Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, Nokian сказано:

Любе запалення слизової оболонки є воротами та тригером для ПОДАЛЬШОГО ТА СИЛЬНІШОГО запалення. Причому вже від інших збудників.

Сильніше запалення- більше розмножується вірус,це викликає ще більше запалення,і вірусу ще легше.

В запаленій слизовій вірус розвинеться набагато сильніше та швидше ,людина з просто носійства переходить в стан хворого.

Якщо ви сумніваєтесь- в цьому,то спитайте ,для чого при запаленняз органів дихання призначають завжди ( якщо нема протипоказання), антиалергенні препарати.

Так буде посилання на дослідження чи це із розряду "я так думаю"?

Протиалергійні препарати призначають з кількох причин, маєш бажання знайдеш чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, sergkots сказано:

Протиалергійні препарати призначають з кількох причин, маєш бажання знайдеш чому.

Якщо ти такий зануда,знайди собі в гуглі Роль алергічного статусу в патогенезі запалення.

Мені шукати не треба ,бо я це вчив давно.

Свого часу була думка відкрити тему з назвою Місця нещасних людей.

Про зони цвітіння тополі,амброзії та інших алергенів.

Можна би скласти додаток в телефон з мапами.

• Ха-ха 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, Nokian сказано:

Мені шукати не треба ,бо я це вчив давно.

SARS-CoV-2 лише восени минулого року з'явився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, SmartS сказано:

Просто не мав з ними справу жодного разу, тому й запитую. Зокрема цікавить, що відбувається у разі зупинки

55 хвилин тому, morokk сказано:

нічого не відбувається, реально, вони там для мебелі стоять, навіть якщо вони виявлять у вас температуру, то все що вони можуть, то сказати вам їдьте додому лікуватись, типу на самоізоляцію.

так отож - звичайне марнотратство державних грошей, толку з тих постів - нуль, якби було інакше - вже б відрапортували про " виявлених в результаті неймовірних зуссиль ..." ))) А так, толку з того, що вони тицяють тим китайським гаджетом, який в ідеальних умовах - має досить велику похибку, а коли заряд батареї починає падати - змінюється похибка... мене зупиняли разів з 50, навіть коли в машині було більше людей ніж дозволено - всім пох, навіть не всім міряли температуру )))

• Дякую! 1
  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sergkots сказал:

То певно була дипломна робота :D

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Юріч сказано:

По мікробіології? )))

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Італія, Німеччина, Франція і Нідерланди підписали контракт з компанією АstraZeneca на поставку 400 мільйон доз вакцини від коронавірусної хвороби.

У контракті передбачено 400 мільйонів доз вакцини, розробленої з Оксфордським університетом. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Італії. Також повідомлення про угоду опублікував сайт фармкомпанії АstraZeneca.

А НЄЛОХ хоч в чергу став? Навряд чи, він же тепер накрився ковдрою і трясеться, бо є "контактною особою"...

Чи ми будемо, поки Європа ЖИВЕ, сидіти і мовчати в тряпочку, котру на морді носять за вказівкою наркомана з випученими зенками, котрий себе називає "головним санітарним лікарем"?

Змінено користувачем AgentSmith13
  • +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, SmartS сказано:

Писали місцеві ЗМІ, що на тижні відновили роботу карантинні блок-пости в деяких районах на Волині. Цікавить щодо Ківерців. Можливо, хтось проїжджав - на в'їзді і виїзді з Ківерців стоять? Зупиняють вибірково чи всіх підряд?

стоять, три-чотири пости на виїздах з міста

зупиняють всіх, але тільки тих хто їде з Ківерець

примусово зігнали медсестер з шкіл та садочків, і ті мають по 8 годин стояти на посту, і міряти температуру.

ідіократія((

Змінено користувачем flashmax
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 минуты назад, flashmax сказал:

стоять, три-чотири пости на виїздах з міста

зупиняють всіх, але тільки тих хто їде з Ківерець

примусово зігнали медсестер з шкіл та садочків, і ті мають по 8 годин стояти на посту, і міряти температуру.

