Перейти до змісту

Найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, Alex S сказано:

По радянському рівню підготовки лейтенанта випускника ВВАУЛ ,при копійчаних цінах на гас в той час, в залежності від типу ,підготовка за 5 років виходила в 1-1.5 млн рублів. Зараз в США чи Британії  ,якщо переходити на їх типи озброєння ,від типу ,приблизно те ж саме-1-1.7млн дол за чоловіка. Батько ,що закінчував Богуруслан ,Сасово чи Красний Кут?Чи Кременчук ще застав, поки його не зробили єдиним в союзі вертолітним училищем льотчиків? А сон.....в сучасній комерційній авіації його практично немає.Зміна постійна часових поясів ... навіть якщо законних 8 год є то ,потім якась роззявляка позвонить ,чи прийде бомажку підписати, бо забуде відразу ,чи з цифрами натупить.Зі сном в 2020 не просто.:)

Це за один політ може бути + чи - 12 годин і спати доводиться вдень по місцевому часу?

Плюс доза сонячної радіації за політ?

• +1 1
  • Відповідей 770
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

Щоб ти всю легкість і простоту неризикованої моєї  роботи хоч трішки зрозумів...малий мій , після в.ліцею поступив вчитися в чисто цивільний ВИШ ,без жодного відношення до авіації.

В мене сусід, відомий луцький лікар - в приватній розмові сказав, що не хоче заставляти малого йти в медицину, лише якщо сам захоче.

• +1 1
Опубліковано
17 минут назад, Alex S сказал:

По радянському рівню підготовки лейтенанта випускника ВВАУЛ ,при копійчаних цінах на гас в той час, в залежності від типу ,підготовка за 5 років виходила в 1-1.5 млн рублів. Зараз в США чи Британії  ,якщо переходити на їх типи озброєння ,від типу ,приблизно те ж саме-1-1.7млн дол за чоловіка. Батько ,що закінчував Богуруслан ,Сасово чи Красний Кут?Чи Кременчук ще застав, поки його не зробили єдиним в союзі вертолітним училищем льотчиків? А сон.....в сучасній комерційній авіації його практично немає.Зміна постійна часових поясів ... навіть якщо законних 8 год є то ,потім якась роззявляка позвонить ,чи прийде бомажку підписати, бо забуде відразу ,чи з цифрами натупить.Зі сном в 2020 не просто.:)

Кременчуцьке училище то було ще в 70 роках.

• +1 1
Опубліковано
17 минут назад, sergkots сказал:

В мене сусід, відомий луцький лікар - в приватній розмові сказав, що не хоче заставляти малого йти в медицину, лише якщо сам захоче.

згадався живий анегдтот про стоматолога.

Сім'я стоматолога чоловік і жінка стоматологи.

Батько каже йди в стоматологію, будеш як ми при грошах та зв'язках.

Далі сів собі й порахував ціну навчання, практики, ще й кабінет треба відкрити, обладнання, практика і вийшла сумма десь 150 тисяч доларів по скромному.

Й подумав що й не факт що з нього вийде толковий стоматолог, тому сказав сину бабкі тобі можу дати на бізнес але щоб більше не просив якщо прогориш.

Тому нема смислу дітей кудись пхати по типу там "ми ж династія, мусиш і так далі", якщо хоче сам і горить то чому б ні, а так дитина сама має обрати чим займатись і на чому заробляти гроші.

• +1 4
Опубліковано

Цій темі можна ставити пам"ятник за життя - за 1 день 5 сторінок нових повідомлень і жодного по суті теми :)  На борді найбільш гуманні модератори в світі :D

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
4 хвилин тому, Cherman сказано:

Все простіше - їх просто нема.:)

А 52 користувача з правими модератора де ділись?

Спробую порахувати, як 10 негринят.

1 став порохоботом;

3 адміністратора, яким не хочеться займатись модераторством.

А інші де? Забили?

Опубліковано
9 хвилин тому, Cherman сказано:

Який ти здогадливий.:)

Це не всі здогадки.

Мені здається просто вони виконали свою задачу. От в все.

Опубліковано
2 годин тому, Alex S сказано:

То напиши по темі, встанови статутний порядок! Де живеш ,в якій квартирі чи будинку? Як тобі твій район?Подобається чи мрієш про переїзд на ГПЗ?

Ну нічого нового я тут не напишу, бо живу вздовж тої ж Коперніка що й ти. Так, район подобається, і розглядаю варіанти для купівлі нового житла (тому власне й читав цю тему), але ГПЗ якось  взагалі не планувалось (відімо мій косяк). Більше схилявся до того ж 55-го кварталу, або центру. Але в них одна спільна і неприємна риса - ціни завищені не по-децкі порівняно з іншими районами, і це відбиває всю охоту <_<  Тому думаєм далі....

