Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.


Nokian

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, natalka) сказал:

 

 

А мене більше сьогодні вразила ось ця інфа про вартість лікування https://vgolos.com.ua/news/obitsyaly-bezkoshtovno-a-zaplatyv-desyatky-tysyach-cholovika-shokuvala-vartist-likuvannya-vid-koronavirusu-v-ukrayinskij-likarni-foto-video_1200609.html

 

мои лежали в обласной инфекционке, никто даже не заикнулся о деньгах. даже лекарства бесплатно, только линекс покупал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 minutes ago, igorgame said:

Неув'язочка тут виходить. Якщо вона від когось отримала, то кількість захворівших має бути більшою, а тут от так

Тихцем тільки зріс лічильник смертей на сайті новин

 

У лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні, який помер учора, 29 березня, в інфекційній лікарні, після смерті лабораторно підтвердили коронавірус.

 

 

  • Збентежений 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Alex S сказал:

Ой блін... Вітя то дійсно  Італьяно Веро. Сміливість ,то його кредо!Хто може вчорашє відео з засранцями запостити ,відразу на 10ть мінусів?Молодець!

Та я тоже не з сцикливих, я це саме відео ще на 29 сторінці виклав (ти туда краще не ходи або дивись без жінок, бо там ще одна засранка є). :) Але в нас там з @Waver типу обмін думками був. :) А Вітя ні з того ні з сього, без прелюдій.

  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОЗ повідомляє:

В Україні зафіксовано 548 випадків коронавірусної хвороби COVID-19

За даними ЦГЗ, станом на 22:00 30 березня в Україні 548 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 13 летальних випадків від COVID-19. Загалом 8 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, turbo сказал:

після смерті лабораторно підтвердили коронавірус.

Хто це сказав ВВС (баба-бабі-сказала)? Головний лікар області сьогодні відповів на запитання журналістів, що там COVID-19 не було! Це означає, що вони теж беруть відповідальність за всі наслідки, якщо щось не дай Бог не так, так що не треба тут нагнітати або вказуйте хто сказав.

Змінено користувачем igorgame
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, Cherman said:

Кажуть, будуть прощатися в соборі, і панахида буде. Значить, ще чекаємо декілька десятків людей з COVID-19.

Прощання із покійним триває увечері 30 березня. Станом на 21:05 в ОДА повідомили, що поліція перевірила дотримання санітарних норм й присутні знають про необхідність тримати дистанцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 minutes ago, Cherman said:

Ага, з рулеткою ходили.

Прощання, я так зрозумів, тривало на момент появи результатів аналізу. 
 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, Cherman said:

Зате, люди на похоронах, будуть чхати один на одного.

Всерівно, якщо в нас карантин, то треба було дозволити брати участь в похоронах лише найвужчому колу з кодичів.

Мова не про те, що «тре було б». Мова про те, що вже сталося. 
 

Щось мені закрадається така думка, що серед луцьких медиків вже не один десяток інфікованих, але ще не тестованих... В кого там є інсайд в міській, обласній чи інфекційній? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, yu2007 сказал:

Щось мені закрадається така думка, що серед луцьких медиків вже не один десяток інфікованих, але ще не тестованих... В кого там є інсайд в міській, обласній чи інфекційній? 

У Волинській обласній лікарні помер ще один лікар

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, nickel said:

(((

тільки не кажіть, що він теж в інфекційній лежав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, igorgame сказал:

Неув'язочка тут виходить. Якщо вона від когось отримала, то кількість захворівших має бути більшою, 

Ну це ж оф.версія про обстеження хворого.

Я сьогодні чула цю новину по 2-ох телеканалах. По ТСН просто сказали що ймовірно заразилась під час огляду і так бегло про те що лежала в своїй лікарні.

А по іншому каналі сказали що спілкувалась з підлеглими/лікарями до півдесятка )))).

Працівники лікарні ж кажуть що вона лежала в 2-ій міській (думаю звичайно не в 6-ти місній палаті), але точно з лікарями своїми спілкуваалась, лежала поки їй суттєво не погіршало, лише потім в інфекційну поклали.

А статистика пізніше з'явиться, думаю зараз вони на  самоізоляції або чекають результатів...