ідіократія((

А як вони визначають, хто їде з Ківерець, а хто з Маневич ЧЕРЕЗ Ківерці? По запаху? Ну і на їх зупинку є чудова відповідь (говориться через маску) - "Не підходь до мене на 2 метри, не дозволяю!".

P.S. Дуальчику, ФАС!

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, AgentSmith13 сказал:

А як вони визначають, хто їде з Ківерець, а хто з Маневич

Ті хто їдуть з Маневич, все-одно їдуть з Ківерець..

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, volks сказал:

Ті хто їдуть з Маневич, все-одно їдуть з Ківерець..

Коротше кажучи, маразм крєпчал... А де гарантія, що на тому ж посту ти, поконтактувавши з його працівниками, не підчепиш корону?

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, AgentSmith13 сказал:

А де гарантія, що на тому ж посту ти, поконтактувавши з його працівниками, не підчепиш корону

Медпрацівник в масці і не торкається до мене руками.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, AgentSmith13 said:

Коротше кажучи, маразм крєпчал... А де гарантія, що на тому ж посту ти, поконтактувавши з його працівниками, не підчепиш корону?

@morokk писав, що він, швидше всього, підчепив корону від поліціянта, який і чергував на одному з цих постів.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так , ймовірно від нього, ну і я його питав, що ви робите як виявляєте людину з температурою, то сказав що лише записують якісь там дані людини, типу, адресу проживання і тд, і просять залишатись вдома. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Юріч сказано:

Для загального розвитку маслопупів.

В медичних вишах ніколи не було дипломних робіт.

Лише державні екзамени.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Nokian said:

В медичних вишах ніколи не було дипломних робіт.

Лише державні екзамени.

А якщо батьки студента тримали вдома свині, то й держекзаменів вважай теж не було)))

• Ха-ха 9
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Новости про COVID-19 уже надоели — каждый день одно и тоже!

Ще мусиш трохи потриматись.Недовго.Зовсім:D

1144402246_.thumb.png.75925ffaf39b82c1d35397316c03273f.png

26141593_2.thumb.png.b6c7cc41d856562f9c6ff84b36a546b9.png

1365020179_3.thumb.png.7cb715a94eb009e52daf02fbb67a8b6e.png

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, iiron сказал:

Ще мусиш трохи потриматись.Недовго.Зовсім:D

1144402246_.thumb.png.75925ffaf39b82c1d35397316c03273f.png

26141593_2.thumb.png.b6c7cc41d856562f9c6ff84b36a546b9.png

1365020179_3.thumb.png.7cb715a94eb009e52daf02fbb67a8b6e.png

Ну, "бунтів" у нас, скорше за все, ПОКИ ЩО не буде, принаймні, такого, як в США - точно. В нас контингент трошки не той.  В 2014, коли не "протести", а ціла революція була, в Києві в центрі міста жоден банк/магазин/ТРЦ не розгромили і не пограбували...

А от коли Європа буде з вакциною і без жодного карантину десь так півроку (притому, вакцина виявиться реально працюючою), а наші "світила" будуть розповідати про "бла-бла-бла, недостатньо досліджена, небезпечно, треба чекати", при тому продовжуючи карантин (а ще, якщо цікаво так, з "психологічними ефектами", "кавкою для ізбранних", але профукуванням при тому реальних загроз на зразок збіговиськ під храмами РПЦ на Великдень і іншими веселими зашкварами) - може бути все, що завгодно.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 minutes ago, AgentSmith13 said:

Ну, "бунтів" у нас, скорше за все, ПОКИ ЩО не буде, принаймні, такого, як в США - точно...

Українці заплатять 4,5 млн грн штрафів за порушення карантину

Yura Shirokov

Зеленський вже заплатив?
Like · Reply · 3 · 1h
59509_132493090131328_1471462_n.jpg?_nc_

Viacheslav Hryhoriev
Суд буде 19 червня
Like · Reply · 1h

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, AgentSmith13 сказал:

вакцина виявиться реально працюючою

збіговиськ під храмами РПЦ на Великдень і іншими веселими зашкварами) - може бути все, що завгодно.

