Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 годин тому, MANJAK11 сказано:

Для чого цей брєд ганяти по групам мені теж не зрозуміло, бо ні пользи ні шкоди це нікому всерівно не принесе

А увага?)))) Є тип людей, які "хворі" самозначущістю))) Як то: " Я все знаю, я гуру вангування,  слухайте люди, а я попереджав,......" Та й не більший то брєд, ( горло люди полощуть, бактерії повбивають))))) ), ніж  брєд де яких " вангувальників" тут на форумі))), який вони постять де треба чи не треба))))

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
1 минуту назад, timomaas сказал:

77529f06f9901b83cf710bda412ca5e6.thumb.jpg.4629f11f0dd249b9601626462f8b5cab.jpg

Тижня два, а то навіть і три тому про це Китайці повідомляли і рекомендували, а тут Трамп намалювався :)

Снимок экрана 2020-03-24 в 19.53.16.png

Опубліковано (змінено)

Там і так багато питань до того інституту вірусології в Ухані. Злі язики кажуть що це все не спроста..

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано

знайомі американки в школі мають, ну не обов'язкові, але дуже рекомендовані класи  стрільби з лука ...

гарний лайфках.. патрони колись скінчаться, а стріли реюзати можна

Опубліковано
7 часов назад, Zheny@ сказал:

Принаймні є шанс хоч щось продати.

эммм, а нафіга ? Нафіга мені *хоч щось* продавати ? Їсти купити поки є за що, з голоду сімья не помирає.

Ну і головний нюанс, сьогодні заїзджав на ринок, хотів додому батарейок взяти і другу, просив, так не пустили на термторію ринку, зовсім, не дивлячись, що я в свій контейнер хотів попасти. Гіпотетично можна було скандалити й прориватись, але наразі, воно того не варто

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

знайомі американки в школі мають, ну не обов'язкові, але дуже рекомендовані класи  стрільби з лука ...

гарний лайфках.. патрони колись скінчаться, а стріли реюзати можна

Тоді краще звернути увагу на арбалет.

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, sergkots сказано:

Тоді краще звернути увагу на арбалет.

арбалет значно складніший,

його з палки не вистружеш якщо зламається

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

не дивлячись, що я в свій контейнер хотів попасти.

він ж на території якогось "волохатого дядька" стоїть напевно,

волохатий дядько свої правила встановлює

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано
4 часа назад, Alex S сказал:

Так ,згідний з тобою. А я до цього часу, був противником приватного будинку, особливо з сг господарством поруч нього.То зараз кардинально змінюю ту думку. Село, то все одно не місто .І якщо то господар, то і вижити зза вірусів шанс вище і з голоду ,прямо скажем, важко померти. Моцарели з лобстерами не буде, а от при самій глині ,при будь якій дупі в державі чи світі , курка яйце знесе і сало з цибулею зажариш, яким  картоплю чи макарони присмачиш. А там якось буде. А в ідеалі хутір з будинком на пагорбі і пару кулеметів з рухомими прожекторами  на мансарді ,з гарним сектором обстрілу, щоб мертвих зон не було. Шуткую, та голод річ страшна і наше покоління, ще з ним не зустрічалися.Слава Богу.

ти спочатку вирости те сало чи курку, тоді розкажеш ))) це добре про чиєсь господарство так розглаголствувати, а не про своє. Хочеш сала і яєць, велком ставати раком 365 днів в році і 24 години на добу, образно кажучи. Худобі насрать, що в тебе свято, днюха, Паска, чи спина болить, вона хоче жерти. А щоб те жерти появилось, треба спочатку його або заготовити, або купити, якщо купити, то ще одну свиню треба продати і так далі. Впевнений, що хочеш покласти своє життя і своєї сімьї на таке існування в ожиданії дупи в державі чи світі ?

• +1 4
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ти собі які купив? Скільки коштували?

Марля-шмарля, за рахунок роботодавця

Змінено користувачем Ukrainec
Опубліковано (змінено)
40 хвилин тому, yu2007 сказано:

Економиш на здоров’ї?)

