Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продовження карантину в Україні: як і коли зніматимуть заборони

Журналісти “OBOZREVATEL” надають таку інформацію:

Показати контент

Опубліковано
  В 18.04.2020 в 15:02, paksivatova сказав:

Цікавий пост

Обговоримо?

Попереджаю,дуже багато букв

Показати  

А що обговорювати? Ще один пост диванного експерта. Ми якщо почнемо їх усіх обговорювати, то говорілки поламаються. :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 15:15, nickel сказав:

А що обговорювати? Ще один пост диванного експерта. Ми якщо почнемо їх усіх обговорювати, то говорілки поламаються. :)

Показати  

ладно

скучно тут у вас 

п.с впевнена,ти навіть не прочитав 

• -1 1
Опубліковано (змінено)
  В 18.04.2020 в 15:16, paksivatova сказав:

ладно

скучно тут у вас 

п.с впевнена,ти навіть не прочитав 

Показати  

Прочитав. Від буквочки до буквочки, навіть коли стало скучно і пішов очима по діагоналі, заставив себе повернутися і прочитати уважно. Єдине, не радив би так захоплюватися Демократичною Сокирою, як і будь-яким політичним рухом (я не тільки прочитав, а ще й поцікався хто автор :)).

Пост так собі, така думка сказана вголос не вперше. Ніяких інсайдів, аналізів і т.д., просто думка пересічної людини. Обговорювати весь пост - немає що обговорювати. Якусь окрему тезу - завжди можна. Наприклад: нагне Трамп ВООЗ чи ні, Китай-то він ще з початку каденції намагається або поговорити про долю України під час світової економічної кризи, коли усім буде не до нас, окрім Росії з Путіним на чолі.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано

Якщо епід поріг по грипу в нас 650 на 100 тис,то зазвичай в Україні щороку грипом хворіють в сезон біля 250 тисяч.

Це лише тих ,що звернулися в лікарню.

Зараз в нас у 50 раз менше хворих на кВ.

Тут є великий діаграмщики і тд.

Який в нас зараз відсоток задіяних  з наявних апаратів швл?

Один раз лише десь проскакувало.

Здається 0.1відсотка.

До речі після інтубації виникають ускладнення від самої інтубації,тобто запихання трубки в трахею.

Тому в Європі переходять уже на масову та пакетну терапію.

Швл будуть припадати ,а коштують вони  досить чимало.

Пік справжнього  поширення та інформаційного поширення різні речі.

В Росії наприклад ДВА місяці тому прибувало по 12 літаків з Уханю ( З УХАНЮ) ЩОДНЯ.

То вірус вже насправді ходив давним давно,тепер лише підганяють статистику.

Крім того,знаєте,що є суперпереносники вірусу?.

Тобто є людина ,котра є носієм і НІКОГО не заразить, а є така ,що заразить сотню легко.

При тих же самих умовах звісно.

Крім того нас чекають декілька хвиль кВ протягом року.Причому у випадку з іспанкою саме  друга хвиля була вкрай драматична.

Потім виробиться масовий імунітет.

Так,що ця історія надовго, причому в Україні найстрашніші наслідки  будуть саме економічні.

Тому місцева влада міст міліонників і веде себе адекватно.

Мої слова неприємні і гіркі декому,ну так правда завжди гірка.

А хворобу краще попереджати ,ніж лікувати.

• Ха-ха 1
  • -1 5
Опубліковано

Якщо епід поріг по грипу в нас 650 на 100 тис,то зазвичай в Україні щороку грипом хворіють в сезон біля 250 тисяч.

Тут є великий діаграмщики і тд.

Який в нас зараз відсоток задіяних  з наявних апаратів швл?

Один раз лише десь проскакувало.

Здається 0.1відсотка.

До речі після інтубації виникають ускладнення від самої інтубації,тобто запихання трубки в трахею.

Тому в Європі переходять уже на масову та пакетну терапію.

Швл будуть припадати ,а коштують вони  досить чимало.

Пік справжнього  поширення та інформаційного поширення різні речі.

В Росії наприклад ДВА місяці тому прибувало по 12 літаків з Уханю ( З УХАНЮ) ЩОДНЯ.

То вірус вже насправді ходив давним давно,тепер лише підганяють статистику.

Крім того,знаєте,що є суперпереносники вірусу?.

Тобто є людина ,котра є носієм і НІКОГО не заразить, а є така ,що заразить сотню легко.

При тих же самих умовах звісно.

Крім того нас чекають декілька хвиль кВ протягом року.Причому у випадку з іспанкою саме  друга хвиля була вкрай драматична.

Потім виробиться масовий імунітет.

Так,що ця історія надовго, причому в Україні найстрашніші наслідки  будуть саме економічні.