Вакцина до осені буде проходити випробування на ефективність, а потім буде експеримент-випробування на прийнявших вакцину на наявність побічних ефектів який може тривати роки.Ти ризикнув би вакцинувати родину свіжовинайденою вакциною?Я ні.

Збіговиська під храмами РПЦ кажуть ефективні:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 минут назад, yu2007 сказал:

12,5 тис. адміністративних протоколів на країну з населенням в 40 млн. - то дрібниця. Та і то не тільки штрафи з "пересічних", то ще і з власників магазинів, закладів харчування і т.д. Ну і реально, щоб заробити штраф по 44-3 - треба НАРВАТИСЯ. Не проїхати на ровері чи пройти по вулиці без маски, а реально начудити - демонстративно зайти так в магазин і послати продавців/охорону, бухати в громадському місці з подальшим рукоприкладством до поліції і т.д. В Нововолинську чувак взагалі вітрину в супермаркеті ногою побив у відповідь на зауваження, що він без маски.

Ота знаменита оштрафована в Луцьку "за перебування на зупинці громадського транспорту без маски" (а було то 30-го квітня в 12 НОЧІ, коли транспорт і так ще не ходив взагалі ніякий), як десь писали, неодноразово притягувалася за торгівлю сурогатом, і не думаю, що вона там на тій зупинці тихо стояла...

Ніхто ж нікого на вулиці за руку не хапає і протокола не виписує? А протоколи, складені "для галочки", суди скасовують, аж гай шумить.

Трохи оффтопу  - ВР підняла штрафи за перехід дороги в невстановленому місці - тих "бігунів" будуть реально ловити, чи отак, приблизно? Бо якщо поняття "громадське місце" - ДУЖЕ розмите, то тут все чітко (і небезпека, на відміну від небезпеки через відсутність маски, яка не захищає ЗДОРОВУ людину - реальна)... Сьогодні біля ТАМ-ТАМу, їдучи з мосту, бачив ціле сімейство таких - ПЕРЕЛІЗЛИ огородження навпроти повороту на Кравчука (перехід - взагалі поруч), і спокійно так, вальяжно, один за другим йшли, як гуси... Я то на ровері об'їхав, їхала б вантажівка якась - був би "чвак". На НЕтихенький звуковий сигнал - реакції НУЛЬ. Допоміг голосовий в стилі "куди преш, б*я".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, iiron сказал:

Вакцина до осені буде проходити випробування на ефективність, а потім буде експеримент-випробування на прийнявших вакцину на наявність побічних ефектів який може тривати роки.Ти ризикнув би вакцинувати родину свіжовинайденою вакциною?Я ні.

То зараз так багато хто думає, після літа в наморднику люди ще й гроші за той укольчик, який "дарує свободу", платити будуть... 99,9% вірогідності, що Європа просто не буде пускати до себе туристів і заробітчан, які не вакцинувалися, притому ніяк не буде пускати - ні в літак, ні в потяг, ні на власному авто... А то й своїх обмежать в пересуванні певним чином, хто не вакцинований, в літаку, наприклад.

А от чи буде та вакцина дієвою - не знає поки ніхто - як мінімум, якщо хоча б до кінця року ті, хто її отримав, не захворіють, можна буде щось говорити.. Особисто маю приклад, коли вакцинована від кількох штамів грипу людина грипом же і захворіла, притому з пневмонією, по повній програмі, іще й тим самим, від якого вакцинована.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, volks сказано:

Медпрацівник в масці і не торкається до мене руками.

а ось навпаки, підчепити, медсестра може запросто, і пішло поїхало

у нас уже в лікарні спалах(( з Олики лікарь привіз.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

Ай молодца, як би то зацепити :)

І потім хтось буде розповідати про переходи на особистості...

• Ха-ха 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...