NeoN said:

А що це тема затихла? Вже в маршрутках прямо кажуть, що без сертифікату , якщо правильно зрозумів, з 21го числа не поїдеш... От і дожили.

Та бо вже навіть форумні противники вакцинації - тепер ходять мінімум з однією дозою (хіба ррід ще може подався в ополчення)

А щодо транспорту - є адекватні ресурси, звідки можна брати інформацію. Бо якщо зайти у фейсбук - то там так, суцільна зрада :)

З 21 жовтня усі пасажири, водії та екіпаж в транспорті, що здійснює міжрегіональні перевезення, повинні мати документ про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

Опубліковано
1 минуту назад, xc90 сказал:

Та бо вже навіть форумні противники вакцинації - тепер ходять мінімум з однією дозою (хіба ррід ще може подався в ополчення)

От тому й тема затихла, чіп свою роботу робить :D

• Ха-ха 2
Опубліковано
9 хвилин тому, xc90 сказано:

А щодо транспорту - є адекватні ресурси, звідки можна брати інформацію. Бо якщо зайти у фейсбук - то там так, суцільна зрада :)

З 21 жовтня усі пасажири, водії та екіпаж в транспорті, що здійснює міжрегіональні перевезення, повинні мати документ про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

До міських перевезень та перевезень в межах однієї області ці правила застосовуватись не будуть, додали в уряді.

це з статті, отже в міських маршрутках повинно бути все ок.

• +1 1
Опубліковано
18 minutes ago, NeoN said:

До міських перевезень та перевезень в межах однієї області ці правила застосовуватись не будуть, додали в уряді.

це з статті, отже в міських маршрутках повинно бути все ок.

Так, навіть червона зона наразі не передбачає обмежень по транспорту

photo_2021-10-15_11-29-19.jpg

• +1 1
Опубліковано
On 15.10.2021 at 11:00, xc90 сказано:

Шлях терору і насилля завжди закінчується погано для тих, хто його почав.

Опубліковано
On 12.10.2021 at 15:53, xc90 сказано:

для знешкодження вакцинувальних чіпів

Яких ще чіпів? Нанітів.

Наніти вже використовуються в медицині пару років.

Опубліковано
16 minutes ago, Zelensky said:

Рекомендую змінити нікнейм на Конфуцій:)

14 minutes ago, Zelensky said:

Яких ще чіпів? Нанітів.

Наніти вже використовуються в медицині пару років.

Ого, нанороботи? Бо на промі знайшов лише агро добрива з такою назвою. 

Опубліковано
22 минуты назад, Zelensky сказал:

Вас там ще й насілували. Аж цікаво де ти робиш і скільки тобі платять, що терпиш наругу.

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 хвилин тому, xc90 сказано:

Рекомендую змінити нікнейм на Конфуцій:)

Ого, нанороботи? Бо на промі знайшов лише агро добрива з такою назвою. 

«наніти» або «наноніти»

https://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/6485/nanoroboti

• Ха-ха 1
Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Вас там ще й насілували. Аж цікаво де ти робиш і скільки тобі платять, що терпиш наругу.

в Україні :(

Вводять усілякі QR коди, обмежуть в Конституційних правах :(

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Zelensky сказал:

Вводять усілякі QR коди, обмежуть в Конституційних правах :(

Ти ж вакцинований. Тебе вже в базу данних ввели і присвоїли QR код.

Це все тільки початок. Я б на твому місці аватарку поміняв би. Мало лі чьо. 

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
33 хвилин тому, weldermaster сказано:

Ти ж вакцинований. Тебе вже в базу данних ввели і присвоїли QR код.

Це все тільки початок.

так, далі бустер, примусова вакцинація дітей і вагітних :(

Опубліковано

Мене глючить, чи коли ще був Соломон, то пропагував карантинні обмеження, розказував про небезпеку коронавірусу і все таке. А став Zelensky, то зразу перевзувся - свобода волі, право вибору і тд. Але схоже, йому подобається йти проти думки більшості на цьому форумі, бо в ті часи більшість коментарів юзерів були проти карантину, а зараз - за вакцинацію.

Дуже смішно було, коли сьогодні читав статтю, де медсестра в США розказує (моє перефразування): "Бог дав мені імунітет, і якщо він (імунітет) не справиться  з хворобою, значить така Його воля, і ніяка вакцина тут не допоможе". Звісно, вона забула, що Бог ще дав більшості людей розум і свободу волі (за своєю подобою), але мене комарить те, що це слова МЕДСЕСТРИ. Вона що, пацієнтам свічечки ставить (воскові) і псалтирі роздає? Чи 5G зомбування вже в дії і ми спостерігаємо наслідки?

• +1 1
Опубліковано
17 minutes ago, YVitaliy said:

Мене глючить, чи коли ще був Соломон, то пропагував карантинні обмеження, розказував про небезпеку коронавірусу і все таке. А став Zelensky, то зразу перевзувся - свобода волі, право вибору і тд. Але схоже, йому подобається йти проти думки більшості на цьому форумі, бо в ті часи більшість коментарів юзерів були проти карантину, а зараз - за вакцинацію.

Spoiler

Дуже смішно було, коли сьогодні читав статтю, де медсестра в США розказує (моє перефразування): "Бог дав мені імунітет, і якщо він (імунітет) не справиться  з хворобою, значить така Його воля, і ніяка вакцина тут не допоможе". Звісно, вона забула, що Бог ще дав більшості людей розум і свободу волі (за своєю подобою), але мене комарить те, що це слова МЕДСЕСТРИ. Вона що, пацієнтам свічечки ставить (воскові) і псалтирі роздає? Чи 5G зомбування вже в дії і ми спостерігаємо наслідки?

Такий собі недо-троляка:0099:просто. Розворушить трохи форум і радіє собі.

• Ха-ха 1
Опубліковано
26 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Точно, це ті хто не хотіли носити масок і дотримуватись протиепідеміологічних норм з радістю прийняли вакцинацію.

А я за 1,5 р. поки не був вакцинваним дотримувався протиепідеміологічних норм і не хворів коронавірусом або цього не відчув.

І маски і протиепідеміологічні норми - це поза тілом а вакцина - в тіло. Не можна змушувати людину робити експеримент над власним тілом. Треба дати право вибору.

Опубліковано
30 хвилин тому, YVitaliy сказано:

більшість коментарів юзерів були проти карантину, а зараз - за вакцинацію.

шкода їх, бо не знають, що й вакциновані мають носити маски.

Опубліковано
16 хвилин тому, xc90 сказано:

Такий собі недо-троляка:0099:просто. Розворушить трохи форум і радіє собі.

Коли людина сповнена лайна - вона шукає вентилятор.

© Yarchik, 2021

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
1 година тому, YVitaliy сказано:

Мене глючить, чи коли ще був Соломон, то пропагував карантинні обмеження, розказував про небезпеку коронавірусу і все таке.

І досі агітую за ЗОЖ.

Ось вам один з рецептів:

56234391_401.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...