Тому місцева влада міст міліонників і веде себе адекватно.

Мої слова неприємні і гіркі декому,ну так правда завжди гірка.

А хворобу краще попереджати ,ніж лікувати.

Тому правду треба знати ЧИМ РАНІШЕ.

• -1 3
Опубліковано

@Nokian бл*дь ну скільки можна співати мантру про грип і епідпоріг? Тобі тищу разів вже розжували різницю по критеріях заразності, прихованого носіння вірусу, епідпороговості і тп. Ще заспівай про смертність від ДТП і домашнього алкашеского насилля в порівнянні з КВ. Твердолобий чи хуже?

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 15:25, nickel сказав:

Прочитав. Від буквочки до буквочки, навіть коли стало скучно і пішов очима по діагоналі, заставив себе повернутися і прочитати уважно. Єдине, не радив би так захоплюватися Демократичною Сокирою, як і будь-яким політичним рухом (я не тільки прочитав, а ще й поцікався хто автор :)).

Пост так собі, така думка сказана вголос не вперше. Ніяких інсайдів, аналізів і т.д., просто думка пересічної людини. Обговорювати весь пост - немає що обговорювати. Якусь окрему тезу - завжди можна. Наприклад: нагне Трамп ВООЗ чи ні, Китай-то він ще з початку каденції намагається або поговорити про долю України під час світової економічної кризи, коли усім буде не до нас, окрім Росії з Путіним на чолі.

Показати  

мені ,наприклад,цікавий факт замовчування і перекручування даних по вірусу з Китаю

також я не очікувала,що ВОЗ така шанована організація виявилася корупційною та бюрократичною

надіюсь,у Штатів вистачить сил нагнути і воз,і Китай

Опубліковано
  В 18.04.2020 в 15:14, Roma Fur сказав:

Продовження карантину в Україні: як і коли зніматимуть заборони

Журналісти “OBOZREVATEL” надають таку інформацію:

Показати контент

Показати  

щодо громадського транспорту

можна не гадати,а просто подивитися інтерв'ю Криклія,яке було вчора на 24 каналі

Цитата

"Якщо говорити про громадський транспорт, то я гадаю, що після того, як у нас будуть зніматися карантинні обмеження. Але це буде не раніше, ніж червень.

Бо у травні ми теж будемо бачити піки по захворюваності, тому ми маємо цей період пройти. І коли вже хвиля піде на зниження, тоді можна буде поновлювати роботу громадського транспорту, щоб він працював стабільно. Але певні обмеження все одно залишаться".

Показати  

Опубліковано
  В 18.04.2020 в 16:01, paksivatova сказав:

мені ,наприклад,цікавий факт замовчування і перекручування даних по вірусу з Китаю

також я не очікувала,що ВОЗ така шанована організація виявилася корупційною та бюрократичною

Показати  

А що вони Китаю зроблять? Да, калатали вони в пробірках віруси. Да цей їх коронавірус. Ну втік він зараза із за криворукого лаборанта. Що ж тут поробиш. Інколи таке буває. 

• -1 1
Опубліковано

В 18.04.2020 в 09:50, Galanim сказав:

Я помітила, що в розвинутих странах, така робота дуже популярна, бо щось таке расказувала мені подруга, що зараз в Ізраїлі. Але там немає змоги працювати, бо діти цих старичків постійно вдома, і самі піклуються про них.. Євреї не люблять просто так платити гроши))) А бідним робочим нема зараз змоги працювати..

Показати  

Все змішали, коні, люди)))))) У Вас гул перекладач, з російської на українську, "глюче"?))))

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
  В 18.04.2020 в 16:06, weldermaster сказав:

А що вони Китаю зроблять? Да, калатали вони в пробірках віруси. Да цей їх коронавірус. Ну втік він зараза із за криворукого лаборанта. Що ж тут поробиш. Інколи таке буває. 

Показати  

Японія вже пообіцяла компаніям, які ПЕРЕНЕСУТЬ своє виробництво з Китаю, підтримку і компенсації... Що буде, як таке зроблять Foxconn, Apple, HP, Dell і т.д.? Так, вони постраждають економічно, зросте ціна до небес на продукцію... Але Китаю точно буде не краще від того... Штати і ВОЗ вже нагнули трохи - Трамп припинив фінансування. Там ще доречі визнали, що ВООЗ навмисне роздувала паніку з H1N1...  Думаю, після завершення тої епідемії, встановлення РЕАЛЬНИХ її масштабів і реальної загрози вірусу та ретельного аналізу шкоди вірусу і карантину, введеного по рекомендаціям саме ВОЗ, для економіки - у ВООЗ полетять голови, а можливо і присядуть дружно... Не виключено. Або ні - бо, наприклад, про такий параметр, як СМЕРТНІСТЬ при епідемії, взагалі можна говорити тільки  після її подолання - зараз ми бачимо поточний стан справ, не більше (у випадку з Китаєм ми бачимо те, що Китай ЗАХОТІВ показати ВОЗ і світу).

