Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

18 minutes ago, paksivatova said:

Але доведеться задовільнитися файзер-пфайзер

І це правильно!

«НЕСПОДІВАНИЙ ЕФЕКТ: ПІСЛЯ ЩЕПЛЕННЯ ВАКЦИНОЮ PFIZER У ЖІНОК СТРІМКО РОСТУТЬ ГРУДИ»
:) 

• Ха-ха 4
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага ,спочатку груди на один розмір ростуть,а потім на два зменшуються .це смішки,а от чи не викликає ця вакцина рак молочних залоз років за 5-10?.

Хтось дослідив?

Хтось відповість?

Може є поцікавіше та безпечніші задоволення.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Nokian сказал:

Ага ,спочатку груди на один розмір ростуть,а потім на два зменшуються .це смішки,а от чи не викликає ця вакцина рак молочних залоз років за 5-10?.

Хтось дослідив?

Хтось відповість?

Може є поцікавіше та безпечніші задоволення.

я планую щеплення з однією метою,щоб при закордонних поїздках не здавати тести

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Alex S сказал:

Катя, а де у Луцьку прививають за гроші ,тим чим ти хочеш. Без дій, без черг , без того ,що на тобі Боже що мені негоже?

я ще не вивчала це питання 

певно на наступному тижні буду дізнаватися 

але,переглядаючи заголовки новин,що вже і там,і сям в центрах вакцинаціі колють пфайзер-файзер всім бажаючим,думаю скоро і до нас це благо привалить

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Alex S сказал:

Катя, а де у Луцьку прививають за гроші ,тим чим ти хочеш. Без дій, без черг , без того ,що на тобі Боже що мені негоже?

Не знаю как в Луцке, в Ужгороде сказали приходишь и колют, нет желающих. При особом желании можно поехать уколоться джонсоном в Венгрию, электричка 180грн или в Румынию, там на выбор вакцины

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, romanc сказал:

Не знаю как в Луцке, в Ужгороде сказали приходишь и колют, нет желающих. При особом желании можно поехать уколоться джонсоном в Венгрию, электричка 180грн или в Румынию, там на выбор вакцины

а щоб туди в'їхати ,то певно тест треба ?

чи нічого не треба,лише паспорт біометричний ?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, paksivatova сказал:

а щоб туди в'їхати ,то певно тест треба ?

чи нічого не треба,лише паспорт біометричний ?

Венгры колют пока только закарпатцев, сертификат в консульстве выдают потом, румыны вроде всех подряд. Узнаю отпишусь. (Забыл и было 23-45)

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, paksivatova сказано:

я планую щеплення з однією метою,щоб при закордонних поїздках не здавати тести

Влада Каталонії запроваджує комендантську годину у 158 муніципалітетахЧетвер, 15 липня 2021, 09:41

В Іспанії Канарські острови та середземноморський регіон Валенсія звернулися до уряду з проханням повернути комендантську годину
9 липня 2021, 16:26

https://coronavirus.data.gov.uk/

На борту авіаносця КВМФ Великої Британії HMS Queen Elizabeth зафіксували спалах коронавірусу, в результаті чого близько 100 повністю вакцинованих членів екіпажу заразилися COVID-19. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ВВС.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 07.06.2021 at 13:32, yucore сказано:

Не зовсім. Коли введуть паспорти вакцинації в ЄС, тоді можна буде в'їзати вакцинованим, але є одне але - пускати будуть тільки з тими вакцинами, які ліцензовані ЕМА. Coronavac наразі не ліцензований, а лише проходить процес ліцензування, і не факт, що пройде. 

що там чути в йЕЕсях?

перше липня промайнуло, менш ніж за два тижні - 1 серпня:

On 07.06.2021 at 23:45, yucore сказано:

Поставлю собі нагадування на 1 серпня 

Дам єс місяць на дебагінг системи, просто на перше липня запланований запуск паспортів вакцинації в ЄС.

до Мадридів, згаданих на цій сторінці вище, приєднується Хранція, і не тільки...

Цитувати

Франція вимагатиме негативний результат тесту на коронавірус, не старіший за 24 години, від невакцинованих мандрівників з Британії і п'яти країн ЄС.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на BBC.

Йдеться, зокрема, про такі країни ЄС, як Кіпр, Греція, Нідерланди, Португалія та Іспанія.

Раніше вимога щодо тесту складала 48 годин для Британії та 72 години для інших.

Повністю вакциновані особи з підтвердженням щеплення препаратами, схваленими Європейським агентством з лікарських засобів (EMA), звільняються від цього правила. Зараз 7 днів - це мінімальний термін, дозволений з другої дози для мандрівника, а не 14 днів.

Британія включила Францію до свого помаранчевого списку і тепер вимагає від відвідувачів з цієї країни 10-денного карантину, навіть якщо людина повністю вакцинована. Цей крок викликав різку критику у Франції.