 

Цитата

Ми інші ,ми чистоплотні, ми чистим зуби, регулярно миємося ,якщо нашу дитину КІЛЬКА день не покупати вона запріває і тд....Нам набагато було б простіше на прикладі Китаю перемогти епідемію самоїзоляцією. Та  як така самодисципліна....то  я фіг  його знає, що може бути. 

не всі є свідомими громадянинами. Це проявляється у всьому. От наприклад, вводили в нас електронну оплату за проїзд: багато людей віднеслись до цього з розумінням, і до всіх незручностей на етапі впровадження. Але навіть тут на форумі була кучка людей, які заявляли що будуть їздити і далі за готівку, бо їм так зручно і десь вони бачили рішення міської ради.

Аналогічно з карантином. Як тільки оголосили карантин, певні особи навіть в цій темі шкодували що не встигли в Єгипет зганяти по дешевих цінах. І що цікаво, ті ж люди що і в попередньому прикладі ;)

 

Хтось наводить в приклад Швецію і їх "умовний" карантин. Я дивилась по ТВ, як виступав якийсь їх посадовець (не запамятала хто, та це і не важливо, головне те що він сказав), так он він заявив що ми не обмежуєм жорстко наших громадян заборонами виїзду і т.д., тому що вже пізно, вже всі країни Європи і так позакривали всі кордони на вїзд і виїзд і найголовніше  він сказав: "МИ НАДІЄМОСЬ НА САМОСВІДОМІСТЬ НАШИХ ГРОМАДЯН".  Куди нам до них? Останні події в т.ч. по ізоляції і обсервації показують рівень свідомості в багатьох (не у всіх звичайно).

  • Дякую! 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, yu2007 сказал:

(((

тільки не кажіть, що він теж в інфекційній лежав

Немає інформації. Всі посилаються на Олега Яковенко. А це той лікар-пульмонолог який здавав тест на коронавірус. Мутно щось, дуже мутно.

 

апд. Пишуть, що хворів давно. Онко.

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю радіти за дніпрян чи ні, що в них місцева влада працює на випередження :)

 

 

Народна творчість

Спойлер

Хто носить масочку,

той буде їсти пасочку.

А хто масочку не носить,

Того шестеро виносять.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це Польща. Мати працює лікарем в швидкій. Два тижні не живе з родиною. Може бачитись з дитиною тільки в такий спосіб.

 

Світлина від Володимира Ярославовича.

  • Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 20.03.2020 в 03:00, Юріч сказал:

Летальність....її рахують вже після закінчення пандемії (епідемії). А зараз правильніше рахувати летальність по закритим справам, тобто по виздоровівшим і померлим разом взятим. 

Так ось по світу в середньому на даний момент летальність, якщо не рахувати хворіючих в даний момент,  ~10%:

 

Screenshot_20200320_025627.thumb.jpg.e9262db11f16b3a511ab97816b7bac69.jpg

 

 

За 11 днів відношення померлих від коронавірусу до всіх закритих справ ( одужавші + померлі ) збільшилось від 10% до 19% . Ппц...

 

Screenshot_20200331_020814.thumb.jpg.bc19caa1e123aa70da5f2f93d865c94a.jpg

Змінено користувачем Юріч
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китайцы засомневались в статистике смертности от COVID-19. Они посчитали урны с прахом — и цифры не сошлись.

Спойлер

Китайцы начали сомневаться в официальной статистике смертности от коронавируса. В соцсетях сообщают, что в похоронные дома в Ухане начали свозить урны с останками погибших — их уже в несколько раз больше, чем заявляли власти. И огромное число смертей в 26 тысяч никого бы не удивило, ведь китайцы уже пытались замять масштабы коронавируса в самом начале пандемии.

 

О занижении официальной статистики по погибшим от коронавируса в Китае 29 марта писал журнал Newsweek.Проанализировав посты в китайских соцсетях, издание сообщило, что в похоронные дома в Ухане тысячами привозят урны с прахом. И их число сильно не сходится с официальной статистикой по всему Китаю — власти утверждают, что всего в стране от коронавируса погибло не больше трёх с половиной тысяч человек (при более чем 80 тысячах заболевших).