Саме цікаве - крім сьотгоднішньої свіжої новини про запуск Британією виробництва потенційної вакцини, про вакцину від КВ, її розробку - майже зовсім нічого не чути...

Основне - ВОЗ і влада Китаю якраз і є першопричиною пандемії, без варіантів - китайці спочатку намагалися все завсекретити, НЕ закрили наглухо кордони, дозволили евакуацію людей іншими державами (то півбіди - тих якраз і обсервували і тестували кругом, розвезли вірус туристи, які вільно їздили ще), а ВООЗ цього всього не зупинила. Якби вірус лишився в Китаї - на даний момент ніде ніякого карантину і збитків не було б. Та і в Китаї, можливо, теж. А так китайці "подарували" всьому світу біду, а тепер ще й торгують масками, тестами...

Змінено користувачем AgentSmith13
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 16:01, paksivatova сказав:

Показати  

Так нe "виявилося", а Трамп хоче, щоб виявилося. Бо в той час, коли вірус на повну косив людей в Китаї і Європі, Трамп заявляв, що цей вірус не страшніший грипу (нікого не нагадує?). А тепер коли американців складають в рефрижераторах і розглядають можливість хоронити їх в парках, Трампу треба знайти винних, щоб напередодні виборів, виборці не дай бог не почали задавати питання - а хто ж винний, що Америка не підготувалася до пандемії, хоча ВООЗ попереджала. Трамп вже не вперше полює на відьом. Як я вже писав, це той самий Трамп, який заявив, що глобальне потепління - вигадка вчених.

• +1 3
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 15:36, Nokian сказав:

Показати  

Сам собі суперечиш в 2х реченнях!

В 18.04.2020 в 15:48, Nokian сказав:

Показати  

проходь повз своєї ж теми. Прогнозист і  математик з тебе ніякий.

Опубліковано
  В 18.04.2020 в 16:40, nickel сказав:

Так нe "виявилося", а Трамп хоче, щоб виявилося. Бо в той час, коли вірус на повну косив людей в Китаї і Європі, Трамп заявляв, що цей вірус не страшніший грипу (нікого не нагадує?). А тепер коли американців складають в рефрижераторах і розглядають можливість хоронити їх в парках, Трампу треба знайти винних, щоб напередодні виборів, виборці не дай бог не почали задавати питання - а хто ж винний, що Америка не підготувалася до пандемії, хоча ВООЗ попереджала. Трамп вже не вперше полює на відьом. Як я вже писав, це той самий Трамп, який заявив, що глобальне потепління - вигадка вчених.

Показати  

Трамп то розказував всяке, він шоу влаштувати вміє... Але саме в США евакуйованих з Китаю громадян обсервували на закритій військовій базі, а не в санаторії, чомусь.

Німеччина - карантин є, набагато слабший (без масок, відкриті парки), як в Італії, Іспанії і в нас - дикої смертності немає, Швеція - карантину взагалі по факту немає, і не планується, крім обмежень масових заходів - населення 10 млн., померло 1,5 тис.. З тим вірусом взагалі дуже багато питань, зокрема - по кількості загиблих відносно кількості інфікованих в різних країнах...

Трамп Трампом, а питання після завершення епідемії будуть у всього світу, і не до США, а до Китаю в першу чергу. Всі пам"ятають SARS? Звідки він був? Так отож.

• +1 1
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 16:40, nickel сказав:

Показати  

раз . С самого начала эпидемии КНР не просто преуменьшала данные о заболевании, а гнали полную туфту. И на сегодняшний день это уже практически прямо признано самим Китаем.

два . При этом еще в декабре прошлого года Тайвань бил во все колокола и бомбардировал ВОЗ данными о реальной угрозе эпидемии, причем мировой. Причем сначала полуофициально просто пересылал данные. Потом 30-го декабря направил официальное письмо с требованием рассмотреть ситуацию и предоставленные данные.

Но ныне действующий Гендиректор ВОЗ представитель Эфиопии Гебрейесус был пролоббирован на этот пост Китаем. (Там свои были увлекательные истории.) И он полностью транслировал китайскую линию информации, положив под сукно тайваньскую. Как становится понятно сейчас, скорее всего не просто не перепроверял данные китайцев, а фактически помогал им фальсифицировать данные. Например почти наверняка в двух случаях полученные от китайцев данные объявил собранными в Китае непосредственно представителями ВОЗ. А о всей информации от Тайваня еще две недели назад публично заявлял, что вообще не получал ее. Пока Тайвань не вывалил всю официальную переписку.

і при чому тут Трамп?