Франція також розширила свій червоний список країн із високим ризиком до 28: для відвідувачів з "червоних" країн дозволяються лише необхідні подорожі.

За минулий тиждень 37 французьких департаментів зафіксували рівень зараження, що перевищує поріг тривоги - 50 випадків на 100 000 людей. Раніше це було 12 департаментів.

У неділю Франція повідомила про понад 12 500 нових випадків коронавірусу - більше 10 000 випадків було зафіксовано третій день поспіль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

хм... Англія скасовує базові карантинні "норми"...

в той же час, новини з ІсраЕлю:

Цитувати

Ізраїль відклав на невизначений термін відновлення індивідуального туризму. Планувалося, що з 1 серпня в Ізраїль зможуть в'їжджати туристи з щепленням від коронавірусу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Jerusalem Post.

Генеральний директор Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю Нахман Еш на сьогоднішньому брифінгу для преси заявив, що влада вирішила перенести дату відновлення індивідуального туризму.

вище процитовано, що і Англія не рада туристам-жабоїдам з Франції...

... а що ж там з офіційною статистикою?

1464062129_.thumb.png.ebfb00acdb39d8e42c56ffd6f0673712.png

ну що ж... Л - логіка! в Туманному Альбіоні - один з найвищих рівнів захворюваності в світі, а вони скасовують маскування та дистанціювання.

тепер ці ж країни, і рівень вакцинації: 234585761_.thumb.png.a8eaa5d08284fee4eac3cd2188ddd7fb.png

хм... при схожих рівнях відсотка проколотих громадян, показники захворюваності - різняться в рази, а то й десятки разів!

як так? @yucore@sergkots@Zheny@

люде, підкажіте - що я невірно порахував???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, rrid сказано:

хм... при схожих рівнях відсотка проколотих громадян, показники захворюваності - різняться в рази, а то й десятки разів!

Та тобі тищу разів писали про чинники, які впливають на захворюваність, як то кліматичні умови, щільність населення і теде тепе, плюс похибка, плюс само собою вакцинація. Але тобі хоч кілка на голові теши, ти все одно своє гнеш. Навіть не удосужився пояснити чому в Україні (і не тільки) захворюваність взимку на порядок чи півтора більша ніж влітку. То ж погодні чи кліматичні умови не впливають, по-твоєму?

І заодно поясни чого в Великобританії графік смертності перестав корелювати з графіком захворюваності. (я частково наперед за тебе відповім, графік смертності трохи запізнюється, але за 1-2 тижня буде видно)

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин тому, Vadimm сказано:

Та тобі

звертався не до тебе, але прокоментую твій допис :)

Та тобі тищу разів писали про чинники, які впливають на захворюваність

не знаєш, чому мені відразу згадався Ходжа Насреддін?

Цитувати

Скільки не кажи халва, халва – в роті солодше не стане

дай посилання - що саме писали про чинники, якісь дослідження, звіти - було щось конкретне, чи тільки "халва, халва" тищу разів? якісь офіційні матеріали корупційної ВООЗ? якими саме чинниками "тищуразівписали" обгрунтували зростання захворюваності в Ісраелі за місяць, з 14.06.2021 по 14.07.2021р., в 37 разів?

On 15.07.2021 at 14:45, rrid сказано:

в Ізраїлі, який був попереду планети всієї по вакцинації, захворюваність на ковідьку зросла з показника 1.73чол. на мільйон населення, до 65чол. - в 37 (!) разів.

1779212055_.thumb.png.d3f5efda2a97319108120e7c58495bb5.png

яка саме з перелічених тобою "ітедеітепе" пояснює цей цікавий феномен:

чинники, які впливають на захворюваність, як то кліматичні умови, щільність населення і теде тепе, плюс похибка, плюс само собою вакцинація.

це в проколотому Ісраелі кліматичні умови змінились, чи щільність населення, чи похибка, чи, неймовірно - "плюс само собою вакцинація" так вплинула???

ну, і мені якось дивно, що вакцинацію ти поставив на останнє місце серед чинників.

чи, можливо, це очепятка чисто "по Фройду" - так тебе змусила зробити твоя підсвідомість, яка без зайвих елементів "свідомості" фіксує, що те, що повинно працювати в першу чергу - не працує, і це яскраво демонструє не один різкий спалах захворюваності серед найбільш проколотих країн?

адже вакцинація мала б "автоматично" "посунути" всі інші чинники - тобі мало б бути пох на клімат чи щільність чи ітедеітепе, якщо тебе двічі прокололи правильною хнею? чи псевдо-"вакцина" таки недієва???

Навіть не удосужився пояснити чому в Україні (і не тільки) захворюваність взимку на порядок чи півтора більша ніж влітку.