• +1 1
Опубліковано
8 часов назад, MACCEN сказал:

Тупызм влади, а могли б класно підсвітити, посадити туди манікена пілота і бло б прикольно спостерігати вночі коли він би мов парив би над землею, а поставили якісь недолугі ліхтарі і все по тому :(

І хто б спостерігав?! Місцеві, які б кляли б цього винахідника за світло у вікнах вночі? 

• Ха-ха 1
Опубліковано
10 часов назад, Alex S сказал:

ЯКОГО МИЛОГО ,ВИ В 80Х -90Х, 2000Х не вчилися на те, що подобалося вашій душі?

Знову зачепив за живе . Завжди подобалась авація як і інша різноманітна техніка. Але якось думки не виникало вступати на авіаційне. Хотів поступити на автомобільний факультет. Але родичі і знайомі казали "нафіг воно тобі, поступай на економічне". В результаті вже на 2-му курсі зрозумів, що по спеціальності працювати не буду, але домучив до отримання диплому.

А ще в класі 8 чи 9, на декілька років старший хлопака казав "не вздумай іти вчиттся в наші вду і палітєх". От кого треба було слухати.

• Подобається 1
Опубліковано

Коли я поступав в морєходку, в принципі куди і хотів, то теж старші люди говорили - йди на механіка, завжди будеш мати професію на березі, у випадку списання з моря, в колгоспі чи в якійсь автоколоні :D...А так хотів на капітана :)

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

Саня ,без всяких цейвой хочу запитати.Так ти її закінчив чи кинув.Диплом Одеської мореходки на руках?Випустився?

Закінчив. Поступав при Союзі, а закінчував майже при Кучмі. Диплом на руках. Трійок немає :)

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)

Чесно кажучи завдяки цій темі в мне нахлинула, чи то якась ностальгія, чи ще щось подібне, згадалась стара борда з тим всім флудом, згадались і інші форуми. Зараз це все згадується як "тєпло і лампово" але то все пішло в нєбитіє, зараз нажаль всі свалили в фейсбук.....

Змінено користувачем halmer
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
4 минуты назад, halmer сказал:

Чесно кажучи завдяки цій темі в мне нахлинула, чи то якась ностальгія, чи ще щось подібне, згадалась стара борда з тим всім флудом, згадались і інші форуми. Зараз це все згадується як "тєпло і лампово" але то все пішло в нєбитіє, зараз нажаль всі свалили в фейсбук.....

Не всі :)

• +1 3
Опубліковано
25 минут назад, halmer сказал:

зараз нажаль всі свалили в фейсбук.....

Ну й дурні. Взагалі не бачу переваг у ФБ.

• +1 5
Опубліковано
6 годин тому, volks сказано:

Ну й дурні. Взагалі не бачу переваг у ФБ.

Я теж.

Анонімно можна писати все що завгодно і байдуже, що про тебе думають. А коли вже деанонімізувався, то всяку туфту писати вже не будеш (це я про себе пишу).

• Ха-ха 3
Опубліковано
4 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Я теж.

Анонімно можна писати все що завгодно і байдуже, що про тебе думають. А коли вже деанонімізувався, то всяку туфту писати вже не будеш (це я про себе пишу).

а чому у тебе така амбівалентна поведінка? 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

а чому у тебе така амбівалентна поведінка

А можете розказати у чому вона проявляється? Я зі сторони не можу уявити як це виглядає.

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

А можете розказати у чому вона проявляється? Я зі сторони не можу уявити як це виглядає.

8 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

• Збентежений 1
  • +1 2
Опубліковано

Близько 70% приватного сектору у Луцьку не каналізовано.

Про це йшлося у п’ятницю, 3 липня, під час круглого столу. Його організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський. 

Зі слів начальниці відділу екології Луцької міської ради Оксани Лисак йдеться про наступні мікрорайони: Дубнівська, Кічкарівка, Вишків, Гуща, Львівська, Вересневе. 

• +1 3
Опубліковано
On 03.07.2020 at 19:11, $ΩLΩMΩN сказано:

А 52 користувача з правими модератора де ділись?

Спробую порахувати, як 10 негринят.

1 став порохоботом;

3 адміністратора, яким не хочеться займатись модераторством.

А інші де? Забили?

переживаєш, що нема кому забанити тебе за бункмультиаки?

• Ха-ха 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...