в оцих епізодах?

• -1 1
Опубліковано (змінено)

Чому ви не чули цього по ТБ!?

І який шанс ,що почуєте невдовзі 

Тут є всі відповіді на  цікаві питання.

Ну звісно дії влади вона не коментує в силу полікоректності,але і так ясно

За 40 хвилин чітко і ясно.

Якщо комусь незрозумілі терміни,питайте 

Змінено користувачем Nokian
  • -1 5
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 17:50, paksivatova сказав:

раз . С самого начала эпидемии КНР не просто преуменьшала данные о заболевании, а гнали полную туфту. И на сегодняшний день это уже практически прямо признано самим Китаем.

два . При этом еще в декабре прошлого года Тайвань бил во все колокола и бомбардировал ВОЗ данными о реальной угрозе эпидемии, причем мировой. Причем сначала полуофициально просто пересылал данные. Потом 30-го декабря направил официальное письмо с требованием рассмотреть ситуацию и предоставленные данные.

Но ныне действующий Гендиректор ВОЗ представитель Эфиопии Гебрейесус был пролоббирован на этот пост Китаем. (Там свои были увлекательные истории.) И он полностью транслировал китайскую линию информации, положив под сукно тайваньскую. Как становится понятно сейчас, скорее всего не просто не перепроверял данные китайцев, а фактически помогал им фальсифицировать данные. Например почти наверняка в двух случаях полученные от китайцев данные объявил собранными в Китае непосредственно представителями ВОЗ. А о всей информации от Тайваня еще две недели назад публично заявлял, что вообще не получал ее. Пока Тайвань не вывалил всю официальную переписку.

і при чому тут Трамп?

в оцих епізодах?

Показати  

і далі

сейчас США финансируют ВОЗ очень сильно. Кажется 400 млн. в год из 1,4 млрд. Как и большинство ооновских структур, кстати. Для сравнения, Китай финансирует в объеме 44 млн. Хотя экономика Китая уже сопоставима с американской. Вторым по размеру донором ВОЗ с взносом в 200 млн. является UK, хотя Великобритания явно не является второй экономикой мира.

при такому розкладі я позицію Трампа повністю розділяю

х.. і китайцям,і воз

• -1 1
Опубліковано

саме гірше, що якщо хоч частково справдится те, про що пи*дить Вітя, то він взьєрошить пірья й буде півнем ходити, мол я ж казав, а якщо, не дай Бог, в морзі почне не вистачати місця, заткне ї*ало на деякий час, включить окуня, поки не призабудется, й з часом буде морозитись: я не те казав, я не те мав на увазі, я взагалі такого не казав, ну і так далі. Нічого нового і вже не вперше. Тому, по суті, спорити з ним бесполєзно.

• +1 6
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 17:12, AgentSmith13 сказав:

Німеччина - карантин є, набагато слабший (без масок, відкриті парки), як в Італії, Іспанії і в нас - дикої смертності немає, Швеція - карантину взагалі по факту немає, і не планується, крім обмежень масових заходів - населення 10 млн., померло 1,5 тис..

Показати  

Звідки інфа про "набагато слабший" карантин у німців? В них з 23 березня заборонили збиратися більше двох (крім спільно проживаючих). 

В Швеції без карантину 150 померлих на мільйон. В сусідній Норвегії з карантином - 30 на мільйон, в сусідній Фінляндії з карантином - 16 на мільйон.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
  В 18.04.2020 в 17:59, MANJAK11 сказав:

саме гірше, що якщо хоч частково справдится те, про що пи*дить Вітя, то він взьєрошить пірья й буде півнем ходити, мол я ж казав, а якщо, не дай Бог, в морзі почне не вистачати місця, заткне ї*ало на деякий час, включить окуня, поки не призабудется, й з часом буде морозитись: я не те казав, я не те мав на увазі, я взагалі такого не казав, ну і так далі. Нічого нового і вже не вперше. Тому, по суті, спорити з ним бесполєзно.

Показати  

З власного життєвого досвіду знаю що люди як особистість майже у всьому однакові та на протязі свого життя майже не змінюються. Також зрозумів що у нього є своя маленька точка по продажу та ремонту телефонів... якщо він це тут уже декілька років робить,  прикиньте яку пургу він несе своїм клієнтам у випадку форс-мажорних обставин?

Був би його "бізнес" зареестрований в гугл - було би дуже цікаво почитати гугл-відгуки...)))

Змінено користувачем Waver
  • Ха-ха 6
Опубліковано (змінено)
  В 18.04.2020 в 18:11, Waver сказав:

Був би його "бізнес" зареестрований в гугл - було би дуже цікаво почитати гугл-відгуки...)))

Показати  

Воно Вам треба?)))))

Змінено користувачем bublik007

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...