перепрошую, можливо, я десь пропустив твоє запитання? бо відповідь, як не дивно, в мене є...

хоча потребую пояснення терміну - що таке "півтора порядка"???

І заодно поясни чого в Великобританії графік смертності перестав корелювати з графіком захворюваності. (я частково наперед за тебе відповім, графік смертності трохи запізнюється, але за 1-2 тижня буде видно)

так пояснення є у відкритих джерелах, навіщо тобі ще пояснення від мене?

1)  Майже у половині держав світу виявили штам коронавірусу «Дельта», який є більш небезпечним за інші. Цей штам раніше називали «індійським». Потім ВООЗ його перейменувала, щоб уникнути дискримінації країн.Про це повідомила експертка Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Марія ван Керкхове.

2) За даними ВООЗ, штам «Дельта» віднесений до переліку таких, що викликають «особливе занепокоєння». Лікарі стверджують, що уражені штамом «Дельта» вдвічі більше піддаються небезпеці потрапити до стаціонару, ніж інфіковані штамом «Альфа».

3) За даними департаменту громадського здоров'я Англії, цей штам у 1,6 раза заразніший, ніж штам «Альфа», у 2,26 раза частіше призводить до госпіталізації та у 1,45 раза частіше — до реанімації.

4) Погана новина у тому, що цей варіант коронавірусу є більш агресивним та заразним за свого попередника – «британський» штам, який теж, як відомо, був більш заразним за класичний «уханський» варіант вірусу. Так, контагіозність (здатність заражати) дельти вчені порівнюють із корем: вірогідність підхопити його при контакті із хворим практично 100%-ва.
Крім того, індійський штам збільшує вірогідність шпиталізації у 2,6 раза, потрапляння до реанімації – у 1,6. Летальність вдвічі вища за класичний штам.Інкубаційний період «дельти» значно коротший, ніж у попередників: вже не 2-14 діб, а 24 години.

5) https://news.liga.net/ua/world/news/vaktsinatsiya-angliya-i-nyu-york-nazvali-tsifry-predotvraschennyh-kovid-gospitalizatsiy-i-smertey

6) Понад 95 відсотків заражень COVID-19 у Великій Британії зараз припадає на штам «Дельта»

як на мене, то все сходиться - понад 95% заражень на кінець червня в Англії припадало на Дельту, яка в рази заразніша й летальніша ніж "класика", тому смертність у Великій Британії знизилась? далі думай сам ;)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого в Великобританії графік смертності перестав корелювати з графіком захворюваності. (я частково наперед за тебе відповім, графік смертності трохи запізнюється, але за 1-2 тижня буде видно)

відкинемо запізнення (пізно його вже відкидати : )), візьмемо готову відповідь - вакцинація рятує життя. пруф: https://news.liga.net/ua/world/news/vaktsinatsiya-angliya-i-nyu-york-nazvali-tsifry-predotvraschennyh-kovid-gospitalizatsiy-i-smertey

фрагменти тексту з аналітики від відомих спеціалістів-епідеміологів, а саме знаного колись юридично, а тепер явно порохоботського ресурсу:

Цитувати

Масова вакцинація від коронавірусу запобігла в Англії від 11 до 12,5 млн випадків інфекцій, понад 46 300 госпіталізацій і від 35 200 до 38 600 смертей. Про це йдеться в оновленому звіті охорони здоров'я країни, складеному за даними епіднагляду та матаналізу.

Автори підкреслюють: ці числа, ймовірно, занижені.

На 11 липня охоплення вакцинами від COVID-19 в Англії однієї дозою досягло 62%, двома – 47% дорослого населення. Там пріоритетно вакцинували в першу чергу найвразливіших – старші групи.

Читайте також: У Таїланді перевірили антитіла після CoronaVac проти штамів коронавірусу

Місцеві вчені вирахували, що близько 91% дорослих в країні вже мають антитіла до "корони" (або після інфекції, або після вакцинації). Незважаючи на сильні хвилі ковіду в Британії, з них тільки у 16% – антитіла після інфекції.

Сравнение смоделированных уровней инфекции и летальных случаев при вакцинации и без нее в Англии

Аналогічні позитивні новини прийшли з Нью-Йорку.

Вчені з Єльського університету показали препринт аналізу, за яким кампанія вакцинації запобігла в місті більше 250 000 випадків інфекції, 44 000 госпіталізацій і 8300 смертей від ковіду в період з її старту до 1 липня.

Смоделированные уровни летальных случаев при вакцинации и без нее в Нью-Йорке

"Примітно, що швидке розгортання вакцини придушило ще одну хвилю COVID-19, яка призвела б до стійкого збільшення випадків захворювання, госпіталізацій і смертей протягом весни, викликаних високозаразливими штамами", – уточнили автори.