Ні в якому разі! в мене є бафка

Спойлер

20200324_211942.thumb.jpg.fa283b0d9e8f85dd162fa6711acebef4.jpg

Змінено користувачем Ukrainec
  • +1 1
Опубліковано

треба в динири тікати, там в них коронавіруса мабуть нема :) і житла халявного навалом :D хоча, кацапи привезуть спеціально, гумконвоєм

• Ха-ха 1
Опубліковано

Ярославський купив 450к експрес-тестів для харківщини і ще на 2млн доларів купив ШВЛ та іншого обладнання. 

А шо там наш князь волинський? 

Опубліковано

Зараз вже й села не ті, не в кожному хоч одна свиня знайдеться, не кажу вже за корову чи коня. І швидко виростити кабанчика не вийде, а от птиця реально може виручити в голодні часи, росте швидко, розмножується аналогічно, поки росте вже дає яйця. Не даром Білл Гейтс в Африці курей роздавав для подолання бідності.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Зараз вже й села не ті, не в кожному хоч одна свиня знайдеться, не кажу вже за корову чи коня. І швидко виростити кабанчика не вийде, а от птиця реально може виручити в голодні часи, росте швидко, розмножується аналогічно, поки росте вже дає яйця. Не даром Білл Гейтс в Африці курей роздавав для подолання бідності.

Але аналогічно щодня їй треба дати їсти, випустити, назад загнати. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
10 минут назад, sergkots сказал:

Але аналогічно щодня їй треба дати їсти, випустити, назад загнати. 

Не зовсім, курку можна тримати в загарожі, коли починає темніти, вона сама на сідало йде. В нас в селі, біля хати садок, він весь належить курам, харчі вони собі самі добувають, і садку від них подвійна користь. Дають їм тільки відходи з власного стола і зерно. Зернова кормушка працює без електрики, поїлка також.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

З власного досвіду - кури та індокачки саме найпростіше. Єдине, ростуть повільно. 

Але все одно це не вихід. Краще мати кеш, хоча б 100к у.е.

Опубліковано
1 минуту назад, weldermaster сказал:

З власного досвіду - кури та індокачки саме найпростіше. Єдине, ростуть повільно. 

Але все одно це не вихід. Краще мати кеш, хоча б 100к у.е.

На курах якраз і заробиш, якщо скрізь срака буде :)

• Ха-ха 2
Опубліковано
11 часов назад, MACCEN сказал:

...чув вчора прикол в обласній, сцуко як так. Видали халати але заборонили одягати, одягати можна тільки коли прийдуть журналісти чи перевірка. Масок теж нема.

вчора якраз журналісти і були ))) і Товстенюк обявився... https://www.volynnews.com/news/all/na-volyni-koronavirusom-mozhe-zakhvority-tysiacha-liudey-v-oblasniy-likarni-znaiut-iak-diiaty/

Цитата

Теж цікавить. Поділіться в яких масках Ви ходите?

Я ходила без масок, подалі від людей. Але, от сьогодні випадок, треба було зайти в поліклініку, сімейний сказав без ЗІЗ не пускаєм, не приймаєм... В аптеках масок немає. Як попасти в поліклініку?

Йшла на роботу, пішком (доречі не погана альтернатива біговій дорожці ;) ), їде авто і в гучномовець просять всіх ходити по вулиці в масках. Ну я і ж не проти ніби, а де на місці купити?

Тепер по видах,  ті що з змінними фільтрами і папр - взагалі не варіант (для мене), далі

1. майже всі що бачила FFP1-3, одноразове використання до 8 годин. Їх ціна зараз понад 200 грн. Хто користується, реально викидаєте за день? Де купуєте зараз? 

2. одноразові хірургічні якщо і знайдеш в аптеках, то в районі 20 грн за штуку. До 2 годин користування і викидати. Всі так роблять?  Хтось по 10 шт купляє, то на 10 виходів? Чи ніхто не дотримується, просто аби в масці??? В центрі зашла в 2 аптеки на Л.Українки, прямо на дверях оголошення що немає.

3. марля-шмарля. Взагалі скептично до них відносилась, але перечитавши кучу статтей виходить що по співвідношенню "ціна-якість-доступність" оптимальний варіант? Теж де купуєте чи як робите? 

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...