В среду, 27 марта, и на следующий день в бюро привезли по две с половиной тысячи урн, которые выдадут родственникам погибших. Фотографии из похоронных домов опубликовало китайское издание Caixin.

В Китае с 28 марта по 5 апреля проходит Циньмин — традиционный праздник поминовения усопших. Исходя из постов в соцсетях, семь похоронных бюро в Ухане в этот период будут выдавать по три с половиной тысячи урн ежедневно — то есть, всего больше 42 тысяч. В распоряжении Caixin есть фотографии, подтверждающие, что урны уже складируют в зданиях.

Часть кремированных могла умереть не от коронавируса — но местные жители сравнили число урн со средним уровнем смертности в Китае за два с половиной месяца. Если верить их подсчётам, за этот период в Ухане могло умереть на 26 тысяч человек больше, и причина такого всплеска очевидна — COVID-19.

 

Кроме того, больше кремаций в Ухане было уже в конце 2019 года, хоть и незначительно — на тысячу с небольшим. Уменьшился в это время и прирост населения. Всё это может означать, что повышение смертности началось уже в конце 2019 года и только нарастало в 2020, предполагает Newsweek.

 

Замалчивание реальной картины со стороны китайских властей никого бы уже не удивило, ведь именно это они и делали в самом начале пандемии. Первый же врач, заявивший о появлении нового коронавируса, попал в КНР под жесточайшую цензуру — и ему в конечном итоге даже не дали спокойно умереть. Впечатляющие успехи врачей в Ухане, где еще в середине марта начали закрывать больницы и выписывать якобы выздоровевших, тоже вызывают сомнения. Если верить анонимным источникам, чуда к приезду китайского лидера Си Цзиньпина в Хубэй не случилось — красиво встретить его помогла банальная хитрость.

 

Тем не менее, прислушаться к китайским врачам стоит, ведь некоторые предлагаемые ими меры в борьбе с коронавирусом просто необходимы. И медики охотно предостерегают Европу и весь мир: недооценивать COVID-19 попросту опасно, ведь его распространению помогает человеческая глупость.

 

Змінено користувачем Юріч
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 hours ago, igorgame said:

Хто це сказав ВВС (баба-бабі-сказала)? Головний лікар області сьогодні відповів на запитання журналістів, що там COVID-19 не було! Це означає, що вони теж беруть відповідальність за всі наслідки, якщо щось не дай Бог не так, так що не треба тут нагнітати або вказуйте хто сказав.

Користуватися Google під час карантину безпечно. А на час інтерв'ю лікарі могли поспішити заспокоїти журналістів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, nickel сказано:

З такими темпами ми 1000 хворих вже післязавтра матимемо. :(

 

Надибав таку діаграмку, але достовірність не перевіряв

 

91180040_2273677839606967_518752317583917056_n.thumb.jpg.5b8c47bc415fab8a6145560369104ecf.jpg

 

7 годин тому, Юріч сказано:

 

За 11 днів відношення померлих від коронавірусу до всіх закритих справ ( одужавші + померлі ) збільшилось від 10% до 19% . Ппц...

 

Думаю, тільки тому, що реальна кількість заражений у кілька разів більша.

  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, dimmon said:

Надибав таку діаграмку, але достовірність не перевіряв

це називається "вброс" 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, dimmon сказано:

Надибав таку діаграмку, але достовірність не перевіряв

Я таку надибав:

https://tk.media/coronavirus/2020-03-30

image.thumb.png.4f122477a0826054b807cc9eac40fcaf.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим часом мешканці Гіркої Полонки кажуть що інфа про 7-річну дівчинку звідти, хвору на КВ - триндьож. Безпосередньої інфи з місця нема, тільки те що з новин. ХЗ кому вірити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Vadimm сказал:

Тим часом мешканці Гіркої Полонки кажуть що інфа про 7-річну дівчинку звідти, хвору на КВ - триндьож. Безпосередньої інфи з місця нема, тільки те що з новин. ХЗ кому вірити.

Цікаво звичайно...

Але не розумію в чому був смисл брехати про хвору дівчинку

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, turbo сказал:

А на час інтерв'ю лікарі могли поспішити заспокоїти журналістів.

На той час, коли я писав, то володів однією інформацією, а потім все змінилось. То ж видно як все стрімко змінюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...