Вони підкреслили, що незважаючи на ці штами, в основному дельта-варіант, кількість випадків захворювання в місті знизилася з більш ніж 5500 в січні до менш 350 в липні.

для уважних читачів, в мене запитання - скільки разів в цій короткій статті -  пи*жЬ і невідповідності в самій статті та офіційній статистиці, матеріалам ВООЗ і "говорящих голов" ВООЗ?

@Vadimm

@yucore@sergkots@Zheny@

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, rrid сказано:

для уважних читачів, в мене запитання - скільки разів в цій короткій статті -  пи*жЬ і невідповідності в самій статті та офіційній статистиці, матеріалам ВООЗ і "говорящих голов" ВООЗ?

добавлю, але дивитись на швидкості 1,5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, rrid said:

далі думай сам

А що тут думати? Давно відомо: англічанка гадить (с). От тільки кому? Тут питання відкрите...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@rrid ти думаєш мені охота вникати в ті твої многабукаф? Ти своїми словами сформулюй, відділи "зьорна від плєвєл", ато серед тих твоїх десятків цтитат розумних статей, графіків, важко так просто вловити суть. Я вот прочитав половину нормально, а половину по діагоналі, але так і не поняв про кореляцію смертності і кількості випадків в Англії.

Ну і щодо Ізраїлю можу хіба повторити те що ти і так написав - туди проник штам дельта, вакцина проти нього не така ефективна, тому реєструють більше випадків заражень. Можна від тебе очікувати порівняння зараження/смертність рік назад (умовно) і зараз? Буде там якась сенсація?

10 годин тому, rrid сказано:

як на мене, то все сходиться - понад 95% заражень на кінець червня в Англії припадало на Дельту, яка в рази заразніша й летальніша ніж "класика", тому смертність у Великій Британії знизилась? далі думай сам ;)

а що, смертність по відношенню до кількості заражень не зменшилась? Вот графіки Великої Британії, і шото якась диспропорція починається. Заражуваність почала зростати 1,5 міс назад, а смертність щось досі ніяк не почне 

https://prnt.sc/1dm3ft3

а коли в жовтні-грудні минулого року реєстрували по 20 к заражень (як і кінці червня - на початку липня цього року), смертність була по 500 осіб в день. 

https://prnt.sc/1dm4ww7

Наостанок, про півтора порядки - це суто мій винахід, єслі шо: півтора порядки= порядок * 1,5. Тобто до 500 домальовуємо нулик позаду і множимо на півтора, вийде 7500. Бувало і по 20000 випадків, але суть не в точності цих цифр - 7,5 к чи 20 к, а в тому що ти не пояснюєш, чому такі хвилі припадають на певні місяці і певні погодні умови (коли всі ходять з соплями і кашлем).

Тільки давай без отих "простирадл", ок?

• Дякую! 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, rrid сказано:

візьмемо готову відповідь - вакцинація рятує життя. пруф

В США 99% випадків серед хворих - невакциновані люди. В США вже називають Ковід-19 - епідемією серед невакцинованих.

Ну і як завжди, пруф:

Screen-Shot-2021-07-08-at-4.49.43-PM.png

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але я ще не піду вакцинуватись, буду чекати на такі плюшкі, як в США.

$25 дають кожному у кого вженуть вакцину.

І серед вакцинованих розігрують $1 млн.

Цитувати

Прищеплення приносить великі винагороди.

Кожен, хто отримує перевірену, безпечну та ефективну вакцину, захищений від госпіталізації та смерті - і вони беруть участь у літньому розіграші готівки в 1 мільйон доларів, щоб подякувати їм за захист себе та інших. Також є картка на 25 доларів для кожного, хто робить щеплення - або веде когось до одного - на сайтах, що беруть участь у щепленнях.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як це схоже на  розповсюдження кредиток від Монобанк.

Дуже шикарна маркетингова кампанія.

Але в Моно не самі кращу умови,просто середні 

По аналогії вакцинація ПОГОЛОВНА,теж не найкращий вихід.

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zelensky сказал:

Ще не переболів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zelensky сказано:

Чогось я думаю, що наша влада введе швидше штрафи для невакцинованих ніж будуть платити гроші - бюджет то пустий.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от для чого американці так розщедруються ,та заливають грошима вакцинованих?

Назвіть 5 причин.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, sergkots сказано:

Чогось я думаю, що наша влада введе швидше штрафи для невакцинованих ніж будуть платити гроші

не самий поганий варіант. Чому держава має нести збитки, через те що Шльома - упоротий? лікуватись все-одно прибіжать в державну лікарню, а не в приватну клініку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Nokian сказано:

А от для чого американці так розщедруються ,та заливають грошима вакцинованих?

тому що - так дешевше, ніж потім їх лікувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...